Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103132 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1300 on: March 25, 2013, 20:49:25 »
Τσακαλε χωρις να θελω να σε προσβαλω δεν αλλαζεις το ονομα σου?ΠΑΟΚτσιδικο σαιτ ειμαστε και το τρομος δεν αρμοζει εδω...Οπως και το αβαταρ σου..πιο κιτρινο δεν ειχες να βαλεις...Σε παρακαλω πολυ μπορεις να το αλλαξεις?Εμενα οπως και πολλους απο δω μεσα μας ενοχλει...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1301 on: March 25, 2013, 20:52:12 »
Τσακαλε χωρις να θελω να σε προσβαλω δεν αλλαζεις το ονομα σου?ΠΑΟΚτσιδικο σαιτ ειμαστε και το τρομος δεν αρμοζει εδω...Οπως και το αβαταρ σου..πιο κιτρινο δεν ειχες να βαλεις...Σε παρακαλω πολυ μπορεις να το αλλαξεις?Εμενα οπως και πολλους απο δω μεσα μας ενοχλει...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1302 on: March 25, 2013, 20:57:39 »
Αδελφε  χωρις παρεξηγηση...Εδω οπως ξερεις ειμαστε ΠΑΟΚτσιδικο σαιτ...Θα σε παρακαλουσα να αλλαζες το ονομα σου.Το τρομος ειναι για σαιτ των σκουλικιων και οχι για εδω μεσα..Οπως και το αβαταρ σου ..πιο κιτρινο δεν ειχες να βαλεις..
Χωρις παρεξηγηση,μπορει να εισαι πιο ΠΑΟΚ απο ολους μας αλλα αλλαξε το σε παρακαλω...

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #1303 on: March 25, 2013, 20:59:50 »
Χαχαχα ο παρατσούκλι αυτό το είχα πριν 20 χρόνια και μου το είχαν βγάλει κάποια παιδιά από τούμπα που σπουδάζαμε μαζί Βουλγαρία και κατεβαίναμε μαζί να δούμε ΠΑΟΚ.όσο γιατο αβατάρ είναι από τα στάνταρντ του PAOKWORLD δεν το ανέβασα εγώ! ;)

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1304 on: March 25, 2013, 21:01:55 »
Το σεβομαι ειλικρινα σε μιλαω...Αν θες σε παρακαλω βαλε καποιο αλλο ονομα..Και απο αβαταρ εχει πολλα το φορουμ...
« Last Edit: March 25, 2013, 21:24:07 by KATISI4 »

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #1305 on: March 25, 2013, 21:37:27 »
Για το όνομα δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά το αβατάρ το άλλαξα(και τώρα δεν ξέρω πως να βάλω άλλο :-[ )!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1306 on: March 25, 2013, 22:03:52 »
Το σεβομαι ειλικρινα σε μιλαω...Αν θες σε παρακαλω βαλε καποιο αλλο ονομα..Και απο αβαταρ εχει πολλα το φορουμ...

Ξεκολλάτε λίγο ρε σεις μετα άβαταρ και τα ονόματα.. Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να λέει ο ένας στον άλλο τι να γράψει...

Με όλο τον σεβασμό
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1307 on: March 25, 2013, 22:19:04 »
Μείνετε στο θέμα του τόπικ,τα υπόλοιπα με πμ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1308 on: March 25, 2013, 22:19:28 »
ενταξει ρε tsag και εγω επειδη το βαρεθηκα το κατισι σε λιγο καιρο λεω να το αλλαξω σε σκορδας η σαουριδης...δεν πιστευω να σε χαλαει...με ολο το σεβασμο..

Τρομος σε ευχαριστω που εβγαλες το κιτρινο αβαταρ και ...δεν παρεξηγηθηκες...να σαι καλα

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1309 on: March 25, 2013, 22:23:08 »
@screw αν δε το εχει ποσταρει αυτος και μπαινει αλλος στο λογαριασμο του και κανει οτι γουσταρει, αυτο κανει τον Κλαους βλακα. Αν το εχει ποσταρει ο ιδιος τον κανει βλακα και επικινδυνο (δημοσιο προσωπο γαρ)
Για παρομοια σκηνικα στην αγγλια εχουν πεσει καμπανες και μαλιστα σε παιχτες παγκοσμιας κλασης
ΥΓ. Ακομα περιμενω την αντιδραση της τεχνοκρατικης ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την συμπεριφορα του υπαλληλου της

φιλαρακι μου καλο,εγω απο ινστανγκραμ δεν ξερω ουτε απο τουιτερ και τι παιζει.

απο το φεισμπουκ ομως που ξερω σαν καλο προβατο που ειμαι, γνωριζω οτι αν πατησεις στεφανος αθανασιαδης κλαους θα σου βγαλει 150 αποτελεσματα απο πυροβολημενα ατομα που ζουν μια εικονικη ζωη στο ιντερνετ.

οποτε ΥΠΟΘΕΤΩ οτι κατι τετοιο εγινε απο καποιον ψευτικο λογαριασμο, μονο και μονο γιατι θα ηταν τουλαχιστον ηλιθιο καποιος που ειδε τι επαθε ο κατιδης να κανει το ιδιο.

απο εκει και περα μου την δινει ασχημα που ατομα εδω μεσα εχουν βγαλει πορισμα χωρις να ξερουν 100% τι εγινε και αν το ξερουν να βγουν και να πουν οτι κοιτα φιλε εγω το παιδι το ξερω,καθομουν απο πισω του στο μπρερα και το ειδα να το γραφει.

ΕΠΙΣΗΣ μου την δινει πολυ ασχημα που ατομα εδω μεσα αναπαραγουν κειμενα απο δημοσιογραφους που ολοι ξερουμε τον ρολο τους αυτολεξει,και οποτε γινονται το ιδιο σηχαματα.

ΕΚΤΟΣ και αν ξερουν τι παιζει 100% να μας το πουνε να ξυσουμε τα αρχιδια μας.

και σου ζηταω συγνωμη που δεν με νοιαζει τοσο οσο εσενα μαλλον,αλλα αυτην την στιγμη δεν μου καιγεται καρφι αν ο κλαους ειναι φασιστας-χουντικος-ακροδεξιος-αναρχικος-πασοκος η οτιδηποτε.

ο ΠΑΟΚ αυτη την στιγμη εχει απιστευτα θεματα και η ζωη του καθενα μας αλλα ακομα πιο απιστευτα που το τελευταιο που με νοιαζει ειναι ο κλαους και ο καθε κλαους.

τελος θελω να πω οτι εχουμε γινει ΠΑΟΚμανια και δεν ξερω ποτε θα βγουμε απο αυτο το τρυπακι και αν θα βγουμε.
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1310 on: March 25, 2013, 23:25:08 »
πρεπει να μαθουμε αν οντως ειναι ψευτικος ο λογαριασμος η ειναι παπας για να τον καλυψουν, αν ισχυει το δευτερο πραγμα που απεφχομαι θελει τα2 στην κολοτριπιδα επιγωντος, αντε γιατι εχει τραβηξει το αστειο με τα μαλακιστηρια

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1311 on: March 26, 2013, 09:00:20 »
Εφοσον ο Κλαους διεψευσε εγω μενω εκει. Αν ειναι αληθεια, ΜΠΟΥΛΟ. Προσωπικα δεν μου κολαει να ειναι αληθεια, θα ηταν τελειως ηλιθιο και αυτοκτονικο μετα τον Κατιδη. Εκτος αν παιζει η ιστορια με γαβρααμ οποτε ειναι απλως βλακωδες και απαλλασσεται λογω βλακειας. παντως ας ειμαστε λιγο επιφυλκτικοι πριν καταδικασουμε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1312 on: March 26, 2013, 09:13:15 »
εγώ πιστεύω ότι ήταν δικός του ο Λογαριασμός...
την έκανε τη μαλακία του και τέλος

θα μείνω όμως σε ότι είπα πριν. ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ όταν αφορούν την ιδιωτική του ζωή.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1313 on: March 26, 2013, 11:02:07 »
Εγώ πάντως πιστεύω ότι ο λογαριασμός είναι δικός του, αυτός έκανε πλάκα στον αβραμ που είναι χωριανός του και ήταν αόρατος με την βοσνία και έβαλε τον παπαδόπουλο τον χουντικό. Μιλάμε χιούμορ πιο χαζός πεθαίνεις, όπως και να' χει όμως το παιδί φαινεται ότι δεν πάει καλά και νομίζει ότι εκτός από ποδοσφαιριστής, είναι ροκ σταρ, pop idol, δον ζουάν σφίχτης και ζεν πρεμιέ ο βλάχος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1314 on: March 26, 2013, 13:39:49 »
Λιγε.. ουτε να το παραδεχτεις δεν εισαι ικανος

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1315 on: March 26, 2013, 13:58:11 »
Το γαμήσαμε και ψόφησε. Άλλο γράφω μια γελοιότητα για το κάζο κ άλλο την πιστεύω κιόλας. Για το 1ο ναι να φάει σκατά γτ δείχνει οτι σαχλαμαρίζει. Αλλα να ενοχοποιούμε τον μάρκο μαραγκουδάκη του ΠΑΟΚ λέγοντας τον χουντικό παραπάει. Επίσης δεν είδα κ κανέναν να ενοχλείται με τις γραφικότητες του ρώσου που μιλούσε για βυζαντινές αυτοκρατορίες, μαρμαρωμένους βασιλιάδες θυμίζοντας έντονα καρατζαφέρη κ κόκκινες μηλιές, όταν πρωτοήρθε. Εκτός αν είναι ιδίου επιπέδου με τον κλαους που δεν εβγαλε λύκειο ο λεφτάς και γι αυτό απαλάσσεται απο την βλακεία. Δέχομαι τέτοιου είδους ευαισθησίες τις οποίες ενστερνίζομαι κ γω, αλλά να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας γαμάει την φάση εντελώς. Υπόψιν πλην αυτού δεν υπάρχει άλλος να παίξει κορυφή κ τον Γιάννου τον δώσαμε κ δανεικό.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1316 on: March 26, 2013, 14:00:22 »
O Aθανασιαδης ειναι μια πολυ περιεργη περιπτωση παικτη...
Απο τα 8 του στον ΠΑΟΚ, μεγαλωσε εδω, ανδρωθηκε εδω, ΠΑΟΚτσης δεν χωραει αμφιβολια.
Παντα γουσταραμε παικτες απο τις ακαδημιες μας... οποτε φυσιολογικα θα επρεπε να τον θεωρουμε δικο μας παιδι.... εναν απο εμας....
Οταν δεν επαιζε κραζαμε Σαντος κλπ που δεν τον βαζαν... οταν μπαινει με την παρουσια του επιβεβαιωνομαστε οσοι τον θεωρουσαμε ταλεντο. Αποδοτικοτατος... γκλοτζης, οχι πολλα απο μπαλα μεν αλλα εκει που πρεπει οταν πρεπει.

ΑΛΛΑ.............

Υπαρχει ενα γαμημενο "αλλα" το οποιο μας κραταει ολους σε μια αποσταση μαζι του. Και η απαντηση ειναι πολυ απλη... δεν ζει ΠΑΟΚ, δεν φαινεται ΠΑΟΚ, δεν εχει βλεμμα ΠΑΟΚ, δεν εχει τσαγανο ΠΑΟΚ. Δεν λεω οτι ειναι κακος παικτης, απλα δεν ειναι ενας απο εμας. Τοσο απλα.

Απο κει και περα ομως.... αλλο αυτο και αλλο το να τον βριζουμε με τετοιον τροπο ενω τα 90' λεπτα του αγωνα τα δινει ολα, βαζει γκολ και ειναι παιδι των ακαδημιων μας.

Απλα πρεπει να συμβιβαστουμε οτι δεν ειναι ολοι οι παικτες γεννημενοι για τον ΠΑΟΚ. Αλλοι ειναι μισθοφοροι, αλλοι απλα τον υπηρετουν, αλλοι απλα τον υποστηριζουν, αλλοι ειναι περαστικοι.... αλλα λιγοι ειναι ΠΑΟΚ....

YΓ. Κλαους εσυ βαλε την Κυριακη ενα γκολακι μπροστα στην θυρα 7, δειξε σημα, χτυπησε το δυνατα να μελανιασεις, κανε και καμια χειρονομια και εχει ηδη  εχεις κανει το 50% οσων χρειαζεται για να μπεις στις καρδιες μας  :P :P :P ;D

« Last Edit: March 26, 2013, 14:06:41 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #1317 on: March 26, 2013, 17:33:25 »
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι είναι ΠΑΟΚτσάκι. Απλά δεν είναι γεννημένος για τον ΠΑΟΚ.

Οι πολιτικές ιδεολογίες του συγκεκριμένου δε με ενδιαφέρουν γιατί παιδί που έχει απλά τη βασική μόρφωση ότι και να πιστεύει θα είναι επιφανειακό, σημείο των καιρών και αύριο μπορεί να τον δούμε με καμιά μπλούζα με σφυροδρέπανο.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1318 on: March 26, 2013, 18:04:40 »
Λιγε.. ουτε να το παραδεχτεις δεν εισαι ικανος
Μ'όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1319 on: March 26, 2013, 18:14:29 »
από την στιγμή που κάποιος χρησιμοποιεί το όνομα σου και σε εκθέτει έτσι, πας στην δίωξη, ζητάς ότι πρέπει να ζητήσεις για να σταματήσει και το θέμα σταματάει εκεί. Όμως μείναμε στην ανακοίνωση μέχρι στιγμής και πολύ αμφιβάλω αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια. Πάντως θα συμφωνήσω με τον club μέχρι εκεί που φτάνει για το ποιος θα παίζει κτλ... Εμένα βασικά ούτε με νοιάζει αυτό, είμαι της άποψης ότι όποιος κάνει μαλακία πρέπει να την πληρώνει και τέλος. Συγχωροχάρτια δεν δίνω ούτε στην βλακεία όταν εκθέτει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ.