bagos1, τυπικές δηλώσεις νεόπλουτου είναι αυτές, για να γουστάρει το πόπολο. Κάποτε, ο Τάισον Νιούνιεζ είχε κοστίσει στον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη και του Γιδόπουλου 800 εκ. δρχ. (αν δεν με απατάει η μνήμη μου). Αυτή τη μεταγραφή μου θύμισε η συμφωνία για το ταλέντο (μπουχαχα). Κάτσε να αποτύχει φέτος ο βάζελος, να δεις τι έχει να γίνει μετά. Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Και έτσι όπως δείχνουν να ξοδεύουν τα λεφτά τους, κατά 'κει βαδίζουν. Θα πέσει πολύ γέλιο λέμε...
Όσο για τον ίδιο τον οικοδόμο, στην αρχή της περσινής χρονιάς, είχε δηλώσει ότι "εμείς φέτος παύουμε να είμαστε ταλέντα και θα κριθούμε ως έτοιμοι παίκτες". Ψάξτε τις δηλώσεις και θα τη βρείτε τη συγκεκριμένη δήλωση. Λοιπόν, εγώ θεωρώ ότι όντως κρίθηκε ως έτοιμος παίκτης από τη διοίκηση, ότι με αυτά που έδειξε στο γήπεδο δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ μας (όπως τουλάχιστον θέλουμε να τον βλέπουμε) και επειδή ακριβώς δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες, πουλήθηκε. Προφανώς και το ΠΟΚ πρέπει να πληρώνει 2 και 3 και 4 εκατομμύρια ευρώ για τους αναπληρωματικούς μας - και αυτό επειδή είμαστε σε δεινή οικονομική θέση. Ας μην είμασταν, ούτε η Ρεάλ δεν θα αγόραζε από αυτήν τη διοίκηση. Άντε, γιατί δεν μπορώ να ακούω τον κάθε παραπλανημένο ότι η ομάδα "τρυπήθηκε". Από ποιον μωρέ; Από εμάς;