Author Topic: Εθνική Ελλάδος  (Read 37474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Εθνική Ελλάδος
« Reply #820 on: October 12, 2011, 17:33:35 »
:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

κλειστε το φορουμ ή αλλαξτε το ονομα. τα εχετε γαμησει ολα εδω μεσα και ειδικα ορισμενοι που σε καθε ευκαιρια λετε τα ιδια γνωστα και εντελως τυχαια σχολιαζετε ολοι μαζι. μη σας ξεφυγει τιποτα...

αηδια κατεντησε το φορουμ, τελος για εμενα.

αηδια ειναι να μην μπορεις να απαντησεις σε οσα σωστα γραφονται

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #821 on: October 12, 2011, 18:50:18 »
το ματσακι ειναι δωρο του τιμουρ χαλαρα
Ετσι ακριβως. Ο τιτανοτεραστιος Τιμουρ εκανε και τις 3 αλλαγες στο 65' (η μια δικαιολογειται, αναγκαστικη στο α' ημιχρονο), οι αλλες δυο ομως;
Ειναι δυνατον να κανει προπονητης, την στιγμη που προηγειται κιολας με 1-0, ολες τις αλλαγες. Δεν εχει ξαναγινει αυτο. Αλλο να θελεις να γυρισεις αποτελεσμα και τα παιζεις ολα για ολα και αλλο οταν προηγεισαι. Λαθος; Εσκεμενα; Ο καθενας το μεταφραζει οπως θελει.
Κατα την γνωμη μου βρωμα και δυσωδια και ο ορισμος του "στημενου".

Θα μεριμνησει ο μεσιε και η ΟΥΕΦΑ; Θα μεριμνησει ο ελληνας Θεοδωριδης (ετσι λεγεται μου φαινεται ο αντιπροεδρος η τι σκατα ειναι;) να καθαρισει το ευρωπαικο ποδοσφαιρο απο την μπανανια της ΕΠΟ;
Εδω γελαμε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #822 on: October 12, 2011, 19:28:18 »
ωραια  ΠΑΟΚτσηδικα χρονια...
πασα για antenapoume-4- το βιντεο ;D μιας και απο μνημη παει καλα...σερβοι ειναι στις κερκιδες της ΤΟΥΜΠΑΣ που πανηγυριζουν στην 7 ? και τα παιδακια απο της ακαδημιες της παρτιζαν?

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #823 on: October 12, 2011, 21:29:43 »
Μακριά από την "αφιλόξενη και ξένη" Τούμπα. Αν θέλετε παιχνίδι εδώ πάνω, τραβάτε κατά το Καυτατζόγλειο ή το σκουληκίδης.

Χάρηκα με την ψυχή μου τότε το 2004. Ίσως λόγω μικρής ηλικίας, ίσως επειδή το έκαναν και οι άλλοι. Όταν όμως είδα να περνάνε τα χρόνια και η πολυπόθητη αλλαγή "στις δομέθ του ελληνικού ποδοθφαίρου" να μην έρχεται, ξέρασα τον παπά που είχα φάει τόσα χρόνια. Το 2010 στο παγκόσμιο κύπελλο δεν κούνησα βλέφαρο ούτε στα γκολ υπέρ ούτε στα γκολ κατά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της ελλαδικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Έτσι και αλλιώς ό,τι και αν γίνει θα μείνει στην ίδια την ομάδα τους, δε θα έχει κανένα όφελος για το πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, χάνουμε παίχτες που πάνε και παίζουν εκεί. Αυτό φυσικά ισχύει για όλους τους διεθνείς μας. Μέχρι και ο Μουσλίμοβιτς που δεν έχει ομάδα ακόμα καλείται στη Βοσνία, θα το χάναμε και αυτόν.

Δεν υπάρχει κάτι καλό να περιμένουμε από το θεσμό των κρατικών ομάδων είτε ως ΠΑΟΚτσήδες είτε ως πολίτες αυτής της χώρας είτε ως Έλληνες της διασποράς. Αυτό δεν έχει σχέση με την εθνική συνείδηση, εθνική ταυτότητα και δεν ξέρω τι άλλο. Είναι απλή λογική. Το 2004 αυτοί μοιράστηκαν το πριμ, όχι εγώ. Αυτοί είδαν όφελος, ούτε εγώ ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε το πρωτάθλημα. Δε θα φωνάξω ποτέ υβριστικό σύνθημα κατά της Ελλάδας αλλά δε θα ακολουθήσω τυφλά ό,τι είναι γαλανόλευκο κι "ελληνικό". Δεν είμαστε στρατιωτάκια.

Σεβαστές οι αντίθετες απόψεις. Εδώ μέσα είμαι σχεδόν ένα χρόνο και ποτέ δεν ένιωσα ότι υπάρχει χούντα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

ive4

• Guest
« Reply #824 on: October 12, 2011, 21:44:31 »
Κι εγώ θα βγω να ξανακράξω αν καταντήσουν την Εθνική πάλι Εθνική Αττικής. Ούτε καν Αττικοβοιωτίας δεν ήταν.
Κι εμένα πάλι δε θα με εκφράζει.

Οι υπερΠΑΟΚτσήδες που σκέφτονται πάνω από όλα τον ΠΑΟΚ γιατί χαλιούνται όταν η Εθνική έχει πλέον 5 ΠΑΟΚτσήδες ; Τους χαλάει όταν θα πάμε στο Γιούρο να είναι προπονητής ο πρώην προπονητής μας, να είναι βασικός ο Μαλεζάς και ο Φωτάκης ή ο Κλάους (αυτό οκ όταν πεθάνει ο Χαριστέας  :P) ; Μας χαλάει ο Βιερίνια να παίζει για πάντα εδώ και να παίξει Euro ; Ο κάθε πιτσιρικάς θα κολλάει στο άλμπουμ της Πανίνι φωτογραφίες και από κάτω θα γράφει ομάδα : ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα να βάλουμε χέρι στην Εθνική.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #825 on: October 12, 2011, 22:03:08 »
ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #826 on: October 12, 2011, 22:17:49 »
Αλλάζουν τα δεδομένα.
Αυτό με την πανίνι δεν το είχα λάβει καθόλου υπόψη μου ομολογώ...
Αποσύρομαι ένα μήνα στην καλύβα μου στο βουνό να συλλογιστώ εξ αρχής με το νέο αυτό δεδομένο.
Τα λέμε τον Νοέμβρη αδέρφια. Θα γυρίσω όλο κάβλες γιατί πράγματι ήρθε η ώρα να χουφτώσουμε την εθνική, ελπίζω να της τον ψιλοχώσουμε κιόλας μετά.
Γιατί ως γνωστόν, η γυναίκα, το παϊδάκι και η εθνική θέλουν χέρι

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #827 on: October 12, 2011, 22:20:48 »
 αρχιδι καψαλα  :'(   :'(   :'(   :'(

JamaicaN

• Guest
« Reply #828 on: October 13, 2011, 01:03:50 »
ρε σεις εγώ μια απορία είχα πάντα
αυτός ο τρομπέτας
τι δουλειά κάνει;

KOUTRADOREEE
KOUTRADOREEE
O O O KOUTRADOREEE

northeagle_4

• Guest
« Reply #829 on: October 13, 2011, 03:19:47 »
Αλλάζουν τα δεδομένα.
Αυτό με την πανίνι δεν το είχα λάβει καθόλου υπόψη μου ομολογώ...
Αποσύρομαι ένα μήνα στην καλύβα μου στο βουνό να συλλογιστώ εξ αρχής με το νέο αυτό δεδομένο.
Τα λέμε τον Νοέμβρη αδέρφια. Θα γυρίσω όλο κάβλες γιατί πράγματι ήρθε η ώρα να χουφτώσουμε την εθνική, ελπίζω να της τον ψιλοχώσουμε κιόλας μετά.
Γιατί ως γνωστόν, η γυναίκα, το παϊδάκι και η εθνική θέλουν χέρι

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #830 on: October 13, 2011, 09:42:00 »
Η εθνικη και ο ΠΑΟΚ εχουνε μια ιστορια κατα κυριο λογο προβλεψιμη. Η εθνικη εκφραζει μια πολιτικη της ΕΠΟ. Χρονια ολοκληρα (ειδικα τις τελευταιες τρεις δεκαετιες) χρησιμοποιηθηκε απο το ΠΟΚ για να ανεβαζει την μεταπολιτικη αξια παικτων του. Οι αλλοι απλα δεν παιρνανε φραγκο εκτος αν ηταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ και παλι παιζονταν.Αντίθετα την δεκαετια του 70 υπηρχαν χρονιες που στην 11αδα της (και θυμαμαι και συγκεκριμενα παιχνιδια!!) ειχε μεχρι και 6 παικτες του ΠΑΟΚ.Τοτε απλουστατα αυτο ξεμπροστιαζε το ΠΟΚ ακομα παραπανω μια και αυτη η ομαδα πηρε σε δεκαετια ενα πρωταθλημα! Δεν μπορει λοιπον αυτη την εθνικη να την συμπαθει διαχρονικα ο ΠΑΟΚτσης μια και αποτελουσε ουσιαστικα οχημα για να αυξησουν τα κερδη τους οι αντιπαλοι.Τωρα αν εχουνε καταντησει τοσο ανυπαρκτοι και τεμπεληδες οι κατω και δεν βγαζουνε παικτη ικανο να σταθει ουτε σε επιπεδο εθνικης και ειναι αναγκασμενοι να παιρνουνε δικους μας, εμπορικα αυτο δεν μας χαλαει.Ανεβαζουνε την μεταπολιτικη αξια των δικων μας. Η πιθανοτητα να παιρνουνε παικτες μας και λογο Σαντος, Ζαγορακη, Γεωργιαδη, Βρυζα για μενα επισης υπαρχει . Τωρα που ξαναπροκριθηκε στο Euro θα φανουνε οι διαθεσεις τους. Οι κατω θα πιεσουνε να παιξουνε οι δικοι τους.Εκει ειναι τελικα ολο και καποιος μπορει να πιασει κανα φραγκο. Εκει θα δουμε και το Σαντο αν μπορει να αντεξει σε πιεσεις ή οχι. Οπως και να εχει για μενα ο ΠΑΟΚτσης δικαιολογημενα την θεωρει εθνικη τους αλλα αυτο δεν σημαινει οτι αν μπορει να βγαλει η ομαδα κανενα φραγκο απο αυτην θα πρεπει να το πεταξει.Οι εποχες ειναι δυσκολες και η ομαδα χρειαζεται χρηματα απο παντου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #831 on: October 13, 2011, 10:09:00 »
πασα για antenapoume-4- το βιντεο ;D μιας και απο μνημη παει καλα...σερβοι ειναι στις κερκιδες της ΤΟΥΜΠΑΣ που πανηγυριζουν στην 7 ? και τα παιδακια απο της ακαδημιες της παρτιζαν?

http://www.youtube.com/watch?v=JtePBfwqY_k

πολυ καλη η πασα αδερφε.πρπει να ειναι το φιλικο προς τιμη του κουδα???ακομα και τοτε ο αντωνιαδης που ηταν προεδρος των παλαιμαχων η σε μια τετοια ενωση του κωλου βγηκε και εκραξε τους οργανωμενους του ΠΑΟΚ επειδη απουσιαζαν απο το παιχνιδι ενω ο απλος ΠΑΟΚτσης ηταν παρων.4 φορες εχει παιξει ολες κ ολες στην τουμπα η σιχαμερη αυτη ομαδα.με 3 ηττες και μια νικη μονο με τη μαλτα το 75.μετα το 75 εχει παιξει μονο 2 φιλικα.ακομα και η εθνικη σερβιας πιο πολλα παιχνιδια εχει δωσει στην τουμπα.θυαμαμαι ενα που επαιξε με τους βομβαρδισμους.αν δε μας θελουν αυτοι μια εμεις δε τους θελουμε 100.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #832 on: October 13, 2011, 15:25:12 »
Διαχρονικά αυτή η πουτάνα εθνική Αθηνών, Πειραιώς και περιχώρων είχε σκοπό να γαμάει τις ομάδες του Βορρά (όχι της περιφέρειας συνολικά) και να κάνει αφαίμαξη ταλέντου για τα κωλοχανεία της χαβούζας με τον εκβιασμό της συμμετοχής τους. Στο κόλπο δε συμμετείχαν μονάχα οι τρεις κλασικές πουτάνες του ποκ, αλλά και άλλα καφενεία που τότε λόγω πρωταθλημάτων τοπικής εμβέλειας υπήρχαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και επηρρέαζαν καταστάσεις στην ΕΠΟ, όπως ο εθνικός.

Ο σπουδαιότερος επιθετικός της δεκαετίας του 50', ο μέγας Κουιρουκίδης είχε κληθεί μονάχα 6 φορές στην εθνική. Ο Λέανδρος και ο συχωρεμένος ο Βασιλειάδης ήταν μόνο σε εθνικές ελπίδων και κάτι αστειότητες της εποχής όπως εθνική ενόπλων δυνάμεων, με 5-6 κλήσεις στην ανδρών έτσι παρηγοριά στον άρρωστο. Και για να μη λέμε μόνο για τις εις βάρος μας αδικίες, άλλο κλασικό παράδειγμα ο πρών προπονητής της ομάδας μας Κλεάνθης Βικελίδης, που ενώ ήταν κατά τεκμήριο ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της εποχής του, είχε κληθεί 7 φορές στο ρεζίλι με το εθνόσημο.

Για τη δεκαετία του 70', τόσο ήταν το ταλέντο της ομάδας του ΠΑΟΚ που αναπόφευκτα συμμετείχαν πολλοί ποδοσφαιριστές του. Δεν μπορούσαν και αλλιώς, αν ήταν στο χέρι τους μάλλον θα συνέβαινε το ίδιο πράγμα, αλλά τότε αν δεν έπαιζαν Κούδας, Ιωσηφίδης, Τερζανίδης, Σαράφης κλπ. θα σηκώνονταν και τα τσιμέντα ακόμα της Λεωφόρου ή όπου σκατά έπαιζε εντός έδρας τότε η εθνική και θα τους μούτζωναν εν χορώ.

Και μη χαίρεστε ιδιαίτερα για τις συμμετοχές ποδοσφαιριστών μας στο μπουρδέλο αυτό, όπως προείπαν άλλα αδέρφια μονάχα έξτρα τραυματισμοί, κόπωση και ψυχολογικά (άχου το μωρέ) μας έλειπαν φέτος. Κατά τα άλλα ΠΑΟΚ θρησκεία εδώ είναι Βουλγαρία. Θα γούσταρα τρελά να παίξει το μπουρδέλο στην Τούμπα σε σημαντικό κιόλας παιχνίδι, να βγάλουμε γούστα με τα γατάκια τύπου τοροσίδη που το παίζουνε καμπόσοι και καπιτάνο εκ του ασφαλούς, να δουν στη χαμουτζία ποια άκριβώς είναι η άποψη μας για την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 και να υποστηρίξουμε το αντίπαλο εθνικό συγκρότημα εν είδη fair play (ελλείψη δικών τους οπαδών ντε...). Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να στεναχωρεθεί ο πρόεδρός μας, ο πρωθυπουργός της Βορείου Ελλάδος και ίσως παραιτηθεί ξανά μετά...  :D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #833 on: October 13, 2011, 15:41:25 »
Ρε corrupt εγω οταν σε γνωρισα για 25αρη σε κανα :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #834 on: October 13, 2011, 15:57:28 »
Σιγά μην είμαι και όσο ο Καταλά...  :D  ::)

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #835 on: October 13, 2011, 16:20:18 »

http://www.youtube.com/watch?v=JtePBfwqY_k

To πρώτο μου εντός  :'(

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #836 on: October 13, 2011, 17:08:10 »
Ρε corrupt εγω οταν σε γνωρισα για 25αρη σε κανα :P

Κι εγώ κάθε φορά που τον βλέπω, από την πολλή σοβαρότητα τον περνάω για 50άρη   :-*   ;D ;D

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #837 on: October 13, 2011, 17:30:36 »
Τζόβενο είμαι ρε... Ζηλεύετε απλά τη νιότη μου!

ontopic ΠΑΟΚ εσύ γαμώ την εθνική!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #838 on: October 14, 2011, 09:23:01 »
«Χρυσάφι» από ΕΠΟ στους διεθνείς

Το 37,5% των εσόδων της ΕΠΟ, ήτοι 3 εκατ. ευρώ, αναμένεται να μοιραστούν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές για την πρόκριση της Εθνικής στα τελικά της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σε Ουκρανία και Πολωνία.

«Χρυσό» πριμ ύψους 3 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η ΕΠΟ ότι θα μοιράσει στους διεθνείς ποδοσφαιριστές για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012 που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ουκρανίας και Πολωνίας. Αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλο ποσό, αφού η ΕΠΟ δίνει το 37,5% από τα συνολικά 8 εκατ. ευρώ που αναμένεται να εισπράξει από την UEFA και τους χορηγούς μαζί.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα μοιραστούν το ανωτέρω ποσό σύμφωνα με τις συμμετοχές τους και τα λεπτά συμμετοχής στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου.

http://www.gazzetta.gr/article/item/232112-hrusaphi-apo-epo-stous-diethneis

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Κοντεύουμε μισό τρις χρέος (χωρίς τις δεκο), τι είναι μωρέ ακόμα τρία ψωροεκατομμύρια για τα παλικάρια μας;
Από προχτές φουσκώνω και ξεφουσκώνω ασταμάτητα από εθνική περηφάνεια.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #839 on: October 14, 2011, 13:21:58 »
Και ο κοντος ειναι πρωτος σε συμμετοχες, φαντασου ποσα θα παρει. Και αλλα 800000 απο τα λεφτα μας γιατι δεν δεχεται μειωση...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...