Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #2480 on: March 15, 2017, 21:40:37 »
Η δικαιολογία για τα μηδέν γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ήταν το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, σας λέω από σήμερα ότι η νέα δικαιολογία για την από εδώ και μπρος ανυπαρξία του θα είναι ότι έχει χάσει το ρυθμό του επειδή δεν πάιζει τον τελευταίο καιρό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2481 on: March 15, 2017, 21:44:36 »
Κλανει ο πεθαμένος...;
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2482 on: March 15, 2017, 22:22:10 »
Ο χρήστης Στέφανος Αθανασιάδης νιώθει τυχερός στην τοποθεσία Markiz

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #2483 on: March 15, 2017, 22:44:29 »
Προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος αμήν
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2484 on: March 19, 2017, 21:37:09 »
Πρωην...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2485 on: March 19, 2017, 21:49:22 »
 :emetos: :emetos: :emetos:
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #2486 on: March 19, 2017, 22:04:53 »
Τα τελευταία τρία χρόνια έξυνε τα αρχίδια του στις προπονήσεις, αντί να προσπαθήσει να βελτιώσει τα μειονεκτήματα που είχε. Τώρα προσπαθεί να επανέλθει, αλλά θα χρειαστούν μήνες με έξτρα προπονήσεις για να υπάρξει βελτίωση. Δεν γίνεται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μη σοβαρής προπόνησης να καλυφθεί σύντομα. Ο Κλάους μπορεί να έχει την θέληση να το κάνει, το θέμα είναι ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορεί να τον περιμένει. Κρίμα, επειδή ο παίκτης ήταν στοίχημα για όλο το οικοδόμημα του Π.Α.Ο.Κ. Από μικρός ξεκίνησε στα τμήματα ακαδημιών και αποτελούσε παράδειγμα για όλους τους μικρούς αθλητές του, ότι αν κάποιος προσπαθεί ανταμοίβεται και φτάνει στην πρώτη ομάδα. Η ήττα που φάγαμε με την περίπτωση του, δεν είναι μόνο για τον Κλάους, αλλά για όλους όσους έχουν την ευθύνη και εργάζονται στις ακαδημίες.

ΥΓ. Μου είπε ΠΑΟΚτσάκι πιτσιρικάς από άλλη ακαδημία που έτυχε να παίζει αντίπαλος της αντίστοιχης ηλικιακά ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., ότι επειδή ήταν στο γήπεδο ο Κλάους πήγαν τα πιτσιρίκια να βγουν φωτογραφία μαζί του και ότι βρωμούσε αλκοόλ. Πρωί Σαββάτου και παραμονές αγώνα που έδινε η αντρική ομάδα την Κυριακή σε εποχή που ο Πρίγιοβιτς δεν είχε έρθει ακόμα στην ομάδα.
Τα ίδια άκουσα για τον Χαρίση. Πάει για καφέ και λέει στον σερβιτόρο να του βάλει δυό δάχτυλα ουίσκι στον καφέ, για να μην χτυπάει στο μάτι όσων είναι κοντά του. Ήρθε από το χωριό του το βλαχαδερό, έμαθε το αλκοόλ και εμείς περιμένουμε να παίξει μπάλα.

Αλλά εμείς φταίμε. Κάποτε οι παίκτες φοβόντουσαν πρώτα από όλους εμάς τους ίδιους τους οπαδούς της ομάδας. Φοβόντουσαν μήπως τους κάναμε επίσκεψη στην προπόνηση και μήπως τους περιμέναμε μετά από καμιά φτωχή νίκη του Π.Α.Ο.Κ. με 1-0 έξω από τα αποδυτήρια όπως πριν από περίπου 20 χρόνια με την Δόξα Δράμας. Από τότε που έπαψε αυτό, από τότε αρχίσαν όλα τα στραβά.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2487 on: March 19, 2017, 23:20:13 »
δυστυχως και δυο κατσαρολες γιγαντες πρεσπων να φαει δε θα κλασει
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2488 on: March 20, 2017, 11:43:03 »

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2489 on: March 20, 2017, 12:01:52 »
Αφού θέλουμε ντε και καλά να παίζει το παοκτσάκι ας τον δοκιμάσουν στην άμυνα ή και στο τέρμα .Σε κάτι προπονήσεις παλιότερα καθόταν τερματοφύλακας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2490 on: March 20, 2017, 18:03:52 »

Τα ίδια άκουσα για τον Χαρίση. Πάει για καφέ και λέει στον σερβιτόρο να του βάλει δυό δάχτυλα ουίσκι στον καφέ, για να μην χτυπάει στο μάτι όσων είναι κοντά του. Ήρθε από το χωριό του το βλαχαδερό, έμαθε το αλκοόλ και εμείς περιμένουμε να παίξει μπάλα.

θα μιλησω λιγο τοπικιστικα.ο χαρισης δεν ηρθε απο κανενα χωριο,απο πολη με τοσο κοσμο ηρθε,νυχτερινη ζωη στα τερματα,πειρασμους κι απολαυσεις απειρες με ξυδια και ντρογκια

δεν τα μαθε στην σαλονικη τα ξερε απο τα γιαννενα.οταν εχει ρεπο και ερχεται εδω τα μπουκαλια αδειαζουν γρηγορα στα μαγαζια που παει.δεν ειναι φημες

επισης να συμπληρωσω πως η ζωη καμια φορα ειναι πουτανα

εισαι εξω πιτα και επειδη εισαι βαζελος περνας απο συνδεσμο οπαδων τσαμπουκαλευεσαι τρως σουτια βαζεις τα κλαμματα και επειδη σε λυπουνται σηκωνεσαι και φευγεις λεγοντας πως εισαι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης.μετα απο 2 χρονια παιρνεις μεταγραφη στην ομαδα που υποστηριζουν αυτοι που σε κοπανησαν.αστειο ετσι;

υ.γ για να παιξεις μπαλα χρειαζεται κονε.μεγαλο κονε
την μεταγραφη του χαριση την εκανε ο βρυζας.ετσι λειτουργουσε ο ΠΑΟΚ και το κακο ειναι οτι ακομα ετσι λειτουργει

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2491 on: March 20, 2017, 20:24:56 »
Δεν ξέρω τι κάνει στα ρεπό του ούτε που με ενδιαφέρει.

Το να πίνεις ξύδι με τον καφέ, έξω, δηλαδή όχι στο σπίτι, σημαίνει οτι έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Για να στροφάρεις αναγκάζεσαι να πιείς το πρώι.

Τώρα απο εκεί και πέρα. Οπως και στο χειρουργείο που έπρεπε να κάνει ο Πρίγιοβίτς έτσι και στις ποσότητες αλκοόλ που καταλανώνει ο συγκεκριμένος παίκτης (για να το πίνει με το καφέ μιλάμε για μπουκάλια την ημέρα) κρατάω λίγο μικρό καλάθι. Γιατι?

1) Δεν υπήρχε περίπτωση παίκτης με τόσο αλκοολ στο σώμα του να βγάζει προπονησή καθημερινή πρωινιάτικη στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.
2) Μιλάμε για έναν παίκτη που ο Ιβιτς τον έχει παρακαλέσει να μην τρέχει άσκοπα. Τόσο τρέξιμο σε ένα γήπεδο 110Μ απο αλκοολικό μιλάμε για θαύμα της φύσης.
3) Με το lag που θα είχε μέχρι να πάρει χρόνο στην Α εθνική θα του την πέφτανε για την μπάλα 3 μαζί. Όσο κακές και να είναι πάσες του κινείται στο παιχνίδι και στους ρυθμούς της Α'.
4) Με τόσο αλκοολ θα είχε καταστρέψει το κορμί του, οι μυς θα είχανε καει, και θα είχε πάθει ραβδομυώληση. Ειναι μαθηματικά. Ε πιστεύω κάποιος θα το είχε πει στα ράδια.
5) Μιλάμε για αφυδάτωση. Προφανώς δεν πάει προπόνηση. Μπουκάλι ξύδι την βδομάδα και προπονηση και αγώνες με τον ΠΑΟΚ η γλώσσα του θα ήτανε ασβέστης.
6) Εχω διαβάσει το βιβλίο του Μπέστ και την γνώμη του πάνω σε αυτό. (Γιατι πάντα κάποιος μου λέει για τον Μπέστ)

7) Σοβαρά τωρά. Θα είχε ο Ιβιτς παίκτη του οποίου οι τοξίνες θα θυμιάτιζανε μια ολόκληρη Μεσημβρία. Το ξύδι μένει ώρες στον οργανισμό. Να τον κάνει τι? Επειδή ειναι στην κλίκα? Δηλαδή ο Ιβιτς ξέρει οτι παίκτης του πινει σαν το μοσχάρι και τον κρατάει στην ομάδα? Για την κλίκα? Δηλαδή ρισκάρει την καριέρα του για έναν Χαρίση. Αδυνατώ να το πιστέψω.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2492 on: March 21, 2017, 09:12:26 »
Κατσε ρε Εντγκαρ να πουμε, δε τον ειπε κανενας αλκολικο τον χαρισαρο, οτι βγαινει και πινει στα ρεπο του λεει ο γιαν. Τα μπουκαλια την ημερα επειδη βαζει ξυδι στον καφε πως προκυπτουν, 30 καφεδες τη μερα πινει; 
Αυτο τωρα με τα εργομετρικα που λες, αυτη ειναι η θεωρια, αλλα εχω δει με τα ματακια μου παρεακι αποτελουμενο απο βρυζα, ζαγορακη, δερμιτζακη και 5-6 τανεσπου να μπαινουν σε μαγαζι με ματι γυαλισμενο απο το κοκο, να πινουν οτι πινεται και το σουκου μπαλιτσα κανονικα και οι τρεις τους. Για να μη πουμε για τη θρυλικη αμυνα της αρσεναλ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2493 on: March 21, 2017, 09:46:45 »
Πιστεύω ότι όλο και κάποιος εδώ μέσα θα είχε εμπειρία με άτομο που υποφέρει από αλκοολισμό στο στενό του περιβάλλον. Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι η χρονική στιγμή που πίνει την πρώτη γουλιά της ημέρας. Προσωπικά όταν ακούω για έναν άνθρωπο να ζητάει να του ρίξουνε λίγο ουίσκι στον καφέ που πίνει κάνεις μεσημέρι βαριά νομίζω οτί η διάθεση του για ποτό είναι πέρα του φυσιολογικού. Δηλαδή συζητάμε για άνθρωπο που κρύβει καταρχήν το πιώμα.

Εχω καθίσει ένα ολόκληρο απόγευμα με παίκτη Α εθνικής οποίος ήπιε 2 μπύρες με το ζόρι και ο μπάρμαν μετά από 1 μήνα δήλωνε ότι ήρθε και ήπιε ένα κασάκι μπύρες. Με έβαζε και μάρτυρα.

Κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και προπόνηση επιπέδου ΠΑΟΚ δεν πάνε μαζί. Δεν αντέχουνε οι μυς καταρχήν. Δεν μιλάμε για χεράκια πάνω κάτω, μιλάμε για 2 ώρες έκρηξη. Πόσο δηλαδή τρέφεται ο μυς τους και δεν καίγεται?

Από αυτά που ακούω και διαβάζω, μου δίνεται η εντύπωση ότι τα παιδιά πίνουνε πάρα πολύ. Ότι ρουφάνε πολύ. Εκτός και αν είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα που έχω καταλάβει λάθος. Για να βρωμάς αλκοόλ δεν έχεις πιεί μόνο 2 ποτά. Να πηγαίνεις και σε αγώνα ΠΑΟΚ under ειδικά παραμονές παιχνιδιού, να δίνεις δικαίωμα σε παιδιά και πατεράδες είναι και λίγο θράσος.

Και ας τα δεχτώ εγώ όλα αυτά. Κάνω λάθος, δεν είμαι επάνω δεν ξέρω.

Πως ένας προπονητής που παίζει την καριέρα του τα δέχεται? Τι στο πούτσο κλίκα είναι αυτή που είναι μέσα ποδοσφαιριστής επιπέδου χαρίση και την γλιτώνει? Μου διώχνεις τον Τζαβέλα επειδή αμφισβήτησε την ομάδα στα αποδυτήρια, μου στέλνεις άκυρο τον Αρουχαουυοο της αεκ επειδή τον βρήκανε να έχει πιεί και μου κρατάς τον 2ο αναπληρωματικό του ΠΑΟΚ στην ομάδα? Επειδή είναι μεθυσμένο?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2494 on: March 21, 2017, 10:07:20 »
το καλοκαιρι θα δειξει νταβιντς ποιον υπολογιζει και τι ο ιβιτς.θα δειξει αν θα συνεχισει ναναι κι εδω περα ο χαρης

επισης τυφλα τον εχω πετυχει κι εγω.οταν λεμε τυφλα τυφλα.και σε ηλικια που στην συγκεκριμενη εγω που δουλευα οικοδομη δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου το επομενο πρωι οχι να παιζω μπαλα οπως λες κι εσυ

δεν μου τα πε καποιος μπαρμαν που θελει να υπερβαλλει(που στην περιπτωση του ρεπο καπως ετσι εγινε και εφτασε στ αυτια μου η φαση)

υ.γ ειναι κι αλλα με τον χαριση που εχουν ακουστει αλλα μεχρι στιγμης μονο ο κοροβεσαρος φαγωθηκε
το θεμα ειναι πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ και οχι τσουτσεκια που επειδη βγαλανε ενα καλο μεροκαματο για μια 20ετια κανουν ανακατα την ομαδα.ποσο μαλλον οταν αβανταρονται οσο δεν παει απο τους ρουφιανους

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2495 on: March 21, 2017, 22:44:03 »
εσυ τα χεις κρυψει αναμεσα στα μπουτια σου αυτα που εδειχνε ο πελκας

τοση στηριξη και συνεχιζεις να γελοιοποιεισαι και να πας τον ΠΑΟΚ πισω
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2496 on: April 01, 2017, 09:26:59 »
http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/388527/taksidi-stin-athina-kai-oi-epafes-toy-klaoys

Ανοιγει Καφετερια τασο; δυσκολα για ομαδα.. βαρια για απολλωνα που ειπε μπιβ...
Να τελειωσει η χρονια να βγει απο την κατηγορια ποδοσφαιριστες
Το οτι ειναι δικος μας κ τον συμπαθουμε , και τη θειο μας συμπαθουμε αλλα δεν κανει για βασικος στον ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2497 on: April 02, 2017, 21:01:04 »
Ακομα και αυτος ο χαλια Κουλουρης που κατερριψε με σουτ εναν δορυφορο κι εκανε μια παραπανω τριπλα στην περιοχη ειναι καλυτερος απο τον Κλαους ο οποιος δεν υπηρχε πουθενα.Γιατι ο Κουλουρης αλλαγη του Κλαους και οχι το αντιθετο δηλαδη??
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΛΑΝΤΑΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ -Ο-Λ-Η- Η ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2498 on: April 02, 2017, 21:50:39 »
Περιφερομενο πτωμα, τωρα που ερχεται και πασχα θα εχει ανταγωνισμο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2499 on: April 02, 2017, 21:51:34 »
Ακομα και αυτος ο χαλια Κουλουρης που κατερριψε με σουτ εναν δορυφορο κι εκανε μια παραπανω τριπλα στην περιοχη ειναι καλυτερος απο τον Κλαους ο οποιος δεν υπηρχε πουθενα.Γιατι ο Κουλουρης αλλαγη του Κλαους και οχι το αντιθετο δηλαδη??
ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΛΑΝΤΑΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΛΕΟΝ -Ο-Λ-Η- Η ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΩΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ.
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!