Author Topic: Εθνική Ελλάδος  (Read 36562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Εθνική Ελλάδος
« Reply #800 on: October 12, 2011, 09:36:50 »
Δεν καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή να γκετοποιούνται κάποιοι μόνοι τους. Δικαίωμα έχετε να υποστηρίζετε ο, τι θέλετε, αλλά το ασπρόμαυρο δε θα γίνει γκρι σε καμια περίπτωση. Γνωστός ο ρόλος της ναυαρχίδας της επο (η "εθνική των ελλήνων")ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Μνημονικό έχουμε, τα είπε όλα ο σοχός, o antenapoyme k o Catala άλλωστε.
Και δικαίωμα όλων όσοι νιώθουμε αηδία να την εξωτερικεύουμε. Αηδία για τα κηλίδες ντροπής στην ιστορία του ασπρόμαυρου αθλητισμού, ποδηγέτησης κάθε δικαίου, σαρωτικής προσπάθειας αφανισμού του Σωματείου απο την κλίκα των  διοικούντων της ομοσπονδίας εσαεί.

Αν εσείς ριγείτε με την ανάκρουση του εθνικού (σας) ύμνου, κάποιων τους έρχεται εμετός και ξινίλα στο στόμα. Και σαφώς δεν μιλάω πολιτικά, αλλά καθαρά οπαδικά.

Τι να την κάνω εγω την υπεραξία και τ αρχιδια μου κουνιούνται, όταν κάθε μεγάλος Σύλλογος Ευρώπης, ανα πάσα ώρα και στιγμή μου αγοράζει παίκτη σε τιμή Μποτσουάνας. Εγώ βλέπω οτι χάνω αναντικατάστατα μέλη της ομάδας μου (Μαλεζά-Κλάους-Φωτάκη) που με τόσο μεγάλο τουρνουά, τον μισό επόμενο χρόνο θα σέρνονται.  

Αγαλλιάτε παίδες ελλήνων με τον καραβούτα, την (τραγική) μασόνα Κατσουράνη που παίζει έστω και αν είναι τραγική επί 90', τον παίκτη που όλη του η καριέρα είναι 2 γκολ στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, την αλεξάνδρα τζίορβα , executive των starbucks που στην έξοδο είναι χειρότερη του Kresic και αφήστε εμάς τους "τουρκοβούλγαρους" όπου τους βρίσκουμε, ό, τι φανέλα και αν φοράνε να θέλουμε να ψοφήσουν. Και αυτοί και η πουτάνα η χώρα τους.

@@ Αδερφέ Γκαζ, 9/10 κάναμε εξωτερικό εδώ μέσα. Ευλογημένοι είναι όσοι ζουν ακόμα έξω, γτ σ αυτήν την χώρα, νόστος είναι να θυμάσαι πόσο ανθρώπινα ζούσες όταν ζούσες μακρυά της.

"ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΝ - ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ". Απο γεννησιμιού και δεν αλλάζει ούτε με την τρομπέτα του τρόμπα ακανέ, ούτε με τπτ.
« Last Edit: October 12, 2011, 09:47:30 by CLUB »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #801 on: October 12, 2011, 09:50:35 »
ρε σεις εγώ μια απορία είχα πάντα
αυτός ο τρομπέτας
τι δουλειά κάνει;

δλδ καθημερινές αργίες σε όλα τα ματς με την τρομπέτα και ταξιδάκια αβέρτα

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ;

που τα βρίσκει; τον χρηματοδοτεί ο lik4;

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #802 on: October 12, 2011, 10:00:12 »
τι ξερουν καλυτερα και οι υπευθυνοι τους και γι αυτο δε δηλωνουν εδρα ποτε θεσσαλονικη.σαν βουλγαρος αντιμετωιζεσαι παντα και παντα αντιμετωπιζοσουν

Αντωνης Γεωργιαδης:

''Στη θεσσαλονικη 2 γηπεδα ειναι διαθεσιμα.Στο καυτατζογλειο ο αγωνιστικος χωρος ειναι σε κακη κατασταση.ΕΝΩ Η ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.Οπως μου ειπαν τα παιδια δεν το πάνε αυτο το γηπεδο οχι γιατι το συνδεουν με ασχημα αποτελεσματα,αλλα επειδη το θεωρουν απομακρο και πολυ ξενο γι αυτους.''

ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

« Last Edit: October 12, 2011, 10:05:24 by PAOK_VOLOS »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #803 on: October 12, 2011, 10:05:58 »
Η UEFA δεν είδε το ΠΟΙΟ στημένο ματς των τελευταίων ετών? 1 ημιχ 2πλο τελικό και όλοι ευχαριστημένοι
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #804 on: October 12, 2011, 10:22:16 »

Μόνο ηλίθιος ή άνιωθος χομπίστας μπορεί να χαίρεται για την εθνική του ψευδοκράτους και της επο

ηπιος ο χαρακτηρισμος, δεν το περιμενα απο σενα
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #805 on: October 12, 2011, 10:38:44 »
ρε σεις εγώ μια απορία είχα πάντα
αυτός ο τρομπέτας
τι δουλειά κάνει;

δλδ καθημερινές αργίες σε όλα τα ματς με την τρομπέτα και ταξιδάκια αβέρτα

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ;

που τα βρίσκει; τον χρηματοδοτεί ο lik4;

Όποιος θέλει να μάθει τέτοια απόρρητα έρχεται και ρωτάει τους σοφούς του Live..

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #806 on: October 12, 2011, 10:46:17 »

τρελαλθηκε ο μικρος γενιτσαρος με την τρομπετα ξυπνησε μεσα του το ΠΑΟΚτσηδηλικι

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #807 on: October 12, 2011, 10:51:35 »
ο λετο ειναι ελληνας;  ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #808 on: October 12, 2011, 11:20:02 »
Α ρε Φωτακη εκανες μαγκα τον καρπουζα τον καταστροφεα του klaus που αφου τον ξεμπροστιασε με τις εμφανισεις του τον εβαλε και αλλαγη για τα ματια του κοσμου.χαριστεας χα χα χα :smiley4: :smiley4:
υ.γΚαλα επειδη διοικουν καπιοι βρωμιαρηδες ανικανοι αντιπαοκτσηδες και λαμογια το ελληνικο ποδοσφαιρο δεν θα γινουμε και ανθελληνες.
« Last Edit: October 12, 2011, 11:27:15 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #809 on: October 12, 2011, 11:56:43 »
αντιστοιχοι τυποι διοικουν ολη τη χωρα και μεσω των μορφων εξουσιας απαρτιζουν αυτο που λεμε κρατος.αυτο και οι υγιεις εθνικιστες το ξερουν και αποτυπωνεται σε συνθηματα τους οπως το αλητες προδοτες πολιτικοι.οσοι ηρωες εχουν συμμετασχει σε εθνικους αγωνες ασφαλως και τιμουνται για τις θυσιες τους και την αυταπαρνηση τους ειμαι ομως σιγουρος πως αν ζουσαν σημερα η θα σαπιζαν σε καποιο κελι φυλακης η θα βαφτιζονταν ως διαβοητοι τρομοκρατες απο τους εκφραστες της λογικης του παραλογου της δημοκρατιας

kostas4

• Guest
« Reply #810 on: October 12, 2011, 12:16:16 »
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

κλειστε το φορουμ ή αλλαξτε το ονομα. τα εχετε γαμησει ολα εδω μεσα και ειδικα ορισμενοι που σε καθε ευκαιρια λετε τα ιδια γνωστα και εντελως τυχαια σχολιαζετε ολοι μαζι. μη σας ξεφυγει τιποτα...

αηδια κατεντησε το φορουμ, τελος για εμενα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #811 on: October 12, 2011, 12:42:15 »
εσυ τωρα εισαι με μας ή με τους αλλους ;

;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Athinaios--4

• Guest
« Reply #812 on: October 12, 2011, 13:16:16 »
Κάποιοι για μένα βγάζετε όλα σας τα απωθημένα στο φόρουμ. Τέλος πάντων έχετε δίκιο. Δυστυχώς δε μπορώ να απαντήσω σε όλα γιατί από χτες το βράδυ που έκλεισα, έχουν γράψει παραλληρήματα που περιέχουν από ποδόσφαιρο, πολιτική μέχρι στημένα παιχνίδια. Πραγματικά αδυνατώ.

Μου χτύπησε όμως κάτι και θα ήθελα να απαντήσω. Τα υπόλοιπα θεωρείστε τα αναπάντητα. Κάποιος είπε ότι αν ο Νίνης ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ δε θα έπαιζε ποτέ. Μάλιστα... Μπορώ να ακούσω τα ταλέντα που αδικήθηκαν την τελευταία δεκαετία? Από τον άσχετο Ρεχάγκελ. Ναι αυτόν που δεν έδωσε και τίποτα. Αλλά είπαμε η αχαριστία είναι χαρακτηριστικό μας. Πάμε λοιπόν στο ερώτημα μου. Αδικήθηκε το μεγάλο ταλέντο Μπαλάφας? Το μεγαλύτερο Ηλιάδης ή το τεράστιο Μελίσσης? Για να ξέρω

Γιατί επί Ρεχάγκελ δε θυμάμαι άλλον στον ΠΑΟΚ. Ο Σάντος ποιον αδίκησε? Πήρε τον Αθανασσιάδη, πήρε τον Φωτάκη και πήρε και τον Μαλεζά. Για μένα η αδικία είναι ότι έπρεπε να παίζει βασικός ο Φωτάκης. Τίποτα άλλο.

Και κάτι άλλο για την έδρα. Για μένα είναι ξεφτίλα να παίζει η Εθνική στο καραισκάκη, στη Φιλαδέλφεια στη λεωφόρο και να βρίζουν παίκτες αντίπαλης ομάδας. Άρρωστα και αξιοθρήνητοι. ΤΟ ίδιοι ισχύει για όλες τις έδρες σε μια χώρα. Σε όποια χώρα και αν συμβαίνουν.

Και επειδή ακούω πολλά για επαναστάσεις κατά της σαπίλας έχω 2 προτάσεις.
1)Προσωπικά ο καθένας θα έπρεπε να είναι κάθε μέρα στο δρόμο κατά του γαμησιού που τρώμε. Μπράβο σε όσους το κάνουν (εγώ είμαι μέρα παραμέρα κάτω στο κέντρο). Κρίμα γι ατους υπόλοιπους που εξαντλούν την επανάσταση τους από το φόρουμ.
2)Απαίτηση να φύγει ο ΠΑΟΚ από το πρωτάθλημα. Έτσι το χτυπάς το κατεστημένο. Φύγε και πήγαινε ως λαός κάθε μέρα στους δρόμους. Με αποκλεισμούς, με πορεία στη βουλή ή με οτιδήποτε. Η επανάσταση το να βρίσουμε την Εθνική του Πιλάβιου είναι επανάσταση κούφια.

Το σχόλιο του Κώστα4 εμένα με εκφράζ<ει. Δε ξέρω σε ποιους απευθύνεται αλλά εμένα σαν σχόλιο με εκφράζει. Το είπα και πριν. Το πάτε καλά με την ιδιότυπη χούντα σας. Keep going

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #813 on: October 12, 2011, 13:36:18 »
φιλε εγω εγραψα για το νινη.δε μιλησα μονο για ΠΑΟΚ αλλα για καθε ομαδα ταλεεντα πυ εχει και ποκ.πχ φευγει ο αβρααμ παπαδοπουλος απο τον αρη παει στο γαβρο και αμεσως γιενται διεθνης.να το πω για χριστοδουλοπουλο?να πουμε που επαιζε εθνικη ο τσιαντακης και δεν επαιζε ο τουρσουνιδης?δε μιλαμε για απλες κλησεις γιατι για τα ματια του κοσμου μπορεις να καλεσεις και τον παπαζογλου εθνικη.εγω ρετησα συγκεκριμενα να μ πει καποιος ποσα ματσ επαιξε ο βρυζασ στην εθνικη πριν φυγει απ τον ΠΑΟΚ.εκτος και εμαθε ολη την μπαλα μαζεμενη μετα.στα υπολοιπα που ειπες για την επανασταση επανασταση στην ελλαδα πραγματικη δεν προκειται να γινει ποτε.οταν ο καθενας επαναστατει μεσα απ αυτα που βλεπει για το συμφερον του.επισης ειναι ανωφελο να επαναστατησεις επειδη εχασε 40% το εισοδηματος του ο μεχρι χθες βολεμενος που οταν κατεβαινες στουσ δρομους για χ ψ λογους οπως πολεμους σε αλλες χωρες δολοφονιες πολιτων απο αστυνομικους με τροπο που ξεφευγε απο κραταω πλακατ κκε και αναπαραγω το συνθημα που ακουω απ τον τηλεβοα ησουν ατομο περιθωριακο με ψυχολοηικα προβληματα που πιστευες σε ουτοπιες και και και.αυτος που βρισκεται κατακτημενος οπως εχει καποιος παλαιστηνιος παλαιοτερα οταν δε μπορει να επαναστατησει μπορει να κανει την κατοχη του ασυμφορη για τον κατακτητη.οταν δεν υπαρχει κανενα κινημα που θα μπορεσει να μαζεψει χιλιαδες κοσμου μαζι αναγκαστικα δεν υπαρχει συλλογικη δραση και ο αγωνας του καθενος περιοριζεται σε κατι ατομικο.αυτο εχει γινει καθως 2-3 κινηματα που μπορουσαν να συγκεντρωσουν κοσμο μεταξυ των οποιων και το οπαδικο εχουν διαλυθει εδω κ καιρο.οντως επανασταση απο το φεισμπουκ και το πισι δε γινεται ο καθενας ομως αναλογα με τον τροπο που σκεφτεται μπορει να ξεφυγει σε προσωπικο επιπεδο και να αυξησει την περιορισμνη του ελευθερια.

ασχετα με την αγαπημενη σας μικτη αττικοβιωτιας ολα τα παραπανω.θα μ απαντησεις ομως αν επεφτε μολοτωφ σε παιχνιδι της εθνικης στην τουμπα σε κροατες τι παραλητρημα θα ακολουθουσε και ποσο μπαι περασε προχθες αυτο που εκαναν οι γαβροι?

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #814 on: October 12, 2011, 13:49:46 »
:tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

κλειστε το φορουμ ή αλλαξτε το ονομα. τα εχετε γαμησει ολα εδω μεσα και ειδικα ορισμενοι που σε καθε ευκαιρια λετε τα ιδια γνωστα και εντελως τυχαια σχολιαζετε ολοι μαζι. μη σας ξεφυγει τιποτα...

αηδια κατεντησε το φορουμ, τελος για εμενα.

'ΠΑΡΑΓΚΑ'..ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ  :'( :'( :'(

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #815 on: October 12, 2011, 13:58:34 »
Δεν θέλει πολλές αναλύσεις, όποιος γουστάρει ας είναι οπαδός της εθνικής, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τα αυτονόητα δεν πρόκειται να κάτσω να τα αναλύσω, ή νιώθεις ή δε νιώθεις, απλά επιβεβαιώθηκα με αυτό που έγραψα χτες περί άνιωθων και περαστικών.
Είναι γνωστό ότι το μπαστάρδεμα είναι τεράστιο, γεμίσαμε οπαδούς της εθνικής, του ζαγοράκη, του κοντού. Είμαστε τα πάντα εκτός από ΠΑΟΚ.
Να συμπληρώσω μόνο κάτι στον north: πέρα από τις τιμωρίες, σε όλες τις χώρες έχει γίνει κάτι σε συλλογικό επίπεδο. Η μπανανία είναι από τις λίγες χώρες που δεν έχει κερδίσει ομάδα ευρωπαϊκό κύπελλο, για την ακρίβεια δεν έχει φτάσει ούτε σε τελικό τέτοιου, αν εξαιρέσεις τον τελικό των τανκς. Αυτό λέει πολλά. Μέχρι και η Γεωργία που έπαιζε χτες, έχει πάρει κυπελλούχων με τη δυναμό τυφλίδας, οι τούρκοι, οι σέρβοι, οι ρουμάνοι, οι βέλγοι και πολλοί άλλοι που τους θεωρούμε κατώτερους ποδοσφαιρικά, έστω ένα ουεφάκι το έχουν πάρει. Η ψωροκώσταινα τίποτα. Να μη μιλήσουμε για το πόσες διαφορετικές ομάδες έχουν πάρει τον τίτλο σε όλες τις χώρες, ο αριθμός 5 της ελλάδας είναι πραγματικό ρεκόρ, ούτε στη σκωτία δεν υπάρχει αυτό. Κι αυτό εμένα μου λέει πάρα πολλά.
Αντίο και στο καλό σε όσους φεύγουν.
Επίσης, ευχαριστώ προσωπικά για την ψυχανάλυση της πλάκας (να μην πω της πούτσας και παρεξηγηθεί πάλι κανείς).

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #816 on: October 12, 2011, 14:18:57 »
http://www.dailymotion.com/video/xlmen8_panigirismoi-sto-aeroplano-ths-ethnikis-2_sport?start=18#from=embed

τρελαλθηκε ο μικρος γενιτσαρος με την τρομπετα ξυπνησε μεσα του το ΠΑΟΚτσηδηλικι

Ρε μαγκες κ εγω τωρα το ειδα κ το καταλαβα, κολλησα το αυτι μου στο μικροφωνο του λαπτοπ. Το παλικαρι λεει "θα κανετε καλυτερη πορεια εκει στην β' εθνικη" στον Χαριστεα.
ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΥΓ. 2 φορες!!!

:'(
« Last Edit: October 12, 2011, 14:25:40 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #817 on: October 12, 2011, 15:26:29 »
Π.Α.Ο.Κ. ΕΣΥ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ RABBITWEED KAI THN ΕΘΝΙΚΗ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #818 on: October 12, 2011, 15:36:11 »
Δεν θέλει πολλές αναλύσεις, όποιος γουστάρει ας είναι οπαδός της εθνικής, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, τα αυτονόητα δεν πρόκειται να κάτσω να τα αναλύσω, ή νιώθεις ή δε νιώθεις, απλά επιβεβαιώθηκα με αυτό που έγραψα χτες περί άνιωθων και περαστικών.
Είναι γνωστό ότι το μπαστάρδεμα είναι τεράστιο, γεμίσαμε οπαδούς της εθνικής, του ζαγοράκη, του κοντού. Είμαστε τα πάντα εκτός από ΠΑΟΚ.
Να συμπληρώσω μόνο κάτι στον north: πέρα από τις τιμωρίες, σε όλες τις χώρες έχει γίνει κάτι σε συλλογικό επίπεδο. Η μπανανία είναι από τις λίγες χώρες που δεν έχει κερδίσει ομάδα ευρωπαϊκό κύπελλο, για την ακρίβεια δεν έχει φτάσει ούτε σε τελικό τέτοιου, αν εξαιρέσεις τον τελικό των τανκς. Αυτό λέει πολλά. Μέχρι και η Γεωργία που έπαιζε χτες, έχει πάρει κυπελλούχων με τη δυναμό τυφλίδας, οι τούρκοι, οι σέρβοι, οι ρουμάνοι, οι βέλγοι και πολλοί άλλοι που τους θεωρούμε κατώτερους ποδοσφαιρικά, έστω ένα ουεφάκι το έχουν πάρει. Η ψωροκώσταινα τίποτα. Να μη μιλήσουμε για το πόσες διαφορετικές ομάδες έχουν πάρει τον τίτλο σε όλες τις χώρες, ο αριθμός 5 της ελλάδας είναι πραγματικό ρεκόρ, ούτε στη σκωτία δεν υπάρχει αυτό. Κι αυτό εμένα μου λέει πάρα πολλά.
Αντίο και στο καλό σε όσους φεύγουν.
Επίσης, ευχαριστώ προσωπικά για την ψυχανάλυση της πλάκας (να μην πω της πούτσας και παρεξηγηθεί πάλι κανείς).

κανε κανα μπανιο κ ασε την εθνικαρα ησυχη :P

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #819 on: October 12, 2011, 16:02:21 »
φιλε εγω εγραψα για το νινη.δε μιλησα μονο για ΠΑΟΚ αλλα για καθε ομαδα ταλεεντα πυ εχει και ποκ.πχ φευγει ο αβρααμ παπαδοπουλος απο τον αρη παει στο γαβρο και αμεσως γιενται διεθνης.να το πω για χριστοδουλοπουλο?να πουμε που επαιζε εθνικη ο τσιαντακης και δεν επαιζε ο τουρσουνιδης?δε μιλαμε για απλες κλησεις γιατι για τα ματια του κοσμου μπορεις να καλεσεις και τον παπαζογλου εθνικη.εγω ρετησα συγκεκριμενα να μ πει καποιος ποσα ματσ επαιξε ο βρυζασ στην εθνικη πριν φυγει απ τον ΠΑΟΚ.εκτος και εμαθε ολη την μπαλα μαζεμενη μετα.στα υπολοιπα που ειπες για την επανασταση επανασταση στην ελλαδα πραγματικη δεν προκειται να γινει ποτε.οταν ο καθενας επαναστατει μεσα απ αυτα που βλεπει για το συμφερον του.επισης ειναι ανωφελο να επαναστατησεις επειδη εχασε 40% το εισοδηματος του ο μεχρι χθες βολεμενος που οταν κατεβαινες στουσ δρομους για χ ψ λογους οπως πολεμους σε αλλες χωρες δολοφονιες πολιτων απο αστυνομικους με τροπο που ξεφευγε απο κραταω πλακατ κκε και αναπαραγω το συνθημα που ακουω απ τον τηλεβοα ησουν ατομο περιθωριακο με ψυχολοηικα προβληματα που πιστευες σε ουτοπιες και και και.αυτος που βρισκεται κατακτημενος οπως εχει καποιος παλαιστηνιος παλαιοτερα οταν δε μπορει να επαναστατησει μπορει να κανει την κατοχη του ασυμφορη για τον κατακτητη.οταν δεν υπαρχει κανενα κινημα που θα μπορεσει να μαζεψει χιλιαδες κοσμου μαζι αναγκαστικα δεν υπαρχει συλλογικη δραση και ο αγωνας του καθενος περιοριζεται σε κατι ατομικο.αυτο εχει γινει καθως 2-3 κινηματα που μπορουσαν να συγκεντρωσουν κοσμο μεταξυ των οποιων και το οπαδικο εχουν διαλυθει εδω κ καιρο.οντως επανασταση απο το φεισμπουκ και το πισι δε γινεται ο καθενας ομως αναλογα με τον τροπο που σκεφτεται μπορει να ξεφυγει σε προσωπικο επιπεδο και να αυξησει την περιορισμνη του ελευθερια.

ασχετα με την αγαπημενη σας μικτη αττικοβιωτιας ολα τα παραπανω.θα μ απαντησεις ομως αν επεφτε μολοτωφ σε παιχνιδι της εθνικης στην τουμπα σε κροατες τι παραλητρημα θα ακολουθουσε και ποσο μπαι περασε προχθες αυτο που εκαναν οι γαβροι?

Απλα και ΠΑΟΚσηδικα.
Στον κοσμο αλλος κανενας