Ayto re paidia to diavasate:
ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ: Έλαβα στο τέλος της εβδομάδας ένα email από το Μόναχο (από τον αδερφό Γιώργο) το οποίο αναφέρεται σε χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήθηκαν στο κείμενο που σχολίαζε τα του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, την προηγούμενη Κυριακή. Καταρχήν και για άλλη μια φορά, μια απαραίτητη διευκρίνιση. Τα κείμενα-πλην των ανακοινώσεων και όσων άλλων φέρουν την υπογραφή της Θ4, είναι αντικειμενικής ευθύνης των συντακτών τους. Η παρατήρηση του Γιώργου και του paokfans.gr (γιατί ο Γιώργος σημειώνει πως και εκεί σημειώθηκε η αστοχία μου) είναι σωστή. Και το λάθος αποκλειστικά δικό μου.
Καταρχήν μεταφέρθηκαν στο κείμενο "εν θερμώ" και μέσα στην γενικότερη απογοήτευση αμέσως μετά το παιχνίδι, κρίσεις και ιδιαίτερα χαρακτηρισμοί-πράγμα απαράδεκτο. Επίσης αντιλαμβάνομαι το πνεύμα και των δύο, ότι οι συγκεκριμένοι άστοχοι χαρακτηρισμοί ενέχουν τον κίνδυνο (ιδίως σε εποχές προπαγάνδας και κανιβαλισμού, όπως αυτές που ζούμε) να δημιουργήσουν εντυπώσεις που θα γενικευτούν και θα αποδοθούν αόριστα σε πρόσωπα, ομάδες και καταστάσεις. Μεγάλο λάθος. Και άσχετο με τις προθέσεις και τις απόψεις μου.
Κλείνοντας, σημειώνω πως η οπτική μου για τα γεγονότα της Κυριακής παραμένει ότι αυτά ουσιαστικά "στήθηκαν" και εξυπηρετούν την διορισμένη διοίκηση της λαμαρίνας, οι μεγάλοι ένοχοι και οι ηθικοί αυτουργοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο στην ομάδα μας. Η μεταφορά στο κείμενο, των συγκεκριμένων χαρακτηρισμών ήταν προσωπικό ατόπημα, το λάθος δεν σηκώνει κανενός είδους δικαιολογία, απλά ευχαριστώ τόσο τον αδερφό Γιώργο όσο και το paokfans.gr που το σημείωσαν και με δώσανε την δυνατότητα (έστω και με σχετική καθυστέρηση) να επανορθώσω...
(...)
<-- me auto ennow oti to parapanw synexizetai sto original ar8ro. Conan***********************************
source:
http://www.paokg4.org/paok_football.asp?articleid=374Malista...pisteyw oti me to parwn ar8ro vjazoume epitelous mia akrh...
Mh malwnete allo, an8rwpino la8os en vrazmo psyxhs htane, ok?
ante dwste pali ta xeria kai afiste ta senaria peri skoteines dynameis, 666 kai mystikes yphresies
filika
Conan
PS: Re agraf, esy tou steiles th diamartyria?