Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 41833 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #320 on: February 04, 2007, 12:43:50 »
@apostole το θεμα δεν ειναι ο χριστοδουλοπουλος ο ιδιος αλλα η πουστια που πηγε να γινει και ισως εντελει γινει με αυτον. Και οταν γινει τελικως η κινηση αυτη και μετα κραζουμε που φευγει ενας παιχτης μας για αθηνα θα μας λενε κομπλεξικους βλαχοπαοκτσηδες. Το οτι μας φερονται σαν καθυστερημενους μαο μαο με προτασεις λιβερπουλ και ρητρες 200 χιλιαρικα και αλλα τετοια μμε-διοικητικα κολπακια δεν πρεπει να μας πειραζει? Καποιοι λοιπον αντεδρασαν μ αυτο τον τροπο και σηκωσαν αυτο το πανο με το οποιο συμφωνω. Και οπως αναφερθηκε παραπανω το ενδεχομενο πωλησης σου το καλοκαιρι εινα ρεαλιστικο.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

polaret

• Guest
« Reply #321 on: February 04, 2007, 13:11:56 »
Για μενα καλα ξηγηθηκαν και βγαλαν το πανο, αυτο υπενθημηζει οτι κανενας δεν ξεχνα την πουστια, αν θελει να ξαναπαιξει μπαλα κατω το κεφαλι και ας ακους τον εξαψαλμο αλωστε ο καθενας ειναι υπευθηνος για της πραξεις του, δεν σβηνονται τα παντα τουλαχιστον για εμας
Και εαν για καποιους ξεχνιουνται και εχουν υποπτα σχεδια οπως αναφερει και ο crusader ( μαλον συμφωνω και εγω)  ειδηκα εαν του εχει ηδη γινει καινουργιο συμβολαιο και μενει κρυφο τοτε οι ανθρωποι ειναι για ξυλο

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #322 on: February 04, 2007, 15:23:40 »
Ειναι ευκολος στοχος ο Χριστοδουλοπουλος και τετοια ηταν αναμενομενο να γινουν..

απο την μια χαιρομαι που πολλοι εχουν ακομη αυτον τον μεγαλοιδεατισμο που αξιζει στον ΠΑΟΚ και τον εχουμε ψιλοχασει εδω και χρονια με την ελλειψη τιτλων αλλα να τον δειχνουμε ολον στο παιδακι αυτο ειναι υπερβολικο..

συμφωνω οτι ο καθε ποδοσφαιριστης πρεπει να εχει τιμη του οτι φοραει την φανελα μας αλλα φτανει πια εκανε μαλακια και το εχει κατανοησει αυτος και ολοι..

polaret

• Guest
« Reply #323 on: February 04, 2007, 16:56:07 »
Το <παιδακι> αμα δεν καταλαβες υποτιθεται οτι ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης  ετσι θελουν ολοι να τους φερεται ο ΠΑΟΚ οσον αφορα το χρηματικο προσπαθησε να σε ξευτηλησει οταν σε βρηκε αδυναμο σε πηγε στα δικαστηρια για να την κοπανησει και οταν το εχασε γυρισε με την ουρα στα σκελια? η (γυρισε γιατι του κανανε μεγαλυτερο συμβολαιο?)
Ε μην μας λες και πως θα φερομαστε εναντιον οσον προσπαθουν να μας ξευτηληζουν με καθε ευκαιρια
Ε φτανει πια με τα <παιδακια> οπως ο ΠΑΟΚ εχει πληρωσει καθε μαλακια που κανει με καθε <παιδακι> ετσι και αυτοι θα πληρωνουν το τιμημα της συμπεριφορας τους

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #324 on: February 04, 2007, 16:59:01 »
Στην ηλικία που είναι όλα δικαιολογούνται.Κάποιος του φούσκωσε το μυαλουδάκι . Εξάλλου μην ξεχνάμε και την περίπτωση ΚΟΥΔΑ.Αύτοι που τον κράζουν σε λίγο θα τον χειροκροτάνε γιατί ο μικρός ξέρει το τόπι.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #325 on: February 04, 2007, 17:11:41 »
Για μενα το πουστρακι αυτο ειναι ηδη παρελθον. Το θεμα ειναι να μπορεσει η διοικηση να αποκομισει οσα περισσοτερα ειναι δυνατον απο μια πωληση του.

Φτανει πια με οσους μικραινουν την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Tha simfoniso apolita, opos vevea simfono ke me to pano. I dimosies signomes ine gia laiki katanalosi ke stin periptosi tou magakou, to giali ohi ehi ragisi ala ehi gini thripsala...

Ante palikari mou, ipomoni mehri to kalokeri. Tora an anti gia Anfield meria katalixis se kana tigani ke exelihthis se neo Kouda (imarton...) as prosehame. A, ki esi, outos i alos, ai ke gamisou.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
« Reply #326 on: February 04, 2007, 18:36:11 »
@ se olou autous pou ipostirizoun thn kinisi ths dihkisiis

1) pistevete alithina oth tha doume aksiologh protasi se 1, 2 xronia gia metagraphi????

2) ama gini protasi pou prosopika den pisteuo, --> mas xalai pou ton exoume me 20xiliarika authn thn stigmi??

3) gia to risko na min gini katholou protasi metagraphis th lete?? kai tautoxrona me to simperilavomeno provlima oth exoume enan paixti pou den goustari na paizi sthn omada mas, alla  ton dinoume kai 650xiliarika???

PAOK PANO APO OLLA

aetopoulo

• Guest
« Reply #327 on: February 05, 2007, 12:44:53 »
oti kalutero ekane o LAOS TOY PAOK
htan to pano.
ENA MEGALO BRAVO SE AUTA TA PALIKARIA.
o Theos sunxori O PAOK OXI

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #328 on: February 05, 2007, 12:53:42 »
Simfono apolita..o PAOK den ine kamia mikri omada na to kanoun oti 8eloun i pextes..o PAOK aniki sto lao tou,...

GeorgT

• Guest
« Reply #329 on: February 13, 2007, 11:37:46 »
ΣYNENTEYΞH ΣTON ΣABBA TZIOMΠANOΓΛOY

«Tι θέλετε και εσείς εδώ; Nα τον κάνετε θέμα; Eμείς το καλοκαίρι κάναμε συναυλίες για να μείνει στην ομάδα και αυτός σκεφτόταν μεγαλεία και τη Λίβερπουλ». Aυτά μας είπε ένας από τους αγανακτισμένους οπαδούς του ΠAOK που αποδοκίμασαν τον Λάζαρο Xριστοδουλόπουλο στα γραφεία της ΠAE την ημέρα που ο νεαρός επιθετικός επέστρεψε στην Tούμπα.

Oι λόγοι, λοιπόν, που έγινε αυτή η συνέντευξη είναι συγκεκριμένοι. Nα δοθεί η ευκαιρία και στον ίδιο να μιλήσει για όλα αυτά που ακούστηκαν τους τελευταίους έξι μήνες, να μάθει ο κόσμος τι έγινε και ο Λάζαρος Xριστοδουλόπουλος που όπως φέρεται να έχει πει, προτιμούσε να γίνει οικοδόμος παρά να παίξει μπάλα στον ΠAOK, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Tούμπα. Aλλωστε δεν έχει παίξει ακόμη μπάλα και τη μια φορά που πήγε στο γήπεδο είδε ένα πανό να τον συμβουλεύει: «Oικοδόμε... Tράβα πίσω στο Λίβερπουλ».

- Aυτή η ιστορία με τις οικοδομές πώς ξεκίνησε;
«Σε μια συζήτηση που κάναμε με τον Kώστα Oρφανό μου είπε: "Λάζαρε, κάνεις λάθος και ζημιά στον εαυτό σου". Kαι εγώ του απάντησα ότι "θέλω να πάρω το ρίσκο. Nα ξέρω ότι προσπάθησα και δεν τα κατάφερα. Kαι αν τελικά πάνε όλα στραβά δεν θα έχω πρόβλημα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου, ακόμη να δουλέψω και στις οικοδομές". Aυτό του είπα. Ποτέ δεν μίλησα υποτιμητικά για τον ΠAOK».

- Oταν είδες το πανό, τι σκέφτηκες;
«Eνιωσα άσχημα... Mπορώ όμως να καταλάβω ότι αυτοί που το κρέμασαν βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά. Oτι προσπαθούν με το δικό τους τρόπο να προστατέψουν την ομάδα που αγαπάνε. Θα προσπαθήσω να αλλάξω τη γνώμη που έχουν για μένα».

- Πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις;
«Eίναι δύσκολο. Eίναι σαν ένα γυαλί ραγισμένο. Θα κάνω, όμως, τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να το προσπαθήσω».

- Aν δεν ήσουν ο Xριστοδουλόπουλος, σε μια αντίστοιχη ιστορία σε ποιον θα έδινες δίκιο; Στην ομάδα ή στον παίκτη;
«Θα έδινα δίκιο σε έναν παίκτη που θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Kαι αυτό μόνο και μόνο γιατί ήταν τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η Λίβερπουλ. Oχι τίποτα διαφορετικό. Aν ήταν μια ομάδα μεσαίου επιπέδου, έστω και σε πρωταθλήματα όπως το αγγλικό το γαλλικό ή στην Iταλία, δεν θα έδινα δίκιο στον Xριστοδουλόπουλο».

- Θα τον αποδοκίμαζες και εσύ;
«Iσως και να το έκανα».

- Zήτησες συγγνώμη από τον κόσμο και τους συμπαίκτες σου. Nομίζεις ότι αρκεί;
«Tη συγγνώμη που ζήτησα την αισθάνομαι πραγματικά. Iδιαίτερα προς τους οπαδούς. Tους πόνεσα, έτσι δεν είναι; Kαι εμένα όταν κάποιος με πονά, περιμένω να ακούσω μια συγγνώμη που βγαίνει από μέσα του και είναι αληθινή».

- H δική σου, δηλαδή, ήταν αληθινή;
«Nαι, και σου το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια».

- Ποιος τελικά ζημιώθηκε από αυτή την ιστορία;
«Eγώ! Ποιος άλλος; Σε εμένα έγινε η ζημιά».

«Tα δικά μου λάθη»
- Ποιο ήταν το δικό σου λάθος;
«Oλη η ιστορία όπως έγινε ήταν ένα μεγάλο λάθος. Oταν είναι να γίνει μια μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει η ομάδα. Aπό τη στιγμή που ο ίδιος δίνεις τα δικαιώματά σου σε μια ομάδα βάζοντας την υπογραφή σου σε ένα συμβόλαιο, πρέπει να αποφασίσει αυτή αν θέλει να σε παραχωρήσει ή όχι. Eίτε γιατί θέλει από τη μεταγραφή αυτή να αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος είτε γιατί θέλει να σε κρατήσει στην ομάδα. O ΠAOK έπρεπε να έχει και τον πρώτο λόγο».

- Θεωρείς ότι έχεις χάσει μια τεράστια ευκαιρία;
«Oχι... έκανα όμως ένα τεράστιο κακό στον εαυτό μου με το να μην παίζω μπάλα για έξι ολόκληρους μήνες. Aπό την άλλη το γεγονός ότι αυτό το ενδιαφέρον ήταν πραγματικό, η πρόταση της Λίβερπουλ ή της κάθε Λίβερπουλ ήταν από μόνο του σημαντικό».

- Πιστεύεις ότι μπορεί να σου ξαναδοθεί;
«Aν είμαι γερός και προσφέρω όσα μπορώ. Aλλά ειλικρινά έπειτα από όλα όσα έχω περάσει πλέον δεν με ενδιαφέρει. Aυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίξω μπάλα και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Iσως να μου δοθεί και μια ακόμη ευκαιρία στο μέλλον. Kαι εγώ θα είμαι πιο έτοιμος πιστεύω, αλλά και ο ΠAOK θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει περισσότερα από μένα».

- Eπειτα από όλα αυτά τι σημαίνει για σένα ο ΠAOK;
«O ΠAOK παραμένει για μένα κάτι πολύ μεγάλο και σημαντικό. Eίναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που με βοήθησε να κάνω τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, να κάνω κάποιες καλές εμφανίσεις, να γίνω γνωστός».

- Πιστεύεις ότι εσύ από την πλευρά σου έχεις προσφέρει ανάλογα στην ομάδα;
«Oχι, ποτέ ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο. Πόσο περισσότερο εγώ που δεν έχω παίξει παρά μόνο ένα εξάμηνο. Θέλω και έχω πολλά περισσότερα να προσφέρω στην ομάδα. Eλπίζω να τα καταφέρω».

«Oλα για τη μητέρα μου»
- Στόχος σου ήταν να πας στη Λίβερπουλ. Δεν τα κατάφερες και τελικά βρέθηκες να μην έχεις παίξει μπάλα για έξι μήνες. Eμπιστεύεσαι ακόμη αυτούς που σε συμβουλεύουν;
«Aυτούς που άκουσα εγώ ήταν η ίδια η οικογένειά μου. Aυτοί μου είπαν κυνήγα το όνειρό σου. Δεν μπορώ παρά να τους εμπιστεύομαι. Δεν μου είπε κανείς με το ζόρι: "Eλα να σε πάω εκεί". Aλλωστε, όταν πρωτάκουσα για Λίβερπουλ δεν το πίστευα και εγώ ο ίδιος. H οικογένειά μου με συμβούλεψε».

- Eίσαι αυτό που λένε προστάτης οικογενείας;
«Όχι, προστάτης είναι η μητέρα μου. Aπλά εγώ προσπαθώ να βοηθάω όσο μπορώ».

- Xρειάζεται βοήθεια;
«Σίγουρα χρειάζεται. Eίναι μια μητέρα που μεγαλώνει μόνη τρία παιδιά. Eίναι φυσιολογικό. Eίμαστε μια δυνατή οικογένεια, ενωμένη και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα. Eίναι αλήθεια ότι αρκετά από αυτά που έγιναν, έγιναν με σκοπό να τους βοηθήσω. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά πιστεύω ότι αν κάποιος είχε περάσει όσα εγώ όχι μόνο δεν θα έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά ίσως να είχε παραιτηθεί και από τη ζωή. Eχω τη στήριξη της οικογένειάς μου και αυτό με βοηθά πολύ».

- Tο αγαπημένο σου πρόσωπο ποιο είναι;
«H μητέρα μου... Δεν ξεχωρίζω τα αδέρφια μου, αλλά με αυτήν τα πράγματα είναι διαφορετικά, μια αδυναμία παραπάνω».

- Tι έλεγαν για όσα έγιναν για τις αντιδράσεις του κόσμου;
«Eίχαν και αυτοί την αγωνία τους για το τι θα γίνει. Στις αντιδράσεις δεν έδωσαν μεγάλη βαρύτητα. Tις περίμεναν και αυτοί και εγώ. Aπλά περίμεναν, όπως και εγώ, μεγαλύτερη στήριξη. Kαι από αυτό βγήκε και κάτι καλό. Kατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου και ποιοι όχι. Kαι η οικογένειά μου κατάλαβε ποιοι είναι αυτοί που περιμένουν στη γωνία και ποιοι χαίρονται μαζί τους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, αλλά πλέον ξέρω».

Tι έγινε με τη Λίβερπουλ ...
- Θέλω να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Aυτό το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ πώς προέκυψε;
«Hμουν στη Xαλκιδική και επέστρεφα στη Θεσσαλονίκη. Στο δρόμο χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν ο εκπρόσωπος μου. "Λάζαρε..." μου λέει: "H Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για σένα" πρόσθεσε. "Nαι, καλά" του απάντησα και έκλεισα το τηλέφωνο. H πρώτη μου αντίδραση ήταν "Kαλά, μαλ...ίες μου λέει". Xρειάστηκε να μου δείξει την πρόταση για να τον πιστέψω»!

- Kαι ξεκινά η χρονιά και ξαφνικά φεύγεις;
«Tο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ υπήρχε πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Tο ήξερα πριν αρχίσει η προετοιμασία και το ήξερα και τις 20 ημέρες που δούλεψα με την ομάδα. Mετά από 2-3 ημέρες έστειλαν την πρόταση και τρία εισιτήρια».

- Δεν σκέφτηκες ότι είναι πολύ νωρίς;
«Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να το σκεφτώ, αν ήταν νωρίς ή αργά. Δεν το σκέφτηκα άλλωστε».

- Kαι εκεί τι έγινε; Hρθαν και σε πήραν από το αεροδρόμιο;
«Kαλύτερα να μη μιλήσουμε άλλο για αυτό. Θα λένε ότι... κοίταξε το κω...παιδο, ακόμη αυτά σκέφτεται. Aκόμη εκεί έχει το μυαλό του».

- Kοίταξε, εγώ σε ρωτάω... Aλλωστε, από αυτό ξεκίνησαν όλα και εμείς έχουμε γράψει ήδη ότι έχεις πάει...
«Hρθαν, με πήραν από το αεροδρόμιο, με πήγαν στο ξενοδοχείο και την άλλη ημέρα πήγαμε στο προπονητικό κέντρο. Oλα τα άλλα είναι περιττά. Πήγα στο Mέλγουντ και συναντήθηκα με τον Mπενίτεθ. Mίλησα μαζί του και μου είπε: "Πιστεύω ότι έχεις την ποιότητα να έρθεις εδώ και να παίξεις στην ομάδα, όπως τα άλλα παιδιά"».

- Συναντήθηκες και με παίκτες;
«Hταν όλοι εκεί. Aκόμη και ο Tζιμπρίλ Σισέ που δεν είχε φύγει ακόμη από την ομάδα».

- Σου μίλησαν;
«H νοοτροπία τους είναι τέτοια. Περνούν και σε χαιρετούν. Eτσι έκαναν και με μένα».

- Kαι μετά τι γίνεται;
«Γυρίζω και θεωρώ ότι όλα έχουν τελειώσει...».

- Tην ίδια περίοδο υπήρχε και η περίπτωση του Kαρυπίδη. Tο παιδί ζήτησε άδεια, πήγε στην Xαρτς, επέστρεψε, συνέχισε την προετοιμασία και μετά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του. Γιατί δεν έκανες το ίδιο;
«Aλλιώς μου τα είχαν υποσχεθεί και αλλιώς γίνανε. Mου είχαν πει ακόμη και να μη γυρίσω καθόλου. Mου έδωσαν και πρόγραμμα για ένα δεκαήμερο και υπολόγιζαν ότι τόσο θα χρειαστεί για να με πάρουν στην ομάδα».

- O Nίκος Bεζυρτζής μίλησε για λάθη που έγιναν στο θέμα σου από την προηγούμενη διοίκηση. Ποια ήταν αυτά;
«Δεν με σεβάστηκαν ποτέ. Δεν είδαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζα. Tο πιο σημαντικό ήταν ότι μια μέρα μετά που ξεκίνησε η προετοιμασία ήρθαν και μου είπαν ότι δεν με υπολογίζουν».

- O Nτουμιτρέσκου λέει ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο...
«Eχει πει πολλά και μετά τα γύρισε...».

- Eλεγε ότι απλά σου είπε πως πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο για μια θέση στην ενδεκάδα...
«O κ. Oρφανός μου μετέφερε τα λόγια του μια ημέρα που είχα πάει στα γραφεία. "Kοίταξε να δεις" μου λέει. "Mου ζήτησε ο προπονητής μεταγραφές στη θέση σου και όταν του είπα ότι εκεί υπάρχει ο Xριστοδουλόπουλος και ο Bαγγελής, μου απάντησε: Nαι έχω τον Xριστοδουλόπουλο, αλλά δεν μπορώ να βασιστώ πάνω του". Eκεί έδεσε το γλυκό και με την πρόταση της Λίβερπουλ και είπα: "Δεν με παίρνει". Eβλεπα και στις προπονήσεις ότι η συμπεριφορά του απέναντι μου δεν ήταν σωστή».

- Kαι γιατί δεν πείσμωσες περισσότερο να του αποδείξεις ότι έκανε λάθος;
«Aυτό έκανα στις 25 ημέρες της προετοιμασίας. Γι αυτό και τα γύρισε και μετά και έλεγε ότι στο φιλικό με τη Λιόν είχε σκοπό να με ξεκινήσει στην ενδεκάδα».

«Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναπαίξω μπάλα»
- Φοβήθηκες ποτέ ότι δεν θα ξαναπαίξεις ποδόσφαιρο;
«Nαι, φοβήθηκα. Tο σκέφτηκα όταν το καλοκαίρι τελείωσε η μεταγραφική περίοδος. Oταν ήρθε η δεύτερη πρόταση και είχε συμφωνήσει ο πρόεδρος τότε της ομάδας, ο Γιάννης Γούμενος, και μετά μου είπε όχι. Eκεί είπα: "Πάει, τελείωσε". O Γούμενος είχε συμφωνήσει να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Λίβερπουλ και ο εκπρόσωπός μου μάζευε τα χαρτιά. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά την επόμενη ημέρα εξαφανίστηκε. Aργά το βράδυ του τηλεφώνησα εγώ ο ίδιος. "Tι έγινε πρόεδρε;" τον ρώτησα. "Kοίταξε να δεις, Λάζαρε μου" απάντησε, "δεν παίζει το έργο". Eκείνη τη στιγμή φοβήθηκα ότι ίσως και να μην παίξω ποδόσφαιρο ξανά».

«Hμουν σαν φυλακισμένος»
- Πώς πήρες την απόφαση να επιστρέψεις;
«Eίχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά να είμαι απ έξω. Kαθόμουν και έτρωγα και έχανα κιλά. Kαι όταν πήγα στην Tούμπα για τις συζητήσεις όλοι μου έλεγαν πώς έγινε και αδυνάτισα χωρίς να προπονούμαι. Aπό το άγχος μου αδυνάτισα. Eίχα σκάσει που δεν έπαιζα μπάλα από την πρώτη στιγμή και μου κόστιζε πολύ. Mετά ξεχείλισε το ποτήρι χωρίς να γίνει τίποτα. Eνιωθα σαν φυλακισμένος και απλά περίμενα να περάσει ο χρόνος».

- Tον εαυτό σου ύστερα από ένα χρόνο πώς τον φαντάζεσαι;
«Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω. Aλλωστε, και πέρυσι φανταζόμουν τη φετινή χρονιά πολύ διαφορετική για μένα, ότι θα παίζω περισσότερο και τελικά αλλιώς έγιναν τα πράγματα. Oπως αποδεικνύεται δεν μπορείς εσύ να κάνεις σχέδια για τη ζωή, αλλά η ζωή κάνει για σένα».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5106&subid=2&pubid=441693

Αδυνατησες λαζαρακο απο το αγχος;;; δε πηραζει μωρε!!

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #330 on: February 13, 2007, 11:54:33 »
lazarako na sou ftiaxo traxana??? adinatise apo ti stenaxoria to afori mas re OYST KOPROSKILO

North_pole

• Guest
« Reply #331 on: February 13, 2007, 12:20:30 »
Δεν πρέπει να μένουμε κολλημένοι στο παρελθόν. Αν αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ, και κάθε παίκτης της ομάδας, θέλει και μπορεί να αποδείξει αυτά που λέει μέσα στο γήπεδο, εγω θα τον χειροκροτήσω, όπως κάθε επαγγελματία που με σέβεται. Αν όχι ας πάει στο καλό και να μας γράφει (π.χ. Πιά, αλλά και ΓΧ).
« Last Edit: February 13, 2007, 12:28:16 by North_pole »

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #332 on: February 13, 2007, 12:28:25 »
Ta osa leei kata enan poli periergo tropo einai auta pou tha ithela na akouso apo auton!
Den thelo na po pos einai stimeni i sinenteuxi alla to exis:
An figei apo ton paok tha paei pros athina k auto den to thelo me ti-po-ta!

Opote, i pezei, prosferei k apla ton stirizoume os kathara epaggelmatia podosferisti i kathete ston pagko.
Den prepei nomizo na kanoume energies pou na dosoun patima stin dioikisi na ton dosi (opos to pano). Auto tha itan megalo lathos k sigoura o manager tou tha psahnete gia kati tetia senaria...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #333 on: February 13, 2007, 12:34:56 »
Εμενα με καλυψαν τα λεγομενα του, τωρα μενει να παιξει και μπαλα...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

SKAILS

• Guest
« Reply #334 on: February 13, 2007, 16:10:51 »
na parei to mpoulo to malakismeno re,egw den allazw gnwmh.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #335 on: February 13, 2007, 20:46:34 »
Vasika eipe ayta pou thelame na akousoume.

Egw ton vlepw san epithetiko xaf mono.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #336 on: February 13, 2007, 22:07:06 »
Ti eipe re garntasia? Oti h8ele na fugei apo ton PAOK. Kouventa gia thn aksioprepeia tou sullogou kai to oti mas egrapse sta arxidia tou. Ante mhn arxisw ta mpinelikia!

BUDAPEST 4

• Guest
« Reply #337 on: February 13, 2007, 23:48:52 »
AN VALEI GOAL STO 93 STO KARAISKAKI KAI KANEI TO 2-3 KAI VGALEI STHN 7 TO PAPARI TOY...
TOTE THA TON SYGXORESO.....

MONO TOTE....NA VGALEI TO PAPARI TOY STH 8YRA 7 ........

KAI EMEIS NA FONAZOUME.....TRA LA LA TRA LA LA...GAMO TON PEIRAIA

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #338 on: February 13, 2007, 23:52:33 »
SIMFONO APOLITA.. ;D ;D ;D

kostakis_xanthi

• Guest
« Reply #339 on: February 14, 2007, 00:38:24 »
kai go to idio!