Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 104934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #600 on: February 18, 2011, 04:23:43 »
Οφσαιντ το ποστ.. μην δινετε σημασια

jordan0911

• Guest
« Reply #601 on: February 18, 2011, 04:39:30 »

;D ;D ;D ;D
« Last Edit: February 18, 2011, 09:59:13 by tsakalaki »

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #602 on: February 22, 2011, 23:04:53 »
μικρε πιστευω να ειδες πως πιεζουν τον αντιπαλο τερματα οταν η μπαλα γυριζει πισω
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #603 on: March 03, 2011, 16:04:53 »
Από πότε έχει γίνει αλλαγή καθυστερήσεων ο Αθανασιάδης;;; Την παλεύουν εκεί πέρα;; Αλλαγή καθυστερήσεων;;;;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #604 on: March 03, 2011, 20:33:05 »
Με 9 παικτες παιζαμε.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #605 on: March 08, 2011, 20:25:49 »
Μα δεν είναι η πρώτη φορά ούτε έγινε μόνο σε αυτό το ματς...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #606 on: March 12, 2011, 21:43:22 »
εκτος αποστολης ο μικρος, τι αλλο θα δουμε φετος..

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #607 on: March 13, 2011, 00:13:02 »
what?????? RE ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΑΤΟΙ...!!!!ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #608 on: April 02, 2011, 23:39:24 »
βαλε μεσα τον γαμια του τυριου αυριο κ ασε τα χαζα.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #609 on: April 03, 2011, 21:41:32 »
ηλικρινα λυπαμει για αυτους που σε χαντακοσαν ολη την χρονια και καθε ματσ επιβεβαιωνεις οτι υπαρχοθν καργιολικια στον ΠΑΟΚ
My Own WoRST ENeMy.....

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #610 on: April 03, 2011, 21:48:19 »
γινομαι ανετα προπονητης του ΠΑΟΚ παντως.

Uploaded with ImageShack.us
Στο 'πα τυρακι οτι θα μαι για φετος ο πρωτος και ο τελευταιος γαμια σου, αλλα δεν με ακουγες! ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ-ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #611 on: April 03, 2011, 21:51:28 »
για αλλη μια φορα ΜΠΡΑΒΟ ρε μικρε.

ξελασπωσες πολους.
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #612 on: April 03, 2011, 22:05:41 »
ρε Στεφανάκο δεν μπορώ να καταλάβω τα γούστα σου;;;;
Είναι δυνατόν να γουστάρεις τόσο πολύ κώλους βλαχότυρων;;

Πλάκα πλάκα καλά που ήσουν και εσύ γιατί αν περιμένουμε από την ηλίθιο και τον πανηλίθιο...

zagorakis

• Guest
« Reply #613 on: April 03, 2011, 22:10:05 »
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια"

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και μοναδικός σκόρερ του "Δικέφαλου", Στέφανος Αθανασιάδης, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τη Λάρισα. Τι είπε για τη φάση του γκολ, αλλά και για το μέλλον του στους "ασπρόμαυρους"

Όπως ήταν φυσικό ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τη Λάρισα. Ο Κλάους παρέλαβε το βραβείο του από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κώστα Μαλιούφα. Ο πρώην άσος του "Δικέφαλου" ευχήθηκε τα καλύτερα στον νεαρό ποδοσφαιριστή και τόνισε ότι πρέπει να παίζει στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Από την πλευρά του ο σκόρερ του "Δικέφαλου" στον αγώνα με την ΑΕΛ, αφού ευχαρίστησε τον Κώστα Μαλιούφα για τα καλά του λόγια, δήλωσε:

Για το ότι δεν ξεκινάει βασικός: "Αν ξεκινήσω ή όχι στο αρχικό σχήμα είναι δουλειά του προπονητή. Εγώ πρέπει να κάνω τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα, είναι δική του δουλειά τι θα κάνει. Αυτός μας βλέπει σε κάθε προπόνηση και ξέρει τι πρέπει να κάνουμε."

Για το ότι αφιέρωσε το γκολ του στον Γρηγόρη Καβαλιεράτο: "Εδώ και τρεις μέρες μου λέει ότι θα σκοράρω. Αν τον ρωτήσετε θα σας πει ότι το ίδιο έλεγε και για τον Ελ Ζαρ στον Ατρόμητο."

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: "Θέλαμε το παιχνίδι πολύ. Ξέραμε πόσο σημαντικό είναι. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια."

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: "Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και νομίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια."

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/thelw_na_meinw_ston_paok_gia_polla_xronia.824486.html

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #614 on: April 03, 2011, 22:57:16 »
Α ρε Κλάους να 'σαι καλά αγόρι μου!!!! Ευτυχώς που ήσουν εσύ στη φάση και όχι κανένας σάλπι ή ίβιτς γιατί θα έχαναν πάλι τα άχαστα....
Μακάρι να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ για πολλά πολλά χρόνια ακόμη, αρκεί να κάνεις τα αυτονόητα, να βάζεις γκολ δηλαδή.

northeagle_4

• Guest
« Reply #615 on: April 03, 2011, 23:56:33 »
Πλάκα πλάκα καλά που ήσουν και εσύ γιατί αν περιμένουμε από την ηλίθιο και τον πανηλίθιο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #616 on: April 04, 2011, 01:15:02 »
Ξερουμε ποσα λεφτα ειναι το συμβολαιο του? Γιατι κατι ακουσα για 40.000ευρω το χρονο πριν λιγο και εμεινα μαλακας.. το 1.5εκ ευρω των 2 υπερφορ εχει προσφερει συνολικα 3 γκολ παραπανω απο οσα μονος του ο Αθανασιαδης εχοντας μαλιστα το 1/10 του χρονου συμμετοχης τους!

Η δηλωση του Χαβου παντως ολα τα λεφτα..δεν θελει να τον καψει λεει.. περιμενει να καψει και τα τελευταια κυτταρα του τελευταιου οπαδου του ΠΑΟΚ(τα δικα μου καηκαν ολοσχερως εδω και 20 μερες) πρωτα βαζοντας συνεχως Μουσλι-Κοντο και μετα θα ερθει και η σειρα του Αθανασιαδη..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #617 on: April 04, 2011, 03:21:37 »
Πουτανάκια σου τα'χεις κάνει τα τυρόγαλα αγορίνα μου, κρίμα που πέφτουν για το ρεκόρ σου και θα σταματήσει να γράφει η ταρίφα. Σε κάνα κύπελλο ίσως. Απόδειξε μας κι' άλλο πόσο χαιβάνια είμαστε σαν κόσμος που ανεχόμαστε τα κουμπαριλίκια στην ομάδα και όλους τους πούστηδες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι για καλό.

ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟ. Για πάντα στον ΠΑΟΚ σε θέλω τρελάκι λαζοντόιτς...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #618 on: April 04, 2011, 11:12:27 »
Λαρισαια γκομενα του Αθανασιαδη με 3 γραμματα....
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #619 on: April 04, 2011, 13:37:29 »
Ντροπή και μόνο ντροπή να αποθεώνουμε έναν παίκτη επειδή καρφώνει τους ανύπαρκτους που πέφτουν. Ντροπή. Μικραίνουμε τους εαυτούς μας, μικραίνουμε και τον παίκτη.
Και στα αρχίδια μου αν είχε βάλει κι άλλα δέκα γκολ ή αν αντί για το τυρί κάρφωνε συνέχεια τον gay, το κολωνάκι ή την κούλα.
Εμένα αυτό που με νοιάζει στην παρούσα φάση είναι ότι ο Κλάους ξέρει 100 κιλά παραπάνω μπάλα από το κοντό πουτανόσπερμα και από τους περισσότερους ταγαράδες στην ομάδα, και δεν παίζει ούτε αλλαγή.
Πιάνει το τόπι στο κέντρο και δίνει μια απλή πασούλα-όαση στα πονεμένα μάτια μας, μιας και οι περισσότεροι άχρηστοι απεργοί της ομάδας ούτε αυτό το βασικό δεν μπορούν να κάνουν.
Αυτός ο παίκτης λοιπόν δεν είχε θέση ούτε στην αποστολή για τον ημιτελικό με την κούλα κατά τον κύριο Χάβο.
Και εις ανώτερα.

« Last Edit: April 04, 2011, 13:43:53 by Català »