Ηρεμηστε ολοι, ολα πανε καλα ρε, τα παιδια στη διοικηση ειναι η μονη μας ελπιδα,ειμαστε τυχεροι
και ο ΠΑΟΚ ειναι τυχερος....
Εγω παλι δεν μπορω να ηρεμησω και κατι μου λεει,το γαμημενο το ενστικτο μου και οχι μονο,αλλα
και οι αφορμες που δινουν οι κυριοι της διοικησης,με κανουν να ειμαι ανησυχος πολυ.
Και κατι ακομα και ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ να ηταν στη διοικηση και να μιλουσατε μαζι του,θα φευγατε ευχαριστημενοι
απο τα γραφεια της ΠΑΕ,αυτο ειναι το μοναδικο χαρισμα που εχουν,αυτο αλλωστε εχει γινει στο παρελθον.
Ακομη και το σωστο να ειναι να παρουν ολοι μετοχες για να σωσουμε τον ΠΑΟΚ,οι κυριοι αυτοι γκρεμισαν
αυτο το ονειρο,ποιος θα παει να παρει ρε μετοχες που τα κανανε μπουρδελο,αφου ξυπνησαν μεχρι και οι
πιο ενθερμοι υποστηριχτες τους και τους λενε αφραγκους και ανικανους,δεν τσουλαει τιποτα στον ΠΑΟΚ.
Ο Μπιτσιανης εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ,ενταξει εβαλε λεφτα,στη διοικηση Γουμενου ηταν? Διοικηση τι
σημαινει? Εκτος αν διοικουσε μονος ο Γουμενος, ο Βεζυρτζης ηταν στη διοικηση Μπατατουδη? Και εκει
ειχαμε υπεξαιρεσει πολλων εκατομμυριων,κανενας δεν ειδε τιποτα? Κουδας κουμπαρος του Μπατατουδη και
μελος της διοικησης Μπατατουδη, κι αυτος δεν ξερει τιποτα,επισης οταν ανελαβαν Βεζυρτζης και σια,
υπεγραψαν κατι κωλοχαρτα που απαλασουν το Γουμενο απο καθε ποινικη ευθηνη αν θυμαμαι καλα,
μ' εκεινα τα τι γινεται? ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.. Α! ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ
ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ... Α! ΝΑ ΚΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ.... ΡΕ ΣΥ! ΝΑ ΚΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ..... ΠΟΣΟ
ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ....
Και επειδη ειναι κουραστικο να λεμε τα ιδια και τα ιδια,εγω δεν επανερχομαι στο θεμα των διοικητικων,
γιατι στο τελος θα κατηγορηθουμε και για προβοκατσια,μην τυχον δεν πετυχει η πολυποθητη αυξηση
και φταιμε εμεις στο τελος,επειδη καναμε κριτικη στη "διοικηση" του ΠΑΟΚ.