Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103068 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #2000 on: November 07, 2014, 12:23:36 »
δεν ξερω αν το κραξιμο σου κανε καλο ή κακό. Τα τελευταια 2 χρόνια εχεις μεγάλη βελτιωση.Συνεχισε ετσι ΠΑΟΚτσακι μου!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2001 on: November 07, 2014, 13:22:19 »
Τα τελευταία δύο χρόνια, να είχα κι άλλα μάτια να σε βλέπω έχεις γίνει. Ειδικά από το τελευταίο τέταρτο του περυσινού πρωταθλήματος και μετά. Συνέχισε έτσι.

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #2002 on: November 08, 2014, 03:54:36 »
πλασέ μεγάλου παίχτου το ακυρωθέν!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2003 on: November 08, 2014, 11:26:09 »
το πλασέ του όντως ήταν τεράστιο...αλλα μετά την τρομερή κάθετη που παιρνει ,δεν έχει καθόλου εκρηκτικότητα να φύγει μέχρι το τέρμα  και γι αυτό σουτάρει τρίποντο στον αιφνιδιασμό..για να μας καταλαβαινει και ο pappous  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2004 on: November 10, 2014, 10:15:53 »
Και αντικραδασμικός ο Στέφανος
που... ανέβασε πυρετό από βραδίς.

Και εγώ, με το δύσπιστο μυαλό μου, λέω ότι
η θυσία τού Κλάους, η ταυτόχρονη έξοδός του με τον (26964:1926) από το παιχνίδι
έγινε για... απορρόφηση τής γιούχας προς το πρόσωπο του κοντοπούτανου μπάσταρδου
εφ'όσον το απογαμήδι έβγαινε μόνο του.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2005 on: November 10, 2014, 12:42:37 »
Πρακτορα, και γιατι δεν ετρωγε γιουχα σε καθε επαφη? δλδ ΟΛΟΙ την αλλαγη περιμεναν?
κι αν τρωει γιουχα μονο στην αλλαγη γιατι δεν την εφαγε και ιταλια 2 μερες πριν που ειχε μονο ''πετσια'' αλλα την τρωει στη Τουμπα που η κερκιδα ειναι της πουτσας, οι οργανωτες τραγικοι, ο κοσμος βελαζει και βοσκει κτλ

επισης, αν εχεις πληροφοριες οτι ο Στεφανος δεν ηταν αρρωστος ή δεν ειχε κανενα θεμα, πες το καθαρα.
καλο ειναι να ξερουμε

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2006 on: November 10, 2014, 12:52:56 »
τι προσπαθεις να πεις πραγματικα θελω να ξερω
δικαιολογεις ακομα τον κοουτς?
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2007 on: November 10, 2014, 13:13:42 »
θελω να ξερω αν ο κοουτς ειπε ψεματα για το Κλαους

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #2008 on: November 10, 2014, 13:21:07 »
υπαρχει περιπτωση να μαθεις ποτε την αληθεια? την εχεις μαθει ποτε? ας πουμε οτι δεν ητανε ..τι παραπανω κανανε τα 10 λεπτα? με ολα αυτα που εχεις δει στην ομαδα σου προκαλει εντυπωση?
το θεμα ειναι το απιστευτα κακο κοουτσαρισμα(καταρτισμος ενδεκαδας ,στησιμο ,αλλαγες) . τοσο κακο που ξυπνησε μνημες ....το δικαιολογεις?
ενα ντεφορμε και οκ δεν εγινε τιποτε? οχι φιλε εγινε. εχασες απο εναν απο τους πιο τραγικοτερους βαζελους στην ιστορια και στην κρισιμη φαση με +5 ,με διακοπη μπροστα να γυρισουν οι τραυματιες εχυσες την καρδαρα.και φταιει αυτος .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2009 on: November 10, 2014, 14:10:41 »
ποια μνημη ξυπνησε ρε μπανε? καμια μνημη δε ξυπνησε. στηνετε ματς στο 93?

δεν τον δικαιλογω αλλα 1. δε πιστευω με ΤΠΤ οτι δεν ηθελε το παιχνιδι, 2. Δεν ειμαι εκει να ξερω τι γινεται στις προπονησεις. 3. δε δεχομαι επιχειρηματα του στυλ 'γαμω τη παναγια'
δλδ ΑΝ εβαζε αυτον, κι ΑΝ τον αλλον, κι ΑΝ τον αλλον θα τους γαμουσαμε 5-0??
εγω οκ, θα ξεκινουσα Μαντουρο, Τζαβελα και Περειρα. Κι ΑΝ ο Τζαβελας παθαινε υποτροπη? δε θα ηταν κριμα λιγο πριν τη διακοπη? κι ΑΝ ο Μαντουρο εβαζε αυτογκολ?

εγω ξερω ΑΝ ο ΒΛΑΚΑΣ ο μυταρας εδινε πασα κι εμπαινε το 2-1 σημερα θα ειχε τα μισα post

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2010 on: November 10, 2014, 14:50:07 »
εμένα πάντως μου θύμισε εκείνη την αλλαγή που χε κάνει ο τσομπάνης τότε σε εκείνο το 0-0 με τον γαύρο στην Τούμπα το 96/7 τον φραντζέσκο στο ημίχρονο. Κανείς δεν την κατάλαβε.....πολλοί μουρμούρισαν......ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε......κάποιες χαζοδικαιολογίες ειπώθηκαν.....και η ζωή συνεχίστηκε..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #2011 on: November 10, 2014, 15:01:43 »
εγω ξερω ΑΝ ο ΒΛΑΚΑΣ ο μυταρας εδινε πασα κι εμπαινε το 2-1 σημερα θα ειχε τα μισα post

το οτι εχεις τον παλαιμαχο του βαζελου (ναι αυτον που σ εκεινο το 1-2 εκανε χειρονομια στην 4) πισω απο τον αθανασιαδη τον οποιο ξεσκιστηκαν να μας τον μοστραρουν με τη φανελα του ΠΑΟΚ σε ηλικια που δεν ηξερε τι εχει στο βρακι του δεν ειναι προβλημα που επρεπε να παρει θεση? η ηταν ικανοποιημενος με τη μεταγραφαρα της τελευταιας στιγμης? για να σε διορθωσω... αν ειχες εναν πραγματικο επιθετικο και οχι εναν παλαιμαχο του βαζελου εκει μπροστα θα γινονταν το 2-1 και θα ειχαμε τα μισα ποστ σμρ...

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2012 on: November 10, 2014, 15:12:21 »
σωστο καισαρα. δεν ειπα οχι. μη το παμε ομως στις μεταγραφες. ο τρελος, και εμενα να εφερνε ο σαββιδης ευχαριστιμενος θα ηταν.

Καπρι. εχω την εντυπωση οτι η αλλαγη που λες ηταν αναγκαστικη. και δεν επηρεασε και καθολου το παιχνιδι. 2 αχαστα εχασες στο δευτερο κι ενα πεναλντι δε πηρες. δεν ειναι μνημη αυτο.
Με το γαυρο ξαναεπαιξες και την επομενη χρονια (97/98), με ιδιο προπονητη, σκορερ την αλλαγη που λες, κερδισες αλλα η ''ζωη συνεχιστικε'' για καμια 15 χρονια μεχρι να τους ξανακερδισεις στο πρωταθλημα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2013 on: November 10, 2014, 15:20:39 »
Δεν ηταν αναγκαστική,το θυμάμαι πολύ καλά και όποιος θυμάται καλά εκείνη την ομάδα καταλαβαίναι πολύ καλά τι σήμαινε ο φρατζέσκος γι αυτήν.
Το θέμα είναι ο προπονητής να βοηθάει την ομάδα με τις κινήσεις του και όχι να την φρενάρει. Ο αναστασιάδης είναι πολύ καλός κόουτς στα περισσότερα παιχνίδια με αντιπάλους τους άλλους (όχι τον βάζελο)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2014 on: November 10, 2014, 15:28:03 »
κι αν τρωει γιουχα μονο στην αλλαγη γιατι δεν την εφαγε και ιταλια 2 μερες πριν που ειχε μονο ''πετσια''

Τι ειχε λεει στην ιταλια??  :'( :'( :'( :'(

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #2015 on: November 10, 2014, 15:30:23 »
Κι εγω ειρωνικα το εγραψα ρε φιλε ελεος
γιατι εχει στη Τουμπα κερκιδα της πουτσας και τραγικους οργανωτες?? Γιατι δε κανεις παραθεση ολο το ποστ?

« Last Edit: November 10, 2014, 15:37:57 by TSOMPANOSKYLO »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2016 on: November 10, 2014, 15:42:11 »
Καλη κερκιδα στον ΠΑΟΚ εχει πλεον ΜΟΝΟ σε εκτος εδρας και με αντιπαλους απο ατρομητο και κατω.
Η τουμπα για μενα δεν ειναι τουμπα πια. Ειδικα σε τετοια ντερμπυ. Εσυ μπορει να το βλεπεις αλλιως.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #2017 on: November 10, 2014, 15:56:17 »
Καλη κερκιδα στον ΠΑΟΚ εχει πλεον ΜΟΝΟ σε εκτος εδρας και με αντιπαλους απο ατρομητο και κατω.
Η τουμπα για μενα δεν ειναι τουμπα πια. Ειδικα σε τετοια ντερμπυ. Εσυ μπορει να το βλεπεις αλλιως.

+φωνω και επαυξανω
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2018 on: November 10, 2014, 15:56:39 »
Η Τουμπα ειναι Τουμπα με το θρηνο και τον πειραια. Με τους αλλους ειμαστε υπερανω. Του χρονου με τα σκουλικια της αθηνας να δεις γλεντια. Εχει κι αλλο δρομο ο πατος.
Τι ειπαμε ειχε ο Κλαους; Πυρετο ε; Περαστικα του λοιπον.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2019 on: November 10, 2014, 16:10:46 »
δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας παίκτης κολλάει πυρετό και δεν παίζει στον αγώνα... εγώ πάντως, αν πάρω τηλεφωνώ στη δουλειά μου και τους πω ότι δεν θα έρθω επειδή έχω πυρετό, θα γελάνε όλοι και θα με πάρουν στο ψηλό...άσε που τώρα που το σκέφτομαι,τελευταία φορα που κόλλησα πυρετό ήμουν 14 χρονων..ε ρε με τους αρρωστουλιδες
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος