Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 41919 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

legones

• Guest
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1240 on: June 20, 2008, 13:43:21 »
Θα δειξει στο τελος ρε μαγκες......
Ποιος ξερει ? ? ?
Στο τελος μπορει να σκασει και προταση απο Ιταλια........

MetroStar

• Guest
« Reply #1241 on: June 20, 2008, 13:44:00 »
Αμα είναι έτσι ΟΚ γιατί το άλλο μου φάνηκε λίγο κουφο είναι η αλήθεια.Δε διαβασα προσεκτικα τι είχε ειπωθεί πριν.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1242 on: June 20, 2008, 13:45:42 »
PORTA REEEEEEEEEEEEE!!

3 akatevata lamogia kai daniko ton salpi gia karpazoeispraktora eksw apo tin 4.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1243 on: June 20, 2008, 13:46:38 »
Ψυχραιμία, θα τα μάθουμε όλα...
Πάντως 2,2 + 15% + λεφτά από χορηγία δεν είναι κακή προσφορά. Μπορούμε δηλαδή να τη συζητήσουμε  ;)

υγ/ Κι εγώ δε θέλω να πάει σε γαυρο-βάζελο αλλά εάν δε μπορούμε να το αποφύγουμε προτιμώ βάζελο από γαύρο γιατί η άφιξη του οικοδόμου θα σημάνει το τέλος του κοντού που πιθανότατα θα δοθεί δανεικός και θα τελειώσει την καριέρα του σε καμιά επαρχιακή...
Όλα εδώ πληρώνονται.
Είμαι κακός;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

zan

• Guest
« Reply #1244 on: June 20, 2008, 13:46:57 »
Η χορηγια Marfin ειναι στα πλασια συνεργασια με την Α.Μ.Κ απλα η πωληση χριστοδουλοπουλου βοηθαει ...... ;) Γαματω deal !!!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1245 on: June 20, 2008, 13:47:30 »
2,2 μυρια ντουκου τα λεφτα και οχι σε δωσεις (οπως ηθελε ο γαυρος)
χορηγια Βγενοπουλου
15% μεταπωλησης
μπονους απο συμετοχες Λαζαρου  στο Βαζελο

Αυτα ειναι οτι ακουστηκαν στα ραδια............
Football Manager γιναμε......... χα, χα
Αντε να δουμε τι ειναι αληθεια στο τελος...........

ποση ειναι η χορηγια ρε παιδια,,,η μαρφιν ειναι πολυ γερο ονομα,,,και η χορηγια ας πουμε αν μπει πισω στην φανελα αναγκαστικα δεν θα εχουμε citibank που περισι εδωσε 300 ας πουμε.

πειτε αναλυτικα τι λενε στα ραδια.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1246 on: June 20, 2008, 13:49:41 »
Ακόμη να τον δώσουμε τον καραγκιόζη;
Άντε να πάρουμε κανένα παιχταρά να βγάλουμε γούστα

Όσο σκέφτομαι πως μπορεί να δω τα ξυνισμένα μούτρα του ξανά του χρόνου και να περπατάει λες και μας κάνει χάρη...  :cwm23:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1247 on: June 20, 2008, 13:50:36 »
Ψυχραιμία, θα τα μάθουμε όλα...
Πάντως 2,2 + 15% + λεφτά από χορηγία δεν είναι κακή προσφορά. Μπορούμε δηλαδή να τη συζητήσουμε  ;)

υγ/ Κι εγώ δε θέλω να πάει σε γαυρο-βάζελο αλλά εάν δε μπορούμε να το αποφύγουμε προτιμώ βάζελο από γαύρο γιατί η άφιξη του οικοδόμου θα σημάνει το τέλος του κοντού που πιθανότατα θα δοθεί δανεικός και θα τελειώσει την καριέρα του σε καμιά επαρχιακή...
Όλα εδώ πληρώνονται.
Είμαι κακός;

Na αγιασει το στομα σου αδερφέ μου..... ;D

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1248 on: June 20, 2008, 13:52:16 »
PORTA REEEEEEEEEEEEE!!

ολα ειναι απο την σκοπια και τα βιωματα του καθενος,,,

εσυ που εισαι αθηναιος ΠΑΟΚτσης και θα πας αυριο στην δουλεια και θα σε πει ο βαζελος τατσικο και θυγατρικη και ευχαριστουμε για τον παικτη κλπ εχεις δικαιολογημενα αυτην την αποψη και σε καταλαβαινω απολυτα.

η διοικηση αποφασιζει ομως και η διοικηση θα παει την δευτερα στα γραφεια και θα συναντησει ισολογισμους χρεη,μεταγραφικους σχεδιασμους κλπ.

εγω πιστευω οτι ειναι ενα deal που δεν με ντροπιαζει σαν οπαδο.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1249 on: June 20, 2008, 13:52:23 »
Ο ένας έφαγε πόρτα, πάμε και για τον δεύτερο τώρα. Έλα να μπαίνει το χεράκι βαθιά στην τσέπη... Έλα κυρ σωκράτη και σεις κύριοι λαγοί, έλα να ανεβαίνουμε στα 3 μύρια...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zan

• Guest
« Reply #1250 on: June 20, 2008, 13:56:08 »
2,2 μυρια ντουκου τα λεφτα και οχι σε δωσεις (οπως ηθελε ο γαυρος)
χορηγια Βγενοπουλου
15% μεταπωλησης
μπονους απο συμετοχες Λαζαρου  στο Βαζελο

Αυτα ειναι οτι ακουστηκαν στα ραδια............
Football Manager γιναμε......... χα, χα
Αντε να δουμε τι ειναι αληθεια στο τελος...........

ποση ειναι η χορηγια ρε παιδια,,,η μαρφιν ειναι πολυ γερο ονομα,,,και η χορηγια ας πουμε αν μπει πισω στην φανελα αναγκαστικα δεν θα εχουμε citibank που περισι εδωσε 300 ας πουμε.

πειτε αναλυτικα τι λενε στα ραδια.
Mπορει και στο μπροστινο μερος ποτε δεν ξερεις.... Μπορει και στο σορτσακι...Φραγκα ναναι και δεν με νοιαζει που ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1251 on: June 20, 2008, 13:58:36 »
PORTA REEEEEEEEEEEEE!!

ολα ειναι απο την σκοπια και τα βιωματα του καθενος,,,

εσυ που εισαι αθηναιος ΠΑΟΚτσης και θα πας αυριο στην δουλεια και θα σε πει ο βαζελος τατσικο και θυγατρικη και ευχαριστουμε για τον παικτη κλπ εχεις δικαιολογημενα αυτην την αποψη και σε καταλαβαινω απολυτα.

η διοικηση αποφασιζει ομως και η διοικηση θα παει την δευτερα στα γραφεια και θα συναντησει ισολογισμους χρεη,μεταγραφικους σχεδιασμους κλπ.

εγω πιστευω οτι ειναι ενα deal που δεν με ντροπιαζει σαν οπαδο.

Sigoura den mas ntropiazei i prosfora Vedder, apla pistevw oti mporoume na tous paroume kialla.
Oti kai an kanoun pantws egw mazi tous tha eimai. Dwse porta omos kalitera  ;D :P

legones

• Guest
« Reply #1252 on: June 20, 2008, 14:00:37 »
Παντως αυτο που ειναι εντυπωσιακο και πρεπει να τονιστει ειναι ο προγραμματισμος της ΠΑΕ........ τον αναπληρωσε πριν φυγει καν........ με παικτη ονομα (και οχι ταλεντο) με 150χιλιαρικα...........

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1253 on: June 20, 2008, 14:18:27 »
ta vazelia sto forum to exoun gia teliko
2.2 kai xorigia kai pososta apo metapolisi

The_Cure

• Guest
« Reply #1254 on: June 20, 2008, 14:29:44 »
Eτσι μου μετεφερε και μενα φιλαρακι μου λαγος,απο την χαμουτζια.Το θεωρουν τελειωμενο το θεμα.....

jimpapa83

• Guest
« Reply #1255 on: June 20, 2008, 14:33:37 »

paidia tora pou mpikan kai oi dio gia ta kala stin apoktisi tou oikodomou  nomizo pos i doiikisi tha to ekmetaleutei kai tha anebasei kai allo tin timi . Pisteuo kai ego pos tha protimisoume ton bazelo gia pollous logous . Alla kati mou leei oti tha to kathisterisoune mexri na bgei i teliki apofasi gia tin porto  ;) ;)

pantos emena den me xalaei i sigekrimeni metagrafi dioti to palikari apla den ithele na paixei re pousti mou kai ti na ton kano etsi ? ti ? entaxei exei ola ta fonta na ginei nr1 alla oxi se mas , den to thelei kai auto fenete , as paei loipon ekei pou thelei na anasanoume kai emeis oikonomika , na paroume kai kana 2-3 paixtarades me ta fraga ! giati me tosa ferneis ONOMA oxi asteia etsi ? kai 2 malista !

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1256 on: June 20, 2008, 14:35:03 »
Gia mena i polisi tou einai lathos!! Kai tou Lazarou kai tou Melissi! Den prepei na fygoun. Den exei noima na pairnoume 3-4 xenous paiktes pou tha katsoun 1-2 xronia k na dioxnoume kathe Ellina paikti. TERASTIO LATHOS!

MetroStar

• Guest
« Reply #1257 on: June 20, 2008, 14:35:13 »
Ναι ρε μην πιστεύετε τον κάθε άσχετο που λέει κάτι. Λογικά θα απαντήσει ο Ολυμπιακός με καλύτερη πρόταση.Μπαίνουμε σε μια φάση πλειστηριασμού.Άσε που υπάρχουν φήμες και για πρόταση της τελευταίας στιγμής απο Γερμανία μεριά...

MetroStar

• Guest
« Reply #1258 on: June 20, 2008, 14:36:22 »
Gia mena i polisi tou einai lathos!! Kai tou Lazarou kai tou Melissi! Den prepei na fygoun. Den exei noima na pairnoume 3-4 xenous paiktes pou tha katsoun 1-2 xronia k na dioxnoume kathe Ellina paikti. TERASTIO LATHOS!

Βρε λάθος είναι αλλά τι να τον κάνεις αμα θέλει να φύγει ο παίκτης?Και ο Λάζαρακος περπατάει.Αμα δε μας θέλει μια δε τον θέλουμε δέκα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1259 on: June 20, 2008, 14:39:08 »
Zagor trelane tous, edw exei arxisei na tous poulaei mourh kai o skordogiatros  ;D
Pane auta pou kserate mounopana, apo dw kai pera 8a ta skate xontra. Ante kante ta 2.5 muria kai parte ton neo domazo  :extralaugh:
A re oikodome megaleia pou se perimenoun. Didumo trelo me ton konto. A kai pou se, bountou bountou gia klhrwsh PAOK - bazelos prwth agwnistikh. E re glentiaaaa pou leei kai o karagiozhs.
Στον κοσμο αλλος κανενας