Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
εχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με το γλύψιμο (απο όλους) για ενα κομμάτι ψωμί. απλά κρίμα.

εχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με το γλύψιμο απο όλους .....για ενα ΚΟΚΑΛΟ. απλά κρίμα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πολύ θα ήθελα πάντως να είμαι από κάπου και να βλέπω την αντίδραση άρνεσεν, όταν γνωριζόταν με βεζυρτζή και τον ρώταγε εσείς τι είστε κύριε?? Στην απάντηση δηλαδή: πρώην πρόεδρος στην ομάδα μπασκετ που πήρε τίτλους αρχες δεκαετίας του 1990, λογικά ο δανός θα λύθηκε στα γέλια από μέσα του.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ολοκληρο καλοκαιρι καναμε τοσες μεταγραφες και ενα ελληνεζικο παλτο δεν ηρθε. Με το που εσκασες μυτη, νατοι οι μαγοι της στρογγυλης θεας απο τους πανιωνιους και τα γιαννενα. Ευτυχως εβαλε καποιος κωλοδαχτυλο και δεν εφερες και τον αλλο που δε τον θελει ουτε ο βελγικος πανιωνιος και εχει 8 μηνες ανεργος. Μια βδομαδα εχει ακομα, καπως θα τα μπαλωσεις.
Δε ντρεπεσαι ρε γερος ανθρωπος να παριστανεις το υποκαταστατο του βρυζα; Κριμα γιατι εχεις δωσει και κατι στο συλλογο, ουτε την ιδια σου την ιστορια δε σεβεσαι.
Η σαπιλα ειναι τοσο βαθεια και απλωμενη που δε ξηλωνεται πλεον ουτε με φουρνελο. Και το μονο φουρνελο ηταν καποτε ο κοσμος. Κοσμος που μια ζωη τραβιεται με τον ΠΑΟΚ και ακομα δεν εχει χαμπαριασει ουτε στο απειροελαχιστο τι γινεται εκει μεσα. Ο βουλγαρος εχει κατι μηνες εδω, τα καταλαβε ΟΛΑ, και τους τρολαρει (που λεει και η νεολαια). Αλλα αυτος ειναι βουλγαρος, κανονικος οχι σαν και μας γιαλαντζι, σε πουλαει και σε αγοραζει ο βουλγαρος πριν προλαβεις να πεις χατζηισαιας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Νομιζω εισαι λιγο αδικος. Καταρχην αυτος φαινεται οτι δεν ηθελε Γκαλιτσιο. Δευτερον η μεταγφραφη Χατζησαϊα δεν ειναι μεταγραφη τυπου Σπυροπουλου, μην λεμε οτι θελουμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ΠΑΟΚ: Στην έξοδο και ο Νίκος Βεζυρτζής!
Θέμα παραίτησης από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέτει, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, o Νίκος Βεζυρτζής.

Διάβασε περισσότερα στο: ΠΑΟΚ: Στην έξοδο και ο Νίκος Βεζυρτζής! | Superleague & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Μπουλο κι αυτος. Πρεπει να ξεσκεπαστηκε πολυ χοντρη λαμογια εκει μεσα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
κριμα για το ολο παρελθον σου που μου στραβωσες κιολας επειδη δεν διωξανε τον τουντορ και δε σε κανανε προεδρο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Σε αναμμενα καρβουνα ολος ο ΠΑΟΚτσηδικος κοσμος αν θα παραμεινει ή οχι ο κυρ Νικος στον ΠΑΟΚ..φλεγον ζητημα
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ποιός Βεζυρτζής; Τι κι αν είχε καλές ή κακές προθέσεις; Από τη στιγμή που δεν "συνεργάστηκε", δεν είχε άλλο δρόμο παρά μονο αυτόν της παραίτησης. Το παρεάκι που κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ τα τελευταία (πολλά) χρόνια, έχει πιο γερές βάσεις από αυτές των θεμελίων τις Τούμπας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
Σε αναμμενα καρβουνα ολος ο ΠΑΟΚτσηδικος κοσμος αν θα παραμεινει ή οχι ο κυρ Νικος στον ΠΑΟΚ..φλεγον ζητημα

"Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, συντάσσει το email παραίτησης το οποίο και θα κοινοποιήσει και στον Ιβάν Σαββίδη."

παμε για cliffhanger
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ειναι η φαση που εχουν κοπει καποιες εξελιξεις αποτομα και περιμενεις με αγωνια την εξελιξη τους.
Σαρκαστικη η χρηση απο τον blackbird που προφανως βλεπεις πολλες σειρες :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blackbird

• Κερκίδα
  • *
σωστος, σκεψου να τελειωσει μια ταινια με τον πρωταγωνιστη να κρεμεται απο γκρεμο χωρις να ξερεις τι θα γινει.. εξου και η λεξη

το γαζζεττα με επιβεβαιωνει: "Ο διοικητικός παράγοντας του Δικεφάλου δείχνει να μην έχει ακόμα αποφασίσει αν θα επιμείνει στην αρχή του σκέψη περί παραίτησης ή θα κάνει ένα βήμα πίσω και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο σωματείο."
ακομα γραφει το μεηλ, σβηνει, ξαναγραφει και το δαχτυλο τρεμει πανω απο το εντερ  :'(

δημοσιογραφια ρε φιλε, οχι αστεια
never give up, never give in, be on our side so we can win

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
Εγώ τον άνθρωπο αυτόν, χωρις να ξέρω δεν μπορώ να τον ψέξω. Μίλησα μαζί του το 4μερο που η ομάδα ήταν κάτω και ευθέως μου απάντησε οταν του γνώρισα οτι "δικα" μας τσογλάνια του χρεώνουν οτι τον έβαλε ο ρώσος για να φάει τον Δανό, αυτολεξεί "εγώ δεν ειμαι μανατζερ κ δεν ανακατευομαι στα του ΄'Αρνεσεν". Επίσης αφου μας είπε τα ανήκουστα για τους α.ρ.δ. της μιζεροπόλης, μου ανάφερε οτι τη προηγούμενη μέρα τον πήρανε τηλεφωνο να τον ρωτήσουν αν έκλεισε κάποιος χατζιαβάτης, κάπως ετσι. Απο κει εύκολα τεκμαίρω οτι οι μεταγραφες των ελλήνων δεν ήταν καν εν γνώσει του, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν τις υποκίνησε ο Άρνεσεν (αδυνατει να το χωρέσει ο νους μου), επομένως η τρίτη κ μάλλον ισχυρότερη φυγόκεντρος εκτός ΠΑΕ αλλά εντός ΠΑΕ, μαντέψτε ποια είναι......
Ο άνθρωπος πίπες δεν μου έλεγε γτ οταν ρωτήθηκε και για την άποψη του για τον Κροάτη μας είπε ευθαρσώς εγω τεχνικά δεν μπορώ να τον κρίνω, ξέρω ομως επειδή τον παρακολουθω οτι δουλεύει κ δεν κοροιδεύει κ προσπαθώ να τον βάλω στο κλίμα το ελληνικό να μην κάνει χαλαρες δηλώσεις γτ η τρίχα γινεται τριχιά. Αυτολεξεί "εκει που κάθεσαι τον καθησα χθες κ του λεω ρε μαλακα τι μλκιες τους λες για γάλατα κ μικρούς θα σε φάνε ζωντανό".Την επομένη του ματς με νιόνιο ο κροάτης ανάφερε την ενόχλησή του για την ίδια τοποθέτηση, πράγμα που σημαίνει οτι ο βεζυρτζης μας έλεγε αλήθεια. Εμενα η ομάδα αυτού του Προέδρου μ εκανε ΠΑΟΚ κ δεν μπορώ να πιστεψω οσα ακούγονται για το ρόλο του γτ ακόμα κ τώρα που του μίλησα απο κοντά, δεν μου φάνηκε τρύπιος. Αυτα τα κουμαρτζης κλπ τα ραπτοπουλιστικα, ουτε καν τα σχολιάζω,ανήκουν στην μιζέρια του χωριού. Κρατηστε πισινη γτ πολλά απ οσα σε στυλ brainwash ακουγονται, ειναι παντελώς μούφες. Επίσης κ λίγο σεβασμος σε ανθρώπους που πήραν τίτλους με τον ΠΑΟΚ κ καταστραφηκαν οικονομικά εξαιτίας του, δεν θα χαλούσε κανεναν.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Αδερφέ λοστ, αυτά τα καταστράφηκε οικονομικά για τον ΠΑΟΚ δεν μπορώ να τα ακούω κι αν θες, το συζητάμε.
Για κάτι τέτοια επελέγη από τον ρώσο. Φυσικα εχουν ξεφτισει κι αυτα μετα την πρωτη θητεια του στην ΠΑΕ.
Τρυπιος δεν ξέρω ακριβως τι εννοεις ούτε αν είναι. Τον έβαλε για να δημιουργήσει μπαχαλο, βάζει και τους αρδ για το κλίμα που λες, δεν χρειάζεται παραπάνω.
Φυσικά ουδέν μεμπτό για τον βεζυρτζη, εκτός ίσως από το γεγονός ότι δέχεται να παίξει αυτό τον ρόλο. Αλλά πάλι λεφτά είναι αυτά, από έξω εύκολα τα λέμε.

Πραγματική απορία μου, ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες του; Παραιτήθηκε τελικά;

• Αποστολή
  • **
η 1η του θητεια στην παε ποια εννοεις γτ έχει κανει αρκετες φορές παραγοντισμο στην παε, οπως κ στον α.σ. Επίσης για τα λεφτα που λες, δυο φορες χωρις να ρωτηθεί επανέλαβε οτι είναι άμισθος κ φεύγει οποτε θέλει.

Εγω εδω δε κτίζω κανενός το προφιλ, ποιος ειναι τι πανω κατω το ξέρουμε στην ευρυτερη οικογένεια.Εγω λεω τι αποκομισα σε συζητηση κατ ιδίαν μαζί του η οποία διήρκεσε τουλάχιστον μισάωρο και λέω επίσης οτι η γραμμή που περνάει ενδεχομένως να μην είναι επ ουδενι αληθής για το ποιος ηθελε τι σ αυτη την περίφημη σκαιπιστικη συνευρεση με τον μαικήνα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ναι ρε και αν θες γάμα και την γραμμή που λες ότι περνάει. Μεταξύ μας μιλάμε.
Εγώ απλά λέω ότι θα έπρεπε να ξέρει γιατί τον έφερε ο ρώσος. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι τρυπιος.
Εκτός αν θεωρεις ότι μπορεί και να τον έφερε για το καλό του ΠΑΟΚ, επειδή δεν τον κάλυπταν αρνεσεν/Αγγελίδης.

• Αποστολή
  • **
Εγω ξέρω οτι 2 φορες στα γραφεια της λιγκας αυτος κατεβηκε. Θα προτιμουσα να κατεβαινει αυτός κ οχι ο γκαγκατσακος ή ο κύπριος αδερφέ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Πολύ θα ήθελα πάντως να είμαι από κάπου και να βλέπω την αντίδραση άρνεσεν, όταν γνωριζόταν με βεζυρτζή και τον ρώταγε εσείς τι είστε κύριε?? Στην απάντηση δηλαδή: πρώην πρόεδρος στην ομάδα μπασκετ που πήρε τίτλους αρχες δεκαετίας του 1990, λογικά ο δανός θα λύθηκε στα γέλια από μέσα του.

Όχι, είναι αυτός που γελάνε και τα μουστάκια του όταν βλέπει καλούς φίλους.. κι οι καλοί φίλοι τον χαϊδεύουν με σκαμπιλάκια...

https://www.youtube.com/watch?v=MKX-ZK-nurY
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ