Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 104718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #2120 on: June 09, 2015, 15:24:33 »
Ζω και αναπνεω για την στιγμη που θα βγουνε βολτα στην παραλια παππους με Τασο και θα πετυχουν τυχαια σε κοινη παρεα Σουλη και Κλαους :'( :'( :'(

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2121 on: June 09, 2015, 15:32:49 »
Μην τον κράζετε τον αρχηγό,
κουμάντο στις δικές σας νύχτες,
εξ'άλλου βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #2122 on: June 09, 2015, 15:47:13 »
Nαι ρε πολύ καλά έκανε και βγήκε ο Κλάους!!!
Είναι ο επιθετικός του μεγάλου ΠΑΟΚ, γέννημα-θρέμμα, έκανε στα 27 του ένα καλό συμβόλαιο που ΑΞΙΖΕ και βγήκε έξω.
Έτσι πρέπει να κάνει.Και να πηδάει και 10 γκόμενες άμα γουστάρει.
Τον Μουσλίμοβιτς που τα έκανε μέσα στη χρονιά με 3 γκολ το χρόνο ακόμα τον αποθεώνετε!!!
Τι δηλαδή να κάτσει σπίτι του και να παίζει playstation? να το παίζει θλιμμένος Σαλπιγγίδης? Άσε με, τώρα...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2123 on: June 09, 2015, 16:35:25 »
τα είπε όλα οσα περιμεναμε με αυτο το τραγουδι ο κλάους  και στη γλώσσα του μεγαλομετόχου το αλάνι...είπε ότι πήραμε φωτιά και κάτι ντουβάρια μονο έμειναν,είπε ότι τώρα όλοι κλαίτε αλλα είναι αργά τώρα για κλάματα ..απλά μάσησε να πει το καλύτερο που περιλαμβάνει το κομμάτι, γιατί στο φιναλε δεν είναι και η δουλειά του..
Χάϊντε χάϊντε γκιντελίμ' μπιζίμ΄ όρντα γιάρ
Θα σε πάρω και θα φύγω μα την Παναγιά  ;)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2124 on: June 09, 2015, 18:21:41 »
Βγηκε ΕΝΑ (1) βραδυ ο Κλαους και το κανετε θεμα..  :'(
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2125 on: June 09, 2015, 20:13:10 »
τα πραγματα ειναι απλα. η ομαδα δε θελει ουτε μεταγραφες, ουτε προγραμματισμο, ουτε προπονητη.
οποτε, ξεκιναμε ετσι το καλοκαιρι και του χρονου, 9/1/16, ο ΠΑΟΚ ειναι δεδομενο οτι θα ειναι ΠΡΩΤΟΣ στη βαθμολογια.
εδω ηταν φετος...που η ομαδα ηταν γεματο προδοτες. δε θα ειναι του χρονου?

ε εκει, φερνεις 6-7 ετοιμους (οχι νομποες κτλ) και ενα κανονικο προπονητη και το παιρνεις περπατωντας

σωστος ο κλαους

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #2126 on: June 09, 2015, 22:09:24 »
τα είπε όλα οσα περιμεναμε με αυτο το τραγουδι ο κλάους  και στη γλώσσα του μεγαλομετόχου το αλάνι...είπε ότι πήραμε φωτιά και κάτι ντουβάρια μονο έμειναν,είπε ότι τώρα όλοι κλαίτε αλλα είναι αργά τώρα για κλάματα ..απλά μάσησε να πει το καλύτερο που περιλαμβάνει το κομμάτι, γιατί στο φιναλε δεν είναι και η δουλειά του..
Χάϊντε χάϊντε γκιντελίμ' μπιζίμ΄ όρντα γιάρ
Θα σε πάρω και θα φύγω μα την Παναγιά  ;)

:D :D
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2127 on: July 12, 2015, 09:47:43 »
Αθανασιάδης: «Μην πετάμε στα σύννεφα από τώρα...»
Ένα μεγάλο μάθημα πήρε από την περσινή σεζόν ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης και για τον λόγο αυτό αρνείται πλέον να μιλήσει για τους στόχους του ΠΑΟΚ από την προετοιμασία, δηλώνοντας: «διδάχθηκα να μη λέω μεγάλα λόγια και να μην πετάμε στα σύννεφα».

Αναλυτικά μίλησε για:

-την πρώτη... γεύση από τον Ιγκορ Τούντορ: «Το σίγουρο είναι ότι ήρθε ένας νέος προπονητής με νέα φιλοσοφία που δεν την έχω ξαναζήσει στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα πλέον θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Γνωρίζει δηλαδή τι ψάχνει στο γήπεδο και δουλεύει πάνω σε αυτό. Βλέπεις πράγματα που έχουν αλλάξει. Πέρσι είχα πει ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη και έπεσα μέσα. Φέτος θα είναι πιο καλά τα πράγματα. Υπάρχει ηρεμία και σίγουρα θα είναι διαφορετική η χρονιά. Το σημαντικό είναι να μπούμε στους ομίλους. Γιατί έτσι η ομάδα θα έχει την ηρεμία της και δε θα έχουμε ξανά δυσκολίες».

-το τι άλλαξε με τον Τούντορ: «Εγώ είχα να ζήσω τέτοια προετοιμασία σε θέματα πειθαρχίας και οργάνωσης από την εποχή του Σάντος. Σε θέματα πειθαρχίας εντός και εκτός γηπέδου. Αυτό το ζω ξανά τώρα. Το είχαμε ζήσει μόνο με τον Σάντος. Περιμένουμε να φάμε όλοι μαζί και να φύγουμε όλοι μαζί από το τραπέζι. Μπορεί να είναι λεπτομέρειες αλλά είναι σημαντικά πράγματα όλα αυτά. Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να γίνει στην ομάδα, είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή και να του δοθεί χρόνος. Αν του δώσεις χρόνο μπορείς να απαιτήσεις πράγματα απ' αυτόν και από την ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει. Εγώ βλέπω τις προπονήσεις απ έξω και βλέπω ότι η ομάδα έχει ένα πλάνο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

-την προετοιμασία: «Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής για να γκρινιάζει για κάτι. Δουλεύουμε σκληρά και τα δίνουμε όλα όχι γιατί πρέπει αλλά γιατί το θέλουμε. Υπάρχει θέληση απ όλους, Και παίζει ρόλο ότι έχει έρθει ένας νέος προπονητής. Προσωπικά, υπάρχει θέληση στο να κατακτήσω κάτι. Για αυτό ανανέωσα το συμβόλαιο μου πέρσι».

-τον τραυματισμό του και το έχει επηρεαστεί ψυχολογικά: «Ναι το ξεπέρασα το αρχικό σοκ. Γιατί το πήρα απόφαση ότι χτύπησα. Θα λείψω 4-6 εβδομάδες αλλά το θετικό είναι ότι μέρα με τη μέρα αισθάνομαι καλύτερα, σύντομα θα αρχίσω και ποδήλατο, έχω αρχίσει ήδη να πατώ το πόδι μου και θέλω να αρχίσω να δουλεύω. Πιστεύω ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαι έτοιμος».

-τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Αυτό που με δίδαξε η περσινή σεζόν είναι να μην λέω μεγάλα λόγια και να μην πετάμε στα σύννεφα. Να μην μιλάμε μέσα στη χρονιά και στο τέλος της να κάνουμε το ταμείο. Πλέον έχω κουραστεί στην αρχή μιας προετοιμασίας να μιλώ για τίτλους για επιτυχίες. Πλέον τα αφήνω όλα αυτά ανοικτά και ότι έρθει στο τέλος. Δεν μπορείς μετά από δεκαπέντε μέρες προετοιμασίας και με τους ίδιους παίκτες που πέρσι φέραμε τον ΠΑΟΚ τελευταίο στα πλέι οφ να μιλάμε για στόχους. Συμφωνώ με τα όσα είπε ο Κωνσταντινίδης. Δε θέλω να μιλώ για στόχους στην παρούσα φάση. Απλά πρέπει να μπούμε στους ομίλους».

-την κριτική του κόσμου: «Ο κόσμος στράφηκε εναντίον μας. Ήθελε επιτυχίες και στο τέλος εμείς δεν κάναμε τίποτε. Αλλά σε ότι αφορά την επίθεση που δεχθήκαμε ορισμένοι, σε αυτό το κομμάτι έχει ξεφύγει η κατάσταση. Να ασχοληθεί τι φορά, ποια κοπέλα έχει, τι αμάξι οδηγά. Ασχολούμαστε με όλα τα άλλα εκτός από το ότι κάνει μέσα στο γήπεδο. Και όταν η ομάδα δεν πάει καλά ασχολούνται με τα εκτός. Για τα εκτός υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα να τον κρίνουν και αν πρέπει να τον τιμωρήσουν».

- το πιστεύει ότι θα γεμίσει η Τούμπα: «Με έναν νέο προπονητή ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα. Άλλωστε και πέρσι στην αρχή της σεζόν είχε κόσμο. Περιμένω τον κόσμο στην Τούμπα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

-το αν υπάρχει ονοματεπώνυμο για την περυσινή αποτυχία: «Σίγουρα σε μια ομάδα όταν υπάρχει αποτυχία φταίνε οι παίκτες αλλά όχι μόνο οι παίκτες. Είχα πει κάποια πράγματα στο τέλος της σεζόν είπα κάποια πράγματα. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής. Ως αρχηγός είχα πει ότι θα ήθελα να πω ότι την άποψη μου θα την πω σε αυτούς που πρέπει. Δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή μαζί τους. Αλλά στην κάμερα δε θα τα πω... Ακόμη περιμένω να τα πω εκεί που πρέπει!».

-το αν πολλοί παίκτες έβαλαν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα: «Το θέμα είναι ο προπονητής να μην αφήσει κάποιον να βάλει τον εαυτό του πάνω στην ομάδα και φέτος το έχει καταφέρει. Ναι συμφωνώ ότι ως αρχηγός δεν πήρα πρωτοβουλίες πέρσι. Πάνω από τον αρχηγό υπάρχουν και άλλοι. Αλλά ναι ως αρχηγός δεν έκανα πράγματα που έπρεπε. Ευθυνόμαστε και εμείς ως αρχηγοί και εγώ δεν πήρα πρωτοβουλίες».

-τον Φρανκ Άρνεσεν: «Λίγο έχουμε μιλήσει μαζί του. Έχει και αυτός να τρέξει με άλλα θέματα. Είναι σοβαρός άνθρωπος, πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο και αυτός θέλει το χρόνο του για να βοηθήσει την ομάδα».

-την πολύ καλή εικόνα του ΠΑΟΚ με τη Ντνίπρο: «Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Σε ένα φιλικό παιχνίδι, προσπαθείς να βγάλεις όσα δουλεύεις στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε και κυρίως μου άρεσε ότι τα παιδιά έβγαλαν στον αγώνα όλα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις».

-το αν θεωρεί ότι παίρνει πολλές κάρτες: «Πολλά νεύρα ναι. Ξέφυγα. Εμείς οι Έλληνες παίκτες το πήραμε απόφαση ότι δε θα αλλάξει κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πρέπει να ενημερώσουμε σχετικά και τους ξένους συμπαίκτες μας. Για να το αντιμετωπίζουμε με ηρεμία αν και πάντα είναι εύκολο να ξεφύγεις».

Διάβασε περισσότερα στο: Αθανασιάδης: «Μην πετάμε στα σύννεφα από τώρα...» | Superleague & ΠΑΟΚ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

δε μου αρεσε η συνεντευξη

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #2128 on: July 12, 2015, 11:00:14 »
το αν υπάρχει ονοματεπώνυμο για την περυσινή αποτυχία: «Σίγουρα σε μια ομάδα όταν υπάρχει αποτυχία φταίνε οι παίκτες αλλά όχι μόνο οι παίκτες. Είχα πει κάποια πράγματα στο τέλος της σεζόν είπα κάποια πράγματα. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής. Ως αρχηγός είχα πει ότι θα ήθελα να πω ότι την άποψη μου θα την πω σε αυτούς που πρέπει. Δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή μαζί τους. Αλλά στην κάμερα δε θα τα πω... Ακόμη περιμένω να τα πω εκεί που πρέπει!

Δεν έχει λογαριασμό σκάηπ;

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2129 on: July 12, 2015, 11:50:33 »
Θέλει να τα πει κιόλας, λες και αυτός είναι ο αρμόδιος... Σοβαρέψου, ποδοσφαιριστής είσαι, όχι διοικητικός. Το νου σου στο γήπεδο και μόνο.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2130 on: July 12, 2015, 13:25:41 »
Αθανασιάδης: «Μην πετάμε στα σύννεφα από τώρα...»

:'( :'(

κάπου εδώ σταμάτησα την ανάγνωση της συνέντευξης.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2131 on: September 27, 2015, 22:38:25 »
Η χειροτερη εμφανιση της διετιας, ισως οσο τον θυμαμαι γενικα ΑΛΛΑ ουτε παλτο εγινε ουτε δεν ειναι οτι δεν θελει. Δυστυχως θα χρειαστει τουλαχιστον ενας μηνας να φορμαριστει, τον γαμησε ο τραυματισμος.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline kanell2

• Αποστολή
  • **
« Reply #2132 on: September 27, 2015, 23:29:42 »
είσαι τραγικός.
μόνο τατού και ποζεριά.
βάλτο το γαμημένο το ξυπνητήρι που έχεις χτυπήσει στο λαιμό να δουλέψει μπας και ξυπνήσεις
Πάντως σου δίνω ένα ελαφρυντικό, τόσα χρόνια στην ομάδα με το ν. 14 δεν περίμενα να γίνεις καλύτερος..........
Τέτοια έβλεπες , τέτοια κάνεις τώρα.

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
« Reply #2133 on: September 27, 2015, 23:49:22 »
Κλοουν σημερα
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2134 on: September 27, 2015, 23:52:46 »
ενταξει φατε τον ....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2135 on: September 28, 2015, 00:01:39 »
ένα κακό ματς έκανε....μην τρελαίνεστε.....όταν θα τα καρφώνει θα χοροπηδάτε παλι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2136 on: September 28, 2015, 00:11:23 »
ενταξει φατε τον ....

Τετοια μερα μετα απο τετοια ανατροπη δευτερη μαλιστα στην σειρα βρηκαμε παλι με τι να ασχοληθουμε.. 3ο του ματς μετα απο τραυματισμο(στις αρχες της προετοιμασιας με οτι αυτο συνεπαγεται)και εχει βαλει μολις 2 γκολ αντι για 6-7 που θα επρεπε..φατε τον

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2137 on: September 28, 2015, 00:23:38 »
Ρε μλκς!!! Ξεθαψα το ποστ του για να πω οτι μπορει να ηταν τραγικος ΑΛΛΑ θελει στηριξη γιατι ο τραυματισμος του τον πηδηξε κ εσεις βρηκατε ευκαιρια να τον φατε;;;
Στηριξη ρε στο ΠΑΟΚτσακι, ενας απο εμας ειναι, ημαρτον
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #2138 on: September 28, 2015, 01:35:57 »
Δυστυχώς το φόρουμ απο "κριτική" σε παικτες (τα εισαγωγικά ειναι επίτηδες γιατι αυτη δεν ειναι κριτικη) γινεται ολο και πιο τραγικό. Δυστυχως...   :(

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2139 on: September 28, 2015, 09:02:46 »
ε μα ετσι ειναι .φαινεται οτι δεν παταει καλα και στα 3 ματς που εχει παιξει .χωρις προετοιμασια ,2 μηνες εξω ,χωρις την φυσικη κατασταση των υπολοιπων .δεν ειναι το γκολ που δεν βρισκει την μπαλα .ουτε τα κοντρολ του ,ουτε οι πασες του ,ουτε οι κινησεις του ειναι αυτες που επρεπε να ειναι . μιλαμε για τον γκολτζη της ομαδας τα τελευταια χρονια.ηρεμια και θα επανελθει. τον ξερουμε ποιος ειναι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ