Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1900 on: July 26, 2014, 16:35:20 »
στέφανε τι ώρα είναι

μισό να δω την ώρα στο καμπαναριό γιατί το ρολοι στο λαιμό σταμάτησε

Μην γραφεις με γκρικλις
« Last Edit: July 26, 2014, 18:40:40 by Capricorn »
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1901 on: July 27, 2014, 15:41:49 »
Φτάσαμε στο σημείο η ελληνική σημαία να γίνει σύμβολο των χρυσαύγουλων και να ντρέπονται όλοι να την χρησιμοποιήσουν κάπου για να μην χαρακτηριστούν φασίστες και τσουβαλιαστούν..
Ταυτόχρονα η λέξη Ελλάδα ταυτίστηκε με τη γενιά της καταστροφής και των κυβερνήσεων που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο..

Δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη διαστρεύλωση συμβόλων-εννοιών σε άλλη χώρα.. και δυστυχώς παίζουμε το παιχνίδι όλοι μας μια χαρά..

Εδώ αρνείσαι να πεις τα Σκόπια Μακεδονία και σε λένε φασίστα..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1902 on: July 27, 2014, 16:35:42 »
οχι φιλε μου δεν ειμαστε φασιστες ετσι οπως το θετεις.η μανα μου πχ γουσταρει να βγαζει την σημαια σε εθνικες εορτες εγω κανω μοκο.η μανα μου γουσταρει να παει εκκλησια εγω δεν παω.η μανα μου γουσταρει να βλεπει δελτιο των 8 εγω δεν βλεπω τηλεοραση

αν ομως ρωτησεις την μανα μου μανα τι σημαινει για σενα η ελληνικη σημαια πανω στην αγια σοφια θα σου πει πολεμος πεινα δυστυχια προσφυγια.οποιος δεν εχει το στοιχειωδες μυαλο να το καταλαβει σορρυ ρε μαγκες δεν χρειαζεται καν να το ξαναγραψουμε.ας γινουμε ολοι στεφανος κλαους αθανασιαδης

υ.γ κι εγω εμαθα την βορειο ηπειρο να την λεω βορειο ηπειρο αλλα μετα καταλαβα οτι οι αλβανοι τα γιαννενα τα λενε νοτια αλβανια μεχρι που απο το μπερδεμα αποφασισα να ονομασω τους νοτιοαλβανους βορειοπειραιωτες γιατι μου την σπανε και εβαλα και λιγο πειραια να το θυμαμαι το στραβωμα που μου χαν πει να χω οταν ημουνα μικρος

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1903 on: July 27, 2014, 18:49:28 »
θα υπαρξει στο μελλον απλυτε
:'( :'( :'( :'( :'(

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1904 on: July 28, 2014, 19:34:46 »
επειδή παρεξηγήθηκα, εξηγούμαι:

το θεμα μου δεν ειναι που έκανε την αγ. σοφια. ας εκανε και το σινικό τείχος και το big ben και τον παρθενώνα και το  machu picchu..... στα @@ μας τι κανει.
όταν όμως βαζει ελληνικη σημαία (και οποιαδήποτε σημαία) σε κατι οικουμενικό, παγκόσμιο, που ανήκει σε όλους, τότε άλλα πράματα έχει στο μυαλό του αυτός που το κάνει....
« Last Edit: July 28, 2014, 19:40:24 by spartiatis »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1905 on: July 28, 2014, 22:23:00 »
καλα κανετε και τα λετε αλλα απο την αλλη πολυ αναλυση ρε παιδι μου....απλη χαζη μοδα ειναι....εδω βλεπω κατι πιτσικα να εχουν τατοου κατι αποφθεγματα η κατι κινεζικα αντε και κατι αρχαια λες και εχουν στυψει την ζωη και εχουν καταληξει καπου....ξυς τ αρχιδια σου με το γυαλι της λαμπας...

εγω βλεπω οτι ο παικτης αθανασιαδης εγινε παικτικα αυτο που εγινε επειδη παιζει στον ΠΑΟΚ....χρωσταει πολλα στην ομαδα λογω της αγαπης που εχει δεχθει...σε καμια ομαδα δεν θα μπορουσε να προσφερει αυτα....τωρα χεστηκα για τα τατοου...βλεπω στα 40 η και πιο νωρις πολλοι να το μετανιωνουν αφου η μοδα αλλαζει και το τατου ΔΕΝ αλλαζει.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1906 on: August 15, 2014, 12:00:53 »
Όλο το βάρος και η ευθύνη της επίθεσης και φέτος πάνω σου!

Κλάους δικό μας παιδί με όλα τα καλά και τα στραβά
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #1907 on: August 18, 2014, 14:28:15 »

¼ðùò óáò åíçìÝñùóå áðü ÷èåò  ç «Ìetrosport», ï ÓôÝöáíïò ÁèáíáóéÜäçò óÞìåñá èá õðïãñÜøåé ôï íÝï ôïõ 4åôÝò óõìâüëáéï ìå ôçí áóðñüìáõñç ÐÁÅ.

Ï ÊëÜïõò «ñß÷íåé Üãêõñá» óôçí Ôïýìðá ìÝ÷ñé ôï 2018, êáé ìå ôá áóðñüìáõñá èá… êáëùóïñßóåé ôçí 3ç äåêáåôßá ôçò æùÞò ôïõ.  ¸íá óõìâüëáéï  ðïõ åðéâñáâåýåé çèéêÜ áëëÜ êáé ïéêïíïìéêÜ ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ.  Ï ÐÁÏÊ åðåíäýåé ðÜíù ôïõ ãéá ôá åðüìåíá ôÝóóåñá (óå ðñþôç öÜóç) ÷ñüíéá êáé ðåñéìÝíåé íá çãçèåß ôçò ðñïóðÜèåéáò Ýôóé þóôå íá Ýñèïõí ïé äéáêñßóåéò êáé ïé ôßôëïé. ÐáñÜëëçëá ï ÁèáíáóéÜäçò âëÝðåé êáé áðü õëéêÞò Üðïøçò  íá åðéâñáâåýïíôáé  ïé ðñïóðÜèåéÝò ôïõ áöïý  åôçóßùò ïé áðïäï÷Ýò ôïõ èá åßíáé óôéò 500.000 åõñþ.

Ï ÓôÝöáíïò ÁèáíáóéÜäçò äåí åß÷å óêåöôåß ïýôå ìéá óôéãìÞ íá áðï÷ùñÞóåé áðü ôçí ïìÜäá. ÌÝóá  áðü ôçí óõíÝíôåõîç ðïõ åß÷å äþóåé üôáí ç ïìÜäá âñéóêüôáí óôçí Ïëëáíäßá, ìßëçóå ùò áñ÷çãüò, åß÷å îåêáèáñßóåé ðùò Ýðñåðå íá óõæçôÞóåé ìå ôïí Óáââßäç ü÷é ìüíï ãéá ôï óõìâüëáéï ôïõ áëëÜ êáé ãéá ôï ðþò âëÝðåé ôá ðñÜãìáôá óôçí áãáðçìÝíç ôïõ ïìÜäá. Ç êïõâÝíôá Ýãéíå, ôáêôïðïéÞèçêáí êáé ïé ôåëåõôáßåò ëåðôïìÝñåéåò ðïõ áöïñïýí ôï óõìâüëáéï ôïõ êáé óÞìåñá èá ôï õðïãñÜøåé.  Áõôü èá ãßíåé ìå ôçí ðáñïõóßá ôüóï ôïõ ÆÞóç Âñýæá üóï êáé ôïõ ÉÜêùâïõ Áããåëßäç.  Ãéá ôïí íÝï ðñüåäñï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, áõôÞ èá åßíáé ç  ðñþôç ôïõ õðïãñáöÞ êáé äåí åßíáé ôõ÷áßï ðïõ åðÝëåîå íá ôï êÜíåé ìå ôçí áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ôïõ ÁèáíáóéÜäç.

ÐÁÉÎÅ ÔÇÍ ÌÐÁËÁ ÔÇÓ ÆÙÇÓ ÓÏÕ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1908 on: August 18, 2014, 16:15:17 »
Αρχηγαρα

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #1909 on: August 18, 2014, 17:10:19 »
Κανόνισε μουνί να τελειώσεις την καριέρα σου άτιτλος.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1910 on: August 22, 2014, 14:30:08 »
Οι προϋποθέσεις στην κεφαλιά νομίζω ότι ήταν καλές. Το σουτ ήταν δικό σου και δύσκολο

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1911 on: August 22, 2014, 14:33:51 »
Δεν εισαι ΣΦ το μονο που σου αναγνωριζω οτι εχεις βελτιωσει λιγο το κοντρολ..
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1912 on: August 22, 2014, 16:28:38 »
500.000 ευρώ εσύ και ο Μπεργκ 400?

Ρε τον ΠΑΟΚ πως τον καταντησανε...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #1913 on: August 31, 2014, 23:28:37 »
Πάλι εσύ ρε Κλάους; Πάλι; Πάλι μας ξελάσπωσες; 4 χρόνια αυτό γίνεται και σε κράζουν οι εμπαθείς;

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1914 on: September 01, 2014, 02:47:10 »
Ξεκλειδωσε το ματς με ωραιο γκολακι.. χωρις να κανει τιποτα τρομερο οποτε χρειαστηκε βγηκε εκτος περιοχης υποδεχτηκε μπαλες και προσπαθησε να μοιρασει παιχνιδι.. αισθητα βελτιωμενος απο περυσι

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #1915 on: September 01, 2014, 08:14:44 »
εργο στεφενς το να παιζει εκτος περιοχης.γιατι τα ειχαμε ισοπεδωσει ολα με τον ολλανδο. επεμενε σε αυτον
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1916 on: September 04, 2014, 11:00:24 »
ÈÝëåé íá âãåé êáé íá ôá ðåé ï ÊëÜïõò…
Óôáõñïò Óïõíôïõëéäçò4 September, 2014, 9:26No Comments599ÁèáíáóéÜäçò, Óõìâüëáéï
Ï ÊëÜïõò ÁèáíáóéÜäçò öÜíôáæå ãéá ðïëëïýò ìÝóá óôïí ÐÁÏÊ ùò ðéï åýêïëç õðüèåóç áíáíÝùóçò óõìâïëáßïõ. ¼ìùò, äéáøåýóôçêáí êáé ç áñíçôéêÞ åîÝëéîç óôï èÝìá ôçò õðïãñáöÞò ôïõ íÝïõ óõìâïëáßïõ áñ÷ßæåé íá ðñïêáëåß ôñéãìïýò óôï åóùôåñéêü ôçò ïìÜäáò.
¼ðùò, Ý÷åé ãñÜøåé åäþ êáé ðïëý êáéñü ôï Thessports ï äéåèíÞò öïñ ôïõ ÐÁÏÊ, ðáñÜ ôçí ðñïöïñéêÞ óõìöùíßá, äåí Ý÷åé õðïãñÜøåé ôçí áíáíÝùóç ôïõ óõìâïëáßïõ ãéá ëüãïõò ðïõ ï ßäéïò ãíùñßæåé, ôïõò èåùñåß ðïëý óçìáíôéêïýò êáé ôïõò Ý÷åé ðåé óôïí ÆÞóç Âñýæá ìå ôïí ïðïßï Ýêáíå ôéò ðåñéóóüôåñåò óõæçôÞóåéò.
ÁõôÞ ç áíçóõ÷ßá ôïõ äåí Ý÷åé íá êÜíåé ôüóï ìå ôï ïéêïíïìéêü, áí êáé áðü ôç ìéá êáé ìïíáäéêÞ åðáöÞ ìå ôïí ÉâÜí Óáââßäç óôï Ìáêåäïíßá Palace, äéáðßóôùóå áõôüò êáé ï ðáôÝñáò ôïõ ðùò ðÝñáóå ç åðï÷Þ ðïõ ãéá äáíåéêü ðïäïóöáéñéóôÞ ï ÐÁÏÊ (ôïõ Óáââßäç) óêïñðïýóå 500.000 åõñþ. Óôï ïéêïíïìéêü êïììÜôé õðÜñ÷åé óõìöùíßá, ðáñÜ ôá áíôßèåôá ðïõ äéáññÝïõí áðü ôç ÌéêñÜò Áóßáò.
Ï ÊëÜïõò ðåñßìåíå ìÝ÷ñé ôþñá íá åíéó÷õèåß ç ïìÜäá ãéá äýï ëüãïõò. Ðñþôïí ãéáôß ôçí áãáðÜåé êáé èÝëåé íá ôç äåé íá ðñùôáãùíéóôåß. Äåýôåñïí, åðåéäÞ åßíáé áðü 8 ÷ñïíþí óôçí Ôïýìðá êáé «íïéþèåé áðü ÐÁÏÊ», âëÝðåé ðùò óå áíôßèåôç ðåñßðôùóç, áõôüò èá åßíáé (ðÜëé) ôï åîéëáóôÞñéï èýìá.
Ï äéåèíÞò öïñ áíôéëáìâÜíåôáé ðùò ìå ôá üóá åßðå ï ÉÜêùâïò Áããåëßäçò óôçí óõíÝíôåõîç ôïõ «ðÝôáîå ôï ìðáëÜêé» óêÝöôåôáé íá ôïðïèåôçèåß äçìüóéá, ìåôÜ ôï ìáôò ìå ôç Íßêç Âüëïõ, áí êáé ôá üóá åßðå êáôÜ ôç äéÜñêåéá ôçò ðñïåôïéìáóßáò ðåñß ôïõ öåôéíïý ñüóôåñ êáé Ýìïéáæáí ìå «ìÞíõìá» ðñïò ôçí ÐÁÅ, ìÜëëïí äåí Ýöôáóáí óôïõò áðïäÝêôåò…
Ãé’ áõôü êáé ðñïôéìÜ ìÝ÷ñé ôþñá íá ìçí Ý÷åé õðïãñÜøåé Ýíá óõìâüëáéï ðïõ èá ôïí åîáóöáëßæåé ïéêïíïìéêÜ ãéá ôá åðüìåíá ÷ñüíéá. Êáé ôï óßãïõñï åßíáé ðùò ï ÐÁÏÊ åßíáé ç ðñþôç ðñïôåñáéüôçôá ôïõ ÊëÜïõò…

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1917 on: September 04, 2014, 11:04:00 »
Παντως αν φυγει γιατι απλα ειναι ξενερωμενος για την κατασταση στην παε, μαγκια του τεραστια, μεγαλο ΠΑΟΚτσακι για αλλη μια φορα, φτανει ομως να βγει κ να το πει ξεκαθαρα και να τους κανει ολους ρομπα, μπας κ ξεσηκωθει κ ο κοσμος.. Θεωρω οτι αν δεν μεινει θα ειναι η βιτρινα του Μελισσανιδη για να κανει εντυπωσιακη επανοδο στην superleague ...
Κ εμεις καποτε καναμε καταληψη για τον Βενετιδη...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1918 on: September 04, 2014, 11:12:59 »
Αρχισαν τα ραδια να λενε για μελισσανιδη και γερμανια
Για το πρωτο δεν πιστευω
Για το δευτερο ας κανει οτι γουσταρει, να αφηνε και κανα φραγκο (λεμε τωρα)
Τι να πω

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1919 on: September 04, 2014, 11:14:41 »
Φυγε Γυφτάκι και άστους με τον μητσάρα κ τον μπαναθηναικο θεσσαλονικης τους