Άκου δυο λογάκια ρε πουστράκι..
Το αν είσαι παιχταράς ή παλταδούρα δεν με απασχολεί..
Ή μάλλον με απασχολεί αλλά δεν είναι της παρούσης..
Αυτή η πορτοκαλί κορδέλα που σου φοράν στο μπράτσο όταν παίζεις βασικός στον ΠΑΟΚ εκτός από τεράστιο ειδικό βάρος έχει και τεράστιες ευθύνες..
Δε μπορείς λοιπόν αρχηγέ του ΠΑΟΚ να στέκεσαι στο κέντρο του γηπέδου την ώρα του μπάχαλου και ενώ περνάνε από δίπλα σου γουρούνια που κουβαλάνε ΠΑΟΚτσάκια αιχμάλωτα, να κάθεσαι απαθής με τα χέρια σταυρωμένα πίσω από την πλάτη, να ρίχνεις μισή ξώφαλτση ματιά και να γυρνάς επιδεικτικά την πλάτη σου, όπως δε μπορείς να ανοίγεις δρόμο να περάσουν τα τέσσερα γουρούνια που κουβαλάν σαν σακί με πατάτες, τον αδερφό μου που μόλις αιχμαλώτισαν..
Το να χέστηκες είναι κατανοητό αλλά αυτόματα σε κάνει ανάξιο να θεωρείσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ..
Και δεν ζητάω να μανουριάσεις με τους μπάτσους για να σώσεις τα αδέρφια μου, κάτι τέτοιο άλλωστε απαιτεί πολλά κιλά αρχίδια και τόσα κιλά δεν είσαι ολόκληρος..
Αυτό όμως που απαιτώ από σένα γαμημένε επαγγελματία και αρχηγέ του ΠΑΟΚ είναι την ώρα που περνάει το γουρούνι με τον πιτσιρίκο, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις μια κουβέντα εμψύχωσης, ένα νεύμα έστω ρε πουσταριό γιατί αυτό το παλικαράκι ήρθε εκεί για πάρτη σου, σάλταρε γιατί σε αδικούσαν και θα την πληρώσει γιατί στο μυαλό του είχε μοναδική έγνοια να προστατέψει το σήμα που φοράς στη σάπια καρδιά σου..
Γαμώ το σπίτι σου και την πούστικη την ψυχή σου..
Για μένα τελείωσες οριστικά και δεν πα να βάλεις άλλα 30 γκολ φέτος..
Όπου σε πετυχαίνω θα σε βρίζω, θα σε καταριέμαι και αν είμαι και στο τσακίρ κέφι και δεν παίζουν ρουφιάνοι τριγύρω θα σου την κάνω όπως μπορώ..
Μπουρδελάκι πουστόπαιδο..
Από κοντά και οι Χαρίσης και Κάτσε..
Και άντε ο πρώτος κωλόφλωρος και νέος στην ομάδα είναι. Δε νιώθει..
Εσύ ρε πουστράκι Κάτσε?
Από 10 χρονών στον ΠΑΟΚ μου σε έχω. Από σκατό σε έκανα άνθρωπο.
Γαμώ το σπιτάκι σου κι εσένα χέστη..