Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 41930 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1660 on: June 22, 2008, 18:56:19 »
Που πήγες για μπάνιο;

chiltsid

• Guest
« Reply #1661 on: June 22, 2008, 18:57:16 »
xaxaxaxaxaxa, ;D ;D ;D ;D ;D ;D :biggrin: :biggrin: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :prosk:

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1662 on: June 22, 2008, 19:02:26 »
4 μέρες κοιμόμαστε και ξυπνάμε με λάζαρο,ράδια λάζαρο,εφημερίδες λάζαρο,παρέες συζητήσεις λάζαρο..
πάω κι εγώ για μπανάκι σήμερα και τον πετυχαίνω δυο ομπρέλες παραδίπλα.ΕΛΕΟΣ  

Tι εκανε στην παραλια? εχτιζε κανα καστρο με το μυστρι στην αμμο? ;D
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1663 on: June 22, 2008, 19:06:47 »
το παιδακι αυτο που ποτε δεν ηταν ΠΑΟΚ αλλα απλα εκανε μαλακιες σαν παιδακι και σαν γαυρακι...

σαν γαυρο λοιπον τον εκτιμησα περισσοτερο απο αλλον που ηταν ΠΑΟΚτσης αρχηγος μεγας και τρανος

και που ενω ποτε δεν τον βρισαμε ουτε του βγαλαμε συνθημα για οικοδομες (και καλα καναμε) ουτε τον βρισαμε
ουτε τον πεταξαμε μπουκαλια,,,

αυτος ηρθε και μας εκανε σσσσσσσσσσσσσ...

επειδη φωναζαμε να φυγει ο καρκινος ο γουμενος...

ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΗ  ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ???

ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ απτο γαυρακι ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ...τραβα δωσε κανα χαρτζιλικακι στον βασιλοπουλο να γραψει τπτ καλο να μην σε βριζουμε.

οσο για τον οικοδομο,,,,πλεον πληρης αδιαφορια και εχθρος μου οσο και ο μπαστουνοβλαχος ο γκουμας.
« Last Edit: June 22, 2008, 19:19:05 by vedder »

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1664 on: June 22, 2008, 19:12:07 »
Ακτή Καλογριάς.Παράνοια λέμε
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #1665 on: June 22, 2008, 19:38:15 »
Επειδη πολ'υ μου την σπάνε κάποια πράγματα και πολλά έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Μπορεί να είμαι λάθος
αλλά αύτο δν μπορώ να το κρίνω εγώ. Θεωρώ πως κάποιος δν φεύγει από πουθενά αν δν το θέλει πραγματικά ο ίδιος. Ότι και να του κάνουν ότι
και αν του πουν, ειδικά αν "αγαπάνε" όπως λένε την ομάδα. Θέλετε παράδειγμα ? Τζόρτζεβιτς στο γαύρο. Την προπερασμένη περίοδο οι γαύροι τον είχαν
σύρει τα εξ' αμάξης. Τον βρίζανε κάθε λίγο και λιγάκι οι γαύροι και αυτός όχι μόνο δν απάντησε αλλά την περασμένη σεζόν ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης του γαύρου. Αν θέλεις πραγματικά να μείνεις. λες στον πρόεδρο της ομάδας ότι δν θέλω να φύγω  θέλω να αποδείξω ότι αξίζω στην ομάδα και δν με νοιάζουν ούτε ο γαύρος ούτε ο βάζελος. Και μη μου πείτε ότι φταίμε και εμείς γιατί τον βρίζαμε γιατί θα σας πω ότι κανένας επαγγελματίας δν πρέπει να επηρεάζεται από τους οπαδούς . Επαγγελματίας είναι όχι κανένα παιδάκι που παίζει στην αλάνα με τα φιλαράκια του και γυρεύει τσαμπουκάδες. Και αν τα κάνει αυτά στο βάζελο να δούμε αν θα τον παίρνει. Ρωτήστε τουσ παλιούς αν κάνανε καμμία μανούρα οι παίκτες τι μπινελίκια και τι ξύλο τρώγανε οι παίκτες. Τώρα ξαφνικά αποκτήσανε και ψυχολογικά προβλήματα και θέλουν και ειδική υποστήριξη απο ειδικούς ή θέλουν ειδική στήριξη απο την διοίκηση.
Επαγγελματίες είστε παιδάκια. Αν κάνατε τις μαλακίες που κάνετε σε εμάς σε καμμία μεγάλη ομάδα του εξωτερικού π.χ. θα βλέπατε τι κατάληξη θα είχατε. Αλλά εδώ είστε στο Ελλαδιστάν και κάνετε ότι γουστάρετε. Και για όσους λένε και καλά ότι δν έπρεπε να τν πουλήσουμε κτλ κτλ και ότι όλα δν πουλιούνται και άλλα τέτοια γραφικά και αστεία (για την προκειμένη περίπτωση) να δούμε τι θα λέγατε αν 1ον) τον πουλούσαμε σε κα1 άλλη ομάδα και πέρναμε κα1 10αρα εκατομύρια  και 2ον) αν δν τον πουλούσαμε και είτε δν κάναμε καθόλου μεταγραφές ή αν κάναμε μεταφραφές και μετά ρίχναμε καμμία       
πτώχευση επειδή τα χρέη θα γίνονταν όχι τεράστια αλλά τερατώδη.... Και μην ξεχνάτε στην τελική ότι είμαστε Θεσ/νικη και όχι Αθήνα. Ο πλούσιος τησ θεσ/νικης είναι απλά μικρομεσαίος για την αθήνα.
ΠΑΟΚ θα είμαστε και ΠΑΟΚ δν είναι ούτε οι παίκτεσ ούτε οι προπονητές ούτε η διοίκηση
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1666 on: June 22, 2008, 20:01:22 »
το παιδακι αυτο που ποτε δεν ηταν ΠΑΟΚ αλλα απλα εκανε μαλακιες σαν παιδακι και σαν γαυρακι...

σαν γαυρο λοιπον τον εκτιμησα περισσοτερο απο αλλον που ηταν ΠΑΟΚτσης αρχηγος μεγας και τρανος

και που ενω ποτε δεν τον βρισαμε ουτε του βγαλαμε συνθημα για οικοδομες (και καλα καναμε) ουτε τον βρισαμε
ουτε τον πεταξαμε μπουκαλια,,,

αυτος ηρθε και μας εκανε σσσσσσσσσσσσσ...

επειδη φωναζαμε να φυγει ο καρκινος ο γουμενος...

ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΗ  ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ???

ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ απτο γαυρακι ΠΟΙΟ ΧΑΜΗΛΑ...τραβα δωσε κανα χαρτζιλικακι στον βασιλοπουλο να γραψει τπτ καλο να μην σε βριζουμε.
ετσι είναι..ο οικοδομος τελικα ηταν πιο ΠΑΟΚτζης απο τον ΠΑΟΚτζη

ο λαζαρος φευγοντας μπορουσε να θαψει οσο ηθελε τους ΠΑΟΚτζηδςε αλλα δεν το εκανε και μιλησε σεμνα..αυτο να του το καταλογισω εστω και ως παικτη αλλης ομαδας πλεον

γενικα πιστευω εγινε το καλυτερο και μην την ψαχνετε..εφυγε ενας παικτης με μετρια εως κακη παρουσια και συνεισφορα  και καμμενο χαρτι απο τις σχεσεις του με τον κοσμο με το μεγιστο δυνατο χρηματικο ανταλλαγμα. Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να πηγαινε εξωτερικο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

4 μέρες κοιμόμαστε και ξυπνάμε με λάζαρο,ράδια λάζαρο,εφημερίδες λάζαρο,παρέες συζητήσεις λάζαρο..
πάω κι εγώ για μπανάκι σήμερα και τον πετυχαίνω δυο ομπρέλες παραδίπλα.ΕΛΕΟΣ  
Tι εκανε στην παραλια? εχτιζε κανα καστρο με το μυστρι στην αμμο? ;D
;D εισαι κακος  ;D

legones

• Guest
« Reply #1667 on: June 22, 2008, 20:39:01 »
Ναι οντως το καλυτερο θα ηταν να πηγαινε εξωτερικο.........
το βιντεο για την κασετα που θα εβλεπε η ομαδα πως θα γεμιζε ? ? ?
η θα ηταν κανα 2λεπτο video...............
Αντε γεια Λαζαρακο.........

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1668 on: June 22, 2008, 21:36:28 »
Υπάρχουν δύο παράμετροι της υπόθεσης Χριστοδουλόπουλου:

Η πρώτη είναι η οικονομική/αγωνιστική και η δεύτερη η ηθική.

Το οικονομικό και το αγωνιστικό τα βάζω μαζί γιατί είναι ζήτημα επένδυσης-απόδοσης. Δηλαδή ο Π.Α.Ο.Κ. αυτή τη στιγμή δίνει έναν νέο ποδοσφαιριστή (να αποφασίσουμε πόσο χρονών είναι, όταν έπαιζε σε μας λέγαμε 19 τώρα λέμε 24 είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μεγάλωσε 5 χρόνια σε ένα καλοκαίρι), έναντι 2.2 εκατομμυρίων ευρώ (τόσο είναι η μεταγραφή, για τα υπόλοιπα θα τα πούμε παρακάτω), το αποτέλεσμα της κίνησης αυτής δεν μπορούμε να το κρίνουμε τώρα, θα φανεί στο γρασίδι. Μπορεί αυτός ο παίκτης να ζεστάνει τον πάγκο του Παναθηναϊκού (που είναι ένα αρκετά ρεαλιστικό σενάριο), οπότε να πεις ότι ήταν μια συμφέρουσα πώληση, μπορεί και να γίνει το επόμενο στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας, με την τιμή του να διπλασιάζεται, οπότε οι βάζελοι να μην πιαστούν και τόσο κώτσοι τελικά.

Η αναφορά του άρθρου του paokg4.org, δεν είχε καμία μειωτική χροιά προς τον Ζαγοράκη, εκτός αν κάποιος δεν έχει την απαραίτητη νοημοσύνη να το καταλάβει ή είναι εμπαθής. Άλλωστε η φράση "Να το δεχτούμε μπορούμε, να πανηγυρίζουμε για αυτό όχι. ΠΟΤΕ" δεν χωράει παρανοήσεις για τον σκοπό και το χαρακτήρα του άρθρου ("Mόνο οι Νίκος-Λάκης ήταν καλοί", και γω σ'αγαπώ Μάκη μου, γράψτο καμία 10αριά φορές ακόμα, άλλωστε η δωρεά από το δημόσιο ήταν ντροπή, ενώ η δωρεά από τον Βγενόπουλο μαγκιά, ο παοκ πάνω απ'όλα κλείνει η παρένθεση)

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι, είτε το θέλουμε είτε όχι, και διαδικασία ρίσκου.

Το συμπληρωματικό, βέβαια, super deal εκ μέρους του κ. Βγενόπουλου, του νέου Βαρόνου της Ελληνικής (παρα)οικονομίας, περί χορηγίας στη φανέλα, είναι εκεί όπου αρχίζει το ηθικό μέρος.
Ας αφήσουμε το ποιόν του ανθρώπου αυτού, και τον σκοτεινό του ρόλο στην δημόσια ζωή, στην άκρη.

Βλέποντας το γεγονός διαχρονικά, είναι μια από τις πιο ταπεινωτικές στιγμές για το πρεστίζ του συλλόγου που λέγεται Π.Α.Ο.Κ.
Κάτω από τον τιμημένο δικέφαλο, θα δεσπόζει το λογότυπο της εταιρίας του επενδυτή του Παναθηναϊκού.
Κάτι σαν το ανέκδοτο "Ήταν ένας Έλληνας, ένας Ούγγρος και ένας Κύπριος" δεν ξέρω αν το θυμάστε
Δεν θα πάω σε συγκρίσεις με την Βαρκελώνη, όπου ο κόσμος ξεσηκώθηκε όταν σχεδιαζόταν να μπει ΧΟΡΗΓΟΣ (οποιοσδήποτε χορηγός, όχι ο αντίπαλός σου) στην φανέλα. Οποιαδήποτε σύγκριση είναι ανεδαφική, this is Rio de Thessaloniceiro.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θεωρηθώ μίζερος, ούτε γκρινιάρης.
Απλώς δεν έχω καμία όρεξη να χρυσώνω χάπια επειδή ο πρόεδρος της ομάδας μου είναι αρεστός.

Επίσης, με εκνεύρισε αφάνταστα που ξαναθυμηθήκαμε τώρα ότι ο Λάζαρος είναι γαύρος και "οικοδόμος". Άλλος πρόλογος: Καλά τον κάναμε λέει, γιατί δεν ήθελε να παίζει στον Π.Α.Ο.Κ. το τσογλάνι. Αν ήταν έτσι ας τον κρεμούσες το δελτίο στον τοίχο, όχι να τον έχεις βασικό και να πανηγυρίζεις τα γκολ στις εξέδρες, και το καλοκαίρι όταν σκάνε τα φράγκα του "Βγενό", να θυμάσαι ότι ο παίκτης θέλει να φύγει.

Για κάποιους η φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να σημαίνει $$$. Άλλωστε ζούμε στην εποχή που όλα πάνω κάτω με αυτά τα ρημάδια μετριούνται.
Αλλά θέλετε να θέσουμε το ζήτημα στις σωστές του διαστάσεις;

Θα είχε πολλή πλάκα αν ο Σωκράτης έσταζε τα αντίστοιχα λεφτά, και μαζί έβαζε και χορηγία της Ιντραλότ στην φανέλα του Π.Α.Ο.Κ.
Το ακριβώς ίδιο σενάριο αλλά με πρωταγωνιστή τον ΠΑΟ δεν φαίνεται να ενοχλεί και ιδιαίτερα. Άλλωστε σε αυτήν την πόλη έχουμε συνηθίσει να φταίει για τα πάντα ο Θρήνος και ο Πειραιάς. Ας φάμε ένα παπά παραπάνω. Μεγάλε Μπούζα με τη σχολή σου!
Βέβαια ο Ζαγορ, έπαιξε την διαπραγμάτευση πολύ καλά. Ήθελε να πουλήσει όσο το δυνατόν ακριβότερα ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας για να αποφέρει τα αντίστοιχα κέρδη, και αυτό έπραξε. Δεν του καταλογίζω τίποτε περισσότερο, εκτός από την συμφωνία του στην πρόταση βγενόπουλου για την περίπτωση της χορηγίας.

Καταλογίζω όμως σε εμάς τους παοκτσήδες έναν απίστευτο ραγιαδισμό, ένα πνεύμα ομάδας καφενείου που κάθονται και τριβουν τα χέρια τους επειδή "μοσχοπουλάνε", επειδή θα βάλουνε την εταιρία του μεγαλύτερου εχθρού τους χορηγό, το μόνο που ακούγεται είναι ένα "ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟ" σαν να λένε "ξεβρακώστε μας κι άλλο! Πουλήστε και τα δοκάρια".
ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

Τελικα ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ιδέα ή όχι;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1669 on: June 22, 2008, 21:48:07 »
treis erwthseis petrovgr
h prwth einai an kremages to deltio ston toixo 8a epairnes ayta ta fragga apo PAIKTH POY 8ELEI NA FYGEI?(epishs egw amfivallw
oti to site poy grafeis kai yposthrizeis me ta grapta soy den 8a ekraze an den poyliotan.vasika eimai vevaios)
h deyterh einai afoy les oti den krazei giati afhnei mphxtes gia thn dioikhsh styl "gia na kleisei 8etika o isologismos"?
kserei kati parapanw to site?sta isia na to pei re.afoy einai perhfanoi ekei kai oxi san emas STA ISIA an ksereis kati vges kai pesto
h trith einai poly aplh.exei kamia sxesh h intralot poy anhkei ston 8eio me thn vivartia poy anhkei sthn MIG poy diey8ynwn
symvoylos einai o vgenopoylos?gia mena den exei.an gia sena exei,an einai idia fash kanto mas liana kai m'apodeikseis na to katalavoyme

northeagle_4

• Guest
« Reply #1670 on: June 22, 2008, 21:50:15 »
Aδερφε Petrov ειλικρινα συμφωνω σε πολλα μαζι σου,ειλικρινα σχεδον σε ολα αλλα εισαι αδικος ,αδικος και με τον κοσμο αδικος και με την διοικηση,αδικος οσους χαρκτηριζεις χαμηλης νοημωσηνης.Περισσοτερα αργοτερα....
 το τραγουδι ολα τα λεφτα

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #1671 on: June 22, 2008, 21:51:24 »
Καταρχάς welcome back gate4.  ;D

Μπορείς να μου απαντήσεις αν μετά την δήλωση του Χριστοδουλόπουλου περί οικοδομής -που δεν νομίζω ότι στην ιστορία του ΠΑΟΚ υπήρχε ποτέ πιο υποτιμητική δήλωση αντάξια του σσσ του προδώτη- ,ο παίχτης έπρεπε να συνεχίζει να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ?

Φίλε petrovgr,αν συντάκτης του κειμένου είσαι εσύ,τότε σου ζητώ συγνώμη για το πρώτο σχόλιο.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1672 on: June 22, 2008, 21:57:07 »
Την δέχομαι.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1673 on: June 22, 2008, 22:04:53 »
treis erwthseis petrovgr
h prwth einai an kremages to deltio ston toixo 8a epairnes ayta ta fragga apo PAIKTH POY 8ELEI NA FYGEI?(epishs egw amfivallw
oti to site poy grafeis kai yposthrizeis me ta grapta soy den 8a ekraze an den poyliotan.vasika eimai vevaios)
h deyterh einai afoy les oti den krazei giati afhnei mphxtes gia thn dioikhsh styl "gia na kleisei 8etika o isologismos"?
kserei kati parapanw to site?sta isia na to pei re.afoy einai perhfanoi ekei kai oxi san emas STA ISIA an ksereis kati vges kai pesto
h trith einai poly aplh.exei kamia sxesh h intralot poy anhkei ston 8eio me thn vivartia poy anhkei sthn MIG poy diey8ynwn
symvoylos einai o vgenopoylos?gia mena den exei.an gia sena exei,an einai idia fash kanto mas liana kai m'apodeikseis na to katalavoyme

Το 1 που με ρωτάς είναι καθαρά υποθετικό και νομίζω πως δεν θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε αυτή την ώρα μια υποθετική συζήτηση. Το paokg4.org νομίζω όμως οτι δεν κολλάει σε αυτό, με το επιχείρημά μου ήθελα να σε δείξω ότι τα περί οικοδόμου και γαύρου τα ανασκαλίζουμε όταν μας συμφέρει για να χρυσώσουμε το χάπι.

Όσον αφορά το 2, πάλι νομίζω ότι σκιαμαχείτε. Πού είναι το αρνητικό με το να κλείσει στο + ο ισολογισμός; Πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Εσείς δεν λέτε να πουλάμε για να ξεχρεώνουμε και να αγοράζουμε όλοι μετοχές; Ποιο το πρόβλημα λοιπόν με το να κλείσει στα + ο ισολογισμός;

Το 3 ελπίζω να μην μου το ρωτάς στα σοβαρά. Ξέρεις  Γιαννιώτη τι εστί Διευθύνων Σύμβουλος; Ξέρεις ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι νομικά υπεύθυνος μιας εταιρίας; Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι η χορηγία που θα μπει δεν θα έχει καμία σχέση με Βγενόπουλο; Και τότε πως την δίνει ο Βγενόπουλος ως υπόσχεση κατά την διαπραγμάτευση της μεταγραφής;

Γιατί συζητάμε τα προφανή και χάνουμε το ζουμί;

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1674 on: June 22, 2008, 22:30:52 »
ok aderfe.
twra 8a soy pw pote exasa egw thn perhfaneia moy se oti afora ton paikth lazaro xristodoylopoylo
thn mera poy evale to prwto goal me to poy gyrise apo thn oikodomh thn liverpool den kserw kai egw poy xe paei.sto mats me ton ofh sthn toympa
egw tote eniwsa malakas kai mh perhfanos.twra den xreiazetai na sto analysw.apla exw mia aporia
ti gnwmh exeis gi ayto?.to idio isxyei kai gia ton shikabala kai osa travame epeidh mia mera shkw8hke ki efyge.ennow oti
egw eniwsa kai niw8w mh perhfanos
epishs an soy pw pote exasa thn perhfaneia moy epeidh eimai PAOKtshs mporei na grapsw kamia selida...
vlepeis merika pragmata einai pleon h synh8eia poy egine latreia
p.s etsi opws einai grammeno aderfe h frash gia na kleisei 8etika o isologismos sto myalo pollwn ftwxwn tw pneymati san kai emena
paei oti htan arnhtikos.kai gia na vgei 8etikos eprepe na poylh8ei o paikths.den ennoeis ayto?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1675 on: June 22, 2008, 22:36:43 »
Oxi monon auto, file gianniwth, pou einai to profanes kai to paradexetai, alla kai oti auto einai kati to opoio prepei na ginei antikeimeno eirwnias apo ton suntakth tou post, ton filo petrovgr. Pernaei dhladh ws mia aixmh stis diaxeiristikes ikanothtes ths dioikhshs. To oti grafei "pou einai to kako", nomizw oti ekeino einai pou xreiazetai dieukrinish, giati egw p.x. mporw polu aneta na 8ewrhsw oti apantaei me eirwnikh dia8esh kai prosbalei esena kai olous emas pou diabazoume. Auto nai, auto 8a h8ela na to dieukrinhsei o filos petrovgr.

antongio

• Guest
« Reply #1676 on: June 22, 2008, 22:45:11 »
giati tetoia h8ika dhlhmata re paidia :-\
giati aggizoume tetoies leptes xordes  :-\
o glou den mas edine fragka?
h netmed (nova/soupersport) den htan sumferontwn enos ek twn idiokthtwn ths aek palia(den 8hmame to onoma tou)
phre o mpatman 1.1 dis draxmes 3.3 ek eurw apo ton venetidh kai eginan poutana ola tote sthn pae enw shmera den kounietai fylo!ok exoume apoxaunw8ei!ta lefta omws apo ton venetidh ti eginan?posa emeinan ston paok!

paidia nomizw oti auto pou ginetai me to na epixeirhmatologoume oi men gia to an htan kalo to deal kai oi de gia to anti8eto to mono pou 8a kataferoume einai na gamithei olonwn to h8iko!

MetroStar

• Guest
« Reply #1677 on: June 22, 2008, 22:59:12 »
http://www.sport24.gr/html/ent/585/ent.239585.asp

Διαβάστε καραγκιόζη ψευτοδημοσιγράφο να πουλάει οπαδιλίκι στους γαύρους στο φτωχο πλην τίμιο σπορτ εικοστέσσερα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1678 on: June 22, 2008, 23:03:04 »
Oxi monon auto, file gianniwth, pou einai to profanes kai to paradexetai, alla kai oti auto einai kati to opoio prepei na ginei antikeimeno eirwnias apo ton suntakth tou post, ton filo petrovgr. Pernaei dhladh ws mia aixmh stis diaxeiristikes ikanothtes ths dioikhshs. To oti grafei "pou einai to kako", nomizw oti ekeino einai pou xreiazetai dieukrinish, giati egw p.x. mporw polu aneta na 8ewrhsw oti apantaei me eirwnikh dia8esh kai prosbalei esena kai olous emas pou diabazoume. Auto nai, auto 8a h8ela na to dieukrinhsei o filos petrovgr.
ara ekei kollaei ayto poy eipa prin.sta isia...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1679 on: June 22, 2008, 23:07:36 »
@egoist και λοιποι εν Π.Α.Ο.Κ. αδελφοί,

αν και δεν το καταφέρνω, προσπαθώ να είμαι αρκετά περιεκτικός σε αυτά που γράφω, εννοώ ότι τα σκέφτομαι πριν τα γράψω και προσπαθώ να έχω μια α δομή. Αν διαβάσεις το αρχικό μου ποστ θα καταλάβεις ακριβώς τι ήθελα να πω και που ήθελα να εστιάσω. Δεν ήθελα να εκφράσω τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερα από αυτά, γι'αυτό θα σε παρακαλέσω να μην βάζεις κουβέντες στο στόμα μου.

Κατανοώ ότι αυτά που γράφω εναντιώνονται στην πλειοψηφία, απόλυτα σεβαστό και προσπάθησα να εκφραστώ όσο πιο κόσμια μπορούσα.
Απλώς δεν μπορεί η πλειοψηφία να στραγγαλίζει την μειοψηφία στο όνομα κανενός σκοπού γιατί μετά πάμε σε ψιλοσκοταδιστικές αντιλήψεις.
Θα σου πω και την ιστορία με τον Διογένη τον Πόντιο αλλά σε άλλο επεισόδιο  :)

Εδώ είναι Φόρουμ και όχι chat, γι'αυτό δεν θέλω να κουράζω τους υπόλοιπους που διαβάζουν/γράφουν με συνεχείς δημοσιεύσεις. Έγραψα πέντε κουβέντες, τις επεξήγησα όσο ήταν δυνατόν και νομίζω ότι αυτά που είπαμε είναι αρκετά για να βγάλουν όλοι τα συμπεράσματά τους

Υπάρχει μία μεγάλη μερίδα του κόσμου, ίσως και πάνω από 90%, που πιστεύει ότι μία σωστή οικονομική διαχείριση, κάποιες περήφανες πωλήσεις παικτών και αγορά μετοχών από την μπατιρομάνα Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές που μαστίζονται από απίστευτα ποσοστά ανεργίας και ανέχειας, θα καλυφθεί ένα χρέος της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ.  Επίτρεψέ μου να διαφωνώ στο να πληρώσει για μια ακόμη φορά ο περήφανος παοκτσής τις ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΛΛΩΝ. (Σας το γράφω με μεγάλα γράμματα γιατί εχω βαρεθεί να διαβάζω ότι τα χρέη αυτά είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ.)

Ελπίζω να μου παραχωρείται ακόμη το δικαίωμα στην διαφωνία...