Διαβαζοντας τα προηγουμενα ποστ κατεληξα στο συμπερασμα οτι πολλα αδερφια εχουν ξεχασει κατι βασικο:
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΛΗΣ!
Οποτε το να περιμενουμε μια κοινη γραμμη απο ολους (οπαδους σε φορουμ, δημοσιογραφους, οπαδικα σαιτ)σε διαφορα ζητηματα, ειναι οχι μονο αδυνατο, αλλα κατα την αποψη μου και εντελως ανεπιθυμητο. Η απολυτη ομοιογενεια ειναι παντου και παντα εξαιρετικα υποπτη.
Εξαλλου η διοικηση Ζαγορακη εχει δωσει δειγματα μεγαλης σταθεροτητας και αφοσοιωσης στους στοχους που εχει θεσει για να επηρεαστει απο οποιδηποτε δημοσιευμα ή λαικη βουληση. Τον Χαλκια πχ ηξερε οτι δε τον ηθελε το 90%(και εγω μεσα) αλλα τον πηρε(και καλα εκανε).
Σημασια δεν εχει τι λεμε τωρα αλλα τι πορεια θα διαγραψουμε ολοι ομαδα και κοσμος μεχρι το τελος αυτης της σαιζον. Και τοτε θα κανουμε τον απολογισμο μας για τα διαρκειας που δωσαμε, το Χαλκια , τον Γκαγκατση και ο,τι αλλο διαμορφωσε αυτη την πορεια.
Αδερφια να θυμαστε: ΔΙΑΦΩΝΙΑ = ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ = ΥΓΕΙΑ !!!
ΥΓ. Το συγκεκριμενο σαιτ μου αρεσει πολυ παρολο που εννοειται οτι διαφωνω με ορισμενες αποψεις που εκφραζει. Και αυτο γιατι εως τωρα παρα το σαρκαστικο στυλ γραφης δε διακρινω τιποτα αλλο απο αγαπη για τον ΠΑΟΚ.