Author Topic: Ίβιτσα Ίλιεφ  (Read 10371 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Ίβιτσα Ίλιεφ
« Reply #180 on: February 04, 2008, 03:03:06 »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Argonath4

• Guest
« Reply #181 on: February 04, 2008, 03:07:50 »
Kai na varaei o idios ta penalty pou kerdizei  ;D

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
« Reply #182 on: February 04, 2008, 07:26:52 »
επειδή έχω καταμπερδευτεί, η θέση του τελικά ποιά είναι?
στο 4-4-2 τους δύο επιθετικούς ή μήπως αριστερός χαφ?
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

bagos1

• Guest
« Reply #183 on: February 04, 2008, 10:32:19 »
me auto to 4-4-2 pou peksame exoune mperdeutei telika oloi giati ama eitane epi8etikos partener me ton oikodomo giati tote se oles tis sentres pou ginotane mesa stin perioxh mono o gonzales briskotane se 8esi volis kai oi duo epi8etikoi monimos ekso apo tin perioxh.  se genikes grames eitane isos h monadiki apeilh gia ton ofi giati se katametopo epi8eseis ta pige arketa kala kai mpoukadoros kai kali ntripla alla kai sentra auto pou den perimena apo ton servo einai oti 8a xezotane kai den 8a varouse to penalnti

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #184 on: February 04, 2008, 11:35:16 »
O Ilief einai paixtaras, ta leme kairo twra gia auton ton paixti.
An synexisei o santos na ton bazei basiko, tote tha einai san mia akomi metagrafi.
Bravo sto palikari.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #185 on: February 04, 2008, 11:56:03 »
King mazi sou pou na kane k proetoimasia poli mpala o servos

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #186 on: February 04, 2008, 13:03:10 »
pantws pali xtes mas zalise me tis triples tou.katapliktikos me ti mpala sti podia.apistefti stigmi otan adiase duo paixtes tou ofi kai xazepsame kanonika oloi.kata tin apopsi mou an den eniwthe kala na varesei to penaltu kala ekane einai ligo kairo stin omada.i allagi profanws egine epeidi den einai se thesi na vgazei 90lepto akoma.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #187 on: February 04, 2008, 13:54:40 »
επειδή έχω καταμπερδευτεί, η θέση του τελικά ποιά είναι?
στο 4-4-2 τους δύο επιθετικούς ή μήπως αριστερός χαφ?

δεν παιζαμε ρε παιδια 4-4-2.....δεν μπορεις να παιξεις 4-4-2- με ακρα γκονζαλεζ και λακη,αφηστε που και τα μπακ δεν βοηθανε επιθετικα....αναγκαστικα οι επιθετικοι βγαινουν να βοηθανε γιατι τα ακρα σου δεν εχουν μεγαλη ποιοτητα.....

θελουμε εναν καλο επιθετικο μαζι με τον χριστοδουλοπουλο μεσα στην περιοχη για να παιζει ο ιλιεφ αριστερα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
« Reply #188 on: February 04, 2008, 14:14:23 »
θελουμε εναν καλο επιθετικο μαζι με τον χριστοδουλοπουλο μεσα στην περιοχη για να παιζει ο ιλιεφ αριστερα....

ακριβώς αυτό υπονόησα, μήπως του ταιριάζει περισσότερο η θέση
του αριστερού μεσοεπιθετικού, και όχι η θέση του φουνταριστού μπροστά
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #189 on: February 04, 2008, 14:34:57 »
e twra me ton frountza mpori na gini.........

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #190 on: February 04, 2008, 14:48:38 »
katapliktikos alla kota to penalnti arni8ike na to ektelesi
are ilief parto Balto mesa

jimpapa83

• Guest
« Reply #191 on: February 04, 2008, 14:53:02 »

ego pisteuo pos den to barese dioti sou leei tora mpika basikos paizo ligo kala ...ama to xaso...tha me fane , opote katse na maste sigouroi na to xtipisei kanenas allos...

tora ego ithela na to xtipisei i idios alla ....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #192 on: February 04, 2008, 15:51:30 »

ακριβώς αυτό υπονόησα, μήπως του ταιριάζει περισσότερο η θέση
του αριστερού μεσοεπιθετικού, και όχι η θέση του φουνταριστού μπροστά

To eipe apo thn proth stigmh poy pathse to podi toy. Mporw na paiksw mprosta deksia h aristera.

Υ.Γ @ Ηοmo: O idios kai o Santos.. :D

Molis to eipe o idios: den zhthsa allagh epeidh koyrasthka, htan epilogh toy proponhth epeidh eixa xasei polla paixnidia kai 8elhse isws na valei mesa pio freskoys.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #193 on: February 04, 2008, 16:12:28 »
Mou arese poly alla pisteuo ki ego oti me tin apsogi texniki pou exei (eixe kanei xazous olous osous pigainan pano tou) prepei na paizei eite sta akra , eite piso apo ton fountaristo . Os perifereiakos epithetikos diladi. Exei na dosei polla .

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #194 on: February 04, 2008, 19:27:16 »
x8es ekane ekane polles kales kinisis pou dixnoun oti ine kalos pextis....sinkekrimena ekane 2 poli kales kinisis pou mou aresan poli mia itan pou kerdise to penalti kai i alli stin arxi tou agwna an 8imame kala sto 4'' lepto opou o amyntikos xazepse....

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #195 on: February 08, 2008, 20:12:44 »
Ο καλύτερος παίκτης στην Κρήτη εκτός εντεκάδας?
Καμιά μπλόφα του πορτογάλου θα ναι,ή επειδή έπαιξε προχθές στο διπλό της προπόνησης ο Σάλμον,το δέσανε οι δημοσιοβλάχοι
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Photis

• Guest
« Reply #196 on: February 08, 2008, 20:48:45 »
Pantws ilikrina....an den to valei aftone mesa..diladi 8a ton arxisw ta mpinelikia...kai leei oti 4-3-3 mporei na pexoume...Imartwn Imartwn....Melissis dexi back..ase mas re vale iliadi kalitera....

DimNaoussa

• Guest
« Reply #197 on: February 08, 2008, 22:26:30 »
EINAI PAIXTARAS kai  me skoulikaki tn thelw mesa ayton mazi me oikodomo na gamame..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #198 on: February 08, 2008, 22:47:07 »
καλα ρε μην τρελαινεστε,λογικο ειναι στην προπονηση να δοκιμαζει παικτες και συστηματα.τωρα ποιον θα βαλει και ποιον δε θα βαλει
δεν μπορουμε να το ξερουμε γιατι αλλιως ειναι καποιος την τεταρτη κι αλλιως την κυριακη.το σημαντικοτερο ειναι να μπουνε μεσα
και να πατησουν το σκουληκι και ας παιζει κι ο ζαφειριου σεντερ-φορ.παντως κι εγω ειμαι υπερ ιλιεφ να ξεκινησει μπροστα
γιατι απο οτι εδειξε στην κρητη τραβιεται συνεχως αριστερα.αν τον ακολουθησουν εκει τα βαρια κορμια που εχει πισω το σκουληκι
θα τους ανοιξει την αμυνα,και τα χαφ σου θα εχουν πολυ χωρο απο πισω.στην κρητη καναμε κανα δυο φασεις ετσι.επισης ο
εβραιος ο αβρααμ εξω απο την περιοχη πεφτει για τακλιν σαν τον κολτσιδα.50-50 να ναι ο διαιητητης την κοκκινη θα την παρει
λογω ιβιτσα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #199 on: February 20, 2008, 10:19:33 »
Ίλιεφ: «Φανταστικοί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ»
Ο Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς, αλλά και το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, δηλώνοντας χαρούμενος. «Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί» είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος του Δικέφαλου. Αναλυτικά, ο Ίλιεφ, δήλωσε: «Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, η νίκη είναι όλης της ομάδας, δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η ομάδα νίκησε για πρώτη φορά εκτός έδρας. Για πρώτη φορά με παρακολούθησε σε παιχνίδι ο γιος μου, ο Λέων, και είμαι και γι' αυτό πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος. Πλέον θα τον φέρνω πιο συχνά στο γήπεδο, παίρνω περισσότερη δύναμη. Για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα είναι ίσως πολύ ξαφνικό για τον μικρό να δει περισσότερους από 30.000 φιλάθλους. Είναι και η γυναίκα μου έγκυος, θα ναι δύσκολα! Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί! Μου λέγανε στο δρόμο, ότι θα δω τι θα γίνει όταν βάλω γκολ. Γι' αυτό όταν σκόραρα πήγα προς τον κόσμο. Κάποιοι θερμόαιμοι μου πήραν τη φανέλα, δεν περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά φυσικά μου την επέστρεψαν. Αργησα να φτάσω στο πρώτο μου γκολ, επειδή δεν έπαιζα πολύ. Υπήρχαν οι τραυματισμοί, αλλά και άλλοι λόγοι μετά, που δεν τους γνωρίζω. Αν έπαιζα και δεν είχα σκοράρει, θα μπορούσα να απαντήσω. Πιστεύω πως στα λίγα ματς που αγωνίστηκα, έδειξα τι είδους παίκτης είμαι. Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός του αγώνα είναι που σε βοηθάει να αποδώσεις. Είναι θέμα προπονητή, όποτε κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω, θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν ξέρω τι σκέφτεται ο σύλλογος για το μέλλον, αλλά μου αρέσει αν ζω εδώ και να παίζω μπάλα στον ΠΑΟΚ, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Αν αποφασίσει η διοίκηση και μου μιλήσει, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές μου για του χρόνου. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι και είναι ένας σημαντικός λόγος που θέλω να μείνω. Με πιστεύουν και με στηρίζουν, θέλω να πετύχω πολλά γκολ για αυτούς και να φέρει μεγάλα αποτελέσματα η ομάδα».
http://www.metrosport.gr/more.php?id=11914_0_1_0_M

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ