Δεν καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή να γκετοποιούνται κάποιοι μόνοι τους. Δικαίωμα έχετε να υποστηρίζετε ο, τι θέλετε, αλλά το ασπρόμαυρο δε θα γίνει γκρι σε καμια περίπτωση. Γνωστός ο ρόλος της ναυαρχίδας της επο (η "εθνική των ελλήνων")ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. Μνημονικό έχουμε, τα είπε όλα ο σοχός, o antenapoyme k o Catala άλλωστε.
Και δικαίωμα όλων όσοι νιώθουμε αηδία να την εξωτερικεύουμε. Αηδία για τα κηλίδες ντροπής στην ιστορία του ασπρόμαυρου αθλητισμού, ποδηγέτησης κάθε δικαίου, σαρωτικής προσπάθειας αφανισμού του Σωματείου απο την κλίκα των διοικούντων της ομοσπονδίας εσαεί.
Αν εσείς ριγείτε με την ανάκρουση του εθνικού (σας) ύμνου, κάποιων τους έρχεται εμετός και ξινίλα στο στόμα. Και σαφώς δεν μιλάω πολιτικά, αλλά καθαρά οπαδικά.
Τι να την κάνω εγω την υπεραξία και τ αρχιδια μου κουνιούνται, όταν κάθε μεγάλος Σύλλογος Ευρώπης, ανα πάσα ώρα και στιγμή μου αγοράζει παίκτη σε τιμή Μποτσουάνας. Εγώ βλέπω οτι χάνω αναντικατάστατα μέλη της ομάδας μου (Μαλεζά-Κλάους-Φωτάκη) που με τόσο μεγάλο τουρνουά, τον μισό επόμενο χρόνο θα σέρνονται.
Αγαλλιάτε παίδες ελλήνων με τον καραβούτα, την (τραγική) μασόνα Κατσουράνη που παίζει έστω και αν είναι τραγική επί 90', τον παίκτη που όλη του η καριέρα είναι 2 γκολ στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, την αλεξάνδρα τζίορβα , executive των starbucks που στην έξοδο είναι χειρότερη του Kresic και αφήστε εμάς τους "τουρκοβούλγαρους" όπου τους βρίσκουμε, ό, τι φανέλα και αν φοράνε να θέλουμε να ψοφήσουν. Και αυτοί και η πουτάνα η χώρα τους.
@@ Αδερφέ Γκαζ, 9/10 κάναμε εξωτερικό εδώ μέσα. Ευλογημένοι είναι όσοι ζουν ακόμα έξω, γτ σ αυτήν την χώρα, νόστος είναι να θυμάσαι πόσο ανθρώπινα ζούσες όταν ζούσες μακρυά της.
"ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΝ - ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΝ". Απο γεννησιμιού και δεν αλλάζει ούτε με την τρομπέτα του τρόμπα ακανέ, ούτε με τπτ.