Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103174 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #420 on: October 22, 2010, 17:31:02 »
Καλα μερικες φορες ειναι θεμα τυχης μαζι με σοβαρη δουλεια στις ακαδημιες για να βγαλεις παικτη..
Δεν νομιζω οτι φταει ο σαντος που στην καριερα του εχει αναδειξει πολλους ποδοσφαιριστες(βλεπε κατσουρανη μπρουνο αλβες παπασταθοπουλο) για τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ..Αν και γενικα οπως λες αυτα τα 3 χρονια,δεν εχω δει κανεναν αξιολογο πανω του μετριου νεαρο παικτη σε καμια ελληνικη ομαδα...
Πλην του νινη που οπως λες δεν εξελιχθηκε και του φετφατζιδη που το μιλαει το τοπι..Αν τον ειχε ο σαντος πχ τι λες δεν θα τον εβαζε?

ΥΓ.Για τον κοντο οταν ηταν στην ηλικια του αθανασιαδη εβγαινε πρωτος σκορερ στην καβαλα..

Και αυτο που λες για τον δανεισμο δεν το πιστευω,ο περουκας τι του φταιει του αθανασιαδη και δεν μπορει να παιξει μπαλα..
Εγω σου λεω στην γ εθνικη να πανε αυτος και ο παπαζογλου ουτε καν 10 γκολ δεν θα βαλουν γιατι ειναι ΑΜΠΑΛΟΙ!
Πως να το κανουμε δηλαδη,να βγαλουμε εναν παικτη με το ετσι θελω? Ενας που ξερει μπαλιτσα, μια φορα να μπει στο χορτο το καταλαβαινεις..Δεν θελει και πολυ..Μια πασα ενα κοντρολ ενα σουτ μια τριπλα και φαινεται αμα το κατεχεις

ΠΑΟΚ G4Α

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #421 on: October 22, 2010, 17:44:42 »
πλακα κανεις ρε φιλαρακι;

με τον κατσουρανη αυτοακυρωνεσαι γτ στην αεκ πηγε στα 23-24 και ο πρωτος του προπονητης ηταν ο ντουσαν ντουσαν ΠΑΟΚια σε γαμουσαν

ο αλβες ηταν ταμαμ υποθεση με βιερινια και παρομοια ηλικια

ο παπασταθοπουλος επι σαντος στην ξαδερφη επαιξε μολις ενα ματς σε κυπελο με τον πας

εγω δεν μιλαω για αξιολογους παικτες....αλλα πχ αν ειχε δουλεψει ποτε ο δον πανω στον γεωργιου δεν θα παιρνες σαβινι ποτε(αληθεια τι κανει αυτος ζει;).σιγα δλδ τον αξιολογο παικτη που εχεις στο ροστερ...το ιδιο ισχυει και με τον φιλομενο και τον αθανασιαδη....

η καβαλα τοτε επαιζε γ εθνικη.βορειο ομιλο για την ακριβεια.μπραβο λοιπον στον κοντο...για τον περουκα και την συμπεριφορα του στους δυο δανεικους τα χε γραψει εδω μεσα καποιο παιδι που καταγεται απο σερρες...αν θες πιστεψε με οτι το συγκεκριμενο ατομο πιπες δεν λεει...αν δεν θες δεν σου λεω σωνει και καλα πιστεψε αυτο που σου λεω γω

και τελος η μαλακια οτι αυτο που λες στο τελος για τον κλαους το χα απορια....κοντρολ εχει γκολ εχει(τριπλα και πασα δεν εχουν ουτε τα φορ της εθνικης βραζιλιας αφου θες να μιλας για συγχρονο ποδοσφαιρο)θεσεις ξερει να παιρνει...απο τα 17 του ολα αυτα....ξεχασα ρε πουστη μου ειναι αδυναμος δεν κανει για α εθνικη...

δεν βλεπετε την μπαρτσελονα;ολοι τουμπανιασμενοι και διμετροι ειναι.......

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #422 on: October 22, 2010, 17:49:26 »
γενικα γραφονται μλκιες σαυτο το τοπικ.

Παντως σε β και γ εθνική στην ελλάδα παικτες τυπου φετφατζιδη χαντακώνονται και παικτες τυπου σαλπιγγιδη, δλδ αμπαλο-ταγαρια αλλα δυνατοι και γρηγοροι ευνοουνται. αφου τα 2/3 των γηπεδων είναι γτπ, τα πιο πολλα ματς στηριζονται στην δύναμη και στο ποσα ματς θα στήσει μια ομάδα.

Επισης οταν λέει κάποιος 10αρι ουσιαστικα εννοεί καποιον παίκτη τύπου σκόκου. Πασα, μπούκα, λιγο κρατημα μπαλας, σουτ και να καλυπτει λιγο χωρους.
Οταν μιλαει καποιος για 10αρι το 2010 δεν σημαινει οτι για αιωνες θα εννοει τα 10αρια που υπηρχαν το '80 και το '90. Προφανως και θα εννοει εναν παικτη μπροστα απο τα αμυντικα χαφ και πισω απο τον επιθετικο που θα εχει 2-3 βασικά χαρακτηριστικα ξερω γω. Καπως πρεπει να τον πεις αυτον τον παικτη. Αμφιβάλεις?

katz γτπ αποψη εχεις.
Φιλικά.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #423 on: October 22, 2010, 23:42:10 »
Απογοητευτική παρουσία.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #424 on: December 03, 2010, 00:43:59 »
Εδειξε πως παίζεται η θέση, βγήκε ζήτησε μπάλα μάρκαρε,πάσαρε, έδειξε ότι υπάρχει έτσι απλά...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #425 on: December 03, 2010, 00:45:37 »
 :thumbok:
τρις κηνισεις (οσες προλαβε) που διχνει οτι το εχει απλα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #426 on: December 03, 2010, 00:49:20 »
εγώ διαφωνώ. δεν μου θύμισε τον προπέρσινο παίκτη σε τίποτα. μου έδειξε φοβισμένος και χωρίς το θράσος που τον χαρακτήριζε.
το κάψανε το παιδί...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #427 on: December 03, 2010, 00:52:39 »
βαλε φανελα μονος σου και μπες μεσα στο νεο μαντρι μπας και βαλουμε γκολ...

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #428 on: December 03, 2010, 00:53:01 »
1,5 μήνα έχει να παίξει το παιδί γιατί ο επιθετικάρας μας δεν βγαίνει με τίποτα. φυσικά και θα είναι τρακαρισμένος όταν δεν μπαίνει μέσα ποτέ να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

ώστε κι αλλιώς χειρότερα από τον κοντό δεν μπορεί να πάει
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #429 on: December 03, 2010, 01:03:02 »
βασικος απο δω και περα παντου και παντα!!!κι ας κανει λαθη δεν πειραζει, ετσι θα μαθει!ποσο πιο κακος θα ναι απο τον βρωμοπουστα, ανυπαρκτο σαλπιγγιδη, μπεκρη και μονιμο τραυματια μουσλιμοβιτς, υπεραμπαλο και αρχιανικανο παπαζογλου και πουθενα φιλομενο!!!
ΒΑΣΙΚΟΣ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #430 on: December 03, 2010, 02:59:05 »
εγώ διαφωνώ. δεν μου θύμισε τον προπέρσινο παίκτη σε τίποτα. μου έδειξε φοβισμένος και χωρίς το θράσος που τον χαρακτήριζε.
το κάψανε το παιδί...
Δυστυχώς. Το παιδί, δεν...

apostolos

• Guest
« Reply #431 on: December 03, 2010, 03:09:38 »
Εμένα όσο κι αν σας φαίνεται γελοίο και παρά τις γκάφες που έκανε, καθαρά λόγω απραξίας, μου έδωσε την αίσθηση οτι πιο έντονη έγινε η επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ κοντά στην περιοχή, τον ένιωσαν οι ανίπαλοι αμυντικοί αμέσως, έτσι έγινε και η φάση του Φωτάκη. Έκανε κινήσεις προς τα έξω πιο πολύ σαν Μούσλι και κάπως σαν να δημιουργήθηκαν χώροι. Μια εικόνα εντελώς αντίθετη με αυτή που υπάρχει όταν είναι μέσα ο κοντός. Εκεί είναι η χαρά της αντίπαλης άμυνας, το 1 και 60 να πηδάει να πάρει κεφαλιές ανάμεσα σε 2 και 3 και γενικά να μην τον υπολογίζει κανένας. Κανένα βάρος ρε παιδί μου ανύπαρκτος τελείως. Πρέπει να του δωθούν ευκαιρίες άμεσα του Αθανασιάδη με δεδομένη την απουσία του Μούσλι και την ανυπαρξία του τάπα. Δηλαδή πραγματικά είναι σαν να παίζουμε με 10 σε όλα αυτά τα ματς, δεν βλέπω οτι έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα αν παίξει ο Αθανασιάδης. Το πολύ πολύ να μείνουμε στα ίδια.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #432 on: December 03, 2010, 04:54:45 »
Τρομερος παιχτης.. που ησουν χαμενος τοσο καιρο..  γελανε και οι πετρες..

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #433 on: December 03, 2010, 09:34:43 »
Δε συμφωνώ μαι φρεντ biv, ανέβηκε πήρε μπάλα, άνοιξε χώρους και έκανε δυό κινήσεις σαν και αυτες που πρέπει να κάνουν τα σέντερ φόρ και που έχουμε να τις δούμε από τον μίετσελ.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #434 on: December 03, 2010, 10:19:00 »
@biv είσαι άδικος αδερφέ. Βάλανε τον Αθανασιάδη να βγάλει το φίδι από την τρύπα σε κρίσιμο Ευρωπαϊκό ματς όταν δεν του έχουν δώσει μία γαμημένη ευκαιρία από την αρχή της χρονιάς που το κοντό γίδι σέρνεται! Ξεκίνα τον βασικό με Ατρόμητο. Ξεκίνα τον βασικό με κούλα. Βάλτον στο γαμημένο το κύπελλο. Και άμα δεν μπορεί το παλικάρι οκ. Πως τον κρίνεις χωρίς ματς ρε φίλε? Νταξει είπαμε. Και εγώ είμαι φορτωμένος αλλά μην τα ρίχνουμε εκεί που δεν πρέπει
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #435 on: December 03, 2010, 10:36:37 »
Τρομερος παιχτης.. που ησουν χαμενος τοσο καιρο..  γελανε και οι πετρες..
ρε συ μην τον κρινεις απο ενα 10λεπτο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #436 on: December 03, 2010, 11:18:51 »
Είναι απορίας άξιο πώς γίνεται να παίρνει χρόνο συμμετοχής το ταγάρι ο Παπάζογλου και όχι ο Κλάους. Είναι όμως καθαρό σκάνδαλο να παίζει ο θερμοσίφωνας και όχι ο πιτσιρικάς. Δεν ξέρω τι βλέπετε όσοι τον κράζετε ή τι περιμένατε να δείτε σε ένα δεκάλεπτο και δεν το βλέπετε. Μια χαρά τα πήγε και αν πάρει ρυθμό θα τα πάει καλύτερα. Χειρότερα πάντως από το κοντό τίποτα αποκλείεται να πάει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Athinaios--4

• Guest
« Reply #437 on: December 03, 2010, 11:53:11 »
Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να κρίνεται ένας παίκτης μέσα σε 10 λεπτά.. Κανονικά ένας παίκτης χρειάζεται 2-3 παιχνίδια ώστε να μπορέσει να πάρει ρυθμό.
Από την άλλη βέβαια δε μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι θεωρείται ότι σίγουρα είναι πολύ καλός. Που τον έχετε δει? Στα προπέρσινα παιχνίδια που μπήκε σαν αλλαγή? Ή μήπως στις Σέρρες που πέρασε και δεν ακούμπησε?
Τα ίδια λέγαμε για τον Παπάζογλου, τα ίδια για τον Κουτσιανικούλη κτλ.
Μακάρι να παίξει. Εγώ τον πάω με χίλια τον μικρό. Αλλά δε φτάνω σε υπερβολές ότι σίγουρα θα μπει και θα βγάλει μάτια.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #438 on: December 03, 2010, 12:36:38 »
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτηκε ο χαβος και εβαλε για  12 τελευταια λεπτα σε 1-0 ματς, παικτη που δεν χρησιμοποιει μεχρι τωρα πουθενα.Εν πασει περιπτωση ψιλα γραμματα η απογοητευση ειναι μεγαλη και αδυναμια της ομαδας να ξεφυγει απο την μετριοτητα δεδομενη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #439 on: December 03, 2010, 14:37:14 »
μπορει να ναι καλος,μπορει και να μην ειναι....το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν παρει χρονο συμμετοχης δεν θα το μαθουμε ποτε....

π.χ. ο σαλπιγγιδης απο σποντα εκανε την καριερα που εκανε οταν πριν απο μια 7ετια εφυγε ο οκκας απ τον ΠΑΟΚ εγινε βασικος αναγκαστικακαι τοτε εβγαλε ματια κυριως απ το σκοραρισμα...αλλιως θα μενε στον παγκο του ΠΑΟΚ και αν περνουσαν 2 χρονακια ακομα θα χε χαθει....

στην ελλαδα παιζει πολυ ρολο η τυχη επειδη οι ελληνες προπονητες ειναι σε μεγαλο βαθμο ασχετοι....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!