οσο για τον gate4...αδερφε μου,νομιζουν πολλοι εδω οτι επειδη υπογραφεις ως gate4 και εισαι μελος της 4, εκφραζεις την αποψη της 4 και οχι την προσωπικη σου γνωμη...
αδερφε, πιθανον να εχεις και δικιο, ιδιως για καποιους νεοτερους εδω μεσα και σιγουρα για καποιους κακεντρεχεις.
ετσι διχαζεις των συνδεσμο της 4 με αλλους συνδεσμους χωρις λογο...
ποιος διχαζει ποιον, επι πραγματικων δεδομενων και οχι σε συζητησεις σε ενα φορουμ, ασε με αδερφε να εχω ξεκαθαρη αποψη.
τωρα αυτο που ειπες για το γραφειο ειχε καμια σχεση με τον συνδεσμο Νεαπολης...και με τον συγχωρεμενο τον Μπελο...
απολυτως ΚΑΜΙΑ.
ΕΛΟΓΟΚΡΙΘΗ..η δεν ξερεις πολλα πραγματα που συμβαινουν που δεν το πιστευω η σε ενδιαφερει πιο πολλοι η κοινη γνωμη που την πανε οπου θελουν δυστιχος τα μ.μ.ε
αδερφε, εδω θα εισαι και εδω θα ειμαι. ο χρονος γραφει. ειναι τοσο απλο.
και οι Γαλλοι το 1799 κανανε επανασταση και οι συνταγματαρχες το 1967, επανασταση (ετσι λεγανε) κανανε.
θα δειξει αδερφε.
στο ασχετο τωρα: η επιστολη των συνδεσμων ζηταει απο τη διοικηση να παραιτηθει μετα τη ληξη του παιχνιδιου με τον οφη. αυτοι που πηγαν χθες εκει, τους ζητησαν να παραιτηθουν αυτη τη δευτερα. τι απο τα δυο ισχυει τελικα;
btw: δεν ειναι τελικα μονο τα 2.2, ειναι και το 1 (τουλαχιστον) απο τον σικαμπαλα, ειναι και μια δοση απο το φιλμνετ. τα πιανει τα 3.5-4.0 το κοντερ.
προς τα εξω (και λογικο ειναι αυτο) μιλαμε για ανενδοτο αγωνα μεχρι να δωσει λυση ο καραμανλης, στο τηλεφωνο χθες καποιοι μας ζητουσαν να ακολουθησουμε και οτι ειναι ετοιμη και η επομενη διοικηση του πρωτοδικειου, με καινουρια αφθαρτα προσωπα. να μην γραψω ονοματα, θα γελασει κι ο καθε πικραμενος. ασχετο επισης: εκεινο το ανεκδοτο με τη θ4 που θελει να πεσει ο ΠΑΟΚ στη δ', θα το ξαναγραψει κανεις? με ελειψε.
κλεινοντας, οποιος θεωρει οτι μπορει να επαναφερει τον κλινικα νεκρο με μπουκετα στη μαπα, καλα κανει. ας το δοκιμασει. αλλα να αναλαβει και τις ευθυνες των πραξεων του.
καλη συνεχεια και τις καλυτερες ευχες στο δυσκολο εργο σας.
δη εντ.