Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 43651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #440 on: May 03, 2007, 15:22:12 »
Και εσύ σωστός φίλε..

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #441 on: May 04, 2007, 00:38:03 »
egw 8elw na rwthsw olous tous ypokrites (xwris na katonomazw kanenan) an panhgyrisan to goal me to opoio o xristodoulopoulos isofarise gia ton PAOK h an eipane :"oxi egw den panhgyrizw goal tou oikodomou"   \
  opoios pei oti den panhgyrise einai pseuths kai epivevaiwnei to xarakthrismo tou ypokrith. kaneis apo autous na mhn tolmhsei na fwnaxei h na vrisei an poulh8ei se ellhnikh omada gt oi idioi 8a ton ehoun diwxei

sorry dani pou tha sou xalaso thn diathesi--> ego den to panigirisa to goal.
PAOK PANO APO OLLA

stormi

• Guest
« Reply #442 on: May 04, 2007, 02:07:48 »
Oute ki ego to panygirisa ....

Paiktis poy kanei tetoia karagkiozilikia na paei na gamithei osi mpalla kai na kserei ....

As piasei toulaxiston kali timi o ... mpetatzis ... Pou dilonei opou brethei oti den ton xoraei i poli kai oti oloi ton vrizoun ....

Oso gia ola ta paidia poy ton dikaiologoyn ... Ante na balei kai me OFI kana goal na filisei ti fanela me to dikefalo kai na toy kanoyme pipes ...

PAOK katalabete to den einai oute o GX, oyte o mpetatzis, oute o koydas oyte o Boydas oyte kanenas apo aytoys oloys ...

PAOK EIMASTE EMEIS ... POU KLAIME META TIS HTTES kai XAMOGELAME meta apo mia kali emfanisi (oxi niki aparaitita) ...

PAOK EIMASTE EMEIS poy kanonizoume tis Kyriakes mas prota me basi to programma tis omadas paramelontas oikogeneies, spitia kai ypoxreoseis .

PAOK EIMASTE EMEIS poy ta tessera grammata einai ... tropos skepsis xoris omos paropides .

PAOK EINAI O LAOS TOY ... Ayta ...

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #443 on: May 04, 2007, 04:58:26 »
goal pou vazei gavros DILWMENOS,anti-paoktshs apo tin epoxh pou itan ston a.s neapolis,sindesmitis tou osfp pou tin araze sto souvlatzidiko sta ladadika mazi me ta ypoloipa poutanopaida kai evlepan match tou gay,poustario apo ta diavata pou ton eixan stin klwtsia epeidi itan gavropusta,E SIGNWMI DEN THA TA PANIGIRISW KAI NA PAEI NA PETHANEI O POUTANAS GIOS. 
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #444 on: May 04, 2007, 09:03:22 »
Παίκτης που φοράει τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος, . . . μου είναι αδύνατο να τον γιουχάρω και  να τον κατηγορήσω δημόσια και να χαίρονται οι εχθροί μας! Είναι θέμα αρχής και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ κουλτούρας! Όσο αγωνίζεται ο χριστοδουλόπουλος με την φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει τουλάχιστον να μην τον γιουχάρουμε, ασχέτως με τα σοβαρά και επανειλημμένα λάθη που υπέπεσε! Άλλωστε ακόμα και οι χειρότεροι εγκληματίες δικαιούνται άφεση αμαρτιών, ο χριστοδουλόπουλος όχι?
Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ΙΕΡΗ και αισθάνομαι πολύ άσχημα όταν βλέπω στο γήπεδο να μπινελικώνεται ο "όποιος" παίκτης την φοράει!!
Όποιος θέλει ας κατηγορήσει τον χριστοδουλόπουλο, τον γιασεμάκη κ.λ.π. όταν φοράνε πολιτικά, αλλά ΟΧΙ μέσα στο γήπεδο (εν ώρα αγώνα) όταν φοράνε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #445 on: May 04, 2007, 10:08:43 »
Ti kollima einai avto re me tis omades twn paiktwn?

Na thymisw se olous oti o Salpiggidis einai PAOKtsis dilwmenos kai ta apotelesmata ta eidame...

Na thymisw se kapoious oti paiktes simaies tis Liverpool einai opadoi tis misitis omadas Everton..

Na thymisw se kapoious ton Kraouts kai ton Rounei episis..

Na thymisw oti o Georgiadis den itane PAOK, egine me ton kairo...den evlepa tote pou matwne tin fanela na ton vrizoume.

Oso o Xristodoulopoulos paizei kai timaei tin fanela me ton dikefalo sto stithos, tha xairomai kathe emfanisi kai goal tou. Oti ekane, ekane..zitise syggnwmi.

Twra proexei i proaspisi tou, mias kai apotelei perousiako stoixeio tis omadas mas kai opws eidame oloi mporei na voithisei na paiksoume kalo podosfairo.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #446 on: May 04, 2007, 11:57:36 »
ETSI AKRIVOS INE................... den epitrepete na krinoume tous paixtes simfona me thn prosopiki tous ipostiriksi omados.

ALLA ego ton OIKODOMO ton krino apoklistika me thn epangelmatiki tou simberifora. Gia mena prosopika teliose autos. oute me endiaferi th apodosi tha prosferi giath poli apla oth kani to kani gia na pari METAGRAPHI kai oxi giath goustari na paizi sthn omada.

Meta to goal an thimosaste etrexe pire thn mpala apo ta dixtia kai elege se olous PAME --> sthn ousia omos enoouse doste mou balies na balo kiala goal, THELO metagraphi  ;D

na imaste sovari. den milame gia mikra pitharxika lathi. O PAIXTIS autos kremase thn omada epi 6-7 mines, den prokete na ton sinxoreso pote. Edo DIOKSAME paixtes pou sthn proponisi dithen enoxlousane to Klima ths omados (megahead). Paixtes pou erxotan apo AFRIKH 1 ebdomada argotera. Ton OIKODOMO then prokete na ton parakalao.

IMASTE H DEN IMASTE EPANGELMATIKI OMADA?

se periptosi pou i apantisi ine NAI:
Pos tha blepo (san dihkisi kai proponitis) ton torghele, giassemaki p.x. sta matia, kanontas olo to programa proetimasia kai proponisi apo arxi ths saison, kai erxete twra o Oikodomos xoris sthn ousia proponisi sta podia kai tou dino thesi sthn endekada? auto isxi kai gia olous tous alous paixtes pou aneksartita ths apodosi tous itan paron olo authn thn diskoli epoxi.

se periptosi pou i apantisi ine oxi:
E totes poli sosta tha ton krinoume me ths prosopikes tou ektimisis omados ktlp ktlp. aneksartita nai h oxi "alothriskos" auto pou ekane aksizi eksi antimetopisi. Please doste ton se mena Klidoste mas se ena domatio 15 tetragonika xoris nomika paratragouda, kai ego tha tou doso auto pou tou aksizi.

p.s. logo elipsi xronou (doulia) den ta grapho toso analitika oso tha ithela. Please min mpite sthn diadikasia leptomerion p.x. ine kaliteros apo torghele ktlp ktlp

i ousia ine mia.

ine epangelmatias -stop-
ekane bari pitharxiko lathos -stop-
me ena signomi den linete -stop-

Sthn ipolipi Europi trone papoutsi paixtes pou den edosan AUTOGRAPHA stous filathlous meta apo thn propinisi kai emis parakalame ton OIKODOMO.  :'(
PAOK PANO APO OLLA

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #447 on: May 04, 2007, 14:48:03 »
   re paidia to vlepete la8os orismenoi. Proswpika ton antipa8w kai den mporw na ton sygxwresw gia auto pou ehei kanei kai na to xehasw. Htan varytato to pei8arxiko paraptwma tou. Omws, an paizame se liges meres teliko kypellou(pou 8a eprepe) me th larisa kai kerdizame sto 90' meta apo goal tou christodoulopoulou apo atomikh prospa8eia, e eseis na mhn panyghrizate oute kai thn katakthsh tou kypellou. Den panhygrizeis epeidh shmeiwse goal o sygkekrimenos paikths (gkomena tou eisai gia na to kaneis?) alla poly apla giati skorare h OMADA, o PAOK!
   kai 1000 fores na lene oloi oti einai gavros dhlwmenos kai na paizei ston PAOK arkei na paizei kala kai me pa8os para na paei TZAMPA sto POK... giati me th stash pollwn opadwn apenanti tou auth 8a einai h katalhxh. EINAI PERIOUSIAKO STOIXEIO kai agwnizetai gia ton PAOK. Einai anepitrepto na mas dixazei enas christodoulopoulos h o ka8e christodoulopoulos!

p.s. ton eidame kai ton paoktsh ton salpingidh...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #448 on: May 16, 2007, 12:21:13 »
http://www.sport24.gr/html/ent/089/ent.178089.asp

Χριστοδουλόπουλος: "Μόνο ΠΑΟΚ"

Επιμέλεια: Πάρης Τσελεπίδης
Δημοσίευση: 16 Μαίου 2007 10:31

Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που στριφογυρίζει στο μυαλό του Λάζαρου Χριστοδουλόπυλου.

Ο μεσοεπιθετικός του "Δικέφαλου" σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Mέτροσπορ αναφέρθηκε στην μη έξοδο του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, την Λίβερπουλ, τον Θοδωρή Ζαγοράκη και όχι μόνο.

"Το ότι έμεινε ο ΠΑΟΚ εκτός Ευρώπης είναι καταρχήν κακό για την ίδια την ομάδα και μετά για μας τους παίκτες. Αλλά και για να μείνουμε εκτός UEFA έπαιξαν ρόλο πολλές μικρές λεπτομέρειες. Στις τελευταίες αγωνιστικές ήρθαν όλα τα αποτελέσματα στραβά για μας. Ακόμη και ο τελικός του Κυπέλλου. Σίγουρα θα έπρεπε να έχουμε καθαρίσει την έξοδο στην Ευρώπη νωρίτερα όμως δυστυχώς δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Ήμασταν όμως και λίγο άτυχοι...".

Η φετινή χρονιά κράτησε ήταν για σένα ουσιαστικά μόνο 2,5-3 μήνες...

"Δε νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω για τη φετινή χρονιά, επειδή ήταν λιγότερο από μισή για μένα. Αλλά για να λέμε και την αλήθεια και η περσινή χρονιά ήταν μισή για μένα. Γιατί ουσιαστικά έπαιξα μέχρι τον Ιανουάριο και μετά στο δεύτερο εξάμηνο δεν τα πήγα καθόλου καλά και δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Δεν κατηγορώ κανέναν γι' αυτό παρά μόνο τον εαυτό μου. Ευθύνη γι' αυτό έχω μόνο εγώ. Ουσιαστικά δηλαδή σε δύο χρόνια έκανα μία σεζόν... Φέτος έπαιξα όλο και όλο επτά ματς, από τα οποία στα πρώτα είχα μικρό χρόνο συμμετοχής. Δεν ήμουν και έτοιμος βέβαια, όμως όποτε μου ζητήθηκε τα έδωσα όλα".

Σαν Λάζαρος, πως ένιωσες την επανένταξή σου στην ομάδα;

"Ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ! Δεν ένιωθα ότι έλειπα καιρό από την ομάδα. Ήξερα την ομάδα και τα παιδιά και τα... λημέρια ήταν γνωστά. Δεν υπήρχαν και πολλά καινούρια πρόσωπα, οπότε δεν είχα να μάθω πολλούς καινούριους παίκτες. Δεν ένιωθα διαφορετικά. Από την αρχή ένιωθα ότι ήμουν μέλος του ΠΑΟΚ".

Η αντιμετώπιση των άλλων παικτών προς τα εσένα πως ήταν;

"Μα επειδή ένιωθα και εγώ όπως πριν την ιστορία με τη Λίβερπουλ, έτσι ήταν και όλοι στην ομάδα απέναντί μου. Ήταν σαν να μην έφυγα ποτέ... Σαν να μην είχε γίνει όλη η ιστορία με τη Λίβερπουλ ποτέ...".

Υπήρξε κάποιος που σε βοήθησε περισσότερο; Βλέπαμε αρκετές φορές το Ζαγοράκη να σου μιλάει μέσα στο γήπεδο και να σου λέει διάφορα...

"Ο Θόδωρος βοηθάει όλα τα παιδιά και όχι μόνο εμένα. Αυτό που κάνει είναι μοναδικό, απίστευτο. Ο τρόπος που μιλάει και κατευθύνει την ομάδα μέσα από το γήπεδο είναι κάτι το πρωτόγνωρο για μένα. Είναι σαν ένας προπονητής μέσα στο γήπεδο. Και μιλάει σε όλους τους παίκτες βοηθώντας τους με την εμπειρία του και τις ηγετικές του ικανότητες".

Η ιστορία με τη Λίβερπουλ έκλεισε; Είναι όλα περασμένα ξεχασμένα; Πως βλέπεις όλο το σκηνικό εκ των υστέρων...

"Καταρχήν πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι πλέον δε με απασχολεί καθόλου το θέμα Λίβερπουλ. Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ. Τελεία και παύλα. Αν υπάρξει κάποια ομάδα που μπορεί να ενδιαφερθεί για μένα στο μέλλον αυτό είναι θέμα της διοίκησης τι θα κάνει. Ανήκω στον ΠΑΟΚ και θα τιμήσω το συμβόλαιό μου. Έχουμε πει ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε για μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου. Αυτό είναι λογικό, όπως γίνεται με όλους τους νέους παίκτες. Το μυαλό μου πάντως είναι μόνο στον ΠΑΟΚ...".

Παίζει ρόλο στο γεγονός ότι πλέον σκέφτεσαι μόνο τον ΠΑΟΚ, η αντιμετώπιση του Γιώργου Παράσχου προς το πρόσωπό σου; Ότι σε πιστεύει πάρα πολύ και το έχει πει και δημόσια...

"Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για μένα, όμως προσωπικά νιώθω ότι ο Γιώργος Παράσχος μας βλέπει όλους το ίδιο και αυτό είναι πολύ καλό για την ομάδα. Αυτό το ευχαριστιόμαστε όλοι. Πραγματικά περιμένουμε πως και πως να πάμε στην προπόνηση, κάτι το οποίο δε γίνονταν πάντα. Πολλές φορές ακόμη και μετά από το τέλος της προπόνησης καθόμαστε αρκετοί από τους παίκτες και κάνουμε σουτ, κεφαλιές, πέναλτι, φάουλ και χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε".

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είστε μια νέα φουρνιά που βρίσκεστε κοντά ηλικιακά. Είναι και αυτό σημαντικό.

"Σίγουρα και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς είμαστε μια μεγάλη παρέα. Δεν είμαστε μόνο συμπαίκτες, αλλά και φίλοι και μπορούμε να πούμε και δύο κουβέντες παραπάνω πέρα από τα αθλητικά και την ομάδα, για τη ζωή μας και άλλα πράγματα που μας απασχολούν".

Βλέπετε ότι είστε το μέλλον του ΠΑΟΚ; Αντιλαμβάνεστε ότι είστε μία φουρνιά που μπορείτε να αποτελέσετε τον κορμό της ομάδας για πολλά χρόνια;

"Νομίζω ότι τα περισσότερα παιδιά αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να αποτελέσουμε τον κορμό του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια, εφόσον συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Από πέρυσι ο ΠΑΟΚ μάζεψε αρκετά νέα παιδιά σε μία προσπάθεια να χτίσει πάνω σε αυτά. Σκοπός ήταν εξ αρχής να δημιουργηθεί μία ομάδα μοντέλο, η οποία τα επόμενα χρόνια να μπορεί να διεκδικήσει υψηλούς στόχους που να αρμόζουν στην ιστορία και το όνομα του ΠΑΟΚ.

Πιστεύω ότι αν όλα εξελιχτούν καλά, έχουμε την υγεία μας και συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και σωστά, τότε μπορούμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα όπως εκείνη του '70 που χτίστηκε σιγά σιγά από νέα παιδιά που εξελίχθηκαν στα ιερά τέρατα του ΠΑΟΚ και αποτέλεσαν την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του συλλόγου".

Έχετε λοιπόν στο μυαλό σας ότι μπορείτε να οδηγήσετε τον ΠΑΟΚ τόσο ψηλά, όσο τον θέλει ο κόσμος;

"Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με σπουδαίο ταλέντο και στα επόμενα 2-3 χρόνια ελπίζουμε ότι με την εξέλιξη που θα έχουμε όλοι, θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα πιο ψηλά".

Πίσω από εσάς, έρχεται ακόμη μία σπουδαία φουρνιά ταλέντων, καθώς η φετινή ομάδα των νέων κατέκτησε πολύ εύκολα το πρωτάθλημα. Αυτή τη φουρνιά τη βλέπετε ανταγωνιστικά;

"Όχι, όχι... Καμία σχέση! Μακάρι να βγαίνουν συνέχεια νέοι παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας. Προσωπικά ξέρω πολλά παιδιά από τη Β' ομάδα. Με κάποιους από αυτούς ήμουν και συμπαίκτης πριν προωθηθώ στην πρώτη ομάδα. Υπάρχει πολύ ταλέντο και μακάρι οι περισσότεροι από αυτούς να καταφέρουν να στελεχώσουν τον ΠΑΟΚ".

Μεγάλη μερίδα του κόσμου ήταν εναντίον σου όταν επέστρεψες λόγω της ιστορίας με τη Λίβερπουλ. Πιστεύεις ότι έχει αρχίσει να αλλάζει η κατάσταση;

"Από την πρώτη μέρα που γύρισα είχα πει ότι ήξερα πως υπήρχε ένα κλίμα εναντίον μου, όμως θα προσπαθούσα μέσα από στο γήπεδο να αλλάξω τη γνώμη του κόσμου και το αρνητικό κλίμα. Δεν μπορώ να πω ότι τα κατάφερα φέτος, επειδή έπαιξα πολύ λίγα παιχνίδια. Ωστόσο στα τελευταία 2-3 ματς πιστεύω ότι έκανα κάποια βήματα προόδου στο να αλλάξει το κλίμα. Πιστεύω ότι τη νέα χρόνια θα καταφέρω να αλλάξω εντελώς το αρνητικό κλίμα".

Τελικά πιστεύεις ότι ήταν λάθος να τραβήξεις τόσο το σχοινί στην ιστορία με τη Λίβερπουλ;

"Ναι, ήταν σίγουρα μεγάλο λάθος να φτάσω τα πράγματα εκεί που είχαν φτάσει. Για να πας σε άλλη ομάδα, όσο μεγάλη και αν είναι αυτή, θα πρέπει να συναινέσει και η ομάδα στην οποία ανήκεις. Η διοίκηση της ομάδας που ανήκεις αποφασίζει τελικά".

Έχασες πάντως πολύ έδαφος μένοντας σχεδόν 7 μήνες μακριά από τα γήπεδα...

"Αυτό είναι γεγονός. Πάντως στις δύο χρονιές που είμαι ουσιαστικά στην πρώτη ομάδα, όσο αλαζονικό και να ακούγεται δεν έχω καταφέρει να παίξω όσο καλά μπορώ με εξαίρεση ελάχιστα ματς... Δεν έχω φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό που έχασα φέτος πάνω από όλα ήταν η εμπειρία των αγώνων. Μέσα από τα ματς κερδίζεις πολλά και βελτιώνεσαι. Με όλη την ιστορία με τη Λίβερπουλ φάνηκε ποιοι είναι οι φίλοι μου και ποιοι οι κόλακες. Ξεδιάλυνε τους πραγματικούς μου φίλους και ξεκαθάρισε το περιβάλλον μου".

Βάσει αυτών που λες, βλέπεις προφανώς την επόμενη μέρα σου στον ΠΑΟΚ...

"Ναι! Για μένα υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ τώρα. Έχω ξαναπεί ότι στόχος μου είναι να κάνω μία πολύ καλή προετοιμασία (γιατί κακά τα ψέματα δύο χρονιές εγώ δεν έχω κάνει καλή προετοιμασία...), να δουλέψω σκληρά μέσα στο καλοκαίρι για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τον ΠΑΟΚ".

Συχνά βλέπουμε τα ονόματα των περισσότερων νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ να αναφέρονται σε πρωτοσέλιδα ως στόχοι άλλων ομάδων. Το συζητάτε μεταξύ σας αυτό;

"Καμιά φορά το συζητάμε μεταξύ μας και κάνουμε πλάκα... Όμως δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει... Πιστεύω όμως ότι είναι τιμητικό για τον ΠΑΟΚ να έχει παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρονται άλλες μεγάλες ομάδες"

Τέλος, τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο;
"Αυτό που θα πω δεν είναι μήνυμα, αλλά ευχή: μακάρι να μείνουμε όλοι μαζί στον ΠΑΟΚ και δημιουργήσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και ένα πολύ καλό σύνολο. Πιστεύω ότι υπάρχουν σπουδαίες προοπτικές".

Erga oikodome,erga
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #449 on: May 16, 2007, 12:34:08 »
kamia gefira as poume? :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #450 on: May 16, 2007, 16:37:54 »
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.
ΕΔΩ Ο ΚΟΥΔΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ γαύρο ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #451 on: May 16, 2007, 17:22:43 »
Λαζαρε γερα..το πηρες το μαθημα σου βλεπω και εσυ και τιποτα αλλοι που θελουν να κανουν ναζακια
Τωρα παιξε μπαλα αγορι μου..

ελπιζω και εμεις να πηραμε το μαθημα μας σαν οπαδοι.. ο νοων νοειτο

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #452 on: May 16, 2007, 20:14:34 »
  den hmoun sto peristeri gia na mporw na xerw an panhgyrisan oi opadoi tou PAOK pou htan ekei to goal tou xristodoulopoulou (asxeta an eimai 100% sigouros oti oloi to panhgyrisan), hmoun omws sthn Toumpa thn perasmenh kyriakh kai mia fora, auto to goal tou oloi to panhgyrisan. twra symfwnw oti prepei na yparxei mia epifylaxh tou, omws ka8ara podosfairika einai shmantikos gia ton PAOK kai mporei na ginei spoudaios paikths sto mellon
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

panzer4

• Guest
« Reply #453 on: May 17, 2007, 10:04:47 »
Καλώς ή κακώς, όλοι σε αυτό το θέμα με το Λάζαρο έχουνε δίκιο. Και αυτοί που τον βρίζουνε και αυτοί που λέενα δώσουμε τόπο στην οργή.Δικαιολογημένες αντιδράσεις και εκδηλώσεις απόλυτα. Στην κατάσταση όμως που βρίσκεται η ομάδα, είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να ασχολούμαστε με ενα 19χρονο παιδί, λες και αυτό είναι το μοναδικό μας πρόβλημα, ένα παιδί που αποτελεί περιουσία του ΠΑΟΚ, παίκτη του ΠΑΟΚ και ελπίδα, ποδοσφαιρικά, αφού το ταλέντο του είναι αναμφισβήτητο. Καθημερινά υπάρχουν δημοσιεύματα που τον θέλουν στην Αθήνα, για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δημοσιεύματα που εκτός των χρωματισμένων φυλλάδων της πρωτεύουσας, βρίσκουν στέγη και στι διαδίκτυο. Με το να υποβαθμίζουμε το θέμα του Λαζαρου, όπως και άλλων παικτών μας που ακούγονται πάλι για Αθήνα, δίνουμε ουσιαστικά το ελεύθερο σε όλους αυτούς να χωρεύουν στο πτώμα μας, ενώ εμείς απλά ερίζουμε για τον κάθε "οικοδόμο", ενώ η ομάδα στρέφεται σε λίστες Γκουέληδων και Φουτσινηδων! Αντί λοιπόν να κατακλύζουμε το φόρουμ με ιδέες, σχόλια, προτάσεις και συχνά αερολογίες (κι αυτό που γράφω εγώ συμπεριλαμβάνεται), ας στείλουμε κάνα μέιλ διαμαρτυρίας μαζικά στις ιστοσελίδες αυτές (ww.contra.gr, www.sport24.gr, www.sportime.gr, www.goalday.gr), ότι ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει. Το ζητήσαν σύνδεσμοι, πήρε θέση η... ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει. Ας το πάρουν απόφαση επιτέλους.
« Last Edit: May 17, 2007, 10:08:02 by panzer4 »

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #454 on: May 17, 2007, 11:34:38 »
To provlima aderfe einai oti o PAOK sxedon pote den poulaei...Trypietai.Me elaxistes exaireseis, oi paiktes tou PAOK pou feugoun gia allou, einai panta "aplirwtoi", kanoun "prosfyges" ktl, ktl. Den fwtografizw to xristodoulopoulo. Ep'eukairias autou pou grafeis to lew.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #455 on: May 17, 2007, 11:49:35 »
Mexri twra grafane oti exei kleisei sthn zwotrofh
shmera grafoun kai oi dyo (epishmes) gay fyllades
gia to poso polu ton goustaroun sto limani..

Pantws pisteuw oti 8a mas ton afhsoun gia kanena
xrono akomh gia pshsimo...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #456 on: May 17, 2007, 11:58:11 »
  Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι χρονο με τον χρονο μπαινουμε στο τριπακι για το ποιον παικτη θα πουλησουμε και μαλιστα στο ποκ ολο και περισσοτερο....Και αντε οι διοικησεις μας δεν εχουν την νοοτροπια που θελουμε, εμεις ???ολο και πιο πολυ αποδεχομαστε εναν ρολο που δεν αρμοζει στον ΠΑΟΚ αυτα βλεπουν οι παλιοι και τρελλενονται.........
  Κανεναν παικτη στο ποκ οχι απο κομπλεξ αλλα γιατι αυτοι ειναι οι ανταγωνστες σου ακομα και 13ος να τερματισεις δεν επιτρεπεται νοοτροπια μικρης ομαδας στον ΠΑΟΚ

Οσο για τον Λαζαρο,ειναι ταλενταρα και οπως ειπαμε οτι την συγνωμη εγω την θελω μεσα στο γηπεδο και απο οτι φαινετε ειναι σε καλο δρομο.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #457 on: May 17, 2007, 12:04:03 »
Αδέρφια δε το συζητάμε καθόλου ο Χριστοδουλόπουλος είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Είδατε πόσο καιρό έμεινε έξω απο τα παιχνίδια και με κάκιστη ψυχολογία και όμως ήταν σαν να μην έλειψε ποτέ. Μεγάλος παίχτης. Δεν πιστεύω να πάνε να τον πουλήσουν κι΄αυτόν, έλεος.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #458 on: May 17, 2007, 12:17:25 »
ine megalo talento egw pisteuo kai meta apo tis dilosis tou oti ema8e to ma8ima tou....

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #459 on: May 17, 2007, 15:52:46 »
e afou einai megalo talento as mas gamisei kiola.poio mathima;nuxta tha thn kanei.den pana kerdise kai ton ronaldinio se mono!den ton thelo sthn omada.exo athanasiadi.