http://www.sport24.gr/html/ent/201/ent.135201.aspΜετά απο τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως μετά την έγγραφη προσφορά που έκανε η Λίβερπουλ για μένα, αποδεικνύεται οτι και εγώ και οι εκπρόσωποι μου και η ομάδα η οποία ενδιαφέρεται να με αποκτήσει, δείξαμε και δείχνουμε σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του.
Απο την άλλη, η πρόκληση, για μένα είναι τεράστια και είναι εύλογο να θέλω όσο τίποτε άλλο να πάω στην Λίβερπουλ. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και να κλείσει ένα θέμα που τόσο πολύ συζητήθηκε, που τόσο πολύ παραποιήθηκε και που πλέον η αλήθεια αποδεικνύεται αναμφισβήτητα μόνο απο επίσημα έγγραφα.
Θέλω να πιστεύω οτι είναι καλό για όλους μας, να παραχωρηθώ στην Λίβερπουλ. Κάτι για το οποίο μιλούσαμε απο την πρώτη στιγμή (16/07/06) και εγώ και οι εκπρόσωποι μου. Ουδέποτε σκεφθήκαμε την φυγή απο τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχει όφελος η ομάδα.
Τα γεγονότα αποδεικνύουν, οι πράξεις μας το αποδεικνύουν. Η θέληση μου να πάω στην Λίβερπουλ είναι εύλογα πλέον κατανοητή απο όλους
Ti mas les re lazarako. diladi osa akoustikan itan papades? Kai i prosfigi pou ekanes kai auti pseutiki itan?
Kala autos to paratravaei to 8ema. Adi na zitisei signomi gia na min meinei apragos gia 4 mines ka8ete kai piezei gia na paei sti liverpool, gia na skoupizei ton pago tis 2is omadas. Kai meta leei oti 8a ofeli8ei kai o paok. Kai pos 8a ginei auto re lazarako? Tis 150.000 evro tis les ofelos esi? I to 20% apo tin epomeni metagrafi sou? Mia xara ta eipe o doumis pados. Na girisei stin omada, na apodei3ei oti einai kalos podosfairistis kai meta stin euxi tis panagias ama 8elei na figei.