Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1360 on: June 20, 2008, 21:12:55 »
το παρακάτω το παραθέτω αυτούσιο όπως το διάβασα στο Paokmania.gr ο χρήστης λέγεται Kiros

[...3,8 πακέτα; Ανεβαίνω από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, φορτώνω τον Λάζαρο, τον πάω στον Βάζελο, υπογράφει, παίρνω τα συμβόλαια, του αγοράζω φανέλα του βάζελου, την φοράει και βγαίνουμε αναμνηστική φωτογραφία, πηγαίνω τον Λάζαρο στην Λευκάδα να συνεχίσει τις διακοπές του,από εκεί περνάω απέναντι Ιταλία, δίνω 400 χήνες στην Σιένα, παίρνω την ιδιοκτησία του Βερόν, πάω Έμπολι και κλείνω Σαουντάτι με 400 χιλιάρικα από την Έμπολι, ανεβαίνω Μιλάνο και τσιμπάω τον Ρίμπας από την Ίντερ δανεικό, μετά Τορίνο να δω μια γνωστή γκόμενα να ξεχαρμανιάσω, γυρίζω οδικώς Θεσσαλονίκη, μπαίνω από Καλοχώρι για να δείξω στους παίχτες την Νίκης την πλατεία Absolut και τον Πύργο, φτάνω τούμπα, τους κερνάω σουβλάκια πρώτα και ρετσίνα και μετά στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ξεφορτώνω παίχτες, δίνω τα συμβόλαια και τα υπόλοιπα 3 πακέτα και πάω κάτω στα ταμεία να αγοράσω και το διαρκείας.

Υ.Γ.: Η βενζίνη, τα ακτοπλοϊκά και τα σουβλάκια δικά μου.....]

έχω κλάσει απο το γέλιο....χαχαχα ρε το τυπάκι.....

αν οι Mods θεωρούν ότι παραβιάζεται κανόνας του site προφανώς μπορούν να προβούν σε βιαιοπραγία...;D

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1361 on: June 20, 2008, 21:13:30 »
'' Έχουμε ποδοσφαιριστές που για μένα είναι καλοί, αλλά έχει κλείσει ο κύκλος τους στον ΠΑΟΚ. Όταν θες αλλά δεν μπορείς να δώσεις, είναι κακό για τον παίκτη και για την ομάδα. Θα γίνουν κινήσεις και σας τα λέω αυτά για να καταλάβετε τον λόγο που πρέπει να γίνουν αυτές οι κινήσεις''.

Θ. Ζαγοράκης (Συνέντευξη τύπου της 2.5.2008)

Ftanei me ti mirla re pousth mou. Ti allo 8elete na akousete merikoi? Hmarton pia me thn paixtoura pou 8a xasoume kai 8a baloume kai ta klamata!!! Re eimaste me ta kala mas?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #1362 on: June 20, 2008, 21:15:50 »
Δεν βλέπω να σας προβληματίζει μάγκες κάτι άλλο όμως.... ο Χριστοδουλόπουλος δηλώνει γαύρος άρρωστος και είναι από τα Διαβατά!!!, αν δε κάνω λάθος..... Κάνω αυτή την επισήμανση για να τονίσω αυτό που έγραψα σε άλλο ποστ (στο ίδιο τόπικ) περί πιτσιρικάδων που θα κάνουν ουρές στα summer cump των γαυροβάζελων στη Θεσσαλονίκη.... Να πάει στο καλό ο Χριστοδουλόπουλος, ο Τερλέγκας και ο κάθε παπάρης, αλλά όχι στο ποκ μάγκες!!!! μικραίνουμε έτσι.... όπως είπε και ο Nikos1988, το ποκ μας βλέπει με συμπάθεια, σαν τη γριά, το ρούλη ή το νιόνιο και την ξάνθη..... εγώ αυτό δεν το μπορώ, και στο κάτω κάτω της γραφής μερικές φορές στον άνθρωπο αξίζει η περιφάνεια και όχι μόνο τα χρήματα.... Άλλο να μην τον θέλω και να φεύγει και άλλο να έρχονται να ανοίγουν την πόρτα και να τον πέρνουνε!!!! Και ο κόσμος λογικό είναι να κράξει..... γιατί αν το σκεφτήτε με τη θα ισοροπίσει την ψυχολογική του ζυγαριά? με το Χαλκιά, τον Ίβιτς, τον Αναστασάκο και τον Μπακαγιόκο?

PAOK is a Social Movement!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1363 on: June 20, 2008, 21:19:09 »
Κάτσε να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά και με μπροστάρη τον Τέο θα δούμε σε λίγα χρόνια πως θα μας βλέπουν τα λαμόγια των Αθηνών... 

Υπομονή. Πλέον η λέξη έχει αποκτήσει νόημα. Για πρώτη φορά ίσως
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1364 on: June 20, 2008, 21:19:53 »
το παρακάτω το παραθέτω αυτούσιο όπως το διάβασα στο Paokmania.gr ο χρήστης λέγεται Kiros

[...3,8 πακέτα; Ανεβαίνω από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, φορτώνω τον Λάζαρο, τον πάω στον Βάζελο, υπογράφει, παίρνω τα συμβόλαια, του αγοράζω φανέλα του βάζελου, την φοράει και βγαίνουμε αναμνηστική φωτογραφία, πηγαίνω τον Λάζαρο στην Λευκάδα να συνεχίσει τις διακοπές του,από εκεί περνάω απέναντι Ιταλία, δίνω 400 χήνες στην Σιένα, παίρνω την ιδιοκτησία του Βερόν, πάω Έμπολι και κλείνω Σαουντάτι με 400 χιλιάρικα από την Έμπολι, ανεβαίνω Μιλάνο και τσιμπάω τον Ρίμπας από την Ίντερ δανεικό, μετά Τορίνο να δω μια γνωστή γκόμενα να ξεχαρμανιάσω, γυρίζω οδικώς Θεσσαλονίκη, μπαίνω από Καλοχώρι για να δείξω στους παίχτες την Νίκης την πλατεία Absolut και τον Πύργο, φτάνω τούμπα, τους κερνάω σουβλάκια πρώτα και ρετσίνα και μετά στα γραφεία της ΠΑΕ. Εκεί ξεφορτώνω παίχτες, δίνω τα συμβόλαια και τα υπόλοιπα 3 πακέτα και πάω κάτω στα ταμεία να αγοράσω και το διαρκείας.

Υ.Γ.: Η βενζίνη, τα ακτοπλοϊκά και τα σουβλάκια δικά μου.....]

έχω κλάσει απο το γέλιο....χαχαχα ρε το τυπάκι.....

αν οι Mods θεωρούν ότι παραβιάζεται κανόνας του site προφανώς μπορούν να προβούν σε βιαιοπραγία...;D
xaxa ontws koryfaio!!!!
alla eipame...3,8 myria einai APISTEYTO poso
Προτιμω αθλητικο κεντρο παρα χριστοδουλοπουλο...............
ΠΑΟΚ G4Α

MetroStar

• Guest
« Reply #1365 on: June 20, 2008, 21:21:07 »
Δεν βλέπω να σας προβληματίζει μάγκες κάτι άλλο όμως.... ο Χριστοδουλόπουλος δηλώνει γαύρος άρρωστος και είναι από τα Διαβατά!!!, αν δε κάνω λάθος..... Κάνω αυτή την επισήμανση για να τονίσω αυτό που έγραψα σε άλλο ποστ (στο ίδιο τόπικ) περί πιτσιρικάδων που θα κάνουν ουρές στα summer cump των γαυροβάζελων στη Θεσσαλονίκη.... Να πάει στο καλό ο Χριστοδουλόπουλος, ο Τερλέγκας και ο κάθε παπάρης, αλλά όχι στο ποκ μάγκες!!!! μικραίνουμε έτσι.... όπως είπε και ο Nikos1988, το ποκ μας βλέπει με συμπάθεια, σαν τη γριά, το ρούλη ή το νιόνιο και την ξάνθη..... εγώ αυτό δεν το μπορώ, και στο κάτω κάτω της γραφής μερικές φορές στον άνθρωπο αξίζει η περιφάνεια και όχι μόνο τα χρήματα.... Άλλο να μην τον θέλω και να φεύγει και άλλο να έρχονται να ανοίγουν την πόρτα και να τον πέρνουνε!!!! Και ο κόσμος λογικό είναι να κράξει..... γιατί αν το σκεφτήτε με τη θα ισοροπίσει την ψυχολογική του ζυγαριά? με το Χαλκιά, τον Ίβιτς, τον Αναστασάκο και τον Μπακαγιόκο?

Ε τι να κάνουμε ρε φίλε? Αφού δεν αντέχουμε οικονομικά να τους χτυπήσουμε και να αντισταθούμε.Από οικονομικής πλευράς είμαστε στα ίδια (για να μην πω και χειροτερα) και με τον νιονιο και με την ξάνθη και με τον νιονιο. Και δυστυχώς αυτό που μετράει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κυρίως τα λεφτά,η μαρμίτα που λέει και ένας βλάκας.Ευτυχώς όμως όχι πάντα. Αν μπορέσουμε να γαλουχίσουμε μια νέα γενιά ΠΑΟΚτσήδων παικτών απ τις ακαδημίες μας και παράληλα δυναμώσουμε και κάπως οικονομικά θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό.Μια αντίσταση σε στύλ Αθλέτικ Μπιλμπάο που οι παίκτες της είναι homegrown  και βάζουν πάνω απ όλα την ομάδα ανεξαρτήτως χρημάτων.Υπαρχουν περιπτώσεις παίκτες να παίζυον τζάμπα όλη την χρονιά και να κάνουν τρελή υπομονή για τα λεφτά τους.Όμως η ομάδα δεν μπαίνει ποτέ εμπόδιο στις φιλοδοξίες των παικτών της.  Και όταν η Μπιλμπάο πουλάει γιατί και αυτό είναι αναπόφευκτο πουλάει σε μεγάλη τιμή και προτιμάει ομάδες του εξωτερικού ή όχι τις 3 μεγάλες.Γιατί μετά απο Real,Barca και Atletico είναι η Μπιλμπάο η μεγαλύτερη ομάδα.Κάτι σαν και εμάς. Και η αξιοπρέπεια είναι ανεκτίμητη.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1366 on: June 20, 2008, 21:23:37 »
papritsa...με σεβασμό από μέρους μου και πλήρη ειλικρίνεια από μέρους σου απάντησε μου αν θες μόνο σε αυτό:

ποιός μαλάκας πλήν αυτών του ΠΟΚ (από το εξωτερικό ή έστω ο Αστέρας Τρίπολης.χχχχχαχαχαχα) για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του θα δώσει για τον Χριστοδουλόπουλο λεφτά! και μάλιστα λεφτά πάνω από 2 μύρια?

σε παρακαλώ πές μου!

(ΥΓ...έ ρε και κάνει ο Βρύζας κανα κουλό και τον πουλήσει στο εξωτερικό με αυτά τα λεφτά...θα πάω να κάνω σφράγισμα στο φρονιμήτη!)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1367 on: June 20, 2008, 21:24:27 »
egw 8a proteina ena prama !

den mporoume na milame gia 3,5 , kai 3,7 kai gia 3,8 ekatomyria eyro , epeidh akouge diafores phges,
empistes h'(kai) mh !

den perimenoume prwta tipota episimo kai meta na bgaloume ta symperasmata mas?
lew egw twra....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1368 on: June 20, 2008, 21:27:23 »
papritsa...με σεβασμό από μέρους μου και πλήρη ειλικρίνεια από μέρους σου απάντησε μου αν θες μόνο σε αυτό:

ποιός μαλάκας πλήν αυτών του ΠΟΚ (από το εξωτερικό ή έστω ο Αστέρας Τρίπολης.χχχχχαχαχαχα) για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του θα δώσει για τον Χριστοδουλόπουλο λεφτά! και μάλιστα λεφτά πάνω από 2 μύρια?

σε παρακαλώ πές μου!

(ΥΓ...έ ρε και κάνει ο Βρύζας κανα κουλό και τον πουλήσει στο εξωτερικό με αυτά τα λεφτά...θα πάω να κάνω σφράγισμα στο φρονιμήτη!)

συμφωνώ απόλυτα. Μόνο εδώ για λαϊκή κατανάλωση θα πάρεις αυτά τα λεφτά... Έξω δεν είναι μαλάκες οι πρόεδροι ούτε κοιμισμένοι οι οπαδοί...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

jimpapa83

• Guest
« Reply #1369 on: June 20, 2008, 21:28:17 »
sostos....

ligo upomoni pisteuo oti i doiikisi tha kanei auto pou prepei kai tha parei oso to dunaton perissotera apo auti ti metagrafi !!!

kati omos pou ithela na po einai pos re paidia einai kai sto xeri tou Oikodomou to POU THA THELEI NA PAEI !

giati mporei i diafora sta simbolaia pou prosferoun na einai megali ...mporei i protasi tou bazelou na simferei ton PAOK alla den simainei oti o paixtis THELEI na paei kai sto bazelo... kati akoustike oti den thelei bazelo o oikodomos...

den xero ti na po...

pantos ama paroume tosa fraga ...tha erthei "kampionatos" epithetikos sigoura... 8)

e re meres pou mas perimenoun ...tha trelatho sto telos exoun arxisei kai oi zestes gia ta kala .... ;D

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1370 on: June 20, 2008, 21:30:39 »
otan milame gia polisi paixti tou PAOK se omada tis athinas de milame oute gia aksia paixti oute gia xrhmata oute gia antitimo.
den me niazei oute an o xristodoulopoulos einai paixtaras i palto oute an paroume 1 euro i 10 ekatomiria euro.
me niazei oti pligonetai o egoismos mou kai eidika otan proedros einai o zagorakis.
les kai ayrio tha svisoume ta xrei tora pou  pou ton poulise.
to tripima gia mena diskola tha kseplithei.
afou loipon aytoi ti vlepoun epaggelmatika tote kai go ti vlepo pelatis
ta psixika loipon telos mexri na svistei me prakseis i ntropi

Λιγο μπερδευεσαι...
1ον) Με αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις τουλαχιστον 1 παικταρα ,για να μην σου πω 2...

2ον)Αυτα τα λεφτα μπορει να μην πανε για μεταγραφες απαραιτητα, αλλα να μπουν στην αυξηση μετοχικου κεφαλαιου..

3ον)Υπαρχουν ακομα καποια ληξηπροθεσμα χρεη που πρεπει οπωσδηποτε να εξωφληθουν...Περυσι ηταν καμια 6 η' 9 εκατομυρια και φετος εχουν πεσει στα 3 νομιζω...Εδω ειναι το μεγαλο μας προβλημα και οχι στα χρεη του Μπατατουδη και του Γουμενου που βρισκονται στα δικαστηρια...

Αρα με μια τετοια μεταγραφη μπορεις και να μειωσεις αυτα τα χρεη αλλα και να παρεις και καλο παικτη η' να τα βαλεις στην αυξηση...

Και στην τελικη μιλαμε οτι πουλαμε εναν παικτη που ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ τα 3 χρονια που ειναι στην ομαδα με 2,5 μυρια ευρω!! Μην τρελαθουμε κι ολας...Καλο το συναισθημα αλλα και λιγη λογικη δεν βλαπτει...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1371 on: June 20, 2008, 21:31:15 »
Billy...:οπως έχεις καταλάβει συμπεράσματα δεν βγάζουμε! (χολή βγάζουμε μερικοί!!! χαχαχαχα χουμοράκι)
συμφωνω ας περιμένουμε!
μπορεί να μας δώσουν και Γκαλέτι σε λίγο! χαχαχαχαχα

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #1372 on: June 20, 2008, 21:31:24 »
Όπως για τον Ντάνι δεν είπε κανείς τίποτα έτσι και για τον Ταγαρόπουλο δεν θα μιλούσε κανένας, ΕΑΝ δεν είχαμε πάρει παίχτες που τους παράτησε ο ρούλης και το τυρί!!!
PAOK is a Social Movement!

idoukel

• Guest
« Reply #1373 on: June 20, 2008, 21:33:24 »
Διαβαζοντας στο novasport ειδα οτι το τελικο ποσο που δινει ο ΠΑΟ για να τον παρει ειναι 3.500.000 μαζι με τις χορηγιες

αν ισχυει το ποσο αυτο καλο του ταξιδι........................

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1374 on: June 20, 2008, 21:37:10 »
Ρε παιδιά να ρωτήσω εγώ κάτι;;;Άμα ζητούσανε πχ τον Εγκωμίτη 3.5 μύρια σύνολο τον δίνατε ή όχι;;
Και θα ρωτήσω εγώ τώρα σε αυτούς που θα πούνε ναι.
Τι παραπάνω έχει προσφέρει ο οικοδόμος από το παλικάρι τον κύπριο;;
Μην μου πείτε για προσδοκίες και ικανότητες...Αυτά δεν κανονίζουν(δεν θα έπρεπε να κανονίζουν τις τιμές,άσχετα αν μας συμφέρει!)..
Δεν θέλω να ξαναγράψω την άποψη μου ,απλά ρωτάω..

Περιμένω απάντηση από τους φίλους papritsa και Νίκο..

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #1375 on: June 20, 2008, 21:37:16 »
molis twra eipane ston sky oti o pao arpazei mesa apo ta xeria tou oliempiakou ton xristodoulopoulo

twra egw na tsatistw i oxi. de kserw mperdeftika  >:(

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1376 on: June 20, 2008, 21:37:46 »
Όπως για τον Ντάνι δεν είπε κανείς τίποτα έτσι και για τον Ταγαρόπουλο δεν θα μιλούσε κανένας, ΕΑΝ δεν είχαμε πάρει παίχτες που τους παράτησε ο ρούλης και το τυρί!!!

Σορρυ αλλα οι παικτες που παρατησε ο ρουλης ειναι ο Ιβιτς και ο Χαλκιας..? ::) Βαραει ασχημα αυτη η πουτανα η ζεστη τελικα... 8)
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

jimpapa83

• Guest
« Reply #1377 on: June 20, 2008, 21:39:24 »
ki omos Isxuei !! einai 2,2 ek. Sun 1.600.000-1.8  xorgia 2 xronon !!!! etsi grafei toulaxiston sto Sport.gr oti mallon kleinei me auta ta fraga .... :o

entaxei manges ean ginei auto to deal tha einai i poio Uperektimimeni metagrafi EVER ! einai o monos paixtis pou feugei me tosa fraga xoris na EXEI PROSFEREI stin ousia TIPOTA ! stin ousia dinoun sxedon 4 mirria gia mia "UPOSXESI" oti tha paixei Mpala sto mellon kai oti einai TALENTO ! ante na doume ....

MetroStar

• Guest
« Reply #1378 on: June 20, 2008, 21:42:17 »
ki omos Isxuei !! einai 2,2 ek. Sun 1.600.000-1.8  xorgia 2 xronon !!!! etsi grafei toulaxiston sto Sport.gr oti mallon kleinei me auta ta fraga .... :o

entaxei manges ean ginei auto to deal tha einai i poio Uperektimimeni metagrafi EVER ! einai o monos paixtis pou feugei me tosa fraga xoris na EXEI PROSFEREI stin ousia TIPOTA ! stin ousia dinoun sxedon 4 mirria gia mia "UPOSXESI" oti tha paixei Mpala sto mellon kai oti einai TALENTO ! ante na doume ....

Oxi kai ever.Οπος apodeixtike afti itan tou Mixalaki

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1379 on: June 20, 2008, 21:43:42 »
άμα εμπιστευόντουσαν  την διοίκηση και τις ποδοσφαιρικές γνώσεις που έχουν αυτή που την απαρτίζουν ...δεν θα "χαλιοντουσαν" ...και όχι και τους παράτησε το σκουλήκι ...από 300000 τους έδινε για να κάτσουν
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος