Author Topic: www.paokg4.org - οπαδικό site που δεν ανήκει όμως στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 (για την αποφυγή παρεξηγήσεων)  (Read 23729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
παντα μ αρεσει οταν γινετε κατι τετοιο,γραφουν μια μπαρουφα σε ενα σιτε και επειδη ειτε μας αρεσει το σιτε ειτε ειμαστε και εμεις μερος εκεινου,αντι να παρουμε το μερος του ΠΑΟΚ,παιρνουμε το μερος του σιτε,λες και το σιτε ειναι πιο σημαντικο.

για πιο λογο να ασκήσω κρτικη στο σιτε?αυτο που κανει αυτο ειναι κριτικη ή σκετη ειρωνια?
ας ξεκινήσουν να γραφουν πρωτα αυτοι σε ποια θεματα απανω διαφωνουν και μετα θα το κανω και εγω.

δειχνουν σεβασμο στην ομαδα,στην διοικηση σε ολο τον συλλογο με αυτα που γραφουν?

εχουν προτείνει οι ιδιοι ποτε κατι καλο για τον ΠΑΟΚ ή εχουν καποιες αποψεις πανω σε καποια θεματα και δεν τις προσεξαμε?

το μονο πραγμα που κανει,ειναι να ειρωνεύεται και μην μου πειτε πως ειναι στιλ και που ξερω γω,ειναι ολοφανερο για πιο λογο γινεται πλεον.

υπαρχουν σιτε και ανθρωποι,που γραφουν ειτε τους αρεσει ειτε για καποιο αλλο λογο,αλλα υπαρχουν και σιτε-ανθρωποι που το κανουν,μονο και μονο για να τους προσεξεις,για να μην χαθουν στην αφανεια.

το πιο παραλογο στο συγκεκριμενο σιτε ειναι,οτι κατηγορεί παρα πολυ τους δημοσιογραφους και τις μεθοδους τους,αλλα δεν ντρεπονται οι ιδιοι που χρησιμοποιουν τις ιδιες.

τεσπα,τα εχουμε να ξανα γραψει,φταιμε οι ιδιοι που τρωμε συνεχως το τυρακι και που δινουμε αξια σε καποιους,χαραμιζοντας τα νευρα και τον χρονο μας.

ΥΓ:οσο για το δανειο και οτι συνεπάγεται με εκεινη την εποχη,οντως τα γεγονοτα και τα στοιχεια μιλουν απο μονα τους.

LoGotHeTiS

• Guest
Aλήθεια την white month την στήλη γιατί την έχουν?Για να γράφουν μόνο τα άσχετα και άντε καμιά φορά τον μήνα κάτι για τον ΠΑΟΚ?

Η black month πως γεμίζει κάθε μήνα με post για τον ΠΑΟΚ?

-ρητορική ερώτηση-

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
οπως ειπε ο lioste πολυ σωστα αλλο η κριτικη για βελτιωση και αλλο η κριτικη για το κραξιμο στα παντα. κριτικη για το ονλαιν της ΠΑΕ εγινε και εδω μεσα, πιστευω οτι η διαφορα με το αλλο σαιτ ειναι εμφανης.

Ποια είναι η λεπτή γραμμή που ξεχωρίζει την κριτική από το κράξιμο; Εμένα αυτό που κάνουνε στα μάτια μου είναι κριτική με σκοπό να γίνει κάτι καλύτερο εφόσον έχουν επιχειρήματα σε αυτά που γράφουν.

ντοκ σιγά μην διχαστεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ από το site του κώλου!!! Προσωπικά θα ήμουν μαζί τους στην όποια κριτική , αλλά αυτό το ύφος τους είναι σαν τους εξυπνάκηδες  που τα ξέρουν όλα και στην ουσία δεν γνωρίζουν το παραμικρό!!!!

Αυτό είναι κριτική;; Όχι αυτό είναι κράξιμο.

παντα μ αρεσει οταν γινετε κατι τετοιο,γραφουν μια μπαρουφα σε ενα σιτε και επειδη ειτε μας αρεσει το σιτε ειτε ειμαστε και εμεις μερος εκεινου,αντι να παρουμε το μερος του ΠΑΟΚ,παιρνουμε το μερος του σιτε,λες και το σιτε ειναι πιο σημαντικο.

Γιατί ρε συ childsid να πάρω το μέρος του ΠΑΟΚ;; Αφού ούτε και μένα δεν μου άρεσε το μεγκαστορ. Όσο για το πρώτο που γράφεις, δεν είμαι μέλος του site απλά μου αρέσει και είπα να το συζητήσουμε για να δω που κάνω λάθος.

για πιο λογο να ασκήσω κρτικη στο σιτε?αυτο που κανει αυτο ειναι κριτικη ή σκετη ειρωνια?
ας ξεκινήσουν να γραφουν πρωτα αυτοι σε ποια θεματα απανω διαφωνουν και μετα θα το κανω και εγω.

Μα αυτοί γράψανε σε ποια σημεία του μεγκαστορ διαφωνούν. Αναλυτικότατα. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί τόσο η ειρωνεία. Π.χ. γράφουν: "Αν το site ανοίξει ποτέ, γιατί τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, χειρότερα κι από τις πρωτόγονες dial-up συνδέσεις των 14.4 Kbps της περασμένης δεκαπενταετίας, θα εμφανιστεί μπροστά σας το θαύμα των θαυμάτων".
Θα μπορούσαν να γράψουν απλά ότι το site είναι ΠΟΛΥ αργό. Αντίθετα γράψανε το παραπάνω ειρωνικό σχόλιο. Ποια η διαφορά; Το site είναι αργό, όπως και να το πεις και είναι ένας λόγος που δεν μας άρεσε.

Λογοθέτη, απ' ότι φαίνεται, ποιο πολλά είναι αυτά που δεν τους αρέσουν παρά αυτά που τους αρέσουν. Δικαίωμά τους. Άλλωστε στο black blog γράφουν και πάρα πολλά σχόλια που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δηλαδη DiMarco ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ να κραζουν και να ειρωνευονται και δεν ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να τους κραζουμε εμεις?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
...ποιο πολλά είναι αυτά που δεν τους αρέσουν παρά αυτά που τους αρέσουν. Δικαίωμά τους...

Αυτό που έγραψα με αυτό που λες εσύ ότι έγραψα έχει τεράστια απόσταση!

chiltsid

• Guest

Γιατί ρε συ childsid να πάρω το μέρος του ΠΑΟΚ;; Αφού ούτε και μένα δεν μου άρεσε το μεγκαστορ. Όσο για το πρώτο που γράφεις, δεν είμαι μέλος του site απλά μου αρέσει και είπα να το συζητήσουμε για να δω που κάνω λάθος.

βεβαίως και να γραψεις τι δεν σ αρεσει,αλλωστε και δω τα γραψαμε και εσυ και εγω.
οσο για το δευτερο,καθομαστε και υπερασπιζομαστε σιτε και διαφορα προσωπα αλλα οχι την διοικηση του ΠΑΟΚ.
γιατι?τι ειμαστε ΠΑΟΚ ή paokg4.org?
δεν υπαρχουν ελαφρυντικα για την διοικηση ή το τμημα μαρκετινγκ?

θελουμε να βελτιωθουν ολα αυτα που δεν μας αρεσουν ή απλα θελουμε να κραξουμε απο συνήθεια?

αλλο να γραφεις και να ασκεις κριτικη,για να βελτιωθει κατι και αλλο επειδη απλα θελεις να ακουστεις.

και σε αυτο ερχεται το κομματι της ειρωνείας,μπορω και γω να γραψω ειρωνικα κατι ή να κριτικαρω καποιον αλλα θα προσπαθησω να δωσω και μια δόση χιουμορ στο θεμα.
μερικες φορες το κανουν αυτο,αλλα τις πιο πολλες φορες ειναι απλα ειρωνεια και ξερολισμος.

Μα αυτοί γράψανε σε ποια σημεία του μεγκαστορ διαφωνούν. Αναλυτικότατα. Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί τόσο η ειρωνεία. Π.χ. γράφουν: "Αν το site ανοίξει ποτέ, γιατί τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, χειρότερα κι από τις πρωτόγονες dial-up συνδέσεις των 14.4 Kbps της περασμένης δεκαπενταετίας, θα εμφανιστεί μπροστά σας το θαύμα των θαυμάτων".
Θα μπορούσαν να γράψουν απλά ότι το site είναι ΠΟΛΥ αργό. Αντίθετα γράψανε το παραπάνω ειρωνικό σχόλιο. Ποια η διαφορά; Το site είναι αργό, όπως και να το πεις και είναι ένας λόγος που δεν μας άρεσε.

Λογοθέτη, απ' ότι φαίνεται, ποιο πολλά είναι αυτά που δεν τους αρέσουν παρά αυτά που τους αρέσουν. Δικαίωμά τους. Άλλωστε στο black blog γράφουν και πάρα πολλά σχόλια που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ.

Offline dave

• Αλλαγή

Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί σας ενοχλεί τόσο η ειρωνεία.

αν δε μπορεις να καταλαβεις αυτο, τσαμπα συζηταμε

patriarxis

• Guest
Πατριάρχη, χαλάρωσε λίγο. Είπαμε, μπορεί κανείς να μην συμφωνεί με ό,τι έχει να πει το site (όπως συμβαίνει και με μένα π.χ.), αλλά δεν είναι και λόγος να τους μηνύσει. Αν είναι δυνατόν!

Δεν το προτεινα φιλε εγω, απλα συμφωνω με κατι που γραφτηκε πιο πανω. Ας χαλαρωσουν αυτοι, εγω χαλαρος ειμαι φιλε. Δεν ειπαμε να μπουνε φυλακη, να μη χρησιμοποιουν το ιερο g4 ειπαμε επειδη το μολυνουν με αυτα που γραφουν. Προσωπικα ουτε το ΠΑΟΚ θα ηθελα να χρησιμοποιουν.

φιλικα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
]

Ðïéá åßíáé ç ëåðôÞ ãñáììÞ ðïõ îå÷ùñßæåé ôçí êñéôéêÞ áðü ôï êñÜîéìï; ÅìÝíá áõôü ðïõ êÜíïõíå óôá ìÜôéá ìïõ åßíáé êñéôéêÞ ìå óêïðü íá ãßíåé êÜôé êáëýôåñï åöüóïí Ý÷ïõí åðé÷åéñÞìáôá óå áõôÜ ðïõ ãñÜöïõí.

"ÌÞðùò áí áñ÷ßóïõìå êé åìåßò ôá ðáëáìÜêéá óå ñõèìü õðáãïñåýóåùò, ôá ÐÁÏÊ åßóáé êáé ôá ÐÁÏÊ ðÜíù áð’ üëá, åëðßæïíôáò üôé ôá ðñÜãìáôá èá óùèïýí äéá ôçò åðéöïéôÞóåùò ôïõ Áãßïõ Ðíåýìáôïò; Åßíáé ìéá Üðïøç êé áõôÞ..."

Ðñïóùðéêá ëïéðïí ìå åíï÷ëåé áöáíôáóôá.Ôïóï ðïõ äåí ôïëìáù íá ôï äéáâáóù ðéá ãéá íá ìçí ôçí øùíéóù. Ìïíï ôõ÷áéá ðåöôåé ôï ìáôé ìïõ óå ó÷åôéêá ðïóô, ïðùò ôùñá. Èá ôïëìçóù íá ÎÁÍÁðù ðùò óå êáðïéá áñèñá å÷ïõí óôõë ïìïéï ìå ÁËËÏÈÑÇÓÊÙÍ êáé ËÁÌÏÃÉÙÍ ÄÇÌÏÓÉÏÃÑÁÖÙÍ ÐÏÕ Å×ÈÑÅÕÏÍÔÁÉ ÔÏÍ ÐÁÏÊ.Êáé íáé åéíáé ëåðôç ç äéá÷ùñéóôéêç ãñáììç áíáìáåóá óå áõôïõò ðïõ áíåöåñá.
« Last Edit: April 04, 2009, 18:14:01 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bozik

• Αλλαγή
εγώ τους εύχομαι όταν μεγαλώσουν να κερδίσουν στήλη στα αθλητικά νέα 98.7...καλά το πηγαίνουν...το ότι υπαρχει κάποιος που δηλώνει ΠΑΟΚ και είναι συμπαθής στα σκουλήκια,αυτό από μονο του είναι κάπως και πρέπει να τους κάνει να σκεφτούν,αν δεν έχουν συμφέροντα βεβαιως που κρύβονται πισω από την κριτική τους(σαν τους δημοσιογράφους ένα πράγμα που υποτίθεται τους κράζουν-οταν δεν εχουν δουλεια στους σταθμους τους) .....ώρες ώρες αυτό το σαιτ θυμίζει arisultras.gr από την ανάποδη...μονο που εκεί ξέρουμε ότι αυτός που γραφει δεν είναι σκουλήκι...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ...και εμείς εδώ μέσα τις ευχες μας θα της λέμε και στην ειρωνεία θα απανταμε...αντε ρε και στον πανταζη...
« Last Edit: April 04, 2009, 19:17:06 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ντι μάρκο κάποιοι άνθρωποι όταν αποδεδειγμένα είναι άχρηστοι, χαρακτηρισμός αν μη τι άλλο κολακευτικός για αυτούς, μην πώ ύποπτοι κι όλας και αυτό φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι παραλίγο να διαλύσουν έναν από τους ιστορικότερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ την θ4, έχει νόημα η κριτική τους αλήθεια??? Να βάλουμε δηλαδή τον γούμενο τον παγώνη και τον μπάτμαν να κάνει κριτική για το τι γίνεται στον ΠΑΟΚ , κι όχι μόνο αυτό κριτική με ύφος 1000 καρδιναλίων γιατί είναι εμφανές πότε κάποιος λέει κάτι με απώτερο σκοπό να κάνει καλό και πότε το λέει είτε για να μας επιδείξει τις γνώσεις και το αλλάθητο που έχει βέβαια ως μεταχριστόν προφήτης και αναφέρω χαρακτηριστικά και σε προτρέπω να διαβάσεις τις κριτικές τους μετά από κάθε ματς του ΠΑΟΚ νικηφόρο κι όλας!!!! Τα σχόλια τους είναι λες και τα γράφει μέλος το λιγότερο αντιπάλου ομάδος, μην πω αντιπαοκτσής. Οπότε δεν με πείθουν οι συγκεκριμένοι ότι αυτά που λένε τα λένε για το καλό του ΠΑΟΚ, τα λένε ίσως γιατί έχουν τον σκοπό τους και γιατί με την παρούσα διοικητική κατάσταση στην παέ το όνειρό τους να αναλάβουν τον Α.Σ. είναι θερινής νυκτός, οπότε πες πες και με τρόπο μάλιστα τέτοιο σου δίνει να καταλάβεις οτι κριτικάρουν λαμόγια που πίνουν το αίμα του ΠΑΟΚ και όχι ανθρώπους που παρόλο τα λάθη τους αγωνίζονται αποδεδειγμένα για το καλό του σωματείου . Δηλαδή το να κρίνονται οι διοικήσεις ζαγοράκη με το ίδιο τρόπο που κρίνονται οι διοικήσεις γούμενου για μένα είναι άδικο!!!!!
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gagas

• Αλλαγή
και αυτό φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι παραλίγο να διαλύσουν έναν από τους ιστορικότερους συνδέσμους του ΠΑΟΚ την θ4
αυτο τα λεει ολα.πολυ πιο στεναχωρο και απο καθε κακοδιοικηση..
μην τουσ κανετε τη χαρη και τους διαβαζετε κιολας..

patriarxis

• Guest
Παιδια το προβλημα δεν ειναι οτι καποιος κανει ανοιχτο πολεμο στη διοικηση Ζαγορακη. Δεν ειναι οι μονοι αλλωστε.
Εδω μιλαμε για σελιδα που υποτιθεται ειναι ΠΑΟΚ. Εχει το εμβλημα του δικεφαλου, το ονομα κτλ. Περναει σαν ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ μεσο και δηλητηριαζει το κοσμο. Ειναι πολυ πιο επικινδυνη απο εναν πανταζη και τους καπρετολοπανουτσους. Η μεγαλυτερη ξευτιλα ειναι οτι διατηρει το ιδιο βημα με αυτο που ειχε καποτε ο ιστορικοτερος συνδεσμος της ομαδας, τη θυρα 4. Και για αυτο πρεπει να γινει κατι, τουλαχιστον για αυτο.

doc

• Guest
Ολοι εσεις θα σωσετε ή βοηθατε τον Π.Α.Ο.Κ. με την ``κριτικη`` (σωστη ή λαθος) για το συγκεκριμενο σαιτ? και οχι μονο, και για αλλα σαιτ ΠΑΟΚτσηδικα το ιδιο γινεται σε αλλα τοπικ (με καποιες διαφορες, βλεπε paokmania).

Πραγματικα ομως ενα πραγμα μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση, οτι εδω οι αρμοδιοι του φορουμ δεν επιβαλλουν την ταξη. Ο καθενας πεταει την εξυπναδα του, βαριες κατηγοριες, και το θεμα περναει ετσι.
Αληθεια αυτη ειναι η λογικη σας? O καθενας χωρις να τεκμηριωνει γραφει βαριες κατηγοριες? Αυτο φιλε που σου αρεσουν τα νομικα, ειναι αδικημα αν κατεχεις το αθλημα.

Και οχι δεν ειμαι κανενας πιανολας, αλλα αυτο που κραζετε αυτο το ιδιο κανετε για την παρτυ σας, συνηθεια σας και μονο....παντου φαντασματα βλεπετε. και αφου δεν τους γουσταρετε γιατι κρυφοκοιτατε καθημερινα?
ΥΓ1. Η αναφορα για τους υπευθυνους του φορουμ που εκανα, εχει να κανει μονο ως προς την χαλαροτητα που αντιμετωπιζουν σοβαρες κατηγοριες. Τα ποστ αλλωστε ειναι των μελων και οχι των ιδίων.
ΥΓ2. Δεν ανηκω πουθενα σε κανενα σαιτ κτλ, μονο στο Π.Α.Ο.Κ. και ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν υπαρχουν μονο εδω μεσα ειτε το θελετε ειτε οχι.
Θα μαλακιζομαστε και για τα σαιτ τωρα!!!!
Καληνυχτα σας και καλη συνεχεια στο εργο σας!!!
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Περα απο τα νομικα, τα οποια και δεν με ενδιαφερουνε, ειναι γνωστο οτι ο καθενας εχει την αποψη του. Αλλοτε σωστη αλλοτε στραβη. Αλλο ομως να μιλας σε ενα φορουμ και να λες την αποψη σου (που στην τελικη και ακομα χωρις επιχειρηματολογια δεν τρεχει και τιποτα, αλλωστε ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει) και αλλο να λες την αποψη σου εκφραζοντας θεωρητικα πολυ κοσμο.

Η εν λογω σελιδα εχει την λεξη ΠΑΟΚ και την Θυρα 4 στο ονομα του. Πατα στο google PAOK GATE 4 και δες ποιο ειναι το πρωτο αποτελεσμα. Καποιος μη πολυ σχετικος θα θεωρησει διαβαζοντας τα περισσοτερα αρθρα απο το καλοκαιρι τα οτι η ΘΥΡΑ 4 δεν γουσταρει τον Σαντος, τονιζει ΜΟΝΟ τα αρνητικα του Ζαγορακη και πολλα αλλα. Αλλο να λες την αποψη σου και αλλο να την λες μεσα απο μια σελιδα που εχει για ονομα την ΘΥΡΑ 4. Και πολυ ομορφα οι κυριοι εχουνε κρατησει αυτο το ονομα για να πουλανε. Κραζουνε γιατι ΑΥΤΟΙ ειναι που βλεπουνε παντου φαντασματα. Φαντασματα πριν λιγο ακιρο για το Προπονητικο, φαντασματα για τον Σαντος και τα κολληματα του, κολληματα για τον Ζαγορ. ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΘΑ ΣΥΜΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ.

Οσο για αυτο που λες για τους μοντσ, εγω απλα να πω οτι αυτα που λες περι διαπραγης αδικηματος οταν γραφουμε βαριες κατηγοριες..τοτε τι να πω... Φανταζομαι οτι απο τα 1000 + μελη του φορουμ μονο καμια 10αρια θα ητανε καθαροι.

ΚΑι να στο πω και διαφορετικα. Συμφωνα με τον καινουργιο νομο αν βρισω δημοσιο προσωπο μπορουνε να με πανε μεσα. Ε λοιπον, γαμω το ... της μανας ολων των πουλημενων πολιτικων που κανενα ενδιαφερον για τον απλο λαο της Ελλαδας δεν δειχνουν και αντιθετως νοιαζονται για τις τσεπες τους. Ας ερθουν λοιπον στην Σουηδια και ας με βρουνε.

Ο καθενας κρινεται απο αυτα που γραφει φιλε. ΚΑι δεν κρινεται απο καμια 'δικαιοσυνη' αλλα απο τα υπολοιπα μελη του φορουμ. Αλλωστε οσο διαφορετικοι ανθρωποι και αν ειμαστε, εχουμε μια κοινη καψουρα.

Καλως ηλθες κιολας..φιλικα
« Last Edit: April 04, 2009, 22:35:27 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Matador

• Αλλαγή
Πολυ σωστα το αναφερει ο GkaZ4 οτι το σαιτ περιεχει στην ονομασια του  ΠΑΟΚ και το g4. Ας τα βγαλουν αυτα και ας γραφουν οτι θελουν.

Καποτε εμπαινα συχνα. Τωρα μονο οργη και μισος μου προκαλουν.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline gagas

• Αλλαγή
ηταν το σαιτ της θυρας 4 οσο αυτοι ειχαν τα ηνια.δεν ειχαν λογο να κρατησουν το σαιτ.
ακομα και τωρα ενα χρονο μετα το καινουριο πραγματικο σαιτ της θυρας 4,πολυ γνωστοι μου νομιζουν οτι αυτο ειναι το πραγματικο σαιτ της 4 και μαλιστα αποκτουν κακη αποψη για τον ιστορικο συνδεσμο,ενω αντιθετα τα παιδια ειναι αψογα εκει..
τεραστια δυσφημιση για την τωρινη θυρα 4 το σαιτ αυτο..και δεν θεωρω τυχαιο το γεγονος απο μερους τους οτι δεν παρεδωσαν το σαιτ στους υπευθυνους του συνδεσμου αλλα το κρατησαν για την παρτη τους..

apostolos

• Guest
πολυ γνωστοι μου νομιζουν οτι αυτο ειναι το πραγματικο σαιτ της 4 και μαλιστα αποκτουν κακη αποψη για τον ιστορικο συνδεσμο,ενω αντιθετα τα παιδια ειναι αψογα εκει..
τεραστια δυσφημιση για την τωρινη θυρα 4 το σαιτ αυτο..

+1

Εγώ για το συγκεκριμένο site ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ έχω να πω ένα: Το καλοκαίρι οι άνθρωποι γράφανε ΞΥΠΝΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ? Αυτό μονο και τίποτα άλλο, από εκεί και πέρα ο καθένας ας κρίνει....

patriarxis

• Guest
Εκανα τη μαλακια και μπηκα στο φορουμ τους, εκει να δειτε τι γραφουν. Τι οτι ο σαντος ειναι ασχετος, τι οτι η ΠΑΕ ειναι ανοργανωτη, το μισο φορουμ ασχολειται γιατι δε παιζει ο Αθανασιαδης βασικος!!! . ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα. Εχουν και ενα θεμα που κραζουν οσους τους κριτικαρουν , χωρις βεβαια να αφηνουν τον αντιλογο οι δημοκρατες διαχειριστες το φορουμ. Οποιον δεν κραζει τον Ζαγορακη τον κανουν ban. Εχω την εντυπωση οτι κραζουν και το paokworld και γενικα γραφουν ασυναρτησιες θεωρωντας ολους τους υπολοιπους ηλιθιους. Σε αυτο το στυλ παντα.

Δε λεω τιποτα αλλο γιατι θα παρεκτραπω.
« Last Edit: April 07, 2009, 12:29:43 by patriarxis »

LoGotHeTiS

• Guest
Εγώ πάλι έφαγα ban χωρίς να γράψω κάτι εκεί (πέρα από ένα καλή επιτυχία στην αρχή)..

Έχουν μάλλον την παγκόσμια πρωτοτυπία να κάνουν ban όσους γράφουν κάτι άσχημο για αυτούς σε άλλο forum..

Part VΙIΙ: PAOKG4.org - Site Κενοτομίας.