Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 43026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

demis-g4

• Guest
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #720 on: January 04, 2008, 09:43:56 »
"Μόνο με 2 εκατομμύρια ευρώ δίνουμε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο", λένε στον ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1

e re...... den exoun me ti allo na asxolountai kai oneireuontai.......

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #721 on: January 04, 2008, 09:57:34 »
πάντως άκουσα ότι επειδή είμαστε φίλα προσκύμενοι στην ομάδα των γκαίυ ο Ζαγοράκης το σκέφθηκε και θέλοντας να ευχαριστήσει τα παιδιά από το πουστολιμάνι παρακαλάει τον οικοδόμο να πάει έστω και τζάμπα στον γαύρο αλλά αυτός δεν θέλει λέει....

(μόλις διαβάσατε το αυριανό πρωτοσέλιδο της goalnews)

ive4

• Guest
« Reply #722 on: January 04, 2008, 10:28:59 »
αποκλειστικο :
η αεκ44 ετοιμάζει πρόταση - μαμούθ για τον Λάζαρο. Μας δίνει :
4 εκ ευρώ,
τον δεινόσαυρο Ριβάλντο,
έναν ουρακοτάνγκο στο ύψος του Καστίγιο,
ένα συλλεκτικό cd της Βανδή με την μεγάλη επιτυχία Το ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου κι έκανες να κλαίει ξανά το κοριτσάκι σου,
2 τηλεοράσεις ελτζί,
2 καπελάκια με το σήμα της πούμα (δώρο του Γλού),
τον γυμναστή της ομάδας,
και το σκήνωμα του Αγίου Σέρα Λορένζο Φερέρ από το Τολέδο.

Έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές και η συνάντηση έγινε στο κέντρο ρέξ όπου τραγουδάει ο Καρράς με την Βανδή. Ναι σε λέω~!

mitsos_g4

• Guest
« Reply #723 on: January 04, 2008, 11:11:22 »
xaxaxa!!!!!!wraios  ;D ;D ;D

mitsos_g4

• Guest
« Reply #724 on: January 04, 2008, 11:21:41 »
na rwtisw kati sovara twra...
telika i ritra pou eixe akoustei oti mpike gia ton Lazaro isxuei?poio einai to upsos tis?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #725 on: January 04, 2008, 12:10:07 »
 Η ρήτρα έχει μπει, υπογραφεί και βρίσκεται εν ισχύ. 5 εκατομμύρια ευρώ για ελληνικές ομάδες και 4 εκ. για ομάδες του εξωτερικού
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

fricoulas22

• Guest
« Reply #726 on: January 04, 2008, 12:32:08 »
Αν η ρητρα ειναι οντως τετοια,ειναι πολυ καλο! Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο μεγαλη! Δεν υπαρχει ,λοιπον, περιπτωση , να τον παρει καμια ομαδα , τουλαχιστον για φετος. Και αστους παλι να γραφουνε , εκει κατω..Γιατι παλι μαλακιες γραφουν η γκολ και ο μπραουδατσης...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #727 on: January 04, 2008, 16:21:33 »
Τον ΖΑΓΟΡ τον ξερει ολη η Ελλαδα να μην πω ολη η ΥΦΗΛΙΟΣ. Οποιος θελει τον Λαζαρο, "ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα". Τα γραφεια της ΠΑΕ ειναι ανοιχτα, τα φαχ πλεον λειτουργουν.

Οι κουτρες τελειωσαν πουστρογαυροβαζελοχανουμηδες.

Ο ΖΑΓΟΡ ξερει τι θα κανει. Τα αλλα ολα, οπως πολυ σωστα ειπε και ενα παληκαρι παραπανω, ειναι για να πουλαν φυλλα στους βλαχοαθηναιοους.

Μην μασατε ρε ο ΖΑΓΟΡ ειναι οπαδος και θα πραξει το καλυτερο για την ομαδα μας.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mitsos_g4

• Guest
« Reply #728 on: January 04, 2008, 16:40:32 »
koita Lazarako sugkntrwsou twra methaurio kai kane kanena mpalaki gia na paroume to match giati den se vlepw kala...paikse tin mpala pou ksereis reeeee........

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #729 on: January 04, 2008, 16:48:31 »
skeftite re pedia oti akoma podosfero kalo den exi pe3i o lazaros kai arxisan ta mme kai lene tetia pragmata....skeftite na pe3i podosfero ti exi na gini.....

fricoulas22

• Guest
« Reply #730 on: January 04, 2008, 16:53:18 »
Μαγκα μου , ο Λαζος δεν παει στο γαυροβαζελοχανουμο ! Καποιες κωλοφυλλαδες εγραψαν οτι ο Τσιριλο εχει ρητρα,δεν μπορουμε να τον παρουμε χωρις να πληρωσουμε ( με δωση ειρωνειας..) , να ζητησουμε απο τον Μεγα Ντεμινιο να μας βοηθησει και τετοια αισχρα.. Ελα ομως που η ρητρα αφορα μονο γαυρο-βαζελο..! (ε,ρε γλεντια..! ).Και τωρα κανουν μοκο-μοκο..! Και ξερετε γιατι ?   Γιατι τα ποναει τα χανουμακια που δεν εχουν τον Ιταλο , αντι για τον Αλβες (που δεν παει και πολυ καλα φετος..).   Οσο για τον Λαζο, ειναι ενας παιχτης που δεν πρεπει να φυγει με τιποτα απο την ομαδα. Ψησιμο θελει και ΑΓΑΠΗ.. Σοβαρα το λεω.. Δειξτε του παιδιου οτι τον θελετε, κερδιστε τον με τη συμπεριφορα σας μεσα στο γηπεδο. Μεχρι τωρα το κραξιμο που εχει φαει (που του αξιζε μερικες φορες) τον διωχνει λιγο-λιγο..Καντε τον πιο ΠΑΟΚ απο οτι ειναι. Ειναι κριμα να χασουμε τετοιο παιχτη. Πρεπει επιτελους , να καταφερουμε να κρατησουμε εναν παιχτη που προοριζεται να γινει μεγαλος , στον ΠΑΟΚ. Και θα δειτε.. Θα σοβαρευτει καποια στιγμη περισσοτερο, και θα παρει παιχνιδια στα ποδια του, και ολα θα πανε καλα.! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ , ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..

mitsos_g4

• Guest
« Reply #731 on: January 04, 2008, 17:08:45 »
fricoulas...ontws einai poluteleia gia ton PAOK mas na min prosexei san ta matia tou enan paixti san ton Lazaro...
i aksia tou einai poli megali kai tha fanei argotera auto....

northeagle_4

• Guest
« Reply #732 on: January 04, 2008, 17:34:32 »
Oι σχεσεις με τον Λαζαρο πλεον ειναι σε καλο επιπεδο,οτι εγινε εγινε.Το καταλαβε και αυτος και εληξε αυτη η ιστορια.Το παλικαρι ετσι οπως το ειδα προσωπικα ειναι μια χαρα,προσεγγυσιμος,σεμνος και ανοιχτος,εκανε μια μαλακια και τελος.
  Σιγα σιγα ποτιζεται με τον ΠΑΟΚ και αυτος,θα μεινει και θα αγαπηθει κιολας (ευχομαι)

και λιγο δημοσιευμα :
http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=6581
  Ένα ακόμα τετ - α - τετ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είχε χθες ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος της προπόνησης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παρέμεινε στο γήπεδο με τον νεαρό επιθετικό και συζητούσαν για αρκετή ώρα τεχνικά ζητήματα και θέματα που έχουν να κάνουν με την απόδοσή του και με την παρουσία του στους αγώνες.

Ο Σάντος, ακολουθεί αυτή τη διαδικασία με τον Λάζαρο, γιατί πιστεύει πολύ σε αυτόν. Δεν το κάνει ούτε για να τον μαλώσει, ούτε για να τον πικάρει. Και σε ανύποπτο χρόνο, είχε συγκρίνει δημόσια την περίπτωση με αυτήν του διάσημου πλέον Βραζιλιάνου χαφ Ντέκο. Τον Ντέκο που είχε σαν παίκτη στην Πόρτο ο Σάντος και για πολλούς μήνες στην αρχή της καριέρας του έκανε άπειρες συζητήσεις, ώστε να του δώσει να καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεται από αυτόν και τι θέλει να του δίνει στο γήπεδο. Αυτό κάνει και τώρα στον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος προπονητής, αφού πιστεύει ότι στον σημερινό ΠΑΟΚ πρόκειται για ένα από τα αυθεντικότερα ταλέντα.
« Last Edit: January 04, 2008, 17:51:55 by northeagle_4 »

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #733 on: January 08, 2008, 09:14:31 »
Χριστοδουλόπουλος: «Μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό»

Αισιόδοξος ότι με τις κατάλληλες κινήσεις ο ΠΑΟΚ θα αντεπεξέλθει στο σχέδιο του Φερνάντο Σάντος εμφανίστηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». Ο 21χρονος άσος θεωρεί πως «τα πάντα είναι θέμα χημείας και αν τα κενά που υπάρχουν καλυφθούν όπως πρέπει, όλα είναι πιθανά». Εν συνεχεία μίλησε για την εμπειρία του δίπλα στον Ζήση Βρύζα, ο οποίος «με βοήθησε για να καταλάβω πώς κινείται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής». Τέλος, ανέφερε πως έχει κουραστεί από τις «Σειρήνες» που ανεπίσημα πάντα ενδιαφέρονται για εκείνον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χριστοδουλόπουλου:

Πώς σου φάνηκε ο αγώνας με τη Λάρισα;

«Όποιος ήρθε στο γήπεδο πιστεύω πως ικανοποιήθηκε. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε καθ' όλη τη διάρκειά του ρυθμό, αρκετές κλασικές ευκαιρίες κυρίως από εμάς και πολλές δυνατές μονομαχίες».

Ο Φερνάντο Σάντος σε τοποθέτησε αυτή τη φορά πίσω από τον Σάλμον. Πιστεύεις πως σε αυτή τη θέση μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Ο προπονητής μου με έχει χρησιμοποιήσει σε διάφορες θέσεις. Εγώ είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ και όπου να με βάλει θα προσπαθήσω να αποδώσω για το καλό της ομάδας. Είναι το ίδιο πράγμα για εμένα».

Εναντίον της ΑΕΚ έπαιξες στα αριστερά της επίθεσης, εναντίον της Λάρισας ουσιαστικά δεύτερος φορ. Εσένα πού σου αρέσει περισσότερο;

«Ουσιαστικά για μένα είναι το ίδιο, γιατί δεν διαφέρουν οι κινήσεις μου μέσα στο γήπεδο. Και στις δύο θέσεις συγκλίνω προς τον άξονα και ψάχνω τους διαδρόμους για να φτάσω σε τελική προσπάθεια ή να βγάλω κάποια ασίστ. Και στις δύο αυτές θέσεις μπορώ να παίξω με την ίδια ευκολία».

Η ομάδα σου παρουσιάζει μία βελτίωση κυρίως αμυντικά. Στο δημιουργικό κομμάτι τι συμβαίνει;

«Οσο δουλεύουμε βελτιωνόμαστε γενικά και στην άμυνα τα αποτελέσματα έχουν φανεί ήδη. Υπάρχει το δέσιμο, υπάρχει η συνοχή και αυτομάτως η βελτίωση της ομάδας στο ανασταλτικό κομμάτι. Καταλαβαίνουμε τι θέλει ο προπονητής από εμάς και αυτό μας βοηθάει να έχουμε έναν πιο συγκεκριμένο ρόλο. Στην επίθεση είναι αλήθεια πως χρειαζόμαστε δουλειά και αυτό φαίνεται κυρίως στους εκτός έδρας αγώνες. Νομίζω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα μακριά από την Τούμπα και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

Ο Φερνάντο Σάντος δεν σου έδωσε από την αρχή ευκαιρίες. Πιστεύεις πως πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός για σένα;

«Ο προπονητής μού ζητούσε να είμαι πιο ομαδικός και να προσέχω την αμυντική συμπεριφορά μου. Νομίζω πως βελτιώνομαι σε αυτό το κομμάτι και ο προπονητής μου το είδε και το επιβράβευσε. Ζητάει να είμαι πιο απλός στον τρόπο παιχνιδιού μου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θέλει να παίρνω πρωτοβουλίες. Απλώς θέλει να ξέρω πότε να πάρω και πότε όχι και πιστεύω πως όταν συμβεί αυτό, θα γίνω και πιο ουσιαστικός για την ομάδα μου. Ο κ. Σάντος για να μου ζητάει κάποια πράγματα, σημαίνει πως ξέρει γιατί τα ζητάει. Είναι ένας προπονητής με παραστάσεις που ξέρει πώς να βοηθάει τους παίκτες και συνάμα την ομάδα του».

Ο προπονητής σου έχει δηλώσει πως την επόμενη σεζόν ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και τη μεθεπόμενη να κάνει πρωταθλητισμό. Εσύ το πιστεύεις αυτό;

«Είμαι σίγουρος πως αν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις, θα είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε σε αυτό το πλάνο. Τα πάντα είναι θέμα χημείας και αν τα κενά που υπάρχουν καλυφθούν όπως πρέπει, όλα είναι πιθανά».

Πάλι γίνεται λόγος για μία ενδεχόμενη μεταγραφή σου. Εσύ πώς τον αντιμετωπίζεις αυτόν τον ντόρο που γίνεται γύρω από εσένα;

«Δεν θέλω να μιλάω γι' αυτά τα πράγματα γιατί με έχουν κουράσει».

Είχες πει το καλοκαίρι πως μαθαίνεις πολλά δίπλα στον Βρύζα. Πρόλαβες τελικά να μάθεις αρκετά;

«Σίγουρα έμαθα πολλά, τα οποία θέλω να κρατήσω για τον εαυτό μου. Σε γενικές γραμμές με βοήθησε για να καταλάβω πώς κινείται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τον τρόπο που προσεγγίζει την καθημερινότητά του και πώς δουλεύει».

Πιστεύεις πως θα βοηθήσει από το νέο πόστο του;

«Εγώ δεν είμαι αρμόδιος για να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα, όμως εκτιμώ πως αυτοί που τον επέλεξαν γνωρίζουν καλά γιατί το έκαναν».

Θεωρείς το χτύπημα του Φωτάκη αντιαθλητικό; Διότι φάνηκε να αντιδράς μόλις σηκώθηκες.

«Εντάξει ήταν σκληρό, όμως ποδόσφαιρο παίζουμε. Αν είναι πρόβλημα αυτό, να πάμε να παίξουμε τένις».

Γνωρίζεις ποιος εκτελεί τα πέναλτι στον ΠΑΟΚ;

«Ναι. Ο Γεωργιάδης τα εκτελεί, αλλά αναρωτιέμαι πότε θα του δοθεί η ευκαιρία. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν είναι πως δεν έχουν γίνει, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μας τα δίνουν. Ελπίζω να σταματήσει κάποτε αυτό το αρνητικό σερί».

Είσαι στην Εθνική Ελπίδων και είναι λογικό να σκέφτεσαι την Εθνική Ανδρών. Πιστεύεις πως αν κάνεις ένα δεύτερο γύρο σύμφωνα με τις δυνατότητές σου έχεις ελπίδες να μπεις στην αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα;

«Είναι αλήθεια πως επειδή είμαι στέλεχος της Ελπίδων σκέφτομαι αρκετά την Ανδρών. Αν θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, δεν έχω κάνει κάτι σημαντικό για να διεκδικώ θέση στην Ανδρών τη δεδομένη χρονική στιγμή. Αν καταφέρω να πιάσω υψηλά στάνταρ απόδοσης για ολόκληρο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, ίσως πλησιάσω μία θέση στην Ανδρών. Το θέμα είναι να συγκεντρωθώ στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ και να πείσω πως έχω μία θέση στην Εθνική ομάδα. Ακόμη πάντως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114807
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #734 on: January 08, 2008, 10:33:25 »
Ωραιος ο μικρος!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

SALPARADISE

• Guest
« Reply #735 on: January 08, 2008, 10:49:10 »
Αυτόν τον παίκτη τον είχα ξεγράψει απο τον ΠΑΟΚ. Ελέγα πάει αυτός... μπάλα στον ΠΑΟΚ δε θα παίξει ποτέ.

Είμαστε τυχεροί που ο Ζαγορ έφερε τον Σάντος, ο οποίος είναι προπονητής που ξερει να δουλεύει τους νέους και τον σέβονται όλοι.

Η δουλειά του Σάντος σιγά σιγά φαίνεται...

Μακάρι ο Λάζαρος να δώσει στην ομάδα αυτά που μπορεί

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #736 on: January 08, 2008, 11:56:04 »
egw pali diskola pistevw oti pistevei auta pou leei sth sinentefxi alla... idwmen, pios xerei...to paidi einai xazo styl castillo alla oloi boroun na allaxoun, tha deixei
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

apostolos

• Guest
« Reply #737 on: January 08, 2008, 12:48:19 »
Hmoun apo autous pou ton eixa uposthriksei edw mesa toulaxiston otan eixe vgei to pano me ta oikodome klp...Den pauei omws na mhn me peithei oti exei sovareutei. Kati den kserw ti einai auto pou den me peithei. Ton sthriksa tote, kai ton pisteuw san paikth alla den mporw na efushxastw 100%, to enstikto mou mou leei oti akoma den exei strwsei autos.

mitsos_g4

• Guest
« Reply #738 on: January 08, 2008, 15:13:56 »
an o PAOK mas thelei na kanei meta apo 2-3 xronia prwtathlitismo kai an theloume na leme pws kati allakse stin omada mas...tetoioi paixtes epivaletai na menoun stin Toumpa...
kanena aekaki den exei dikaiwma na oneireuetai paixtes san ton Xristodoulopoulo...
to mono pou mporoun na paroun apo ton Xristodoulopoulo einai oi 2 teleutaies sullaves tou...(xristodoulo-POULO) :P :P :P

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #739 on: January 08, 2008, 17:50:29 »
συγνωμη για το ασχετο που θα πω....αλλα μου φενετε πολλοι αστειο να θελει να αγορασει παικτη μας το χανουμι και απιθανο να δωσουμε παικτη σε αυτους...το ακουω σαν να θελει η γρια και ο πανιωνιος παικτη μας--ετσι τους βλεπω....εχω προαισθημα οτι με Ξανθη που θα υπαρχει λογικα αριστεροποδαρος παικτης αριστερα και ο Γεωργιαδης δεξια-ο Χριστοδουλοπουλος θα βγαλει ματια-ερχετε η ωρα του.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος