Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42154 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1020 on: April 15, 2008, 17:41:54 »
kai an ta poulisoume ston zaxabi tora pou dinei paixtes ston gayro meta poios akouei ton nikola...
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1021 on: April 15, 2008, 17:46:04 »
ti lete re paidia twra, plaka kanete? poios 8a dwsei 5 muria na parei ton oikodomo? gia toso zwa tous exete autous pou exoun na dwsoun 5 muria? to paidi mporei na kserei mpala opws lene polloi (egw den to exw dei akoma), alla einai o orismos tou malakismenou kai tou apei8arxou paixth. mono problhmata mporei na dhmiourghsei autos se omada. zagor ama breis kanena malaka pou skaei 5 muria gia ton oikodomo, dwstou kai dwro 10-15 paixtes, ap'autous pou mas perisseuoune. exoume pollous tetoious.  ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1022 on: April 15, 2008, 18:10:39 »
2,5 εκ , 50% απο μεταπωληση, 6 παιχνιδια απων(σαν τον σπυροπουλο) απο μεταξυ μας αναμετρησεις και τον μαλαρτζ ελευθερο.

μια καλη συμφωνια. βεβαια με λιγοτερα διαρκειας του χρονου. και παντα με το ρισκο να βγει παιιχταρας και να τραβας τα μαλια σου η να βγει παλτο και να εχεις παρει την εκδικηση σου για την υποθεση σαλπιγκιδη απο τον ραλιστα που μας ειχε γαμησει(3 παικτες δανεικοι δουρειοι ιπποι του βαζελου). και πριν γινει το ντιλ να συμφωνησουν οι συνδεσμοι μην εχουμε τιποτα υστεριες ( πουλαμε τα ταλεντα μας στο ποκ κλπ.).

thomas

• Guest
« Reply #1023 on: April 15, 2008, 19:00:46 »

Ωραία.Έχουμε πουλήσει τη μισή ομάδα ήδη,ανακοινώνουμε και τιμές που μας ικανοποιούν κατά τα άλλα πιστεύουμε στον Ζαγοράκη και δεν προσπαθούμε να επηρεάσουμε την κρίση.Πως το είπε ο άλλος "Θόδωρε σ'αγαπάμε Θόδωρε διώξε τον Σάντος" Ας το συνεχίσουμε, διώξε τον Ντάνι διώξε τον Λάζαρο κλπ.Ρε θα τρελλαθούμε εντελώς,τελείωσε η στήριξη στο 8μηνο έτσι?
« Last Edit: April 15, 2008, 19:11:30 by tsakalaki »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1024 on: April 15, 2008, 19:04:42 »
@thomas...
ρε φίλε τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
είμαστε σε ένα ανοικτό forum και λέμε μια άποψη, δε βρίζουμε κανένα
και κυριότερο δεν έχει εκδηλωθεί καμία επίσημη θέση από τη διοίκηση έτσι ώστε όποιος λέει ας πουληθεί ή ΝΑ πουληθεί να αντιδρά με αυτή την τοποθέτηση στην εκδηλωμένη θέση της διοίκησης! μη τρελαθούμε και τελείως
και στο κάτω κάτω οκ..."σιγά ρε φίλε τους παίκτες!" το μισό πάθος που δείχνεις εσύ να τους υποστηρίζεις αν έδειχναν μια χαρά νεύρα θα είχαμε όλοι τώρα...λες και είδαμε κανένα Μπουφόν και κανένα Ντρογκμπά φέτος..(και πέρισυ λέω εγώ!)
φιλικά πάντα!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1025 on: April 15, 2008, 19:32:55 »
Συμφωνω μαζι σου αδερφε. Μπορει με τις νεες προσθηκες παιχτων το καλοκαιρι κ με διαφορετικο προσωπο η ομαδα,να βελτιωθει κι αυτος...Ασε που πιθανον συμμετοχη του στο Euro,θα ανεβασει το κασε του...Δλδ να παρεις τωρα 2 μυρια,ενω σε 2-3 χρονια,να μπορεις να παρεις 4-5??
Και σε ποιον να τον δωσεις?? Στον πρασινο λαγο?? Οχι,ρε πουστη μου,σε κανεναν χαμουτζη,δεν θα ηθελα να δω τον παιχτη αυτον...Εκτος κι αν πληρωσουν ΟΛΗ τη ρητρα του συμβολαιου του   ;)
Ας τον κρατησουν και φετος στην ομαδα και πιστευω οτι θα "μοσχοπουληθει" σε σχετικα συντομο χρονικο διαστημα....
[/quote]
auto akrivws sumfwnw apoluta!as perimenoume ligo kairo kai tha to deite autos o paixtis tha ferei ta perissotera lefta se metagrafi pou exei ginei pote stin istoria tou PAOK.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1026 on: April 15, 2008, 19:53:54 »
Ο Τζίγγερ μετα ίδια λεφτά αγοράζει τα δικαιώματα του Ποστίγκα.....

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1027 on: April 15, 2008, 20:09:22 »
2,5 εκ , 50% απο μεταπωληση, 6 παιχνιδια απων(σαν τον σπυροπουλο) απο μεταξυ μας αναμετρησεις και τον μαλαρτζ ελευθερο.

μια καλη συμφωνια. βεβαια με λιγοτερα διαρκειας του χρονου. και παντα με το ρισκο να βγει παιιχταρας και να τραβας τα μαλια σου η να βγει παλτο και να εχεις παρει την εκδικηση σου για την υποθεση σαλπιγκιδη απο τον ραλιστα που μας ειχε γαμησει(3 παικτες δανεικοι δουρειοι ιπποι του βαζελου). και πριν γινει το ντιλ να συμφωνησουν οι συνδεσμοι μην εχουμε τιποτα υστεριες ( πουλαμε τα ταλεντα μας στο ποκ κλπ.).

Vedder, εσύ σκέφτεσαι ΠΑΟκτσήδικα, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε δίκαιη συμφωνία με τον Βαρδινογιάννη. Για να γίνει μία συμφωνία της προκοπής πρέπει να είναι σε ίδιο επίπεδο οι δύο πλευρές. Εμείς δυστυχώς είμαστε σε πολύ κακή κατάσταση οικονομικά και θα μας πατήσει στον κάλο ο ΠΑΟ. Ευτυχώς δεν έχουμε γούμενο και παγώνη αλλά τα λεφτά είναι λεφτά και ο Ζαγοράκης έχει δεμένα χέρια.

Ότι συμφωνία και να γίνει θα είναι εις βάρος μας. Ας κρατήσουμε τον παίκτη 1-2 χρόνια και μετά βλέπουμε.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1028 on: April 15, 2008, 20:53:06 »
και ο τζιγκερ στα ζορια του ειναι. θελει μεταγραφη εντυπωσιακη γιατι ολοι ειναι εναντιον του. για ενα αριστερο μπακ τον σπυροπουλο εδωσε 2 χαρτια. οποτε μπορουμε να διαπραγματευτουμε καλη τιμη.βγαλε και μια φημη οτι τον πουλας στον γαυρο να τον μπριζωσεις. ο οικοδομος ειναι ταλεντο αλλα κατα την γνωμη μου δεν θα παιξει ποτε μπαλα εδω. δεν ειμαστε η χωρα της υπομονης ουτε στρωμενη ομαδα εχουμε να βρει τον ρυθμο του.αρνητικος θα ειναι και του χρονου,και για τον εαυτο του και για την ομαδα. και χωρις να φταιει μονο αυτος ετσι? δεν εχουμε συνθηκες για ταλεντα.και για μενα η φουρνια του κωστικου ειναι καμμενη απο τις συνθηκες γουμενου. παιζαν δεν παιζαν ολοι ασχολουνταν με τα διοικητικα και βριζαμε θεους και δαιμονες ασε που αλλαξαν καμια 7 προπονητες. μονο ο ηλιαδης εχει τσαγανο να ανεβασει την καριερα του μεσα απο την ομαδα. εδω στις δουλειες μας αν στραβωσει κατι δεν μας σηκωνει το κλιμα με τιποτα.

βεβαια  μακαρι να πουληθει στο εξωτερικο με 3 μυρια η ακομα καλυτερα να εχει διπλα του 10 παιχταραδες του χρονου και να ανεβει βαζοντας 15 γκολ. δυσκολο ομως.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1029 on: April 15, 2008, 21:06:35 »
Διαφωνω με Αγκραφ και συμφωνω με Βεντερ..τωρα μπορεις να πουλησεις τον Λαζαρο με πολλα λεφτα, τωρα που εχει αναγκη ο Τζι απο μια εντυπωσιακη μεταγραφη. Ο Βεντερ εχει 100% δικιο σε αυτο

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #1030 on: April 15, 2008, 21:24:17 »
Óõìöùíþ üôé êáé ï Ôæßããåñ ðéÝæåôáé íá êÜíåé äõíáôÝò êéíÞóåéò áëëÜ óôá ëåöôÜ äåí èá ìáò ÷áñéóôåß. Åßìáé ðïëý åðéöõëáêôéêüò üôáí áêïýù 2.000.000€ ãéá Óðõñüðïõëï. Ôï ßäéï êáé ãéá ôïí ×ñéóôïäïõëüðïõëï. ÔÝëïò ðÜíôùí, ðñïôéìþ íá ìåßíåé êáé íá ðáßîåé êáëÞ ìðÜëëá áëëÜ åìðéóôåýïìáé ôïí Æáãüñ êáé ôïí Âñýæá. ¼ôé áðïöáóßóïõí.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1031 on: April 15, 2008, 22:50:01 »
εγω την γνωμη μου την εχω πει εδω και καιρο και δεν την αλλαζω.ακομα κι αν προκειται για παικτη φανερα αδιαφορο
που η αποδοση του το τελευταιο διαστημα εγινε για ενα σκοπο.να φυγει.θα γουσταρα τακτικες του στυλ
"κοιτα αγορι μου η παιζεις μπαλα η το δελτιο θα το βλεπεις κρεμασμενο στον τοιχο" αλλα θα μου πειτε
αυτα ειναι ξεπερασμενα.και κατι ακομα.λεμε οτι θελουμε να ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλο
αν σημερα πουλησεις εναν παικτη σου στο ποκ επειδη το θελει αυτος,αυριο ενας αλλος παικτης
σου τι θα κανει;αφου θα εχει δει οτι η τακτικη χριστοδουλοπουλου εχει περασει;και ποτε ρε μαγκες
θα κοψουμε μια και καλη τις πωλησεις στο ποκ;δλδ νευριαζουμε οταν γραφουν για παικτες μας οτι τους θελουν
αλλα στην τελικη τους παιρνουνε.να μην θυμισω τωρα ονοματα.ε αυτο το παραμυθι πρεπει να κοπει μαχαιρι
κι ας αρχισει απο αυτον.εκτροφειο δεν θελω να ειμαι κανενος.αλλα τοσα χρονια αυτο κανω.
βαρεθηκα,δεν μπορω αλλο.ο μεγαλος ΠΑΟΚ που εχω στο ονειρο μου ζηταει για μεταγραφη τον τοροσιδη
τον παπασταθοπουλο και τον νινη
υ.γ καλα ρε λετε καλη λυση να ερθει παλι δανεικος.δεν σας αρεσαν οι τρεις που τους φαγαμε στην μαπα;θελετε κι αλλους;
μυαλο δεν θα βαλουμε ποτε

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1032 on: April 15, 2008, 23:09:43 »
πάντως πες-πες-πες οι δημοσιογράφοι τον φάγαμε τον πρόλογο ότι θα πουληθεί.....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1033 on: April 15, 2008, 23:18:56 »
ρε παιδια χωρις πλακα τωρα...εγω δεν βλεπω κανεναν αδιαφορο παικτη.....

βλεπω εναν ταλαντουχο ποδοσφαιριστη που προσπαθει να παιξει καλα,αλλα δεν μπορει να μετουσιωσει το ταλεντο του σε ουσια...

ειτε γιατι ακομα δεν εχει βρει την θεση που του αρμοζει,ειτε γιατι ειναι επιπολαιος και ανωριμος ειτε για αλλους λογους...

αλλα αδιαφορια δεν βλεπω...σορρυ δηλαδη κι ολας....

και μη μου πει κανεις οτι περπατουσε οταν εγινε αλλαγη,γιατι μαλλον ο τυπος τα ειχε παιξει απο τις αποδοκιμασιες και τα μπουκαλια και δεν ηξερε που βρισκοταν.,..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Melb4

• Guest
« Reply #1034 on: April 16, 2008, 07:48:03 »
o Xristodoulopoulos einai to MEGALITERO talento stin Ellada. Eite pairnei metagrafi sto exoteriko i menei ston PAOK. To na ton pouliseis ston pousti panathinaiko einai sfaliara ston egoismo mas. Einai apodeixi oti paramenoume mikri omada gia ta dedomena tou POK. O laos tou PAOK den antehei alles sfaliares.

ive4

• Guest
« Reply #1035 on: April 16, 2008, 10:05:03 »
μούφα μου φαίνεται. Σιγά μην έκανε συζητήσεις ο Ζαγοράκης με τον τζίγγερ για τον Λάζαρο!
Ας σκάσουν την ρήτρα και ας τον πάρουν.
Δε μπορεί τόσα χρόνια να λέμε να μη πουλάμε και τώρα να κάνουμε σενάρια για Φερνάντεζ, Χριστοδουλόπουλο με 2-3 εκ ευρώ που είναι αστεία λεφτά.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1036 on: April 16, 2008, 10:09:57 »
me 3 ek euro ton poulas k les euxaristo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1037 on: April 16, 2008, 10:25:13 »
άντε βάλε τα πάλι να τα αρμέξουμε...

για μένα δεν γεννήθηκε ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος να αξίζει 4-5 εκ ευρώ "πραγματικά"...όποιος πιστεύει ότι ο οικοδόμος αξίζει αυτά τα λεφτά (ή θα φτάσει κάποτε να τα παίρνει), για μένα απατάται. Εδώ άλλα παικτάκια με αποδεδειγμένες καλές εμφανίσεις (Κυριάκος, Καραγκούνης, Σειταρίδης, Κατσουράνης και λοιποί) δεν ακούμπησαν ακόμα αυτά τα λεφτά και έχουν ήδη αποδείξει (αν όχι όλοι οι περισσότεροι) ότι μπορούν παίζουν μπάλα δίπλα σε μεγάλα ονόματα και μεγάλες ομάδες...

Δεν το προσωποποιώ στο Χριστοδουλόπουλο όσο στη χώρα στην οποία ανδρώνετε ποδοσφαιρικά και στα ερεθίσματα που παίρνει (στα 20 παρακαλώ! που δνε έινα δλδ πλέον και τζόβενο)

μετριότητες βγάζει ΣΕ ΟΛΑ  αυτή η χώρα και δεν έχω καταλάβει γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να ισχύει κάτι διαφορετικό. Επειδή έχουμε πείσει τους εαυτούς μας ότι παιχτάκια σαν τον Χριστοδουλόπουλο είναι η ελπίδα του εγχώριου ποδοσφαίρου? Θα τρελλαθούμε! με τι ρε παιδιά? με δημοσιέυματα και αέρα? και από πράξεις και ουσία? Ε δε ζούμεπλέον και στις εποχές που η προπαγάνδα γινόταν μέσω των 10λέπτων ειδήσεων στα σινεμά, δόξα το Θεό έχουμε και μάτια!! και δε βλέπουμε τπτ!

Σχετικά με το αν πουληθεί ή όχι, συναισθηματικά ή "πολιτικά" δε με νοιάζει ας κάνει ο Ζαγοράκης ότι τον φωτίσει, αλλά μη βγει κανείς μετά και πεί όχι έτσι και αλλιώς και γιατί πουλήθηκε (ή δεν) γιατί κάκαλα έχει μόνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ να παίρνει αποφάσεις...οι υπόλοιποι κρίθηκαν λίγοι

Melb4

• Guest
« Reply #1038 on: April 16, 2008, 10:45:25 »
rabbitweed,

pos borei enas ORIMOS anthropos na se parei sta sovara otan grafeis XXXXXXXX genikologies san

"μετριότητες βγάζει ΣΕ ΟΛΑ  αυτή η χώρα και δεν έχω καταλάβει γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να ισχύει κάτι διαφορετικό"

TELEYTAIA FORA

« Last Edit: April 16, 2008, 10:59:40 by BillYpoglwssioS »

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1039 on: April 16, 2008, 10:53:10 »
Melb4 δε ξέρω πόσο ώριμος είσαι και δεν το κρίνω,
αλλά το πόσο ηλίθιο ακούγετε σε εσένα αυτό που έγραψα με αφήνει αδιάφορο, δυστυχώς γιατί έχω τη λυπηρή δυνατότητα να μπορώ να το επιβεβαιώνω κάθε μέρα...
κατα τα λοιπά πες και ένα επιχείρημα για να συνεχίσουμε (αν θες το διάλογο) γιατί πραγματικά θεωρώ κάπως άστοχο να χαρακτηρίζεις ηλίθιο κάτι χωρίς να τεκμηριώσεις την άποψη σου. Συμπληρωματικά δεν έχω απαίτηση από κανένα να με πάρει "σοβαρά" πόσο μάλλον από κάποιον που δεν ξέρω ποιος΄είναι
φιλικά