Author Topic: Εθνική Ελλάδος  (Read 36248 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

midenistis

• Guest
Απ: Εθνική Ελλάδος
« Reply #560 on: June 01, 2008, 23:01:22 »
ΠΑΟΚ ΘΥΜΙΣΟΥ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

GeorgT

• Guest
« Reply #561 on: June 01, 2008, 23:07:21 »
Κατάλαβα όλως ο νομός Σερρων εκεί ει ναι τελικά, είδα κ πανό από χρυσοχοραφα (σερρων λογικα), ααα ρε η επαρχία Σιντικης κ ΠΑΟΚ είναι κ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #562 on: June 01, 2008, 23:09:49 »
Eite peiftei o Karagkounis , eite oxi emena me endiaferei na kerdisei i Ethniki . De nomizo na mas xalasei kai poly na parei kana penaltaki sti zoula...

Photis

• Guest
« Reply #563 on: June 01, 2008, 23:11:26 »
Xalia i e8niki....

Athinaios--4

• Guest
« Reply #564 on: June 01, 2008, 23:16:51 »
Nai itan asximi emfanisi alla itan filiko . Eimai aisiodoxos prosopika..

midenistis

• Guest
« Reply #565 on: June 01, 2008, 23:25:01 »
είδα κ πανό από χρυσοχοραφα (σερρων λογικα)

Σωστά. Στον Δήμο Ηράκλειας είναι και τα 2 αυτά χωριά!
ΠΑΟΚ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ!!!

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #566 on: June 05, 2008, 00:07:31 »
mia erotisi pros OLA ta melh tou forum:

iparxi kanena isitirio gia thn ethniki mas sto EURO 2008?

opios theli as mou stili ena p.m.
PAOK PANO APO OLLA

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #567 on: July 22, 2008, 08:58:50 »
Èëßøç ãéá ôï áíôéðáéäáãùãéêü ðïäüóöáéñï

Ôïõ Áíôùíç Êáñðåôïðïõëïõ

Ôá ôñéá ìáôò ôçò ÅèíéêÞò ïìÜäáò ôùí ÍÝùí óôá ôåëéêÜ ôïõ ðáíåõñùðáúêïý ðñùôáèëÞìáôïò ðïäïóöáßñïõ ôçò Ôóå÷ßáò Þôáí ìéá äéáñêÞò áðïãïÞôåõóç. Ç áðïãïÞôåõóç äåí ðñïÝêõðôå áðü ôçí Ýëëåéøç ðñïóðÜèåéáò ôùí ðéôóéñéêÜäùí, (ßóá ßóá ðïõ ç åíôýðùóç ðïõ Ý÷ù åßíáé üôé êÜðïéïé õðåñÝâáëáí åáõôïýò…) áëëÜ áðü ôïí ôñüðï ðïõ ôïõò ÷ñçóéìïðïéïýí ïé ðñïðïíçôÝò ôïõò. Ç ÅèíéêÞ ìáò Ýðáéîå äýï ìáôò (ìå ôïõò ÔóÝ÷ïõò êáé ôïõò åëëéðÝóôáôïõò åêåßíç ôç ìÝñá Éôáëïýò) ôáìðïõñùìÝíç óôçí Üìõíá áöÞíïíôáò ôïõò áíôéðÜëïõò ôçò íá ôçí ðéÝæïõí: áðÝóðáóå äýï éóïðáëßåò ìå ãåýóç Þôôáò êáèþò óôï ðáé÷íßäé ôçò äåí åß÷å ôßðïôá ôï åëêõóôéêü.

Óôï ôñéôï ìáôò åíáíôßïí ôùí Áããëùí, Þôáí õðï÷ñåùìÝíç íá êåñäßóåé ãéá íá åëðßæåé óôçí ðñüêñéóç, áëëÜ ðáñÜ ôçí áíÜãêç ãéá íßêç äåí åß÷å êáíÝíá áðïëýôùò ó÷Ýäéï ãéá ôï ðþò èá öôÜóåé óôï ãêïë: üôáí äÝ÷ôçêå Ýíá óôï îåêßíçìá ôïõ äåõôÝñïõ çìé÷ñüíïõ áðü ôïõò Üóöáéñïõò óôá äýï ðñïçãïýìåíá ìáôò Áããëïõò êáôÝññåõóå êáé çôôÞèçêå ìå 3-0. Êáé óôá ôñßá ìáôò ü,ôé ðéï èåáìáôéêü Þôáí ïé öùíÝò ôïõ ïìïóðïíäéáêïý ôå÷íéêïý ÁëÝîç Áëåîßïõ: «ðßóù», «ãåñÜ», «ðÜñôå ðáß÷ôåò», «ìçí ôïí áöÞíåéò», êôë. Ïé Üëëïé áíôéìåôþðéóáí ôï ðáíåõñùðáúêü ùò åõêáéñßá ãéá íá äåßîïõí ïé ðéôóéñéêÜäåò ôïõò ôéò áñåôÝò ôïõò, åìåßò ùò ôïõñíïõÜ áîéïëüãçóçò åêêïëáðôüìåíùí ðñïðïíçôþí: ïé ðñïðïíçôÝò ìáò Ýêáíáí ìéá ãåííáßá ðñïóðÜèåéá ãéá íá ðáñïõóéÜóïõí óå áðåõèåßáò ôçëåïðôéêÞ ìåôÜäïóç ðüóï Ýíôïíá æïõí ôï ðáé÷íßäé, ìüíï ðïõ ôï ðáé÷íßäé ðïõ Ýðáéæå áõôÞ ç ïìÜäá äåí Þôáí ðïäüóöáéñï.

Áðï ôç óôéãìÞ ðïõ ïé ïìÜäåò ôçò Óïýðåñ Ëéãê õðï÷ñåþèçêáí áðü ôçí UEFA íá äéïñãáíþíïõí ôï åèíéêü ðñùôÜèëçìá ÍÝùí Üñ÷éóå ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï íá áðïêôÜ ðñáãìáôéêÜ öõôþñéá óáí áõôÜ ðïõ Ý÷ïõí ïé Ïëëáíäïß, ïé Éôáëïß, ïé ÃÜëëïé, ïé Ãåñìáíïß, êáé âÝâáéá ïé ìÜóôïñåò óôçí êáôáóêåõÞ ðïäïóöáéñéóôþí Éóðáíïß ÷ñüíéá ôþñá. Ìüíï ðïõ üðùò áðÝäåéîå ç ðáñïõóßá ôçò ïìÜäáò áõôÞò óôï ðáíåõñùðáúêü, åíþ õðÜñ÷åé ðáñáãùãÞ ðïäïóöáéñéóôþí, äåí õðÜñ÷åé äõíáôüôçôá áîéïðïßçóçò.

Ç Åèíéêç ÍÝùí Ýãéíå êáèñÝöôçò áõôÞò ôçò áññùóôçìÝíçò ëïãéêÞò ôùí ôÜ÷á ìïõ äéáêñßóåùí ìå êÜèå êüóôïò. Ôá ðáéäéÜ ðïõ ôçí áðïôåëïýí äåí åíèáññýíïíôáé íá ðáßæïõí ðïäüóöáéñï, áðëÜ «ðùñþíïíôáé» óôç ëïãéêÞ ôïõ áðïôåëÝóìáôïò. Óôï ðáíåõñùðáúêü ï ôáëáíôïý÷ïò ÓùôÞñçò Íßíçò áðïâëÞèçêå êÜíïíôáò åðéðïëáéüôçôåò óôï ìáôò ìå ôïõò ÔóÝ÷ïõò, ç ÅèíéêÞ ìáò Þôáí ç ïìÜäá ðïõ ðáñá÷þñçóå ôá ðéï ðïëëÜ öÜïõë, ðÝôõ÷å ôá ëéãüôåñá ãêïë, ðÞñå ôéò ðéï ðïëëÝò êÜñôåò: üëá áõôÜ ãéá ôï ôßðïôá! Ôï ÷åéñüôåñï åßíáé üôé ïé ðáßêôåò ðïõ ôçí áðïôåëïýóáí äåí Ýäåéîáí ôçí ðáñáìéêñÞ äéÜèåóç íá åðéôåèïýí, íá ðéÝóïõí, íá ðáßîïõí.

Ç åñùôçóç ðïõ èá Ýðñåðå íá ãßíåôáé óôïõò ðñïðïíçôÝò ôïõò åßíáé ôé äéÜâïëï ôïõò äßäáîáí. Ôçí áãÜðç ãéá ôçí Üìõíá ìá... áí óôá 18÷ñïíá ðáéäéÜ äéäÜóêïõìå ðþò íá ìçí ðáßæïõí (Ýóôù ãéá íá ìçí áöÞíïõí êáé ôïí áíôßðáëï íá ðáßîåé…), ôé äéÜâïëï êáñéÝñá åëðßæïõìå üôé ïé ðéôóéñéêÜäåò èá êÜíïõí... êáñéÝñá ðåæïíáýôç Þ ðáëáéóôÞ...

Ïé ïìÜäåò ôùí ÍÝùí õðÜñ÷ïõí ãéá íá âãÜæïõí ðïäïóöáéñéóôÝò. Åí ðñïêåéìÝíù ç äïõëåéÜ ðïõ ãßíåôáé äåí åßíáé áðëþò êáêÞ: åßíáé âáèýôáôá áíôéðáéäáãùãéêÞ…

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_22/07/2008_278464

i ypokrisia sto megaleio tis... i proteleytaia paragrafos ola ta lefta! eprepe na kerdisoun ola ta mats tou tournoua fysika paizontas to idio podosfairo giati allo den yparxei, mas teleiwse, na dw meta ti tha egrafe i dimosiografara.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #568 on: July 22, 2008, 09:31:10 »
Και για την κόκκινη του νίνη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι με την τσεχία ο αλεξίου έφταιγε?
Η μήπως όοοοοοοολοι αυτοί οι "αντιπαιδαγωγικοί" χαμουτζήδες (προπονητές, δημοσιογράφοι, παράγοντες) που του φούσκωσαν τα μυαλά λες και είναι ο μέσι της ελλάδας, και συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο, θεωρώντας εαυτόν σούπερ σταρ και στερώντας από την ομάδα την ευκαιρία να διεκδικήσει την νίκη.

Παλιολαμόγια για μια ακόμη φορά..φροντίζετε να το επιβεβαιώνετε σε κάθε σας κείμενο.

GeorgT

• Guest
« Reply #569 on: October 13, 2008, 14:40:09 »
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν πρήξει τα μμε κ οι παίχτες της εθνικής οτι θέλουν τον κόσμο στο γήπεδο κλπ.

Ας το σκέφτονταν όμως πιο νωρίς αυτό οτι αν κάνουν ολα τα ματς στο γαυραισκακι, ο κόσμος κάποια στιγμή θα ξενέρωνε λες κ δεν έχουμε αλλα γήπεδα σε Πάτρα, Βόλο, Λάρισα, Θεσ/νικη κλπ!!! Καλά να παύουν τώρα!
« Last Edit: October 13, 2008, 15:09:34 by GeorgT »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #570 on: October 13, 2008, 15:06:22 »
+1

Vag-4

• Guest
« Reply #571 on: October 13, 2008, 15:23:34 »
ενα ειναι το σιγουρο αν το ματs γινοτανε σε καποια αλλη πολη τηs EΛΛΑΔΟΣ θα ηταν σιγουρα γεματο!!!! εγω παντωs αυτο που γινεται δεν μπορο να το καταλαβω ολεs oι εθνικεs  ομαδεs του κοσμου παιζουν σε ολεs τιs πολειs τηs xωραs τουs! αυτα γινονται μονο στην ΕΛΛΑΔΑ οπωs και πολλα αλλα αλλωστε!!!!!!!! και ολα αυτα για να κονομισει ο μπασταρδοs ο κοκκαληs!!!!!!! λεs και οι αλλοι στην υπολοιπη ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι ελληνεs αλλα τουρκοι!!!!!! τι να πειs;;;; αυτα τα καραγκιοζιλικια μονο σ'αυτη την ρημαδα την χωρα γινονται!!!!!!!!   

biggeorge

• Guest
« Reply #572 on: October 13, 2008, 15:27:15 »
ναι ρε παιδια πρεπει να γινουν σε αλλη πολη...πχ οταν εγινε στιν κρητη γινοταν της πουτανας....

GeorgT

• Guest
« Reply #573 on: March 20, 2009, 17:23:47 »
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ των τελευταίων ημέρων με τη μη συμμετοχή των Φάνη Γκέκα και Άγγελου Μπασινά στους "Πόμπεϊς" εκτυλίχθηκε με τις νέες προκλητικές δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Πόρτσμουθ, Πίτερ Στόρι.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο παράγοντας του αγγλικού συλλόγου ζήτησε να μην παρέμβει ξανά κανείς από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για ζητήματα που αφορούν την Πόρτσμουθ αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Τάκη Φύσσα.

"Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει για το ποιος θα αγωνίζεται. Το να μου τηλεφωνεί ο μάνατζερ της εθνικής Ελλάδας και να μου λέει ποιος θα παίξει θεωρώ πως είναι απόλυτα εξοργιστικό.

Ξέρω ότι σχετίζεσαι με την 'αναθεματισμένη' ελληνική ομάδα, αλλά μην αρχίζεις να μας λες ποιος θα αγωνιστεί στην Πόρτσμουθ.

Αν δεχθώ άλλο τηλεφώνημα από τον 'αναθεματισμένο' (σ.σ. 'damn' όπως αναφέρει χαρακτηριστικα) θα του ρίξουμε κλωτσιά, γιατί ο Πολ (σ.σ.:Χαρτ) δεν έφερε αυτόν τον παίκτη στην ομάδα (σ.σ.:εννοεί τον Γκέκα), αλλά ο Τόνι (Ανταμς). Προσωπικά υποστηρίζω ότι κάνει ο Πολ 150%".

Το παραλήρημα του Στόρι συνεχίστηκε, συμπληρώνοντας πως δόθηκαν εξηγήσεις στον Φάνη Γκέκα για τους λόγους που δεν χρησιμοποιείται.

"Είπε ότι είχε να πει και δεν συμφωνώ μαζί του αλλά καθίσαμε κάτω και ξοδέψαμε μία ώρα με την οικογένεια του, προκειμένου να του εξηγήσουμε την κατάσταση από τότε που ήρθε στην ομάδα".

O Γκέκας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος από το γεγονός πως δεν υπολογίζεται στην Πόρτσμουθ. Ο πρώτος σκόρερ της Μπουντεσλίγκα την περίοδο 2006-07 (σ.σ.: 20 γκολ με τη φανέλα της Μπόχουμ) εξέφρασε τις προηγούμενες μέρες την απορία του για τις επιλογή του Πολ Χαρτ να μένει στον πάγκο.

"Δεν δικαιούμαι τέτοια αντιμετώπιση. Το βιογραφικό μου αξίζει περισσότερο σεβασμό. Η θητεία μου στο ποδόσφαιρο έχει δείξει ότι αξίζω καλύτερη αντιμετώπιση.

Δεν έφυγα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, για να έρθω εδώ σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή και να είμαι στην κερκίδα. Δεν ήρθα για να προπονούμαι μόνο με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει νέος τεχνικός. Ξέρω ότι ο προπονητής μου με αγνοεί επιδεικτικά χωρίς μάλιστα να μου δίνει ούτε μία εξήγηση. θα πρέπει πρώτα να μου δώσει την ευκαιρία να δείξω τι αξίζω και μετά να με κρίνει", τόνισε στο ξέσπασμα του ο πρώην παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

To πλέον κωμικό στην όλη ιστορία είναι η δήλωση του 56χρονου τεχνικού της αγγλικής ομάδας, Πολ Χαρτ. "Τους νέους παίκτους που ήρθαν στον σύλλογο τον Ιανουάριο κανείς δεν τους έχει δει να αγωνίζονται εκτός από τους ανθρώπους που τους έφεραν.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνω αλλαγές, βαδίζουμε με τους παίκτες που ξέρουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σεβόμαστε τους υπόλοιπους" ήταν η απάντηση του σε σχετική ερώτηση για τον Φάνη Γκέκα.

http://www.sport24.gr/html/ent/182/ent.282182.asp

:lol: :lol: :lol:

makptol

• Guest
« Reply #574 on: March 20, 2009, 17:41:43 »
φυσα παληκαρι μου κοιτα πρωτα τα υποτιμητικα σχολια για χαλκια του ρεχαγκελ και υστερα ζητα
απο αλλους να φερθουν σωστα ........... >:(

kostas4

• Guest
« Reply #575 on: March 20, 2009, 18:13:31 »
αμα δεν το εχεις και σε βαφτιζουν σε ενα βραδυ τεχνικο διευθυντη αυτα παθαινεις.και λιγα σας ειπε βλακες

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #576 on: April 02, 2009, 18:33:09 »

http://www.youtube.com/watch?v=pti1zs3M580 (Embedding disabled, limit reached)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #577 on: April 02, 2009, 19:20:22 »
Εγω παντως γουσταρα που βαζει γκολ η Ελλαδα και καπακι παει και κανει ζουμ εκει που ητανε το πανο 'Free Palestine'

Κατι ασχετο ρε παιδια...Οταν βαζουμε το δευτερο γκολ κανει κωλοδαχτυλο ο Κατσουρανης ή ειναι ιδεα μου???
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #578 on: April 02, 2009, 19:59:15 »
Ρε τον βούτα τον Τοροσίδη..τη βουτιά έκανε....λες και έσκασε νάρκη..σε ποιά ομάδα παίζει;;; ??? ;D
ΑΡχίΔια

northeagle_4

• Guest
« Reply #579 on: April 02, 2009, 20:10:21 »
υπηρχαν οδηγιες-διαβηματα ακομα πριν το ματς απο την πρεσβεια του ισραηλ να γινετε ελεγχος στα πανο και να μην επιτραπει καμια εισοδος σε τετοια ειδους πανο.
  Ειμαι πολυ χαρουμενος που τελικα αναρτηθηκε αυτο το πανο και διπλα χαρουμενος που το υπερασπιστηκαν παιδια οπως καταλαβαινουμε απο τις φωνες και λιγο εικονα !!!
  Επισης στην Κρητη οπως ειδαμε ακομα και οι αντιδρασεις εισαγγελων αλλα και αστυνομικων ηταν πολυ χλυαρες κατι που το θεωρω επισης θετικο.
  Οσο για το ματς της εθνικης,πολυ καλος και παλι ο Χαλκιας !