Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103133 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1880 on: May 14, 2014, 19:48:24 »
Καλές διακοπές!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1881 on: July 25, 2014, 21:02:10 »
ηλίθιε ....
τη μια μπλουζες με τον παπαδοπουλο τωρα τατου με την αγ. σοφια με ελληνικη σημαία....
αντε κανε και την βορεια ηπειρο και την κυπρο σε καθε κωλομέρι  και τραβα γαμησου....

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1882 on: July 25, 2014, 22:33:42 »
ρε φιλε ΠΑΟΚ λεγεται η ομαδα, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ (τα ξερεις πολυ καλα εσυ σαν τερμα αρρωστος δεν το συζητω) και συμβολο της ειναι η Αγια Σοφια η οποια σαν συμβολο-μνημειο ειναι βυζαντινο-ελληνικο, αν και ανηκει στην τουρκια
τι ηθελες να βαλει δηλαδη (περα απο γκολ που βαζει αρκετα για τα λεφτα του) για να εισαι ικανοποιημενος?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1883 on: July 25, 2014, 23:08:11 »
Το παιδι ειναι απλα χαζο, τζαμπα ασχοληστε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1884 on: July 26, 2014, 00:21:33 »
Ο παίκτης έκανε τον κύκλο του πρόσφερε ότι πρόσφερε, οι αγωνιστικές τους αδυναμίες γνωστές, όπως και τα δυνατά του σημεία στο παιχνίδι. Έρχεται νέο μοντέλο από πίσω 18 χρονών, έγκλημα να ανανεωθεί το συμβόλαιό του για 500-600 χιλιάρικα που λέγεται, πολύ λογική και σωστή κίνηση η πώληση του 1,5 με 2 χαρτιά, τα οποία βέβαια θα επιστρέψουν στην ομάδα και δεν θα καταλήξουν στην τσέπη του ιδιοκτητη, έτσι κάνουν οι σοβαρές ομάδες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1885 on: July 26, 2014, 00:38:18 »
Πέρα του ιστορικά αστείου "ΑγιαΣοφιά με ελληνική σημαία" δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα, να κάνουμε κριτική επιτροπή για τα τατουάζ όλων των ποδοσφαιριστών αν είναι. Εδώ ο κόσμος καίγεται, ο ΠΑΟΚ όπως τον ξέραμε μας έχει αφήσει χρόνους και το πρόβλημά μας είναι το καινούριο τατουάζ του Κλάους, φακ λότζικ δηλαδή.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1886 on: July 26, 2014, 02:22:21 »
ας κανει και καναν μαιανδρο στην τελικη αφου βαζει την μπαλα μεσα καντε μοκο.φακ λοτζικ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #1887 on: July 26, 2014, 03:49:12 »
Άλλη φορά Στέφανε-Κλάους Αθανασιάδη, να κάνεις τατουάζ με τη σημαία της Τουρκίας στο αριστερό σου χέρι και τη μάπα του Τζορτζ Σώρος από το δεξί για να μείνει ικανοποιημένος ο σπαρτιάτης και οι υπόλοιποι και να μη σε κράζουν και φυσικά να χωθείς και σε μας έτσι να μας τη σπάσεις για να χαρούν λίγο.

Θα μας πέσουν και τα ματόκλαδα με αυτά που διαβάζουμε μέσα στα χαράματα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1888 on: July 26, 2014, 07:47:33 »
εκει που γραφεις τζορτζ, βαλε στο σεναριο να κανει τη σημαια της βουλγαριας ..να γουσταρουμε και εμεις απο σαντανσκι και οχι μονο οι τουρκοι καπιταλιστες σαν τον σπαρτιατη και τους υπολοιπους.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1889 on: July 26, 2014, 10:02:15 »
Άλλη φορά Στέφανε-Κλάους Αθανασιάδη, να κάνεις τατουάζ με τη σημαία της Τουρκίας στο αριστερό σου χέρι και τη μάπα του Τζορτζ Σώρος από το δεξί για να μείνει ικανοποιημένος ο σπαρτιάτης και οι υπόλοιποι και να μη σε κράζουν και φυσικά να χωθείς και σε μας έτσι να μας τη σπάσεις για να χαρούν λίγο.

Θα μας πέσουν και τα ματόκλαδα με αυτά που διαβάζουμε μέσα στα χαράματα.

πρωτον εγω προσωπικα δεν γουσταρω σημαιες

δευτερον εξηγησε μας με δικα σου λογια την σημασια του τατου να καταλαβουμε κι εμεις οι τουρκοσποροι που ενοχληθηκαμε γιατι δεν επρεπε να το κανουμε.πες μας σε μια ελλαδα που πειναει και πεθαινει επειδη της κοψανε το ρευμα ενα γαμημενο τσουτσεκι πουλαει εθνικισμο για να γινεται αρεστος στους μπουφους.πες μας στην τελικη τι σχεση εχει αυτο με τον ΠΑΟΚ.γιατι εχουμε κολλησει οτι εννοια γουσταρουμε πανω στην ομαδα αλλα για την ομαδα στ αρχιδια μας.που να το καταλαβεις ομως υπερευαισθητε ελληνα αυτο

τριτον τα ματοκλαδα σου λαμπουνε

εντιτ για τον σορος δεν εγραψα τιποτα γιατι με χρηματοδοτει

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1890 on: July 26, 2014, 10:50:49 »
δηλαδη ρε φιλε πουλαει εθνικισμο επειδη κανει τατουαζ την αγια σοφια με ελληνικη σημαια πανω?

επειδη καποια ελαχιστα γιδια καπηλευτηκαν εδω και λιγα χρονια συμβολα 100ετιων και 1000ετιων σημαινει οτι οποιος τα αναφερει ειναι εθνικιστης?

βαρεθηκα ρε πουστη
fuck greece burn the flag για αν ειμαι κι εγω μεσα στη μοδα και να μη με λενε εθνικιστη (υπονοωντας βεβαια χρυσαυγιτη ευγενικα, αλλη μια νικη των καπηλευτων ονοματων -συμβολων-εννοιων)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1891 on: July 26, 2014, 11:03:37 »
Με προλαβε ο Vorius. Κι εγω χεσμενο εχω Εθνικισμο, πατριδοκαπηλεια αλυτρωτισμο και χρυσαυγουλα. Το να κανει ενας ΠΑΟΚτσης τατου Αγια Σοφια ειναι εντελως διαφορετικο απο το να το κανει ενας χρυσαυγιτης, δεν θα υποχωρησουμε εμεις επειδη οι αλλοι ειναι καραμαλακες. Αυτη ειναι οχι μονο η προσψπικη μου γνωμη αλλα και αλλων αδερφων που επισης δεν λενε παμε να παρουμε την Αγια Σοφια και τουρκοι μογγολοι δολοφονοι. Ομαδα προσφυγικη ειμαστε με ριζες στην Κωνσταντινουπολη. Τα αλλα ειναι για αμορφωτους καφρους.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1892 on: July 26, 2014, 12:19:04 »
εγω μια ερωτηση εχω να σας κανω ρε μαγκες.ελληνικη σημαια στην αγια σοφια ποτε υπηρξε;

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1893 on: July 26, 2014, 12:27:19 »
θα υπαρξει στο μελλον απλυτε

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1894 on: July 26, 2014, 12:41:24 »
εγω μια ερωτηση εχω να σας κανω ρε μαγκες.ελληνικη σημαια στην αγια σοφια ποτε υπηρξε;

Ποτέ, και το έγραψα ήδη, αν ήταν σημαία με τον Δικέφαλο φαντάζομαι δε θα έκραζε κανείς, στο σχετικό θρεντ με ένα πρόχειρο σερτς βρήκα 5-6 τέτοια τατουάζ.

πρωτον εγω προσωπικα δεν γουσταρω σημαιες

κι εδώ μαζί σου, ο banksy έχει πει "people who enjoy waing flags don't deserve to have one".

αλλά αυτά καμία σημασία δεν έχουν με ένα πορωμένο και β(λ)αμμένο ΠΑΟΚτσάκι που άκουγε τα "ΠΑΟΚ ζούμε στην Πόλη να σε δούμε", έβλεπε τις ελληνικές σημαίες στο ματς με την φενέρ μπαχτσέ και ίσως βάρεσε και μια μαλακία με το γκολ του Μουσλίμοβιτς και όλα τα συναφή και σκέφτηκε (μάλλον, δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω) ας κάνω και ένα τατού για να δείξω και πόσο ΠΑΟΚ νιώθω. μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος, να είναι φασιστόμουτρο και το επόμενο τατού να είναι ο μαίανδρος, ήδη στο χέρι έχει κάτι σχετικά με θρησκεία και οικογένεια, το πράγμα μιλάει από μόνο του.

εγώ λέω να τον κράξουμε επειδή είναι κακοχτυπημένο και πιο κακόγουστο και από το ρολόι στον λαιμό του.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1895 on: July 26, 2014, 12:42:45 »
η αγια σοφια πανω απο ολα αφου..

το οτι ο ιδιος εκανε την μαλακια με τον παππαδοπουλο το χουμε προσπερασει τελειως.τοτε ειπα κι εγω μαλακια της στιγμης.ας κανει καμια μερα και τον κατιδη ο στεφανακος επειδη ειναι χαζος αμυαλος και ποδοσφαιριστης(τελειος συνδυασμος αμα σκεφτει κανεις τι ειναι τα αυγα)

κι επειδη ο ΠΑΟΚ ειναι προσφυγικη ομαδα και ο ιδιος ειναι και προσφυγας θα πρεπε να σιχαινεται οτι προκαλει την προσφυγια.το υποθετικο σεναριο της ελληνικης πανω στην αγια σοφια δεν θα προκαλεσει προσφυγια αλλα δικαιοσυνη μαλλον...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1896 on: July 26, 2014, 13:30:25 »
εγινε και ο μαιανδρος φασιστικο συμβολο.... οκ...επειδη μερικοι μαλακες εδω και μερικα χρονια το χρησιμοποιουνε ετσι και οι αλλοι κανουμε πολιτισμενο μοκο. εγω στο σχολειο τον ειχα μαθει αρχαιοελληνικο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το συνεδεε με φασιστες, οπως και την ελληνικη σημαια και την Αγ. Σοφια... Μοδα της εποχης. εδω λες οτι οι μεταναστες ειναι ανθρωποι και σε λενε ανταρσια-απλυτο-κομμουνιστη...σημεια των καιρων....

αντε σε λιγο να βαλουν και το Δικεφαλο Αετο στις σημαιες τους και στις μαλακιες τους και να ντρεπομαστε μετα να λεμε οτι ειμαστε ΠΑΟΚ και να φοραμε μπλουζες με τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1897 on: July 26, 2014, 13:59:26 »
σημαια του ελληνικου κρατους πανω στην αγια σοφια σημαινει αλυτρωτισμος πως να το κανουμε τωρα και τι συζηταμε...τπτ καινουριο δλδ, το 40% των γραικων καταμετρημενα ονειρευεται να παρουμε τη πολη, τι μας κανει εντυπωση...μη μπερδευετε τα χρυσαυγουλα με τον εθνικισμο, εθνικιστες ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια του γελοιου αυτου λαου.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1898 on: July 26, 2014, 14:15:55 »
Εδω ο κοσμος καιγεται κ εμεις ασχολουμαστε με τα τατου του εκατομυριουχου χαζουλη. Δεν ειναι εθνικιστης απλα ειναι ΧΑΖΟΣ. Ειμαι σιγουρος οτι δεν ξερει ουτε καν που ειναι η Κωνσταντινουπολη στον χαρτη. Οπως λεει και ο τασουλης αλλο ενα μεγαλο εγκλημα θα ειναι ανανεωση συμβολαιου με 500-600 χιλιαρικα.. Γελανε και οι πετρες ακου 500.000..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #1899 on: July 26, 2014, 16:14:37 »
εγινε και ο μαιανδρος φασιστικο συμβολο.... οκ...επειδη μερικοι μαλακες εδω και μερικα χρονια το χρησιμοποιουνε ετσι και οι αλλοι κανουμε πολιτισμενο μοκο. εγω στο σχολειο τον ειχα μαθει αρχαιοελληνικο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το συνεδεε με φασιστες, οπως και την ελληνικη σημαια και την Αγ. Σοφια... Μοδα της εποχης. εδω λες οτι οι μεταναστες ειναι ανθρωποι και σε λενε ανταρσια-απλυτο-κομμουνιστη...σημεια των καιρων....

αντε σε λιγο να βαλουν και το Δικεφαλο Αετο στις σημαιες τους και στις μαλακιες τους και να ντρεπομαστε μετα να λεμε οτι ειμαστε ΠΑΟΚ και να φοραμε μπλουζες με τον τιμημενο Δικεφαλο Αετο

Καλώς ή κακώς τα σύμβολα αποκτούν τη σημασία τους από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται και αυτός αλλάζει, επειδή αλλάζουν οι καιροί και μαζί με τον πληθυσμό αυξάνονται και τα ποσοστά καθυστερημένων. Ο σταυρός δεν είναι όργανο εκτέλεσης χιλιάδων ανθρώπων αλλά σύμβολο πίστης, ο λευκός πύργος δεν είναι φυλακή αλλά σύμβολο μιας πόλης, η σβάστικα δεν είναι ιερό σύμβολο αρχαίων πολιτισμών αλλά συνυφασμένη πλέον με τον φασισμό. Τι να κάνεις, shit happens