Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 105298 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1000 on: August 13, 2012, 00:46:09 »
Κακώς αλλα αυτή ειναι η αλήθεια

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1001 on: August 13, 2012, 11:43:09 »
δε μπορω να καταλαβω γτ τον κραζετε πηγαιντε για κανα μπανακι σας βαρεσε η ζεστη

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #1002 on: August 13, 2012, 15:00:00 »
Με τα λεγόμενα σας θα πρέπει να τον αφήσουμε ελεύθερο και όχι να τον πουλήσουμε. Για να τον κρατήσουμε ούτε συζήτηση!

Πάτε καλά ρε; 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1003 on: August 13, 2012, 18:30:43 »
τεράστιο κόμπλεξ βγάζουν κάποιοι
και να κράζουμε σε όλα τα κακά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ τώρα, αλλά τον Στεφανάκο για ποιο λόγο;;;
επείδη είναι μονίμως εκεί και σκοράρει; γιατί μετά από χρόνια βγάζουμε παίχτη από τα τσικό;;;; έδωσε κάποιο λόγο μέχρι τώρα;;;;
γιατί για τα ποζέρικα τατού. τις αδερφίστικες μπότες και τις φιακαλίδικες φωτό θα κραζε τον κολλητό μου, αυτόν για να παστελώνει γκολ το θέλω

τι σκατά αγάπη έχετε κάποιοι για την ομάδα δεν μπορώ να το καταλάβω

tsim4

• Guest
« Reply #1004 on: August 13, 2012, 20:45:17 »
Sυμφωνω.Ο κλαους μεχρι τωρα δεν εχει δωσει δικαιωματα.Ναι φλωρακος οκ αλλα τη δουλεια του την κανει καλα πιστευω.Και δεν το παιζει και υπερΠΑΟΚτσής κτλ.

ive4

• Guest
« Reply #1005 on: August 13, 2012, 21:22:59 »
Αντί να βλέπουμε τι κάνουν οι παίκτες μας μέσα στο γήπεδο, καθόμαστε και ασχολούμαστε τι έγραψε στο τουίτερ, τι παπούτσια φόρεσε κτλ.
Δηλαδή αν έπαιζε σήμερα ο Μπέρι στον ΠΑΟΚ θα είχαμε πρόβλημα και με το χρώμα των ακουστικών του.
Το θέμα είναι τι κάνει μέσα στο γήπεδο. Απέξω, πρόβλημά του.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1006 on: August 14, 2012, 00:24:49 »
- Ειναι βλαχοκαγκουρας, απ'αυτους που βλεπεις στο δρομο και θες να τους κοπανησεις. Δεν τον θελουμε για κολλητο μας, για να κλωτσαει το πετσι τον θελουμε.

- Για μενα δε θα γινει ποτε μεγαλος επιθετικος, αλλα στο σημερινο ΠΑΟΚ δυστυχως ειναι υπερπολυτιμος. Μετα απ'αυτον στη θεση του απλα δεν εχεις αλλον.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1007 on: August 24, 2012, 01:46:27 »
στο τελος περισσοτερα γκολ θα εχει ο κουμαλο απο σενα βαλε λιγο νευρο πανω σου ρε μορτη να σε δω μια φορα να τσαντιστεις πραγματικα  και τι στον κοσμο
γνωμη μου  δεν εισαι σεντερ φορ
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1008 on: August 24, 2012, 01:52:57 »
4 γκολ σε 3 επίσημα ματς φέτος

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1009 on: August 24, 2012, 01:59:00 »
ΑΝΕΚΑΘΕΝ ειχα την αποψη πως επιθετικος που στις 3-4 ευκαιριες γραφει ενα γκολ, μου φτανει και μου περισσευει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1010 on: August 24, 2012, 02:03:13 »
στο τελος περισσοτερα γκολ θα εχει ο κουμαλο απο σενα βαλε λιγο νευρο πανω σου ρε μορτη να σε δω μια φορα να τσαντιστεις πραγματικα  και τι στον κοσμο
γνωμη μου  δεν εισαι σεντερ φορ

Σε περίπτωση που έβαζε και τα άλλα δύο που έχασε και έκανε χατ-τρικ, τότε είμαι σίγουρος πως το post σου θα ήταν το ακριβώς αντίθετο... Αν δεν το άκουσες, πάει για πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του ΠΑΟΚ σε ευρώπη σε περίπτωση που μείνει άλλα 2 χρόνια...
Δεν ξέρω τι είχε σήμερα, αλλά το σκορ θα μπορούσε και έπρεπε να είναι με άλλα 2 γκολ υπέρ μας και να πάμε να κάνουμε χαβαλέ στην Βιέννη αλλά ΔΕΝ μας ήθελε σήμερα... Ατυχία; Αμπαλοσύνη; Όπως και να το πούμε, μας γάμησε..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1011 on: August 24, 2012, 02:04:29 »
παει για χρυσο παπουτσι ασε ρε αδερφε με τον αμπαλο με τα καφενεια που εχουμε παιξει μερι τωρα
το σφ πρεπει να βαζει αυτο που μπαινει πρωτα... και μετα το δυσκολο (το ιδιο και το τερμα να βγαζει αυτο που βγαινει)
κανει καλο στην ψυχολογια της ομαδας πρωτα και μετα ατομικα ειδικα αν εισαι πισω στο σκορ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #1012 on: August 24, 2012, 02:07:01 »
ο κάθε ένας έχει την γνώμη του
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1013 on: August 24, 2012, 02:07:28 »
ε ναι...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1014 on: August 24, 2012, 05:23:28 »
Συνέχισε αγόρι μου να σκοράρεις κι άσε τους άλλους να μιλάνε. Εσύ μιλα στο γήπεδο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #1015 on: August 24, 2012, 07:58:56 »
α-λλ-ο εεεεεεε-να τα-του-αζ!!!!

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1016 on: August 24, 2012, 09:11:31 »
να κράζουμε παίχτη με 4 γκολ σε 3 αγώνες μόνο στον ΠΑΟΚ μας μπορεί να συμβαίνει. Μαλιστα παίχτη που βγαίνει απο τα τσικό που σε όλο τον κόσμο αυτό σημαίνει μια μεγαλύτερη συμπάθεια για αυτόν.
Έχασε τα άχαστα χθες είναι αλήθεια, αλλά και το γκολ που βάζει είναι σεντερφορίσιο φουλ. Συνέχισε έτσι, να σκοράρεις με τον ίδιο ρυθμό και βόηθα και συ λίγο τον εαυτό σου και άσε τους βλαχοσελεμπριτισμούς εκτός γηπέδου

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1017 on: August 24, 2012, 10:23:28 »
σεντερ φορ που δεν ξερει να παιζει με πλατη και δεν μπορει να κανει ενα κοντρολ της προκοπης δεν υπαρχει για μενα τι να τα κανω τα σκουλικιαρικα που βαζει και μη μου πει κανεις οτι δεν τα'ιστηκε χθες ολες οι μπαλες απο εκει περνουσαν αναθεμα αν εκανε καμια δικια του και ολα αυτα γιατι δεν εχει νευρο πανω του εχει αυτο το μπλαζε στυλακι μεσα στο γηπεδο το χαλαρο που θα εχει και οταν πινει καφε. στο γηπεδο γατακο πρεπει να σκυλιαζεις να βγαζεις ενταση να το ζεις και ειδικα οταν εισαι αρχηγος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1018 on: August 24, 2012, 10:33:49 »
Και άτυχος και ανίκανος και ικανός. Άντε βγάλε συμπέρασμα. Μάλλον όλα είναι στο μυαλό. Την τελευταία στιγμή σαν να το παραέχει σίγουρο και εύκολο και αφήνεται και το χάνει. Συγκεντρώσου ρε  μαν και βάλε 20 στο πρωτάθλημα, 10 στο κύπελλο και 10 στην Ευρώπη. Οι ουρανοί είναι δικοί μας, μην το ξεχνάς, δικέφαλος αητός είσαι αφού! ;)

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1019 on: August 24, 2012, 10:44:40 »
Πάμε όλοι στα δυο άκρα. Δεν είναι άχρηστος αλλά ούτε και Θεός. Για το επίπεδο μας είναι πολύτιμος.