swsti paratirisi. as meinoune ws to kalokairi kai meta as dialu8ei i omada. o filos georgie to e8ese polu swsta. afou oloi 8eloume na dioikisoume as to kleisoume to magazi kalutera. i as gurisoume pisw sto martio. na zisoume ena 8mino apolutis paranoias, na stelnoume apo 10 sms ti mera gia to poion goustaroume gia proedro, na konomane ta radia, na paizoun oloi me ton pono mas, oi pio kapatsoi apo emas na exoun kai diko tous grafeio kai tilefwno stin pae, na kanei koumanto o a8wos katsaris kai o kwstas orfanos xwris kamia apolutws eu8uni, na 8ewroume oti i epistrofi tou anastasiadi 8a swsei ton PAOK, na pigainei o opoiosdipote apo emas kai na paraggelnei elegxous, na bgazoume pleiodotikes anakoinwseis gia ta xrei -egw na lew oti einai 40, esu 50, o parapanw 60, na kanoume tous arxigous stin katalipsi kai na exoume dermatini polu8rona sta vip, na agkaliazomaste kai na gelame me tous mprabous tou goumenou otan barane PAOKtsides mesa stin 8ura 1, na ftiaxnoume upo8etika senaria me to mualo mas, na pigainoume bradu kai na barame 8urotilefwna, na ekbiazoume p.x. gia ton gewrgiadi i gia ton alexandridi giati den aresoun ston PAOKarxi, NA TO GAMHSOYME TH MANA TO MPOYRDELO. DIKO MAS DEN EINAI? AS TO GKREMISOYME, NA TO KLEISOYME KAI NA HSYXASOYME. kai an p.x. xasoume stin kalamaria, na eimaste pali mono 2 nikes panw apo ton upobibasmo. na agkaliazomaste kai xeirokrotame ton katsari pou eixe oles tis nomikes dunatotites na balei freno stous goumeno-pagwni kai na zitisoume na tous kleisoun fulaki autoi pou einai proswrini dioikisi, den exei polu plaka? kai na koroideuomaste metaksu mas, oti etsi pou eimaste 8a er8ei na mas parei enas pragmatika megalos epixeirimatias. den exei polu plaka? AS TO KANOYME LOIPON. AS TO KLEISOYME TO MAGAZI.
kai epeidi kapoios mpei ston peirasmo, apantaw ek twn proterwn. den eimai toso blakas na abantarw mia eleimatiki dioikisi. akoma kai sto 8ema me tis malakies merikwn to proigoumeno sabbato, einai la8os i antidrasi tou bezurtzi kai tis dioikisis tou. polu la8os. alla den eimai tuflos. apo ti skordopoiisi tou PAOK me ton Katsari, ton K. Orfano kai tous MEMONWMENOYS xeirokrotites tous, xilies fores lakis kai nikos. kai proswpika 8ewrw oti 8a eprepe kai na plirwnontai. gia na mporeis na tous ti les kai me megaluteri anesi. kai epeidi eimai 33 kai exw zisei arketa ta teleutaia 20 xronia kai kserw tous perissoterous, i anafora mou den exei na kanei me KANENAN sundesmo. den 8a exei problima na to anaferw an to pisteua. apla gnwrizw polu kala oti oli i istoria ekporeuetai apo MEMONWMENA proswpa. sebomai kai sumfwnw se polla, me sunagwnistes pou diafwnoun me tin parousa dioikisi. alla autoi den exoun kamia sxesi me tin aliteia kai tin paranoia twn MEMONOMENWN, polloi apo tous opoious itan xamenoi apo to proskinio gia polla, polla xronia.
as sobareutoume oloi, to xrwstame ston PAOK. giati mporei na to ksexname merikes fores alla o PAOK einai panw apo ola.