Εγώ τον άνθρωπο αυτόν, χωρις να ξέρω δεν μπορώ να τον ψέξω. Μίλησα μαζί του το 4μερο που η ομάδα ήταν κάτω και ευθέως μου απάντησε οταν του γνώρισα οτι "δικα" μας τσογλάνια του χρεώνουν οτι τον έβαλε ο ρώσος για να φάει τον Δανό, αυτολεξεί "εγώ δεν ειμαι μανατζερ κ δεν ανακατευομαι στα του ΄'Αρνεσεν". Επίσης αφου μας είπε τα ανήκουστα για τους α.ρ.δ. της μιζεροπόλης, μου ανάφερε οτι τη προηγούμενη μέρα τον πήρανε τηλεφωνο να τον ρωτήσουν αν έκλεισε κάποιος χατζιαβάτης, κάπως ετσι. Απο κει εύκολα τεκμαίρω οτι οι μεταγραφες των ελλήνων δεν ήταν καν εν γνώσει του, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν τις υποκίνησε ο Άρνεσεν (αδυνατει να το χωρέσει ο νους μου), επομένως η τρίτη κ μάλλον ισχυρότερη φυγόκεντρος εκτός ΠΑΕ αλλά εντός ΠΑΕ, μαντέψτε ποια είναι......
Ο άνθρωπος πίπες δεν μου έλεγε γτ οταν ρωτήθηκε και για την άποψη του για τον Κροάτη μας είπε ευθαρσώς εγω τεχνικά δεν μπορώ να τον κρίνω, ξέρω ομως επειδή τον παρακολουθω οτι δουλεύει κ δεν κοροιδεύει κ προσπαθώ να τον βάλω στο κλίμα το ελληνικό να μην κάνει χαλαρες δηλώσεις γτ η τρίχα γινεται τριχιά. Αυτολεξεί "εκει που κάθεσαι τον καθησα χθες κ του λεω ρε μαλακα τι μλκιες τους λες για γάλατα κ μικρούς θα σε φάνε ζωντανό".Την επομένη του ματς με νιόνιο ο κροάτης ανάφερε την ενόχλησή του για την ίδια τοποθέτηση, πράγμα που σημαίνει οτι ο βεζυρτζης μας έλεγε αλήθεια. Εμενα η ομάδα αυτού του Προέδρου μ εκανε ΠΑΟΚ κ δεν μπορώ να πιστεψω οσα ακούγονται για το ρόλο του γτ ακόμα κ τώρα που του μίλησα απο κοντά, δεν μου φάνηκε τρύπιος. Αυτα τα κουμαρτζης κλπ τα ραπτοπουλιστικα, ουτε καν τα σχολιάζω,ανήκουν στην μιζέρια του χωριού. Κρατηστε πισινη γτ πολλά απ οσα σε στυλ brainwash ακουγονται, ειναι παντελώς μούφες. Επίσης κ λίγο σεβασμος σε ανθρώπους που πήραν τίτλους με τον ΠΑΟΚ κ καταστραφηκαν οικονομικά εξαιτίας του, δεν θα χαλούσε κανεναν.