Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103847 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1440 on: May 21, 2013, 13:04:51 »
Εάν δεν τον γουστάρουμε
αυτόν, τις παικτικές του ικανότητες και τις κλαψομουνιές του,
βγάλε τον στο κλαρί και πούλα τον
σαν αστέρι, παικτούρα και φονιά
και όχι σαν σαπάκι, ανίκανο ή κυνηγημένο.

Η απόσταση είναι μεγάλη.
Και τα πούστικα σιγονταρίσματα επωνύμων και ανωνύμων ΑΡΔ, πολύ (επαναλαμβάνω) ύποπτα.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1441 on: May 21, 2013, 13:19:04 »

Υ.γ.: Όσο για το κλάμα και τις τάσεις φυγής (που λένε οι αρδ)

δε κραταμε μια πισινη για το πως αντεδρασε ακριβως? σωστα τρωει κραξιμο για το σταριλικι αλλα το συγκεκριμενο ανετοτατα ειναι κ παπαντζα..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1442 on: May 21, 2013, 15:40:02 »
Το παιδί όταν πάλευε για να καθιερωθεί ήταν μια χαρά. Και τα παστέλωνε και ότι είχε έδινε στο γήπεδο, μόλις έγινε σταρ και διεθνής βλέπεις ένα περιφερόμενο σκιάχτρο και έναν χασογκόλη μέσα στο γρασίδι. Είχε το προσόν να το καρφώνει το γκολ, αυτό όμως θέλει και δουλειά γιατί ότι το αφήνεις σε αφήνει. Ο κλάους φέτος έχει χάσει απίστευτα γκολ, θυμίζει θανάση παπάζογλου, σε άδειο τέρμα δοκάρι, για τετ α τετ ούτε λόγος 1 στα 10 και άμα. Πρόχειρα θυμάμαι να χάνει 2 τετ α τετ με το σκουλίκι, να χάνει άλλα δύο με ραπίντ στην τούμπα σε άδειο τέρμα, άλλο ένα σε άδειο τέρμα άουτ στην αυστρία, προχτές πάλι το άχαστο, στην κέρκυρα πάλι σε άδειο τέρμα το έστειλε άουτ. Το παιδί είχε ένα χάρισμα, αλλά φαίνεται ότι στην προπόνηση πάει μόνο για να δροσίζεται με τα ισοτονικά. Είναι χειρότερος από πέρσι, άμα θέλει να φύγει ας πάει στην ευχή του θεού, είχε την ευκαιρία να γίνει ίνδαλμα και σύμβολο στον ΠΑΟΚ αν είχε μυαλό να παίξει μπάλα, αυτός όμως διάλεξε λαιφ στάιλ, καταχρήσεις και ποζεριλίκια. Και 40 γκολ να έβαζε και ο καλύτερος παίκτης να ήταν πάλι θα την άκουγε γιατί η συμπεριφορά του δεν έχει καμιά σχέση με την νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή και αυτό έπρεπε να το ξέρει αφου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1443 on: May 21, 2013, 17:15:50 »
οποιος παιζει στον ΠΑΟΚ θα την ακουει ειδικα αν εχει τετοιες εμφανισεις και περισσοτερο οταν ακουγονται νυχτοπερτατηματα αθηνες κλπ.και προφανως δεν θα στηριχτει ο ΠΑΟΚ πανω σε εναν που λυγισε τοσο ευκολα και προφανως δεν πρεπει να φορεσει το περιβραχιονιο αυτης της ομαδας.τωρα γιατι το θεμα παραμενει ακομα σε πρωτη γραμμη η δεν το κουκουλωνει η παε οπως συνηθιζει εξυπηρετει αυτους που παριστανουν τους διοικουντες και συμβουλατορες του ρωσου.απο την κυριακη το βραδυ ουτε οφ δε ρεκορντ δηλωση ρε πουσταραδες κρυβεστε πισω απο εναν αθανασιαδη

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1444 on: May 21, 2013, 17:23:49 »
Το παιδί όταν πάλευε για να καθιερωθεί ήταν μια χαρά. Και τα παστέλωνε και ότι είχε έδινε στο γήπεδο, μόλις έγινε σταρ και διεθνής βλέπεις ένα περιφερόμενο σκιάχτρο και έναν χασογκόλη μέσα στο γρασίδι. Είχε το προσόν να το καρφώνει το γκολ, αυτό όμως θέλει και δουλειά γιατί ότι το αφήνεις σε αφήνει. Ο κλάους φέτος έχει χάσει απίστευτα γκολ, θυμίζει θανάση παπάζογλου, σε άδειο τέρμα δοκάρι, για τετ α τετ ούτε λόγος 1 στα 10 και άμα. Πρόχειρα θυμάμαι να χάνει 2 τετ α τετ με το σκουλίκι, να χάνει άλλα δύο με ραπίντ στην τούμπα σε άδειο τέρμα, άλλο ένα σε άδειο τέρμα άουτ στην αυστρία, προχτές πάλι το άχαστο, στην κέρκυρα πάλι σε άδειο τέρμα το έστειλε άουτ. Το παιδί είχε ένα χάρισμα, αλλά φαίνεται ότι στην προπόνηση πάει μόνο για να δροσίζεται με τα ισοτονικά. Είναι χειρότερος από πέρσι, άμα θέλει να φύγει ας πάει στην ευχή του θεού, είχε την ευκαιρία να γίνει ίνδαλμα και σύμβολο στον ΠΑΟΚ αν είχε μυαλό να παίξει μπάλα, αυτός όμως διάλεξε λαιφ στάιλ, καταχρήσεις και ποζεριλίκια. Και 40 γκολ να έβαζε και ο καλύτερος παίκτης να ήταν πάλι θα την άκουγε γιατί η συμπεριφορά του δεν έχει καμιά σχέση με την νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή και αυτό έπρεπε να το ξέρει αφου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας.

+άπειρο αδερφέ

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #1445 on: May 21, 2013, 17:37:37 »
δυστηχος ετσι ειναι

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1446 on: May 21, 2013, 19:29:44 »
Και 40 γκολ να έβαζε και ο καλύτερος παίκτης να ήταν πάλι θα την άκουγε γιατί η συμπεριφορά του δεν έχει καμιά σχέση με την νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή και αυτό έπρεπε να το ξέρει αφου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας.
Δηλαδή φίλε μου έχεις την απαίτηση από ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή να είναι Pablo Garcia ή ο σουγιάς -4- επειδή προέρχεται από τις ακαδημίες?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τίποτα,νομίζω τα αυτονόητα όσον αφορά την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά τα κάνει μια χαρά,παντού δηλώνει οτι είναι ΠΑΟΚ,σε γαύρο κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει με τα τωρινά δεδομένα και πολλά άλλα.Δηλαδή τι παραπάνω περιμένεις από ενα παιδί 24 χρονών που δηλώνει ΠΑΟΚ; Να μήν κάνει τατουάζ και να μη γαμάει μουνιά ακόμη και να μην πηγαίνει στα μπουζούκια;
Όσον αφορά το αγωνιστικό έχει βάλει 20+ γκολ σε μια χρονιά με τραγικό ποσοστό ασιστ από τους μέσους με ποσοστά 1γκολ/3 σουτ περίπου.(Σούπερ ποσοστό)
Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν τον είχαμε φέτος να ξελασπώνει ούτε πλέι όφ δεν θα μπαίναμε.
Δεν μπορώ να σας καταλάβω.... δηλαδή σε ένα ματς όπως με τα γιαννενα τι περιμέναμε από το σεντερ φορ;
Να τον κράξω για τις ποζεριές ναι αλλά να τον κράξω αγωνιστικά,μόνο άσχετος αν ήμουν με το γρασίδι.
Να μου πείτε για τον κοντό,τον φωτάκι,τον σταφυλίδη ναι αλλά για τον Αθανασιάδη; Τι να πω;
Για φέτος σίγουρα ο πιο αδικημένος στο κράξιμο.
« Last Edit: May 21, 2013, 19:38:42 by NEAPOLITIS »
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1447 on: May 21, 2013, 19:40:29 »
Με αφορμή την περίπτωση Αθανασιάδη νομίζω ότι αναδυκνείεται ένα πολύ σοβαρό χρόνιο πρόβλημα της ομάδας που λέγεται προστασία των νεαρών παικτών όταν γίνονται γνωστοί και κάνουν μεγάλα συμβόλαια.
Το ίδιο έγινε και με τον Κουτσιανικούλη αλλά και με άλλους νεαρούς έλληνες.
Το ίδιο ΔΕΝ έγινε με τον Βιειρίνια και αυτό ακριβώς δείχνει ότι τελικά η παιδεία σ'αυτή τη χώρα είναι για τον πούτσο και ξεκινάει από το σπίτι και το σχολείο και δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας όμως πρέπει να βρει ένα μηχανισμό προστασίας αυτών των παιδιών και να μην τους πετάει στα σκυλάδικα και στις τραγουδίστριες. Τους βάζουμε πρωτοσέλιδα τις φάτσες τους, τους δίνουμε λεφτά και τους αποθεώνουμε. Είναι σα να λέμε στα σκυλιά ορμάτε εδώ υπάρχει ψωμί. Δεν ξέρω ποια είναι η λύση αλλά από τη στιγμή που η κοινωνία μας είναι παρηκμασμένη και δεν παράγει ανθρώπους ικανούς να αντισταθούν στην εύκολη ζωή και να προτιμήσουν τη δουλειά και την επαγγελματική βελτίωση καλό θα ήταν να παρέμβει ο ίδιος ο σύλλογος για να προστατεύσει τον εαυτό του.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #1448 on: May 21, 2013, 19:50:38 »
Σωστός,όλα αυτά είναι αποτέλεσμα ανύπαρκτης προστασίας από την ομάδα.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1449 on: May 21, 2013, 20:07:10 »
Και 40 γκολ να έβαζε και ο καλύτερος παίκτης να ήταν πάλι θα την άκουγε γιατί η συμπεριφορά του δεν έχει καμιά σχέση με την νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή και αυτό έπρεπε να το ξέρει αφου προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας.
Δηλαδή φίλε μου έχεις την απαίτηση από ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή να είναι Pablo Garcia ή ο σουγιάς -4- επειδή προέρχεται από τις ακαδημίες?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τίποτα,νομίζω τα αυτονόητα όσον αφορά την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά τα κάνει μια χαρά,παντού δηλώνει οτι είναι ΠΑΟΚ,σε γαύρο κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να πάει με τα τωρινά δεδομένα και πολλά άλλα.Δηλαδή τι παραπάνω περιμένεις από ενα παιδί 24 χρονών που δηλώνει ΠΑΟΚ; Να μήν κάνει τατουάζ και να μη γαμάει μουνιά ακόμη και να μην πηγαίνει στα μπουζούκια;
Όσον αφορά το αγωνιστικό έχει βάλει 20+ γκολ σε μια χρονιά με τραγικό ποσοστό ασιστ από τους μέσους με ποσοστά 1γκολ/3 σουτ περίπου.(Σούπερ ποσοστό)
Προσωπικά πιστεύω ότι αν δεν τον είχαμε φέτος να ξελασπώνει ούτε πλέι όφ δεν θα μπαίναμε.
Δεν μπορώ να σας καταλάβω.... δηλαδή σε ένα ματς όπως με τα γιαννενα τι περιμέναμε από το σεντερ φορ;
Να τον κράξω για τις ποζεριές ναι αλλά να τον κράξω αγωνιστικά,μόνο άσχετος αν ήμουν με το γρασίδι.
Να μου πείτε για τον κοντό,τον φωτάκι,τον σταφυλίδη ναι αλλά για τον Αθανασιάδη; Τι να πω;

Ναι φίλε έχω απαίτηση από 'έναν ποδοσφαιριστή επαγγελματία, πρώτα να είναι ποδοσφαιριστής και μετά όλα τα άλλα, όχι στα μπουζούκια να μην πάει ούτε για καφέ να μην πάει. Είναι λογικό 3 φορές την βδομάδα να πηγαίνει στην αθήνα στην τραγουδιάρα και κάθε μέρα να τον βλέπουμε στα CIAO και στα OK τα περιοδικά ζάντα ξαπλωμένο στους καναπέδες του Romeo?? Αν τα τατουάζ τον αποπροσανατολιζουν και από ποδοσφαιριστής καταλήγει σε ποπ άϊντολ να μην κάνει ούτε ένα, αν μόνο γαμάει και δεν παίζει μπάλα να μην γαμάει ή αν θέλει να γαμάει ας παντρευτεί, γιατί άμα γαμάς την εβδομάδα και διαφορετική γκόμενα πως θα παίξεις μπάλα?? Μπορεί αν θέλει να γίνει μπάρμαν, βιομηχανικός εργάτης, ταξιτζής και να κάνει ότι γουστάρει. Tελευταίο γκολ ο κλάους έβαλε στην λιβαδειά τον φλεβάρη, αντέχει ο ΠΑΟΚ να έχει σέντερ φορ 3 μήνες χωρίς γκολ. Το θέμα όμως είναι και η ομάδα τι κάνει. Δεν μπορεί να πληρώνεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε έναν παίκτη και αυτός στο ρεπό του να κάνει 1000 χιλιόμετρα για να τον βρέξει. Τα πολλά λεφτά έχουν και πολλές υποχρεώσεις, ο κλάους σαν σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ φέτος έχει προσφέρει ελάχιστα, τα γκολ που λες ότι έβαλε μας έχουν εκτός ουέφα από τον αύγουστο, εκτός κυπέλου από την τρίπολη και τελευταίους στα play off.

baron

• Guest
Απ: Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1450 on: May 21, 2013, 20:46:31 »

Για την ζωή που κάνει δεν θα γράψω τίποτε. Αυτό είναι θέμα -ομάδας -προπονητή - κλπ.

Η παιδεία δεν παίζει κανέναν ρολο. Μπορεί η ελληνική κοινωνία και οι άνθρωποι της να έχουν οποιοδήποτε αντίληψη για μπουζούκια "μουνακια" και star system, αλλα για τον ΠΑΟΚ , την διοίκηση του και τον προπονητή του αυτά δεν πρέπει να σημαίνουν τίποτα. Ότι θέλεις επιβάλεις σε έναν πεινασμένο πιτσιρικα με συμβόλαιο.

Για τον κλάους επιμένω σε αυτό που egrpsa πριν κάτι μήνες:

Το παιδί είναι "αμβαλος" και η χρονια που έκανε περισσού είναι κλασσική ρέντα. Τελειωσε η κωλοφαρδία πάτωσε και ο κλάους.

Για τον ΠΑΟΚ όμως ένα for που δεν μπορεί να κοντρολάρει να κράτηση μπάλα να δημιουργήσει δεν κάνει.

Από εκεί και πέρα ας κάνει όσα tatoo θέλει

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1451 on: May 21, 2013, 22:00:03 »
αν παιρνει 150 οπως διαβασα σημερα (εγω 300 ηξερα) ειναι ο πιο value for money υπαλληλος-εργαζομενος της παε ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1452 on: May 21, 2013, 23:03:15 »
Εμένα ούτε τα tattoo με νοιάζουν, ούτε το μοντέλο που πηδάει, ούτε τα ακριβά ρούχα, ούτε τίποτα. Η ζωή του είναι, ας κάνει ό,τι γουστάρει.
Η εκνευριστική του αδιαφορία με ενοχλεί, η νοοτροπία του νεόπλουτου Ελληνάρα ότι έχω πιάσει τον παπά από τα @@ και σας γράφω όλους στα παλιά μου τα παπούτσια. Ποτέ δεν ήταν κανένας φοβερός μπαλαδόρος, απλά έχει το χάρισμα του να μπορεί να σκοράρει. Αλλά το να είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ  και να μην έχεις κανένα νεύρο, να μη τρέχεις ποτέ, να χάνεις γκολ σε κενή εστία και να έχεις το βλέμμα ''στα παπάρια μου'' και ενώ χάνει η ομάδα σου εσύ να τρέχεις στη γκόμενα σου και στα μπουζούκια δε το δέχεται κανείς ΠΑΟΚτσής. 
Τώρα για τα κλάματα και τα δάκρυα... εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ. Επαγγελματίας που αμείβεται με ένα σκασμό λεφτά είναι. Εδώ τρώνε ξέχεσμα άλλοι επαγγελματίες που δουλεύουν για τρεις και εξήντα. Να κάνει τη δουλειά του (γκολ σε κενή εστία) για να μη τα ακούει αν είναι ευσαισθητούλης
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1453 on: May 21, 2013, 23:22:21 »
Εμένα ούτε τα tattoo με νοιάζουν, ούτε το μοντέλο που πηδάει, ούτε τα ακριβά ρούχα, ούτε τίποτα. Η ζωή του είναι, ας κάνει ό,τι γουστάρει.
Η εκνευριστική του αδιαφορία με ενοχλεί, η νοοτροπία του νεόπλουτου Ελληνάρα ότι έχω πιάσει τον παπά από τα @@ και σας γράφω όλους στα παλιά μου τα παπούτσια. Ποτέ δεν ήταν κανένας φοβερός μπαλαδόρος, απλά έχει το χάρισμα του να μπορεί να σκοράρει. Αλλά το να είσαι αρχηγός του ΠΑΟΚ  και να μην έχεις κανένα νεύρο, να μη τρέχεις ποτέ, να χάνεις γκολ σε κενή εστία και να έχεις το βλέμμα ''στα παπάρια μου'' και ενώ χάνει η ομάδα σου εσύ να τρέχεις στη γκόμενα σου και στα μπουζούκια δε το δέχεται κανείς ΠΑΟΚτσής. 
Τώρα για τα κλάματα και τα δάκρυα... εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ. Επαγγελματίας που αμείβεται με ένα σκασμό λεφτά είναι. Εδώ τρώνε ξέχεσμα άλλοι επαγγελματίες που δουλεύουν για τρεις και εξήντα. Να κάνει τη δουλειά του (γκολ σε κενή εστία) για να μη τα ακούει αν είναι ευσαισθητούλης

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1454 on: May 22, 2013, 00:02:03 »
για μενα ολοι δικιο εχουν

το γκολ το χει το οτι ειναι αμπαλος επισης το οτι τα χαφ σου δεν δινουν ασιστ επισης.τα τατου κι οι γκομενες μας προκαλουν ολους αλλα ειναι δικαιωμα του να κανει οτι γουσταρει

το ζητημα πως κοτζαμ ΠΑΟΚ  εχει ενα (1) σεντερ φορ στο ροστερ(μην πει κανεις μαλακια για το δεξι μπακ) μετα απο 2 μεταγραφικες περιοδους δεν το πιασε κανεις...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1455 on: May 22, 2013, 00:32:43 »
Εγώ διαφωνώ με την προσέγγιση ας κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή. Για παράδειγμα μπορει κάποιος παίκτης να παίζει πόκα στις ελευθερες ώρες του και να παίξει μπάλα μετά?? Μπορεί κάποιος στο ρεπό που του δίνει η ομάδα να ξεκουραστεί αν κάνει 1000 χιλιόμετρα να γυρνάει από τα μπουζούκια σε καφετέριες και γαμιστρώνες ξενοδοχεία?? Τι προπόνηση θα κάνει και που θα είναι το μυαλό του. Η δουλειά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι να παίζει μπάλα, αν το μυαλό του είναι οπουδήποτε αλλού αυτό θα φανεί ξεκάθαρα και στο γήπεδο και με τον κλάους φαίνεται ότι μόνο στην μπάλα δεν είναι το μυαλό του.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1456 on: May 22, 2013, 01:06:00 »
Προβληματα υπαρχουν πολλα, καλο θα εινα να τα βαλουμε σε προτεραιοτητα μεσα στο μυαλο μας.
αν τα τοπικ αθανασιαδη και κατσε εχουν τοσα ποστ τοτε τα τοπικ βρυζα, ζαγορ κτλ που φτασαν την ομαδα σε τετοιο χαλι επρεπε να εχουν αλλα 1.000

Τωρα για το συγκεκριμενο μετροσεξουαλ που νομιζει οτι μεσα στην ανυπαρξια εγινε βαν μπαστεν, ειναι παρα πολυ απλα τα πραγματα. Το αθλημα που παιζεις παλικαρι μου ειναι λαικο και γενναει πολυ εντονα συναισθηματα. Αν εισαι καλος και ντομπρος γινεσαι ειδωλο. Αν εισαι παλτο και πουστρακος ακους κραξιμο. Αυτα ειναι τα κοζια, αν δε σ'αρεσει το οπαδικο κριτηριο πες την τραγουδιαρα σου να σε βαλει ντι τζει σε κανενα σκυλαδικο της πρωτευουσας, να μη σε τρωνε και οι δρομοι.
Α και που'σαι μεγαλε, κανονισε στο επομενο γκολ σου να κανεις κανα ςςςςςςςςςςςςςς κι εσυ, κανονισε!

Επισης οταν παντελονιαζεις εξωπραγματικα ποσα για την κοινωνια που ζεις και εισαι δημοσιο προσωπο, ο εργοδοτης σου εχει λογο σε οτι κανεις στη ζωη σου. Παντου ισχυει αυτο εδω και δεκαετιες. Ψαξου για κατι τυχαρπαστους συναδελφους σου σαν τον μπεκαμ, τον ροναλτινιο, τον τονυ ανταμς, τον μακμαναμαν, τον αντριανο, να δεις τι γινεται οταν ξεφευγεις στην ιδιωτικη σου ζωη. Θα μου πεις αυτοι παιζαν σε συλλογους με προπονητες, εσυ παιζεις σε παιδικη χαρα με μαθητευομενο μαγο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1457 on: May 22, 2013, 22:51:27 »
Σα να επιασε τοπο το κραξιμο..

Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με νεαπολιτη 25 γκολ σχεδον εχει βαλει και τα ακουει περισσοτερο απο ολους.. ασε μην το παω στην συγκριση με τα λεφτα που περνει σε σχεση με το αλλο τεραστιο φορ που διαθετουμε και τι προσφερει ο ενας και τι ο αλλος

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1458 on: May 22, 2013, 22:54:26 »
Τελικα και ο αγιος φοβερα θελει,λιγο το κραξιμο λιγο ο παγκος λιγο το ξυλομα που ερχετε ξυυπνησε το παιδι με τα τατου.Κοψε τις μαλακιες και θα γινεις παιχταρας.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1459 on: May 22, 2013, 23:26:19 »
αντε πειτε τωρα...οταν εβαλε το γκολ πρεπει να δακρυσε.......................................... ...