Author Topic: Έργα και ημέρες διοίκησης Βεζυρτζή , Οικονομίδη , διοικούντων , αντιδράσεις κόσμου , κλπ  (Read 49618 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Προσωπικα εχω δηλωσει αμετρητες φορες οτι αυτη η διοικηση ως το καλοκαιρι εκτος απο τα αυτονοητα(ρυθμιση,μυνησεις) πρεπει να ανοιξει τον δρομο για συμμετοχη του κοσμου ενεργα. Απο εκει και περα ειναι ολοφανερο οτι μπορει να κανουν μαλακιες αλλα η σταση των μμε ειναι τουλαχιστον υπουλη και περιεργη,τους κανουν πολεμο απο την πρωτη μερα κυριολεκτικα και ολοι εχουμε υποψιες γιατι.
  Αυτο που θελω να ρωτησω και ας απαντησει οποιος γνωριζρι ειναι αν με την παραιτηση της διοικησης σταματαει και η μηνυση κατα Γουμενου ??? δηλ. αν γινει η μηνυση στο ονομα προεδρου αντιπροεδρου αλλα αυριο αυτοι δεν υπαρχουν στην Παε,τι γινετε ???
« Last Edit: March 03, 2007, 13:45:15 by northeagle_4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
HOMO gia pes mou ti enoeis otan les Glou terma apo oso xero tha mas nteinei gia xronia akoma
pantos k o pateras mou(50 xronon) pano kato tin idia apopsi exei me sena thelei na paei na parei k aytos metoxes

S.F.MALGARON

• Guest
 Ηρεμηστε ολοι, ολα πανε καλα ρε, τα παιδια στη διοικηση ειναι η μονη μας ελπιδα,ειμαστε τυχεροι
 και ο ΠΑΟΚ ειναι τυχερος....

Εγω παλι δεν μπορω να ηρεμησω και κατι μου λεει,το γαμημενο το ενστικτο μου και οχι μονο,αλλα
 και οι αφορμες που δινουν οι κυριοι της διοικησης,με κανουν να ειμαι ανησυχος πολυ.

Και κατι ακομα και ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ να ηταν στη διοικηση και να μιλουσατε μαζι του,θα φευγατε ευχαριστημενοι
 απο τα γραφεια της ΠΑΕ,αυτο ειναι το μοναδικο χαρισμα που εχουν,αυτο αλλωστε εχει γινει στο παρελθον.

Ακομη και το σωστο να ειναι να παρουν ολοι μετοχες για να σωσουμε τον ΠΑΟΚ,οι κυριοι αυτοι γκρεμισαν
 αυτο το ονειρο,ποιος θα παει να παρει ρε μετοχες που τα κανανε μπουρδελο,αφου ξυπνησαν μεχρι και οι
 πιο ενθερμοι υποστηριχτες τους και τους λενε αφραγκους και ανικανους,δεν τσουλαει τιποτα στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπιτσιανης εβαλε λεφτα στον ΠΑΟΚ,ενταξει εβαλε λεφτα,στη διοικηση Γουμενου ηταν? Διοικηση τι
 σημαινει? Εκτος αν διοικουσε μονος ο Γουμενος, ο Βεζυρτζης ηταν στη διοικηση Μπατατουδη? Και εκει
 ειχαμε υπεξαιρεσει πολλων εκατομμυριων,κανενας δεν ειδε τιποτα? Κουδας κουμπαρος του Μπατατουδη και
 μελος της διοικησης Μπατατουδη, κι αυτος δεν ξερει τιποτα,επισης οταν ανελαβαν Βεζυρτζης και σια,
 υπεγραψαν κατι κωλοχαρτα που απαλασουν το Γουμενο απο καθε ποινικη ευθηνη αν θυμαμαι καλα,
 μ' εκεινα τα τι γινεται? ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.. Α! ΚΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ
 ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ... Α! ΝΑ ΚΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ.... ΡΕ ΣΥ! ΝΑ ΚΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ.....  ΠΟΣΟ
 ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ....

Και επειδη ειναι κουραστικο να λεμε τα ιδια και τα ιδια,εγω δεν επανερχομαι στο θεμα των διοικητικων,
 γιατι στο τελος θα κατηγορηθουμε και για προβοκατσια,μην τυχον δεν πετυχει η πολυποθητη αυξηση
 και φταιμε εμεις στο τελος,επειδη καναμε κριτικη στη "διοικηση" του ΠΑΟΚ.

northeagle_4

• Guest
  φιλε για τον κουδα πιστευω οτι λογω ανικανοτητας και αφελειας απαλλασεται.Δεν ειναι διοικητικος παραγοντας και δεν εχει ιδεα,τον χρησημοποιουν ως ασπιδα(μπατμαν) και επειδη εχει λαικο ερισμα(τωρινη διοικηση),ο ανθρωπος δεν ξερει ουτε απο οικονομικα ουτε απο νομικα θεματα.Για τα αγωνιστηκα και μονο εχει αποψη.
  Ισχυει οτι αυτος και ο Αποστολιδης ηταν οι πρωτοι που υπεβαλλαν χθες τις παραιτησεις τους ???
Για ολους τους αλλους εχεις δικαιο,μια ανακυκλωση γινετε στην παε εδω και χρονια,ιδια προσωπα,ιδιες καταστασεις.

Αυτο που θελω να ρωτησω και ας απαντησει οποιος γνωριζρι ειναι αν με την παραιτηση της διοικησης σταματαει και η μηνυση κατα Γουμενου ??? δηλ. αν γινει η μηνυση στο ονομα προεδρου αντιπροεδρου αλλα αυριο αυτοι δεν υπαρχουν στην Παε,τι γινετε ???

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
για μένα το χθεσινό βράδυ είχε μια απόλυτα φυσιολογική ροή πραγμάτων... πρώτα πλακωθήκανε μεταξύ τους, μετά καθίσαν είπαν 10 κουβέντες, βγάλαν μια ανακοίνωση ότι και καλά προχωράμε ενωμένοι, πράγμα που δεν ισχύει ούτε μια στο εκατομμύριο και μετά βγήκαν έξω και προσπάθησε ο καθένας τους να περάσει στον κόσμο την άποψή του...το θέμα είναι ότι τα έχουν κάνει σκατά πράγμα που δεν δικαιολογείται από παράγοντες με εμπειρία σαν αυτή του βεζυρτζή και του λάκη... το τί θα γίνει από εδώ και πέρα ο χρόνος θα δείξει...το μεγαλύτερο λάθος για μένα που μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι να χαλαρώσει... γιατί ακόμα και αν πάει η υπόθεση δικαστικά, πότε αυτή θα εκδικαστεί? πριν ή μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου?
εγώ παραμένω επιφυλακτικός και αν δεν δω αυτά που θέλω να δω δεν πρόκειται να πάρω μετοχές... όχι ότι θα τα έσταζα χοντρά, αλλά λέμε ...
και κάτι ακόμα... για μένα καλά έκανε ο λάκης και το έβγαλε προς τα έξω, για να παραμένουμε στη μπρίζα... έστω και για το παραμικρό εγώ περιμένω από αυτόν να κάνει μανούρα... ο ΠΑΟΚ έχει ξεφτιλιστεί χρόνια τώρα... αυτά είναι μικροπράγματα... οι διοικούντες ξεφτιλίζονται και όχι ο ΠΑΟΚ... 

Poet

• Guest
για μένα το χθεσινό βράδυ είχε μια απόλυτα φυσιολογική ροή πραγμάτων... πρώτα πλακωθήκανε μεταξύ τους, μετά καθίσαν είπαν 10 κουβέντες, βγάλαν μια ανακοίνωση ότι και καλά προχωράμε ενωμένοι, πράγμα που δεν ισχύει ούτε μια στο εκατομμύριο και μετά βγήκαν έξω και προσπάθησε ο καθένας τους να περάσει στον κόσμο την άποψή του...το θέμα είναι ότι τα έχουν κάνει σκατά πράγμα που δεν δικαιολογείται από παράγοντες με εμπειρία σαν αυτή του βεζυρτζή και του λάκη... το τί θα γίνει από εδώ και πέρα ο χρόνος θα δείξει...το μεγαλύτερο λάθος για μένα που μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι να χαλαρώσει... γιατί ακόμα και αν πάει η υπόθεση δικαστικά, πότε αυτή θα εκδικαστεί? πριν ή μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου?
εγώ παραμένω επιφυλακτικός και αν δεν δω αυτά που θέλω να δω δεν πρόκειται να πάρω μετοχές... όχι ότι θα τα έσταζα χοντρά, αλλά λέμε ...
και κάτι ακόμα... για μένα καλά έκανε ο λάκης και το έβγαλε προς τα έξω, για να παραμένουμε στη μπρίζα... έστω και για το παραμικρό εγώ περιμένω από αυτόν να κάνει μανούρα... ο ΠΑΟΚ έχει ξεφτιλιστεί χρόνια τώρα... αυτά είναι μικροπράγματα... οι διοικούντες ξεφτιλίζονται και όχι ο ΠΑΟΚ... 

Έχουμε τελειώσει ... δεν ελπίζω σε τίποτα ... περιμένω την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί ότι δεν μπορούμε να παίξουμε στο ΟΥΕΦΑ ... άν καταλάβουμε θέση που βγαίνει ΟΥΕΦΑ ... και μετά απο αυτό τη διάλυση της ΠΑΕ και την πτώση στη Δ' ... απο χθές το βλέπω μπροστά μου ... δεν παλεύονται 40 εκ. χρέη, ακόμα και αν μας χαρίσει η πολιτεία τα 10 που είναι πρόστιμα ... ακόμα και αν μας χαρίσει τα 20 που είναι όλη η οφειλή στην εφορία ... τα υπόλοιπα είναι τρελλά λεφτά ... θα κάνουμε να σηκώσουμε κεφάλι 20 χρόνια ... θέλει να βγάζουμε κέρδη 2 εκ. το χρόνο για να ξεχρεώσουμε σε 20 χρόνια!!! Δηλαδή ... σ'αυτή τη ζωή δεν πρόκειται να δούμε δυνατό ΠΑΟΚ ... πάμε για την άλλη!!!!

Offline Pichichi

• Αποστολή
  • **
Στα αρχιδια μας....ΕΜΕΙΣ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...
KILKIS+LAMIA=GATE 4

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero

Έχουμε τελειώσει ... δεν ελπίζω σε τίποτα ... περιμένω την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί ότι δεν μπορούμε να παίξουμε στο ΟΥΕΦΑ ... άν καταλάβουμε θέση που βγαίνει ΟΥΕΦΑ ... και μετά απο αυτό τη διάλυση της ΠΑΕ και την πτώση στη Δ' ... απο χθές το βλέπω μπροστά μου ... δεν παλεύονται 40 εκ. χρέη, ακόμα και αν μας χαρίσει η πολιτεία τα 10 που είναι πρόστιμα ... ακόμα και αν μας χαρίσει τα 20 που είναι όλη η οφειλή στην εφορία ... τα υπόλοιπα είναι τρελλά λεφτά ... θα κάνουμε να σηκώσουμε κεφάλι 20 χρόνια ... θέλει να βγάζουμε κέρδη 2 εκ. το χρόνο για να ξεχρεώσουμε σε 20 χρόνια!!! Δηλαδή ... σ'αυτή τη ζωή δεν πρόκειται να δούμε δυνατό ΠΑΟΚ ... πάμε για την άλλη!!!!

re poet plaka kaneis. ti lete re seis? ti 20 ek. euro pros tritous!!! auto apla DEN GINETE
 D E N   G I N E T E

12 prostima paragrafonte
12 stin eforia rithmizonte poli evnoika
k na menoun TO PARAPOLY alla 6-7 k leo para polla. dld stous torinoun paiktes na ofeilonte TO POLY 2 ek. euro. se proin paiktes k proponites alla 2 pes, ta alla 16 !!!!!!!! pou ta xrostame dld? min trome papa
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline bozik

• Αλλαγή
εγω πιστευω οτι 9.3 μενουν χωρις την εφορια οσο ειναι η αυξηση.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

McChariz

• Guest
Μαγκες εγω ενα πραγμα ξερω.οτι ολες αυτες οι κουφαλες θελουν να φανε το γηπεδο ΜΑΣ!!
Βευρτζης και ΣΙΑ και ολοι τους!!!Εκει ειναι ολο το ψωμι.
ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!
Και να θυμαστε ενα πραγμα.
Κατω τα βρωμοχερα σας απο το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
και κατι ακομη εκτος απο μυνηση  για υπεξαίρεση 5,5 εκ. ευρώ πρεπει να γινει και αγωγη......ετσι δεν ειναι κ.Βεζυρτζη ???
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

john2629

• Guest
Πάντως,αν είναι να μας φέρουν τα πράγματα ετσι ώστε να μας πουν η Δ εθν. η δινουμε το γήπεδο,εγω τουλαχιστο προτιμώ να πέσουμε στη δ εθν.Ε ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ!!!
ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ!!!

elvetos

• Guest
Euxaristoume olous osous mas pliroforoun mesa apo tis selides tou Forum
Epimeno oti osa kai na mas kopsoun apo ta xrei adinato na ta valei o kosmos
oxi giati de thelei, alla giati de goustarei....
poious na empisteuthei re paidia;
ton Vezirtzi pou katadikasthike gia tin ipothesi tis Opel;
i tous allous pou sinexeia einai ta idia skata, anakiklosi aporrimaton i megali pleiopsifia...
Xilies fores D Ethniki apo to na mas parei enas megalokarxarias to kalokairi, stalmenos apo tin kivernisi, mono kai mono dithen na mas sosei, alla vasika na mas xreisimopoiei gia idioteleis skopous....Giati mono tetoias poiotitas paragontas tha erthei na mas parei ti dedomeni stigmi. Etsi toulaxiston pisteuo.
Neo xekinima me neous anthropous pou exoun orexi gia douleia kai ponane tin idea tou PAOK. Ki as einai apo tin D Ethniki
Me proto stoxo ena proponitiko kentro kai ena idioktito athlitiko sxoleio
Kali nixta sintrofoi

manos4

• Guest
Euxaristoume olous osous mas pliroforoun mesa apo tis selides tou Forum
Epimeno oti osa kai na mas kopsoun apo ta xrei adinato na ta valei o kosmos
oxi giati de thelei, alla giati de goustarei....
poious na empisteuthei re paidia;
ton Vezirtzi pou katadikasthike gia tin ipothesi tis Opel;
i tous allous pou sinexeia einai ta idia skata, anakiklosi aporrimaton i megali pleiopsifia...
Xilies fores D Ethniki apo to na mas parei enas megalokarxarias to kalokairi, stalmenos apo tin kivernisi, mono kai mono dithen na mas sosei, alla vasika na mas xreisimopoiei gia idioteleis skopous....Giati mono tetoias poiotitas paragontas tha erthei na mas parei ti dedomeni stigmi. Etsi toulaxiston pisteuo.
Neo xekinima me neous anthropous pou exoun orexi gia douleia kai ponane tin idea tou PAOK. Ki as einai apo tin D Ethniki
Me proto stoxo ena proponitiko kentro kai ena idioktito athlitiko sxoleio
Kali nixta sintrofoi

Δ εθνικη ουτε να το συζητας ......δεν θα γινουμε εμεις θυματα μιας δηθεν καθαρσης......
και εγω σε λεω που ξερεις αν σε 3-4 χρονια με μηδεν χρεη φτασουμε παλι να χρωσταμε σε οποιον μιλαει ελληνικα?
δεν ειδες στο μπασκετ ο πανελουδης παλι μας χρεωσε ενω τα σκουληκια με σωστη διαχειριση πανε πολυ καλλιτερα
απο μας........
θελει ισχυρο επενδυτη που να θελει να βγαλει αργοτερα κερδος απο την ομαδα και να το λεει οχι αλλα λαμογια
....λες οτι μπορει να μας χρησιμοποιησει για ιδιοτελεις σκοπους.....ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΜΕΣΩ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ......?
ας κανει την ομαδα μεγαλη και να κερδισει κιαυτος δεν με πειραζει...........ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Δ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.....
θελουμε ισχυρο επενδυτη ΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΡΕΣ ΜΑΣ .....Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.......

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: HOMO PAOKUS
Εισαγωγή παράθεσης
Oti po einai h ka8ara prosopikh moy gnomh.Den mporo na isxyristo pos oti leo einai h pragmatikh kai antikeimenikh alh8eia.Yphrxan kai alla melh toy paokworld ekei, as poyn th gnomh toys kai as vgalete oloi eseis ta symperasmata sas. To kseka8arizo apo thn arxh.Epishs na po pos den mporo na grapso dhmosia ola osa syzhth8hkan.
Arxika phga sthn PAE apo tis 9 mexri tis 12. H apopsh poy sxhmatisa htan pano kato h ekshs: Oloi xamoyres, sapioi ektos apo ton Oikonomidh, o opoios prospa8ei gia thn diafaneia. Ayto pisteye kai h syntriptikh pleiopshfia toy kosmoy poy eixe sygkentro8ei ekei(gia na mhn po oloi). Gia ayto ekana kai to post ligo parapano.Phga spiti gia kana 1 ora, evala thn korh moy gia ypno kai ksanafyga thn ora poy eixe teleiosei h to DS. Ekei ekatsa alles 3 ores se diafora phgadakia, me Vezyrtzh, Oikonomidh, Kademliadh, Tryfonidh.
sxolia, :
1.ta pragmata DEN einai opos fainontai (panta kata th gnomh moy, etsi?) dhladh o OIkonomidhs o entimos kai oi ypoloipoi oi anentimoi.To symperasma poy apekomisa htan pos o Oikonomidhs ekane ypervoliko 8oryvo gai thn plastografia. Telika ekane4 kolotoympa kai eiep pos milhse gia paromoies ypografes.
2. O tryfonidhs moy eipe (kai ton pistepsa, me epeise) pos DEN synanth8hke o Vezyrtzhs me ton Goymeno thn Ka8ara Deytera. O Tryfo filoksenhse ekeino to weekend ton Vez spiti toy, kai apefyge tis eksodoys akrivos gia na apofygei tetoia synanthsh poy 8a mporoyse na sxoliastei
.
3.Olh h PAE 8a kinh8ei enantion toy Goy, se liges meres 8a paei ston Eisaggelea, xreiazetai mia sxetikh proetoimasia.
4. Epeidh sthn kentrikh selida http://www.paokworld.com/outputofarticle.php?ID=416 yparxei ar8ro me thn ypografh moy me erothseis, OFEILO na pos opos moy eipan KANEIS THS pae paok DEN EINAI EMMIS8OS. Kalyptontai mono ta eksoda toys otan ayta ginontai gia ton PAOK.(erothsh 4 ths kentrikhs)
5. OFEILO sygnomh gia ton Bitsiani, moy eipo8hke poses fores exei valei lefta gia ton PAOK kai kata thn diarkeia dioikhsh Goymenoy alla kai tora. Na po thn alh8eia den 8ymamai ta posa alla einai toso oikonomika anetos poy den 8a eixe anagkh na "vgalei" lefta apo ton PAOK.(erothsh 7 ths kentrikhs selidas)
6.H DIKEFALOS AE mallon prokeitai na poylh8ei. H PAE 8a kanei nea symfonia me thn kainoyrgia etaireia(gia ta pososta klp). En to metaksy h symvash elhge men 31/12 alla phre aytomata eksi mhnes paratash.(erothsh 5 ths kentrikhs).Genika moy fanhke kapos mperdemenh h olh istoria, htan kai h ora proxorhmenh, den katalava ta panta poly kala. Pantos moy eipan pos o Gloy terma.
Ayta pano kato.

EGO PROSOPIKA, OPOS EINAI TA PRAGMATA AYTH TH STIGMH, ME DIAFORA POY AKOYSA EXO PA8EI PLAKA, MEGALO MPERDEMA KAI PSAXNOMAI NA KATALAVO TI GINETAI AKRIVOS.
 Dexomai tis ekshghseis ths dioikhshs pos 8a kynhghsei ton Goymeno, mas zhth8hke 10 meres ypomonh gia na to apodeiksoyn.
Epishs (prosopika)anagnorizo thn prospa8eia kai 8A PARO METOXES eno prin liges ores elega to akrivos anti8eto. Den leo na kanete to idio, den mporo na paro tetoia ey8ynh, prosopika peisthka gia tis pro8eseis kai 8a to kano epeidh to 8eoro sosto.
Ayta se genikes grammes.

φιλε HOMO μαλον οι καλες προθεσεις σου και η αγωνια σου σε εκανε να πειστεις  τ
το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι με την παρουσα διοικηση δεν πας πουθενα μετα απο οσα εγιναν, ο κοσμος ζαλιστηκε ασχημα και ακομη και οι πιο ενθερμοι υποστηρικτες της διοικησης εχουν πλεον, τουλαχιστον παρα πολλες αμφιβολιες

και κατι ακομη οσοι πιστευετε οτι το θεμα τελειωσε και πεσαμε και διαλυθηκαμε καλο ειναι να μην βαζετε σε αυτο το λουκι και τους υπολοιπους γιατι η ελειψη ψυχραιμιας  ειναι πλεον οτι χειροτερο μπορουμε να παθουμε ειμαστε ευαλωτοι ετσι σε καθε λογης σχεδιο

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
και κατι ακομη οσοι πιστευετε οτι το θεμα τελειωσε και πεσαμε και διαλυθηκαμε καλο ειναι να μην βαζετε σε αυτο το λουκι και τους υπολοιπους γιατι η ελειψη ψυχραιμιας  ειναι πλεον οτι χειροτερο μπορουμε να παθουμε ειμαστε ευαλωτοι ετσι σε καθε λογης σχεδιο

:thumbok:
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline babis36

• Αλλαγή
Και εγω πιστευω οτι απαιτειται βασικα ψυχραιμια. Συμφωνα με τις δικες μου πληροφοριες τα πραγματα ειναι περιπου ξεκαθαρα. Ο Λακης θελει τις μετοχες (οι εκτιμησεις λενε οτι συνολικη περιουσια του κυμαινεται σε καμια 10 ρια μυρια δηλαδη για δεδομενα ΠΑΟΚ με χρεη ειναι μηδεν) ο Βεζυρτζης απο λεφτα ειναι υπο του μηδενος αλλα επισης εχει καποια σχεση με το γνωστο εμετικο team Κατσαρη-Πανελουδη-και ισως και Γου? Η φασαρια γινεται για να προσετεριστουν κομματια του κοσμου και τα δυο συγκρουομενα μερη. Η ΝΔ απο την αλλη ειναι παντελως ανικανη να βοηθησει να βρεθει επενδυτης αλλα ακομα και να ρυθμισει τα χρεη. Επειδη το μονο που την ενδιαφερει ειναι οι εκλογες δεν πεφτουμε αυτην την χρονια με τιποτα. Αλλωστε δεν το θελουν και οι suproleages (τρομαρα τους) γιατι δινουμε ενα χρωμα στο πρωταθλημα και μετα αποδυναμωνεται παρα πολυ το προιον του πρωταθληματος και πεφτει η αξια του.Αρα προς το παρον κοιταμε την κατασταση σαν απλοι πελατες γιατι απλουστατα ακομα και η αγορα μετοχων διαιωνιζει μια σαπια κατασταση.Αν χρεωκοπησουμε σαν ΠΑΕ χρεωκοπισαμε.Προσπαθησαμε να την σωσουμε αλλα με τοσους κλεφταραδες αυτη δεν σωζεται με τιποτα! Η λογικη δωστε και σωστε ΜΕΓΑΛΕ κοσμε του ΠΑΟΚ (ή μεγαλε μαλακα) πρεπει να τελειωνει. Την εκθρεψαμε για πολλα χρονια και τωρα δημιουργησαμε παραγοντες που μαθανε να παιρνουν και μονο. Ο Βεζυρτζης με απογοητευσε και παλι και εδειξε πραγματικα ανιδεος του ρισκου που επαιρνε οταν ξαναμπηκε στα κοινα της ομαδας. Οι μεγαλοστομες κουβεντες ο ΜΕΓΑΛΟΣ κοσμος του ΠΑΟΚ ειναι γελοιες και σωστα ο κοσμος δεν τις τρωει. Πρωτα πρεπει να γινει καθαρση και μετα βλεπουμε αν αυτος ο κοσμος θα ξαναπατησει στην ΤΟΥΜΠΑ. Αυτο ο Βεζυρτζης το απεφυγε επιμελως,δεν αντιληφθηκε το μεγεθος του προβληματος της διαφθορας και τωρα μετα απο το λιγο ρευστο που κατελειξε στα ταμεια της ομαδας απο τα ντερμπι σκανε ακομα πιο διογκωμενα τα προβληματα μια και ειναι ανικανος να βρει εστω και την παραμικρη χορηγια. 
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
pshfizw D ethnikh me geniko ksekatharisma apo mhdenikh bash+dhmioyrgia proypothesewn LAIKHS BASHS....

ti protimate PROBLHMATIKH PAE gia mia zwh+ermaio twn ekastote kybernhsewn h NEO ksekinhma? dhladh ti fobomaste tin kazoura apo allous gia to oti tha pesoume D ethnikh? h pisteyete oti de tha aneboume se 4 xronia?...

as eleytherwthei epitelous o PAOK mas...o syllogos xreiazetai YGEIA...theloume dhladh HMIMETRA+na synthreitai mia MIZERH KATASTASH mono+mono gia na leme oti paizoume A ethnikh?

as doume realistika ta pragmata...egw thelw NEO PAOK xtismeno se EYRWPAIKA protypa...to na menoume+na ourliazoume peri klemmenwn, den bgainei tipota...xreiazetai KSEKATHARISMA+NEO KSEKINHMA...pisteyw D ethnikh+LAIKH BASH h monh lysh...kai as einai sklhro
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

polaret

• Guest
Στάλθηκε από: IRON
Εισαγωγή παράθεσης
pshfizw D ethnikh me geniko ksekatharisma apo mhdenikh bash+dhmioyrgia proypothesewn LAIKHS BASHS....

ti protimate PROBLHMATIKH PAE gia mia zwh+ermaio twn ekastote kybernhsewn h NEO ksekinhma? dhladh ti fobomaste tin kazoura apo allous gia to oti tha pesoume D ethnikh? h pisteyete oti de tha aneboume se 4 xronia?...

as eleytherwthei epitelous o PAOK mas...o syllogos xreiazetai YGEIA...theloume dhladh HMIMETRA+na synthreitai mia MIZERH KATASTASH mono+mono gia na leme oti paizoume A ethnikh?

as doume realistika ta pragmata...egw thelw NEO PAOK xtismeno se EYRWPAIKA protypa...to na menoume+na ourliazoume peri klemmenwn, den bgainei tipota...xreiazetai KSEKATHARISMA+NEO KSEKINHMA...pisteyw D ethnikh+LAIKH BASH h monh lysh...kai as einai sklhro

Θα μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου αν θα υπηρχε περιπτωση να συμβουν οσα αναφερεις αλλα επειδη πιστευω οτι δεν υπαρχει επειδη δεν υπαρχει καποιος ηγετης που να εμπιστευομαστε και να ειναι τοσο ξεκαθαρος