1.Gia mena ws paixths oyte kryo oyte zesth.Den edeikse tipota. Proswpika den me epeise oti 8a veltiw8ei mellontika.Kala kala den htan vasikos kai nomizw oxi adika.
2. Gia opoiodhpote paixth yparxei kata th gnwmh moy antitimo. Ayto einai ypokeimeniko kai eksartatai apo ton ka8ena pws to vlepei to 8ema.Gia paradeigma 0,5M 8ewreitai apo th syntriptikh pleiopshfia tipota, ksepoylhma. Enw as poyme gia 10M de nomizw (ektos toy NEAPOLITIS) oti yparxei allos edw mesa poy na mhn symfwnei oti epivalletai na do8ei giati ta ofelh 8a einai polla.
To zhthma loipon einai se mia endiamesh timh, opws px ta 3,7M poy lene oles oi dhmosiografikes plhrofories oti 8a kleisei.Edw loipon mpainei to ypokeimeniko stoixeio.Allos to 8ewrei ksepoylhma, allos eykairia.Allos etsi ki etsi.
Kata th dikh moy gnwmh loipon einai mia pwlhsh poy me ikanopoiei giati nomizw oti den eksizei me tipota ayta ta lefta. (enw as poyme apo thn pwlhsh Fernandez prowsopika perimena kati perissotero apo 1,2 M) An sernetai, 8a exw dikaiw8ei kai oloi osoi exoyn paromoia apopsh gia thn aksia toy paixth.An vgazei matia, vazei goal, parei metagrafh sthn ManUtd, 8a exoyme kanei la8os kai 8a exoyn dikaiw8ei oloi oi ypoloipoi.Only time will tell.Kai to idio vevaia 8a fanei kai apo thn poreia toy Dani.
Kai vevaia exei terastia shmasia pws 8a ependy8oyn ta esoda apo thn pwlhsh kai proswpika pisteyw pws 8a ependy8oyn swsta.