Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 104570 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #360 on: December 14, 2009, 17:05:47 »
δεν εχω να προσθέσω τιποτα! :thumbok:

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #361 on: December 14, 2009, 23:04:24 »
Βαρέθηκα σε κάθε στράβο ματς ν ακούω κατάρες για τους εν ενεργεία δικούς μας παίκτες κ επαινετικές τυμπανοκρουσίες για δανεικούς που όταν θα γυρίσουν θ ακούν τα τρις χειρότερα απ' αυτούς που παίζουν τώρα. Βαρέθηκα να κοιτάμε το δέντρο κ να μην κοιτάω το δάσος κ την αλήθεια που λέει οτι εκτός απο ΜΗ ΔΟΥΛΕΜΕΝΑ , αποσπασματικά κ μικρά σε χρονική διάρκεια διαστήματα όπου συνήθως λάμπει η ατομική ενέργεια του μοναδικού παίκτη δημιουργικά που βγάζει υγιεία (Βιερίνια) η ομάδα έχει γίνει κουραστική, σπαστική ακόμα κ για μας, ανοργασμική και μονότονη. Δεν προσπαθώ να ισοπεδώσω, αλλά η αλήθεια αυτή είναι. Όταν κανένας δε ζητάει μπάλα, όταν ο ταγαροτάγαρος σ. μπακ σου απλώνει με γεμίσματα πίσω απο το κέντρο σου, όταν βγαίνει σέντρα στην μικρή περιοχή κ στο μεγάλο κουτί είναι ένας , άντε 2 παίκτες σου, όταν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΟΟΟΟΟΟΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΡΕ όταν οι αντίπαλοι αποκρούουν άτσαλα κ σε πανικό κ να την σπάσει δεξιά ή αριστερά, όταν τα μπακ που ανεβαίνουν, ενώ έχουν να πάρουν 30 μέτρα χώρο, στέκονται κ σεντράρουν, τότε πως στον πούτσο αυτή η ομάδα θα σκοράρει? Βρείτε εσεις κανέναν τρόπο   
΄

όλα αυτά δεν αναιρούν το οτι μας λείπει ο σέντερ φορ που δεν ανεβάζει 40 πυρετό κάθε φορά που βρίσκεται απέναντι απο τον τερματοφύλακα, κάτι που το παλικαράκι, ξέχωρα από κάποιες αδυναμίες του, έχει αποδείξει ότι το έχει.
εκεί χάθηκε το χθεσινό παιχνίδι, κάτι που το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι για πρώτη ίσως φορά μετά από ατυχές αποτέλεσμα δεν έχει γραφτεί ακόμα στο φόρουμ γραμμή για τον σάντος...   

πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #362 on: December 15, 2009, 10:46:51 »
Έχω άλλη άποψη για το που χάθηκε το ματς στην Καβάλα, αλλά δε θα μείνω εκεί. Συμφωνώ οτι υπάρχει πρόβλημα ΚΑΙ στα φορ, αλλά εκεί το πρόβλημα δε θα φαινόταν αν υπήρχαν γρήγοροι μεσοεπιθετικοί στον ΑΞΟΝΑ. Δυστυχώς φαίνεται θα περάσει ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ μεταγραφική σεζόν κ παίκτη για εκεί δεν θα πάρουμε.
Για τον Κλάους συμφωνώ μαζί σου κ δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία οτι πρόκειται για φουνταριστό με αίσθηση του γκόλ κ κυριότερα για παίκτη που ξέρει ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ. Λίγη υπομονή ως το καλοκαίρι λοιπόν.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #363 on: February 01, 2010, 13:55:15 »
μπορεί να γράψει κάποιος που έχει παρακολουθήσει φέτος τις σέρρες
τις εντυπώσεις του για τον Κλάους φέτος..??
ρωτάω γιατί δεν έχω δει κανένα mats από τις σέρρες εκτος αυτό που παίξαμε στο κύπελλο...
έχει δείξει σημάδια βελτιώσεις? αξίζει να γυρίσει το καλοκαίρι?

ps. η σέρρες πάνε από το κακό στο χειρότερο βάση τις βαθμολογίας
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #364 on: February 01, 2010, 17:51:04 »
Ενω ξεκινησε καλα την χρονια.. τον τελευταιο καιρο.. εδω και 1,5-2 μηνες.. ειτε δεν παιζει καθολου.. ειτε μπαινει σαν αλλαγη.. πηρε και σεντερ φορ Λιθουανο ο Πανσεραικος τωρα τον Γεναρη.. οποτε δεν φαινεται να υπολογιζεται και πολυ.. δεν ξερω τωρα αν παιξει ρολο η φυγη του Ογιος.. και επιστρεψει στην 11αδα με τον νεο προπονητη.

Και τα σχολια των Σερραιων οσον αφορα την εν γενει αποδοση του δεν ειναι και τα καλυτερα παντως.. σε αντιθεση με τον Γεωργιου..

northeagle_4

• Guest
« Reply #365 on: February 01, 2010, 18:01:27 »
Οπως τα λεει ο Μπιβ και να συμπληρωσω οτι τα σερρες εφεραν και Μπανγκουρα πισω οποτε εχουν πλεον 2 CF  που προοριζονται για βασικοι.
  Το ξεκινημα του παντως ηταν πολυ καλο,απο εκει και περα "χαθηκε".
Ο Γεωργιου ειναι πιο σταθερος αλλα δεν πιανει και καμια σουπερ αποδοση.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #366 on: February 01, 2010, 20:41:36 »
Στο προσφατο παιχνιδι με τον Πανσερραικο βρεθηκα στο γηπεδο με 3 Σερραιους Παοκτσηδες που βλεπουν τον Πανσερραικο και μου ειπαν οτι δεν κανει τιποτα απολυτως. Μου εκανε πολυ εντυπωση γιατι και οι 3 ηταν καθετοι. Ρωτησα και για τον Γεωργιαδη που -υποτιθεται- τον εχουμε στο στοχαστρο και μου ειπαν μια απο τα ιδια.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #367 on: February 01, 2010, 21:18:21 »
Δυστυχως η "θεληση" μας να βγουν ταλεντα μεσα απο τον ΠΑΟΚ μας κανει να υπερτιμουμε καποια ταλεντα σαν τον αθανασιαδη που ομως δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο..
Ο παιχταρας φαινεται,δεν κρυβεται.Επρεπε τωρα στις σερρες να ηταν αναντικαταστατος,αλλα ειναι μεταξυ παγκου και κερκιδας
ΠΑΟΚ G4Α

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #368 on: February 01, 2010, 21:57:13 »
Εγώ δεν ξέρω τι λένε οι Σερραίοι, ούτε μπορώ να βγάλω άκρη με την ομάδα του περουκινιού που έχει μπερδευτεί να στήνει κ να φτιάχνει ματς, κατά το δοκούν. Ξέρω οτι άρχισε καλά τη χρονιά, ξέρω οτι έγινε αλλαγή στο κύπελλο κ πήδηξε 2 κεφάλια πάνω απο τον Κοντρέρας. Ας γυρίσει ο Γερμανός με το καλό το καλοκαίρι , ας κάνει προετοιμασία κανονική με τον ΠΑΟΚ κ ύστερα τον κρίνουμε.
Πάντως ενώ έχει γίνει κ γίνεται τεράστια δουλειά στα 2α κ τις υποδομές μας, νομίζω είναι καιρός να επαναπροσδιορίσουμε που θα δίνουμε παίκτες δανεικούς, ούτως ώστε να μην καίγονται. Το παράδειγμα Κλάους κ Μπαλάφα, νομίζω δείχνει οτι χρειάζεται επαναπροσδιορισμό των σχέσεών μας με μερικούς αστείους τριγύρω...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #369 on: February 01, 2010, 23:29:45 »
....ή να βλεπουμε καταματα και την πραγματικοτητα, ακομα κι αν ποναει, ε Κλαμπ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #370 on: February 02, 2010, 09:58:18 »
Δε θα κάνω το άσπρο μαύρο αν δεν αξίζει να φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ ο μικρός αδερφέ μου. Απλά αναφέρω την συγκυρία οτι δόθηκε σε μια ομάδα που ο πρόεδρος κάνει τα κουμάντα κ ο οποίος έχει χάσει την μπάλα εδώ και καιρό. Βλέπε υπόθεση Μπανγκουρά, βλ. στήσιμο στο Αιγάλεω κ.ο.κ. Να τον δούμε τον κλάους κ αμα δεν κάνει, εγώ πρώτος θα το πω. ;)

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #371 on: February 02, 2010, 11:22:49 »
Δεν είμαι σίγουρος πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά όλα τα γκόλ που τον έχω δεί να βάζει είναι γκόλ που δείχνοθν ότι την τεχνική του φόρ την έχει. Έλπιζω να τον δούμε ποιό πολύ του χρόνου

Την τεχνική πάντως στα γκόλ που είχε βάλει πρόπερσι στην λάρισα, δεν την έχω δει από κανένα άλλο φόρ μας....
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #372 on: April 27, 2010, 11:01:47 »
λιγο ακαιρο το ποστ μου,αλλα αξιζει ν αναφερω οτι το πουλεν χτες στον αγωνα πιερικος-σερρες εκανε καλη εμφανιση.δεν πετυχε γκολ αλλα ειχε ωραιες τοποθετησεις,ηταν μεσα στις φασεις και ενα πλασε του ντρανταξε το δοκαρι.
αντε στεφανακο σε περιμενουμε πως κ πως για του χρονου παιχταρα μου!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #373 on: April 27, 2010, 14:43:17 »
nikos
δυστυχώς πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να τον δούμε στην Τούμπα του χρόνου...
παίχτης που δεν ξεχωρίζει καν στην b εθνική δεν ξέρω αν έχει θέση στην ομάδα μας...
εγώ περίμενα από αυτόν φέτος να τα πάρει όλα παραμάζωμα και να βγει πρώτος σκόρερ στην b...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #374 on: April 27, 2010, 14:45:10 »
εαν το χθεσινο δοκαρι του αθανασιαδη το ειχε ο ζλαταν θα ακουγε τα απιστευτα..
δυστυχως δεν ξεχωρισε στα σερρας..του χρονου ειναι η τελευταια του ευκαιρια..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #375 on: June 13, 2010, 09:15:47 »
Επιστρέφει;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

GeorgT

• Guest
« Reply #376 on: June 13, 2010, 09:48:50 »
Áñ÷éêá íáé:

ÅðéóôñÝöåé ï ÊëÜïõò

Èüäùñïò ÆáãïñÜêçò êáé ÆÞóçò Âñýæáò îåêßíçóáí íá óõæçôÜíå ãéá ôïõò äáíåéêïýò ðáßêôåò ôçò ïìÜäáò. Ç ðñþôç áðüöáóÞ ôïõò áöïñÜ ôïí ÓôÝöáíï ÁèáíáóéÜäç.

Ï áãáðçôüò –óôïí êüóìï ôïõ ÐÁÏÊ- ÊëÜïõò, åðéóôñÝöåé. ÌåôÜ ôçí áñêåôÜ êáëÞ ÷ñïíéÜ ðïõ Ýêáíå óôïí Ðáíóåññáúêü, ïé ðáñÜãïíôåò ôïõ ÄéêåöÜëïõ ðïõ ìåëÝôçóáí ôï èÝìá ôïõ, ðÞñáí ôçí ðñþôç áðüöáóç ðïõ åßíáé êáé éäéáßôåñá óçìáíôéêÞ.

ÔÝëç Éïõíßïõ (óôéò 28 ðéèáíüôçôá) èá ãßíåé ç ðñþôç ðñïðüíçóç ôçò ïìÜäáò êáé óå áõôÞí ï ÁèáíáóéÜäçò èá äçëþóåé ðáñþí. Ï ÊëÜïõò áðïöáóßóôçêå üôé èá åðéóôñÝøåé óôïí ÄéêÝöáëï ôïõ ÂïññÜ êáé ôïõëÜ÷éóôïí óôï îåêßíçìá ôçò ðñïåôïéìáóßáò èá åßíáé ìå ôçí ïìÜäá.

Ï Ðáíóåññáúêüò Ý÷åé åêöñÜóåé åðéèõìßá íá êñáôÞóåé ôï íåáñü öïñ óôçí ïìÜäá êáé óôçí SuperLeague, áëëÜ áõôü äåí Ý÷åé ôåèåß åðßóçìá óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ðïõ ðñïò ôï ðáñüí êÜíåé Üëëåò óêÝøåéò ãéá ôïí ðïäïóöáéñéóôÞ.

Ôçí ÷ñïíéÜ ðïõ ðÝñáóå ïé Üíèñùðïé ôïõ ÐÁÏÊ äåí óôáìÜôçóáí íá ðáñáêïëïõèïýí ôïí ÊëÜïõò, ï ïðïßïò Ýðáéîå óå 26 áãþíåò ðñùôáèëÞìáôïò êáé êõðÝëëïõ, óçìåéþíïíôáò 6 ôÝñìáôá. Óå êÜèå ðåñßðôùóç åß÷å êáé áõôüò óçìáíôéêü ñüëï óôçí åðéôõ÷ßá ôïõ Ðáíóåññáúêïý.

¼ðùò üëïé áíôéëáìâÜíïíôáé, ï ÁèáíáóéÜäçò åðéóôñÝöåé ãéá íá îåêéíÞóåé ôçí ðñïåôïéìáóßá ôïõ ÐÁÏÊ, èá Ý÷åé ôçí ôý÷ç íá ôïí ðñïðïíåß Ýíáò Éôáëüò ðïõ åðéäéþêåé íá äïõëåýåé ìå ìéêñïýò êáé åßíáé ðëÝïí óôï ÷Ýñé ôïõ íá äåßîåé üôé ðñÝðåé íá ðáñáìåßíåé.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=411

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #377 on: June 13, 2010, 15:26:16 »
Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να μας πει υπευθυνα πως πηγε ο Αθανασιαδης και ο Γεωργιου φετος;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #378 on: June 13, 2010, 15:28:50 »
σε 26 mats 6 goal....

για να μην φανό κακός δεν ξέρω αν έπαιζε βασικός η αλλαγή και πόση ώρα έπαιζε
η λογική λέει για να πάρεις παίχτη τουλάχιστον από B εθνική πρέπει να έχει ξεχωρίσει πολύ από τους άλλους και να έχει ανεβάσει τουλάχιστον την ομάδα μονος του..
αυτά βεβαια αν θέλεις να είναι ενεργό μέλος τις ομάδας...
αν θέλεις έναν παίχτη για τέταρτο  επιθετικό τότε νομίζω ότι έινια μια χαρά να γυρίσει και ίσος να ψηθεί περισσότερο μέσα από τις προπονήσεις
« Last Edit: June 13, 2010, 15:37:44 by spinos_4 »
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #379 on: June 13, 2010, 21:44:16 »
ενας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που τ'αρχικα του ειναι Δ.Σ μεχρι τα 22 γυροφερνε στην β και γ εθνικη σαν δανεικος μενοντας πολλες φορες και εκτος αποστολης σε καποιες απο τις ομαδες του....δεν ξερω την γνωμη του καθενος για τον συγκεκριμενο επαγγελματια ποδοσφαιριστη αλλα σιγουρα δεν αποδειχτηκε αμελητεα ποσοτητα αγωνιστικα στο καημενο ποδοσφαιρο της ελλαδας...σαν χαρακτηρας ειναι μπασταρδος....

τους δανεικους πρεπει να τους προσεχουμε σαν τα ματια μας...οταν τους στελνεις σε ανθρωπους σαν τον περουκα 99% η εξελιξη τους θα ειναι μηδενικη....

ο κλαους με οσα εχει δειξει ενα πραγμα φαινεται να του λειπει...η μυικη μαζα συν την δυναμη....σε ολα τ'αλλα ειναι απο μετριος εως καλος

το οτι δεν επιασε στις σερρες δεν λεει απολυτως τιποτα.παραστασεις πηρε απο ενα πρωταθλημα που ειναι πολυ πιο σκληρο και πολυ πιο βρωμικο απο την α εθνικη...και εντος και εκτος γηπεδου...

προσωπικα τον πιστευω πως κανει για ΠΑΟΚ