Author Topic: Εθνική Ελλάδος  (Read 36926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Απ: Εθνική Ελλάδος
« Reply #1020 on: November 20, 2013, 00:58:32 »
Και τώρα 6 μήνες, Τζιόλης, κοντός, κατσουράνης, νίνης, τζαβέλας θα κάνουν την καλύτερη συντήρηση δυνάμεων, να κρατιούνται σε φόρμα θα παίζουν χαλαρά στα ματσάκια για να παίξουν την μπαλίτσα τους το καλοκαίρι, γιατί την θέση την έχουν καπαρωμένη. Πλήρωνε συμβόλαια να τους κάνεις προετοιμασία να παίξουν στο μουντιάλ.

Μόνο καλό αν ξυπνήσει το άλλο το γατάκι που κοιμάται, ο Κλάους, και θυμηθεί να παίξει μπάλα, βέβαια με άλλο κίνητρο αλλά εδώ που φτάσαμε και ευχαριστώ λέμε...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1021 on: November 20, 2013, 01:22:35 »
Αυτος ο λαχανοντολμας με την τρομπετα που ξεφτιλιζει τα συνθηματα του ΠΑΟΚ, τι δουλεια κανει; Ποιος χρηματοδοτει το παρεακι με τις μπλουζες αμστελ; Επαγγελματιες οπαδους δυστυχως εχουμε πολλους στην ομαδα, αλλα τετοιο ρεντικολο μονο αυτος. Ποιος σε ταιζει μπαρμπα για να κανεις τον κλοουν, θα μας πεις και μας;

απτην επο τα παιρνουν αυτοι

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1022 on: November 20, 2013, 08:05:10 »
Απορω κιολας γιατι πανηγυριζατε ολοι και εισασταν σιγουροι με τους καραγκιοζηδες πουθεναδες Ρουμανους..

Δεν πανηγυριζαμε, απλά είχαμε μια κρυφή αισιοδοξία. :(

Και τώρα 6 μήνες, Τζιόλης, κοντός, κατσουράνης, νίνης, τζαβέλας θα κάνουν την καλύτερη συντήρηση δυνάμεων, να κρατιούνται σε φόρμα θα παίζουν χαλαρά στα ματσάκια για να παίξουν την μπαλίτσα τους το καλοκαίρι, γιατί την θέση την έχουν καπαρωμένη. Πλήρωνε συμβόλαια να τους κάνεις προετοιμασία να παίξουν στο μουντιάλ.

Ασε που και του χρόνου θα ειναι κουρασμένα τα παλικάρια απο τις διακοπές στην μπραζιλ. Σαν να τα βλέπω μπροστά μου τα άρθρα για τα συνεχόμενα παιχνίδια, την μη ξεκούραση κτλ. Για να κάνουν προετοιμασία με την ομαδαρα μας δεν το συζητάμε. Κατευθείαν στα παιχνίδια οι ήρωες.

Για τον μαλακά τον τρομπετιστα..... Οποιος έχει πρόβλημα ξέρει που θα τον βρει. Θα ειναι στα επίσημα της τουμπας να αποθεωνεται απο τον περίγυρο του. Και με μια βόλτα στα ποροια πάλι τον βρίσκεις. Για μένα αυτός ειναι η μικρότερη ξεφτίλα των οπαδών μας, έχουμε πολλά μπουμπούκια που θα πρέπει να ντρεπόμαστε.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1023 on: November 20, 2013, 10:09:32 »
αυτον τον τρομπετιστα τον θυμαμαι στα γηπεδα πανω απο 25 χρονια. Κλασσικη μορφη του αλεξανδρειου. Τα τελευταια 10 χρονια τον βλεπω και παντου με την εθνικη. Αλλα παντου ομως. Και αναρωτιομουν ακριβως το ιδιο...τι δουλεια κανει αυτος ρε??? και μπορει ανα πασα στιγμη τοσα χρονια να ταξιδευει για το χαβαλε του ευρωπη αμερικη αφρικη και οπου αλλου κατσει? Καποιος τις προαλλες μου ψιθύρισε αυτα περι "επαγγελματια" οπαδου...Τι ειναι αυτο ρε σεις και πως γινεται κανεις? Και γω θελω. Και δε ζηταω και πολλα. Θα τα βρουμε...Χορευω και με κλακετες...

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1024 on: November 20, 2013, 10:17:14 »
ΡΕ μαγκες ο τρομπετιστας ειναι επιδοτουμενος απο την ΕΠΟ απο την εποχη του 2004 και μετα...εποχες γκαγκατσηα κλπ κλπ...
σιχαμενη φατσα που ντροπιαζει την ομαδα μας...ναι ΠΑΟΚ ναι παντου αλλα ελεος με τους επαγγελματιες οπαδους
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1025 on: November 20, 2013, 10:40:14 »
Το μαλακισμενο με τη τρομπετα, καποια στιγμη πρεπει να φαει μερικές ψιλές στη Τουμπα να ξεκόψει κ να πηγαίνει μονο στο γαλανολευκο δονητη με φως!

Απ οτι ξερω εγω ειναι απο τα Ποροια κ εχει 1-2 ταξι συν νεκροφορα που τα δουλευουν οι μπουλιδες οι γιοι του! Βεβαια το οτι χρηματοδοτητε ειναι το μονο σιγουρο κ εχει καιρό που ψιθυρίζεται στα Σερρας!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1026 on: November 20, 2013, 11:07:45 »
πολυ ασχολειστε με την εθνικη .γραφετε γραφετε.καλα κανουν και παιζουν για την εθνικη , εχουν φτιαξει ενα παρεακι οι παικτες και καθε νεος που μπαινει μπολιαζεται με αυτο .και τους βγαινει. εχει ξεφυγει απο το συλλογικο επειπεδο εχει κανει δικους της φιλαθλους και τελος. οποιος θελει να πανηγυρισει και να ειναι ψυχικα ανεβασμενος ας το κανει
εμενα με απασχολει αλλο.
ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ .ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥΣ ,ΟΡΚΣ ,ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΙ κλπ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ,ΕΠΟ ,ΑΡΔ, ΚΕΔ ΛΙΓΚΑ ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ

ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #1027 on: November 20, 2013, 14:14:14 »
Η πρωτη σου παραγραφος αναιρειται απο το υπολοιπο κειμενο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1028 on: November 20, 2013, 18:06:41 »
Αν οι παίκτες μας εχουν υψηλότερα κίνητρα με την ελλαδα να έχουν χαμηλότερα συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1029 on: November 20, 2013, 18:25:32 »
και μεις ΠΑΟΚ ειμαστε και τον ΠΑΟΚ θελουμε να ειναι καλα, αλλα οχι και τοσο μιρλα για κατι καλο σε εθνικο επιπεδο....

μετα το 2004 η εθνικη εχει αλλαξει επιπεδο και απ οσο βλεπω με το σπαθι της δηλωνει παρων στα τελικα μεγαλων διοργανωσεων....

μη τρελενεστε....καλο ειναι να πηγαινουμε καλα....εχουμε μια καλη εθνικη...μακαρι να ειχαμε και ενα καλο πρωταθλημα....!!!!!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zadas4

• Guest
« Reply #1030 on: November 20, 2013, 18:32:02 »
και μεις ΠΑΟΚ ειμαστε και τον ΠΑΟΚ θελουμε να ειναι καλα, αλλα οχι και τοσο μιρλα για κατι καλο σε εθνικο επιπεδο....

μετα το 2004 η εθνικη εχει αλλαξει επιπεδο και απ οσο βλεπω με το σπαθι της δηλωνει παρων στα τελικα μεγαλων διοργανωσεων....

μη τρελενεστε....καλο ειναι να πηγαινουμε καλα....εχουμε μια καλη εθνικη...μακαρι να ειχαμε και ενα καλο πρωταθλημα....!!!!!

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ εθνικη ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΟΚ.ΤΗΝ εθνικη ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΣΕΙ(ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΤΟΥς ΠΟΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ εθνικης(σαντος,φυσας,σαβιδις,βρυζας,ζαγορακης,ΓΧ,δημοσιογραφοι) ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ παοκμανιες και οι ολαπαοκ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ''ομοιδεατες'' ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο γαυρος εχει:μητρογλου-μανωλα-σιοβα-σαμαρη-χολεμπα-αβρααμ(της γαμωεθνικης αλλα ολοι εξελιξιμοι) κτλ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΠΙ??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΑΛΙΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ???      υγ1.ολα αυτα τα γραφω καθαρα ΠΑΟΚτσηδικα και περα απο καθε πολιτικη αποψη.υγ2.ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη.υγ3.σαβιδη ΞΥΠΝΑ.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1031 on: November 20, 2013, 18:51:27 »
 :thumbok:

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1032 on: November 20, 2013, 19:35:01 »
ΠΑΟΚ και εθνικη μαζι δε γινεται, βαρεθηκαμε να μιλαμε για αυτονοητα πραγματα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1033 on: November 20, 2013, 20:38:53 »

ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ εθνικη ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΠΑΟΚ.ΤΗΝ εθνικη ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΣΕΙ(ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΠΤΟΥς ΠΟΚ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ εθνικης(σαντος,φυσας,σαβιδις,βρυζας,ζαγορακης,ΓΧ,δημοσιογραφοι) ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ παοκμανιες και οι ολαπαοκ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ''ομοιδεατες'' ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο γαυρος εχει:μητρογλου-μανωλα-σιοβα-σαμαρη-χολεμπα-αβρααμ(της γαμωεθνικης αλλα ολοι εξελιξιμοι) κτλ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΑΠΙ??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΑΛΙΡΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ???      υγ1.ολα αυτα τα γραφω καθαρα ΠΑΟΚτσηδικα και περα απο καθε πολιτικη αποψη.υγ2.ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη.υγ3.σαβιδη ΞΥΠΝΑ.

κανε μου την χαρη ρε φιλε που θα με πεις οτι δεν εχω νιωσει ΠΑΟΚ....μη μιλας ετσι αφθαιρετα ρε μεγαλε...που ξες τι εχω νιωσει και τι εχω κανει και ποια ειναι τα πιστευω μου ρε φιλε...μες την Τουμπα γενηθηκαμε και εκει μεγαλωσαμε...εαν διαφωνεις σε αυτο που λεω μιλα αποκλειστικα πανω σε αυτο και ασε τις σουξε εκφρασεις τυπου τρυπιματα  κτλ κτλ κτλ....

Οταν εσυ καθεσαι και δεχεσαι 5 χρονια τωρα τον γκαγκατση στην ομαδα....και δεν σου φταιει καμια εθνικη οταν ο μεγαλομετοχο σου Ιβαν ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ στην ομαδα, γιατι πλερουα ,φερνει αυτους τους παικτες....

τι να λεμε τωρα...εσυ δεχτηκες πισω τον ζαγορακη που επαιξε στην αεκ και τον εκανες προεδρο, εσυ δεχτηκες πισω τον γουχου που σε ξεφτυλισε υπογραφοντας απο το πουθενα στον γαυρο εσυ δεχτηκες πισω τον σαλπιγγιδη εσυ ειχες δεχθει τον γιδοπουλο για να παρεις το παρασκηνιο κτλ κτλ κτλ

εγω ποτε δεν προκειται να ορισω ποιος ειναι ΠΑΟΚτσης και ποιος οχι....αυτο ειναι για την παρτυ μας...ολοι μπορει να εχουν διαφορετικη αποψη....διαφωνω σε πολλα απο αυτα που διαβαζω αλλα δεν ξεχωριζω ποιος ειναι πιο ΠΑΟΚτσης απο τον αλλον....και ισως αυτο ειναι το μεγαλυτερο κακο που συμβαινει στον λαο μας....

« Last Edit: November 20, 2013, 20:44:12 by zouvalos »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1034 on: November 20, 2013, 20:49:03 »
www.youtube.com/watch?v=OIIjbwJfIn4
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1035 on: November 20, 2013, 22:00:03 »
κανε μου την χαρη ρε φιλε που θα με πεις οτι δεν εχω νιωσει ΠΑΟΚ....μη μιλας ετσι αφθαιρετα ρε μεγαλε...που ξες τι εχω νιωσει και τι εχω κανει και ποια ειναι τα πιστευω μου ρε φιλε

και μετά

Οταν εσυ καθεσαι και δεχεσαι 5 χρονια τωρα τον γκαγκατση στην ομαδα....και δεν σου φταιει καμια εθνικη οταν ο μεγαλομετοχο σου Ιβαν ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΧΕΣΑΙ στην ομαδα, γιατι πλερουα ,φερνει αυτους τους παικτες....

τι να λεμε τωρα...εσυ δεχτηκες πισω τον ζαγορακη που επαιξε στην αεκ και τον εκανες προεδρο, εσυ δεχτηκες πισω τον γουχου που σε ξεφτυλισε υπογραφοντας απο το πουθενα στον γαυρο εσυ δεχτηκες πισω τον σαλπιγγιδη εσυ ειχες δεχθει τον γιδοπουλο για να παρεις το παρασκηνιο κτλ κτλ κτλ

:')

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1036 on: November 20, 2013, 22:18:51 »
http://www.youtube.com/watch?v=PJff-meUNc0 (Embedding disabled, limit reached)

Η εθνική ομάδα πέρα από το ελεεινό ελληνικό ποδόσφαιρο, αντικατοπτρίζει ακριβώς ό,τι είναι όλη η Ελλάδα: ένα σίχαμα.
Ρουφιάνοι, κλίκες, βύσματα, κάτω του μετρίου σε αξία (ορισμένοι και εντελώς άχρηστοι), χρυσοπληρωμένοι με λεφτά των κορόιδων, και ένα ολόκληρο σύστημα μμε να τους λιβανίζει συνεχώς, παρουσιάζοντας μια πραγματικότητα εντελώς διαφορετική.
Και φυσικά από κάτω ο χαζοχαρούμενος λαός, ένα ολόκληρο παρακμιακό "έθνος" να κουνάει τα πλαστικά σημαιάκια και να χαίρεται που ταυτίζεται με τους βιαστές του.
Και οι σαλιάρηδες του πνεύματος, με προεξάρχοντες τους "αριστερούς" όπως ο Σαββόπουλος, να αναλύουν την κοινωνική κατάσταση με όρους Πλεύρη, δηλαδή με όρους μεταφυσικής: θα ξανασταθούμε στα πόδια μας γιατί είμαστε Έλληνες (μόνο αυτό αρκεί, μην κάνετε τίποτα άλλο), ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος και άλλα γραφικά απευθείας από τον Μεσαίωνα.
Το πώς θα βελτιώσει τη ζωή του φουκαρά που τον έχουν λιώσει από παντού αυτή η πρόκριση του μέχρι πρότινος φυτώριου των νεοναζί, όπως λέει σήμερα μια φυλλάδα (Μνημόνιο, ε; Να!) είναι κάτι που μόνο με όρους μεταφυσικής μπορεί να εξηγηθεί.
Όποιος γουστάρει εθνική, μάλλον γουστάρει και την όλη κατάσταση στη χώρα.
Με το καλό να χάσουν το μέτρημα πάλι από Κορέες και λοιπά λιμά.

ΥΓ: ο Χολέμπας αν ήταν αριστούχος μαθητής στο σχολείο, θα τον άφηναν να σηκώσει τη σημαία όπως φοράει τώρα το εθνόσημο; Πατρίς-θρησκεία-υποκρισία

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1037 on: November 20, 2013, 22:26:21 »
κανε μου την χαρη ρε φιλε που θα με πεις οτι δεν εχω νιωσει ΠΑΟΚ....μη μιλας ετσι αφθαιρετα ρε μεγαλε...που ξες τι εχω νιωσει και τι εχω κανει και ποια ειναι τα πιστευω μου ρε φιλε

και μετά

:')

αυτο ακριβως....δεν το πιασες καθολου το τι εγραψα...

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1038 on: November 20, 2013, 22:38:57 »
ε δεν ήταν και δύσκολο να βρω τα κρυμμένα μηνύματα, προσβλήθηκες που κάποιος μίλησε αυθαίρετα για σένα χωρίς να ξέρει τι έχεις κάνει και ποια είναι τα πιστεύω σου, και 2 σειρές μετά έκανες ακριβώς το ίδιο.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1039 on: November 20, 2013, 23:02:13 »
δεν ειπα οτι δεν νοιωθει απο ΠΑΟΚ....αυτο το σημειο πειραξε...αυτα τα ανεφερα διοτι δεν μπορει να καταληγει σε ενα τετοιο συμπερασμα οταν εχουν γινει αυτα....