Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42224 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1180 on: May 20, 2008, 14:51:45 »
Γιατί, πήρε τον Νινη? Μόνο τον Παπασταθόπουλο πήρε και μάλιστα θα κοπεί και αυτός....
PAOK is a Social Movement!

bagos1

• Guest
« Reply #1181 on: May 20, 2008, 14:53:17 »
oso menei se  auton ton paok o oikodomos gia emena peftei h timi tou, afou katarxas o santos den kserei se poia 8esi na ton valei ti na leme twra na dwsei 3,5 miria h porto kai na parei ti?? senter for? epi8etiko half?? epiteliko half?? se ka8e agona ton alazei kai 8esh...............
kai esi re lazare ti tis 8es tis truples?? pekse mpalitsa na se dei kanas scouter....................................(gia ton xtesino agona lew)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1182 on: May 20, 2008, 14:54:57 »
h e8nikh gia to euro anakoinw8hke kai den allazei, para mono se periptwsh traumatismou paixth, opote 8a klh8ei antikatastaths. oso gia ton rehagel pou lete, gia mena o an8rwpos einai megalos kollhmatias, alla den mporeite na tou peite kai koubenta. euro sas peire  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1183 on: May 20, 2008, 14:56:51 »
Εαν θελει ο παναθηναικος και η αεκ θα τον παρει
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1184 on: May 20, 2008, 15:01:01 »
Re paidia, akouw pollous na lene gia to Xristodoulopoulo sto Euro kai aporw apo pou ta vgazoun auta. Epeidh epaikse x8es sto filiko; Ma ex8es leipane diaforoi paiktes pou paizoun sto ekswteriko kai oi paiktes tou gaurou. Den uparxei oute 1 stis 1000 periptwsh na paei o Xristodoulopoulos sto Euro, opote mhn trellaineste oti 8a anevei h timh tou kai kala. Ta pragmata einai apla. Sto Euro pane 23, ek twn opoiwn oi 3 termatofulakes, opote menoun 20. Exoume kai leme: Seitaridhs, Torosidhs, Spuropoulos, Buntra, Dellas, Kurgiakos, Antzas, Gkoumas, Patsatzoglou, Katsouranhs, Mpasinas, Karagkounhs, Tziolhs, Amanatidhs, Giannakopoulos, Samaras, Xaristeas, Salpiggidhs, Gkekas, Lumperopoulos, sunolo 20. Den pisteuw na 8ewreite oti uparxei periptwsh na parei o Rehagel ton Xristodoulopoulo sth 8esh kapoiou ek twn Giannakopoulou, Samara, Xaristea, Salpiggidh, Gkeka, Lumperopoulou; An uparxei periptwsh kapoios apo autous tous 23 na mhn paei, ante na einai o Buntra, alla se auth thn periptwsh 8a parei allon amuntiko. Alla kai mesoepi8etiko na parei (pou den), 8a parei p.x. to Ninh. Opote coolarete...

thomas

• Guest
« Reply #1185 on: May 20, 2008, 15:03:08 »
Καλως η κακος μαγκες ο χριστοδουλοπος θα πουληθει θελουμεδε θελουμε,η προγματικοτητα ειναι σκληρη οταν εγω στο μαγαζι μου εχω επιταγες να πληρωθουν αρχιζω και ριχνω τις τιμες εκποιω εμπορευματα και παει λεγοντας.Το θεμα ειναι ο ΠΑΟΚ να μπορεσει να αυξηση  το τιμημα. ο τροπος ειναι και  ενας μαλλον ο πιο ευηκτος δηλ
με παρεμβαση Ζαγορακη ο παιχτης να συμπεριλιφθει στην εθνικη και να παιξει.ΒεΒαια ο παναθηναικος καροιδο δεν ειναι θα πιεση και για να μην παει γιατι τον παιχτη θα τον και αλλα ματια και θα γινει δημοπρασια .ο  φιλος Δικεφαλος το επιασε το νοημα

Όπως άκουσες φίλε από το Ζαγοράκη ο ΠΑΟΚ δεν ξεπουλάει.Ας δώσουν 4 εκ. να τον πάρουν,απλά πράγματα.Όσο για αυτά που λες για Εθνική είναι αστεία πράγματα ο Ρεχάγκελ δεν ακούει τον Θεό τον ίδιο θα ακούσει τους μπουμπουκόφλωρους?Επιτέλους η Εθνική έχει έναν προπονητή με κάκαλα ;)

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1186 on: May 20, 2008, 15:08:55 »
Re paidia, akouw pollous na lene gia to Xristodoulopoulo sto Euro kai aporw apo pou ta vgazoun auta. Epeidh epaikse x8es sto filiko; Ma ex8es leipane diaforoi paiktes pou paizoun sto ekswteriko kai oi paiktes tou gaurou. Den uparxei oute 1 stis 1000 periptwsh na paei o Xristodoulopoulos sto Euro, opote mhn trellaineste oti 8a anevei h timh tou kai kala. Ta pragmata einai apla. Sto Euro pane 23, ek twn opoiwn oi 3 termatofulakes, opote menoun 20. Exoume kai leme: Seitaridhs, Torosidhs, Spuropoulos, Buntra, Dellas, Kurgiakos, Antzas, Gkoumas, Patsatzoglou, Katsouranhs, Mpasinas, Karagkounhs, Tziolhs, Amanatidhs, Giannakopoulos, Samaras, Xaristeas, Salpiggidhs, Gkekas, Lumperopoulos, sunolo 20. Den pisteuw na 8ewreite oti uparxei periptwsh na parei o Rehagel ton Xristodoulopoulo sth 8esh kapoiou ek twn Giannakopoulou, Samara, Xaristea, Salpiggidh, Gkeka, Lumperopoulou; An uparxei periptwsh kapoios apo autous tous 23 na mhn paei, ante na einai o Buntra, alla se auth thn periptwsh 8a parei allon amuntiko. Alla kai mesoepi8etiko na parei (pou den), 8a parei p.x. to Ninh. Opote coolarete...

βγηκε η αποστολη ηδη,δεν ειναι μεσα...    http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Euro2008/Greece/199406.html
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1187 on: May 20, 2008, 15:13:25 »
Φιλε o Παοκ ειναι στην αναγκη χρημα δεν υπαρχει οσο για την ανπροσαρμογη 200 περνει τωρα(δεηλ ταβανη για τον Παοκ) μεθαυριο θα θελει περισσοτερα,Με τη θα του τα δωσεις ,εκτος αν τον αφησεις ελευθερο.
Οσο για τον Ρεχγκελ επετρεψεμου να διαφωνησω
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1188 on: May 20, 2008, 15:16:44 »
Τα πράγματα για μένα είναι λίγο-πολύ απλά.
Η ομάδα πονάει στην επίθεση και ο Οικοδόμος είναι μια λύση μπροστά. Εάν η ΠΑΕ τον πουλήσει, πρέπει με τα λεφτά που θα πάρει να μπορέσει να αναπληρώσει το κενό και να πάρει ΕΤΟΙΜΟ επιθετικό.
Ο βάζελος και ο κάθε βάζελος δεν παίρνει έτοιμο παίκτη, αλλά πολλά υποσχόμενο.
Εμείς όμως χρειαζόμαστε ΕΤΟΙΜΟ επιθετικό.
Συνεπώς δεν είμαι αντίθετος στο να τον πουλήσουμε αλλά θα πρέπει να μπορούμε με τα ανταλλάγματα να πάρουμε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και φυσικά όχι δανεικούς.
Δεν ξέρω εάν κάτι τέτοιο γίνεται, μόνο η διοίκηση το γνωρίζει και κυρίως ο Βρύζας που καλείται να πάρει λεφτά στο ένα χέρι και να τα δώσει από το άλλο.
Πχ για τον Ντάνι λένε θα πάρουν λεφτά, αλλά λένε ότι έχουν ήδη κλείσει τον Κόβατς. Εάν αληθεύει δεν έχω πρόβλημα να τον πουλήσουν στη σωστή τιμή γιατί έχουν βρει ΕΤΟΙΜΟ τερματοφύλακα. Στη θέση του οικοδόμου όμως δεν υπάρχει τίποτα... που να γνωρίζουμε.
Αυτό που θα με ξενερώσει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ θα είναι να δώσω εγώ τον πολλά υποσχόμενο παίκτη για να πάρω δανεικό.
Εκεί θα ξενερώσω.
« Last Edit: May 20, 2008, 15:25:09 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

kostas4

• Guest
« Reply #1189 on: May 20, 2008, 15:26:19 »
Η ομάδα πονάει στην επίθεση και ο Οικοδόμος είναι μια λύση μπροστά.

ο χριστοδουλοπουλος δεν ειναι επιθετικος.βασικα ουτε αυτος ξερει τι ειναι

κατα τα αλλα συμφωνω

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #1190 on: May 20, 2008, 15:39:38 »
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=65330

10 εκ. βάζει ο φαρμακοτρίφτης στο βάζελο.....

Μάγκες μου να καταλάβετε κάτι...... ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΗ!!!! Πόσα λέει η ρήτρα? 5 μιλιόνια!!!! 5 ακατέβατα!!! Έχετε λεφτά κωλοχαμουτζίδες!!!! Αν τα αξίζει και τι θέση θα τον βάλετε να παίξει..... στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!
PAOK is a Social Movement!

thomas

• Guest
« Reply #1191 on: May 20, 2008, 15:41:05 »
Του χρόνου πάντως ο Λάζαρος θα παίξει πολύ καλή μπάλα.Επιμένω σε αυτό γιατί ξέρω ότι έχει τη θέληση να δουλέψει σκληρά και να δείξει ποιος είναι.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1192 on: May 20, 2008, 15:42:40 »
 :thumbok:

etsi akribws. poulame, alla de ksepoulame. eidika otan prokeitai gia xamoutzomada. ton 8elete polu? elate parte ton me ta fraga sas. o goumenos kai o batman den einai pia edw.
Στον κοσμο αλλος κανενας

thomas

• Guest
« Reply #1193 on: May 20, 2008, 15:42:52 »

Μάγκες μου να καταλάβετε κάτι...... ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΗ!!!! Πόσα λέει η ρήτρα? 5 μιλιόνια!!!! 5 ακατέβατα!!! Έχετε λεφτά κωλοχαμουτζίδες!!!! Αν τα αξίζει και τη θέση θα τον βάλετε να παίξει..... στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!

Μαζί σου αδερφέ 100%.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1194 on: May 20, 2008, 16:54:27 »
Του χρόνου πάντως ο Λάζαρος θα παίξει πολύ καλή μπάλα.Επιμένω σε αυτό γιατί ξέρω ότι έχει τη θέληση να δουλέψει σκληρά και να δείξει ποιος είναι.
Αυτό δεν δείχει επαγγελματισμό.Ας το έδειχνε από φέτος.
Είχα ξαναδεί παραπλήσιο ποστ σου πιο παλιά.
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.
όλοι θέλουν να δείξουν τι αξίζουν.
Αλλά τα λόγια δεν μου λένε και τίποτα.Και προτιμώ να μην φάω μια φούσκα για άλλη μια χρονιά,εφ'όσον μπορώ να οικονομήσω 2+ μύρια.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1195 on: May 21, 2008, 13:20:42 »

Μάγκες μου να καταλάβετε κάτι...... ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΗ!!!! Πόσα λέει η ρήτρα? 5 μιλιόνια!!!! 5 ακατέβατα!!! Έχετε λεφτά κωλοχαμουτζίδες!!!! Αν τα αξίζει και τι θέση θα τον βάλετε να παίξει..... στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!

4 ειναι η ρητρα νομιζω και για μενα καθολου απιθανο να τα δωσουν και να τον παρουν εαν η ΠΑΕ το παιξει λιγο δυσκολη

bagos1

• Guest
« Reply #1196 on: May 21, 2008, 14:02:43 »
exw mia aporia ama mporei kaneis na mou tekmhriosei mia apantisi 8a eimouna upoxreomenos

loipon 8elw na kserw mexri twra sta 2,5 xronia pou einai o oikodomos sthn omada ti exei kanei wste na aksizei mia sugekrimenh timh

gia paradeigma protos skorer den eitane pote opos o prodotis gia na aksizei 1.5 mirio
asist kai ka8etes pases san ena kalo dekari den einai gia na aksizei px 3 miria

A kai kati allo na mou pei kapoios kai se ti 8esh paizei

den einai eironiko to mail mou kai makari na ton poulisoume kai 10 miria alla isos na uperektimamai kapoia pragmata

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1197 on: May 21, 2008, 14:20:14 »
δεν εχεις αδικο φιλε,αν καταφερουμε να πουλησουμε τον λαζαρο καμμια 2,5 εκ τον σαλπιγγιδη θα πρεπε να τον ειχαμε πουλησει 10.....αλλα δυστυχως τον ξεπουλησε ο απατεωνας.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1198 on: May 21, 2008, 14:36:25 »
ο Σαλπιγγίδης αξίζει 6εκ σύμφωνα με αυτό:
http://www.transfermarkt.de/de/verein/265/panathinaikosathen/uebersicht/startseite.html
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1199 on: May 21, 2008, 14:47:44 »
καλα αυτο το 1,5 εκ και δυο παικτες δανεικους που τους πληρωναμε εμεις,για παικτη που σταθερα εχει 15 γκολ μ.ο. στο πρωταθλημα οτι και να γινει και μαρκαρει σε ολα τα μηκη του γηπεδου ηταν κανονικο ξεπουλημα....

ο τζιγκερ κατι μας χρωσταει.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!