Σιγά μην πιάσουμε την καλή από αυτόν. Τόσους μήνες έχει να παίξει μπάλα. Αν πουληθεί, θα τον πάρει καμιά Αθηναϊκή ομάδα για ψίχουλα και φυσικά τα φράγκα αυτά θα διατεθούν για να κλείσουμε κάποιες τρύπες ως συνήθως. Το ότι είναι φτωχός και το ότι η οικογένειά του έχει πρόβλημα το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι αφού αυτός στην ουσία ζει την οικογένεια, πως τους βοηθάει με το να απέχει τόσους μήνες από τα γήπεδα. Κακό στον εαυτό του κάνει σαν παίκτης και στην τσέπη του φυσικά. Δεν γουστάρεις ρε Λάζαρε; Μπες, παίξε μπάλα, κάνε ματσάρες και φύγε με μεγάλη μεταγραφή, είτε εδώ, είτε έξω. Έτσι ο ΠΑΟΚ θα βοηθηθεί αγωνιστικά και οικονομικά και εσύ το ίδιο. Τώρα οι δηλώσεις τύπου "καλύτερα οικοδομή, παρά ΠΑΟΚ" είναι γάμησε τα. Δεν λέγονται τέτοια πράγματα. Όσο για τη συγγνώμη που περιμένετε κάποιοι, εγώ προσωπικά συγννώμη για την συγγνώμη και για να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου δε τη θέλω. Ξέρω ότι δεν θα το εννοεί. Θα 'ναι απλά από συμφέρον, άσχετα που πολλοί χάφτες θα το φάνε και αυτό το παραμύθι. Άλλωστε όπως πολύ σωστά λέγεται, από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χέστηκε το φιλότιμο.