Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33319 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
corrupt αστα αυτα, χαθηκαμε να πουμε για καμια ταινιουλα. στραφι βλεπω κ τη φετινη χρονια, προβλεπω ταινια της χρονιας το real steel. χαχαχχαχχαχαχαχ
 :thumbok:

antenapoume-4-

• Guest
εθνικια,νεοναζι, πατριωτες, καρατζαφερικοι χρυσαυγητες, αυτοματοι μακεδονομαχοι ή οπως αλλιως θελετε να λεγεστε αναλογως την περισταση, βρωμιζετε την ιστορια της ομαδας.

ολο την ιδια μπουρδοεπιχειρηματολογια χρησημοποιειτε.

στα αρχιδια μου τα συνορα σας, οι σημαιες - πανια σας και η εθνικη σας περηφανια.

μαζεψατε και τα χουλιγκανια και ειδατε πως με τον ατρομητα σας περνει για να ανεβασετε τις αηδιες σας.

ουτε ρατσισμος, ουτε εθνικισμος ο ΠΑΟΚ ειναι λαος προσφυγικος.

υ.γ. και για τους απολιτικους / καθως πρεπει ΠΑΟΚτσηδες που θα χρησημοποιησουν το αλλο γνωστο μεγαλο επιχειρημα "εδω μονο ΠΑΟΚ" , να πω πως αυτα τα θεματα εχουν να κανουν πολυ περισσοτερο με τον ΠΑΟΚ που σκεφτομαι και εχω μεσα μου, παρα με αυτον που βλεπω στην Τουμπα (γιατι δεν παταει και πουθενα αλλουο περηφανος λαος) και με τα διοικητικα.

το να πει καποιος εδω μονο ΠΑΟΚ δε σημαινει οτι ειναι καποιος απολιτικος.εκτος γηπεδου μπορεις να εισαι και μελος τρομοκρατικης οργανωσης.παντως τις μολοτοφ και οσα χρησιμοποιειται εκτος γηπεδου καλο θα ειναι τα φερνετε και σε φασεις ΠΑΟΚ και να μη μενουμε στη θεωρια.ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος πως ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερος απο καθε ιδεολογια>οτι μεσα στα πουλμαν καλλιεργειατι η αυτοργανωση η αλληλεγγυη και ο σεβασμος στην πραξη και οχι στη θεωρια

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΠΑΟΚ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

δεν μπορω να καταλαβω γτ το κουραζετε αδερφια

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Català

• Αλλαγή
δεν καταλαβα εχουμε και ΠΑΟΚ αστυνομια εδω μεσα να ασχολειται με το τι γραφει ο καθενας και σε πια θεματα ποσταρει. catala βρες τιποτα καλυτερο να ασχοληθεις.

μου βαζεις λογια που δεν εχω πει και χρησημοποιεις το επιχειρημα οτι δεν γραφω για κατι αλλο για πιο λογο? για να δημιουργησεις κλιμα οπως κανουν και καπιοι αλλοι πιο πανω.

γραψε κατι επι του θεματος ή τραβα γραψε για το πως επαιξε ο ΠΑΟΚ εσυ που δεν τα γραφεις τα υπολοιπα στα αρχιδια σου.

αντε εξυπνε!!

Τώρα, με αυτά που γράφεις και κυρίως με τον χαρακτηρισμό σου, το υφάκι σου και την ειρωνεία σου, το να σου πω ότι είσαι νούμερο και άλλα τέτοια όμορφα, δεν έχει και πολύ νόημα γιατί δεν πολυστροφάρεις φαίνεται και θα κάνουμε και το φόρουμ κώλο βραδιάτικα.
Αναρχία, ιντυμίντια και ξυσ'τα αρχίδια σ, ε στην άκρη βάλε και λίγο ΠΑΟΚ μωρέ για τη λεζάντα και δε γαμείς, εξάλλου τον κόβουμε και τον ράβουμε στα μέτρα μας τον ΠΑΟΚ, οι φασίστες ΠΑΟΚ-μακεδονία γαμιέται η τουρκία, εσύ ΠΑΟΚ-αναρχία και ντου στη διμοιρία.
Άντε να πω κι εγώ τη δική μου βερσιόν, δέος-σοκ, ΠΑΟΚ και πασόκ
Άιντε μπράβο με τον "ΠΑΟΚ που έχει ο καθένας μέσα του"
Τον μπάτσο εσύ τον κάνεις που όχι μόνο κρίνεις αυτό που κρίνεις, αλλά επιπλέον γράφεις ΚΑΙ προληπτικά για όσους ΤΥΧΟΝ παρεξηγηθούν, τη λες δηλαδή σε κόσμο πριν μιλήσει, το απόλυτο μπατσιλίκι, κάτι σαν τις προληπτικές συλλήψεις.
Εγώ την ιστορία των ποστ σου σχολίασα, ελεύθερη πληροφορία αποτελούν τα ποστ του καθενός για οποιονδήποτε εδώ μέσα, οπότε άσε τον πρόλογό σου για τους τσακωμούς σου ως ανώνυμος με κανέναν άλλον ανώνυμο στο γνωστό site της επανάστασης και της ανωνυμίας (και της βλακείας θα συμπλήρωνα, αλλά δε μας απασχολεί εδώ πέρα). Το ίδιο ισχύει και για το υφάκι του πιτσιρικά σούπερ αναρχοεπαναστάτη που έχει πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια, τα ξέρει όλα και τη λέει σε όλους.
Την ουσία όσων λέω δε βλέπω να τη σχολιάζεις πάντως, άρα μάλλον συμφωνείς ότι πράγματι μπαίνεις εδώ για τον λόγο που λέω. Και πάνε δες τι σημαίνει "δημιουργώ κλίμα", δεν σε ήξερα κι από χτες για να έχω προηγούμενα και να δημιουργώ κλίμα εις βάρος σου, ούτε είσαι το κέντρο του ηλιακού συστήματος που έχουμε βαλθεί να σε χτυπήσουμε.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Κι έλεγα τι μας λείπει αυτό τον καιρό, α ναι μια αφορμή να μαλώνουμε, ήταν τόσο ήσυχα.

Η κερκίδα του ΠΑΟΚ είναι η πλέον μη-απολιτική στην Ελλάδα χωρίς να είναι ταυτισμένη με πολιτικό χώρο. Ας μην το χαλάσουμε αυτό, είναι πραγματικό χάρισμα κι ένα από αυτά που μας ξεχωρίζουν στην Ελλάδα όπου σε άλλα γήπεδα βλέπει κανείς Τσε, σε άλλα στοχάδια και σε άλλα το νιμού της μάνας τους. Το πανί για τη Μακεδονία βγήκε μια φορά, ε ας μη βγαίνει κάθε μέρα όπως δε βγαίνουν κάθε μέρα άλλα πανιά που αρέσουν σε "άλλους". Δεν παριστάνω τον κυανόκρανο αλλά γιατί να τα μπερδεύουμε τα πράγματα, το σύνθημα τα λέει όλα:

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Και, όπως έχω διαπιστώσει, με γαυροβαζελοχάνουμα βγάζουμε βουλγάρικη σημαία, με σκουλήκια τούρκικη, με άισικτίρ-φενερμπαχτσέ ελληνική. Και άσε τους άλλους να ψάχνουν να σε βάλουν αριστεροδεξιές ταμπέλες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
To indymedia τι θες και το μπλεκεις ρε catala εδω μεσα? Κατα τα αλλα σφαχτειτε ελευθερα γινεται που γινεται της πορνης στον ΠΑΟΚ σε ολα τα επιπεδα παμε και στα πολιτικα τωρα..ζητω τα καινουρια μας επιπλα, κατω ο στρατος, Βολος γη στεναχωρη, steal from rabbitweed give to lik, λευτερια στο βορειο σελας κτλ...

Ευθυμη ισως ειμαστε και η πιο απολιτικ κερκιδα σε ολη την ευρωπη  :'(  :'(

Offline Català

• Αλλαγή
Δεν μιλάω καθόλου πολιτικά επειδή αναφέρω στο ποστ μου πολιτικά ζητήματα (και όποιος το νομίζει αυτό δεν έχει ιδέα τι είναι πολιτική), για τη βλακεία του άλλου και τη βλαχομαγκιά του μιλάω και το υφάκι που έσπευσε να την πει σε άλλους πριν μιλήσουν, παρόλο που δεν θα ήμουν ποτέ κάποιος από αυτούς που αναφέρει στο ΥΓ του και το ξέρετε, δεν παίζει δηλαδή καν να μυγιάστηκα, αλλά στράβωσα άσχημα με τη νοοτροπία αυτή.
Να μιλάμε για πολιτικά και να σφαζόμαστε μια χαρά, αλλά ΠΑΟΚ ρε μάγκες, εγώ τρελαίνομαι όταν ο άλλος δεν έχει πει ποτέ κουβέντα για την ομάδα και πετιέται μόνο για την ιδεολογία του, ό,τι σκατά κι αν είναι αυτή.
Και όπως την λέω σε κάποιον που μπαίνει εδώ για να μας ζαλίσει τα αρχίδια για τη γαλανόλευκή του, τη μακεδονία του και την εγκληματικότητα των μεταναστών, έτσι ακριβώς θα τη λέω και στην άλλη πλευρά όταν ξεπερνά τα όρια και χρησιμοποιεί το φόρουμ για προπαγάνδα. Απλά και όμορφα.
Το αν συμφωνώ με αυτό που λέει κάποιος δεν έχει σημασία, δε φτάνει, γιατί εξαρτάται ποιος το λέει και από ποια οπτική το λέει.
Bivara, το ιντυμίντια δεν το έβαλα εγώ στην κουβέντα, ούτε έχω ποστάρει ποτέ τίποτα από αυτό το μπουρδέλο της ανωνυμίας, ούτε μπαίνω φυσικά γιατί έχω τη χειρότερη άποψη και την εξέφρασα πιο πάνω. Να κάνεις λοιπόν αυτή την ερώτηση σε αυτόν που ποστάρει ανακοίνωση της 4 από εκεί και λέει ότι δεν πιστεύει να είναι αληθινή (δηλαδή προφανώς δεν τσέκαρε καν τη σελίδα της 4, μόνο ιντυ γουστάρει ο μάγκας).
Κατά τα άλλα, το αν σφαζόμαστε για άκαιρα ζητήματα, ας το πείτε πρώτα σε αυτούς που βγάζουν τα ηλίθια πανιά που βγάζουν και σε αυτούς που η δράση τους εξαντλείται στο να την πουν σε αυτούς με τα πανιά. Για αυτό και δεν είπα τίποτα σε όσους έκραξαν για τα πανιά, αλλά ξέρω ότι δεν εξαντλείται η δράση τους εκεί.

northeagle_4

• Guest
ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος πως ο ΠΑΟΚ ειναι ανωτερος απο καθε ιδεολογια>οτι μεσα στα πουλμαν καλλιεργειατι η αυτοργανωση η αλληλεγγυη και ο σεβασμος στην πραξη και οχι στη θεωρια

τα ειπες ολα αδερφε.

απο εκει και περα καλο ειναι να μην δοθει συνεχεια στην ατυπη κοντρα ,ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα μιλουσατε με πιο πολυ σεβασμο και κατανοηση μεταξυ σας και αυτο ισχυει για ολα τα θεματα οχι μονο για το παρον.

antenapoume-4-

• Guest
ισα ισα αδερφε εγω να ριζω τους τονους ηθελα.μπορει ιδεολογικα να συμφωνω με το παιδι στα οσα εγραψε αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αρμα κανενος μεσα απο εκει να λεει τα πιστευω του.ειτε ειναι χριστιανος ορθοδοξος ειτε πληρωμενος δολοφονος εκτος ΠΑΟΚ.ο εθνικιστης ΠΑΟΚτσης που εχει κανει τα παντα για τον ΠΑΟΚ ειναι αδερφος μου και ας μη συμφωνω καθολου με την ιδεολογια του.ο ΠΑΟΚτσης που πηγαινει 3-4 ματσ το χρονο η ανα ντερμπι η προσπαθει μεσα απ τον ΠΑΟΚ να περασει τα πιστευω του ειναι για μενα γιαλατζι παοκτσης.αν βλεπαν ολοι οι εθνικιστες ΠΑΟΚτσηδες ομως τον ΠΑΟΚ σαν πατριδα τους και ολοι οι αντιεκουσιαστες ειχαν τη ιδια συγκρουσιακη διαθεση με το καθεσσττως μεσα απ τον ΠΑΟΚ η ομαδα οπαδικα ουτε ζαγορακη θα ειχε προεδρο ουτε θα ευρωγε πουθενα μαγκια.παντως και σε συγκρουσεις με αστυνομια και σε φασεις πχ τουρκιας οι ιδιοι και οι ιδιοι μπαιναν μπροστα και δεν ειναι γνωστοι για τπτ αλλο περα απ τη αγαπη τους για τον ΠΑΟΚ.ας τελειωνουν αυτα τα παραμυθια και οι ψευτοπολιτικες κοντρες.πρωτο μας μελημα πρπεει να ειναι να ελευθρωθει ο ΠΑΟΚ απ τα λαμογια.γιατι δε γινεται για παραδειγμα να δηλωνεις αναρχικος η αντιεξουσιαστης και να μη βγαζεις κιχ για τη σαπια διοκηση που εχουμε και αφηνει την ομαδα σε ανυποληψια στην μονη κερδοφορα επιχειρηση στο βορα.ο ΠΑΟΚ  ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΣΕΤΗΜΕΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΕ ΕΧΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ Τ ΑΛΑΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ  ΟΙ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΑΝΤ ΜΕΤΑ ΤΟ Φ4 ΣΤΟ ΣΕΦ ΟΣΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ Η ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΟΣΟΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΞΑΝ ΤΗΝΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΝΕΚΑΡΤΗΤΑ ΑΠ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ

northeagle_4

• Guest
συμφωνησα μαζι σου ρε τρελλε  ;D 

το απο κει κεαι περα πηγαινε σε asinidito -catala. ευθυγραμμιζομαι απολυτα σε οσα ειπες πριν και λες τωρα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
antenapoume όποτε διαβάζω ποστ σου βουρκώνω 2 μέτρα 140 κιλά μαντράχαλος ρε γαμώ το διάολο μου...

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ο ΠΑΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

antenapoume-4-

• Guest
οι αλητες του ΠΑΟΚ ομως δεν ειναι 30 ατομα αλλα πολλοι περισσοτεροι

antenapoume-4-

• Guest
παντως κανενας γνησιος αλητης της χρυσης γενιας του ΠΑΟΚ  δεν εφερνε αλλοθρησκους για φιλοξενιες.επισης σπανια οι αλητες τα ειχαν καλα με τη διοικηση και πολυ πιο σπανια ενας αλητης θα καθισει πανω στο ονομα που εβγαλε για χ ψ λογους αλλα θα το αποδεικνυει αυτο στο δρομο και με τη σταση του.και αν φυσικα το δει ολος ο κοσμος οπως ο disorder θα φτασουμε σε σημειο εγω ειμαι πιο αλητης απο σενα οταν ετρεχα τους γαβρους μες την αθηνα εσυ μπουσουλουσες.κατσε να φωναξω στην τουμπα τους φιλους μου πρωην στελεχη της γκριν πις να φερουν τα πανια τους.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ - ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ - ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ - ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕ - ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΑ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ , ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΤΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ....

σχολιο: ποιο ξεκαθαρο συνθημα δε γινεται

ΥΓ χρειαζομαστε και αλλα old style...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Μη ΞΕΧΝΑΤΕ...κι αν στην ζωη αλλαξαν ολα, ο ΠΑΟΚ πανω απολα...πρωτα θα φυγουν αυτοι και μετα .........αποκλειεται εμεις
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Και οι δημοσιευσεις του 'αθωου' πανιου συνεχιζοντα, σε σελιδα 'αθωων' νεοναζι.
Ελα μωρε τωρα ενα πανι βγαλαν τα παιδια, δεν ειναι 'τετοιοι' τα παιδια μας, μερικοι τρωγεστε με τα ρουχα σας, κυνηγατε φαντασματα.

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/12/13/%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE/
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
μηπως το τοπικ πρεπει να ξαναονομαστει γιατι αδειαζει η τουμπα?? το θεμα εχει ενδιαφερον...

το οτι το γηπεδο ηταν αδειο χτες και το γεγονος οτι η τουμπα (ξανα)αδειαζει για μενα δειχνει οτι υπαρχει πολυς κοσμος που εχει χασει τη πιστη του στην ομαδα υπο το παρων καθεστως. λεπτομερειες για το σκεπτικο τους και κατα ποσο συμβαδιζει με την κριτικη που γινεται εδω μεσα στη διοικηση δε ξερω, παντως το κοινο στοιχειο ειναι αυτο.

το θετικο ειναι οτι μαλλον αυτο το κομματι του κοσμου δεν εκφραζεται απο το νεο καθεστως διοικησης και ενημερωσης. δε μπορω να ξερω τι αποψεις εχουν για θεματα οπως του κοντου (που για μενα κακως εχει παρει περιοπτη θεση αναμεσα στα υπολοιπα εγκληματα της διοικησης) αλλα αν ειναι ετσι αυτοι που απεχουν δε μικραινουν τον ΠΑΟΚ οπως οι νεοτρεντοΠΑΟΚτσηδες.

του χρονου οταν η ομαδα θα εχει απογυμνωθει εντελως και θα τρωει τη μια φαπα μετα την αλλη ολο και περισσοτερος κοσμος θα απεχει, ολο και περισσοτεροι θα αρχισουν να γκρινιαζουν, ολο κ περισσοτερο οι αρδ θα αρχισουν κ αυτοι να γυριζουν το τροπαρι και η ιστορια επαναλαμβανεται.
αγωνες θα γινουν οπως εγιναν κ τοτε? και ρωταω γτ μεχρι τωρα δε γινεται τπτ και αυτο ειναι το μονο διαφορετικο στοιχειο.

λαχανα υπηρχαν παντα και θα συνεχισουν να υπαρχουν και να ευημερουν. το θεμα ειναι να συνεχισει να υπαρχει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και η αντιδραση.
το αδειο γηπεδο μου λεει οτι κοσμος που δε τρωει προλογο απο ρουφιανοαρδ υπαρχει και ειναι πολυς. αντι να περιμενουμε να ξυπνησουν κ αλλοι και να αλλαξει το σκηνικο, μακαρι να γινοταν κατι οσο πιο εγκαιρα γινεται. γτ εχουμε μια ομαδα που αφημενη στο ελεος του θεου και της ...κρισης εχει δυνατοτητες και παλευει μονη της. ειναι κριμα να καταστραφει εντελως.

τα λεω βεβαια αυτα οντας καποια χιλιομετρα μακρια οποτε εκ του ασφαλους θα πει καποιος και δε θα χει κ αδικο. απλα εδω μεσα πρεπει επιτελους να συζητηθει σοβαρα το θεμα της αντιδρασης. ποιοι ειναι αυτοι οι χιλιαδες ΠΑΟΚτσηδες που απεχουν? μηπως ειναι δυνατον να ειναι ολοι οπως τα παιδια απο δω μεσα που απεχουν? αν οχι μηπως τα μηνυματα της αντιδραστικης πλευρας πρεπει να ναι πιο ευστοχα απο την αντιδραση κατα του κοντου? γτ παλικαρια μη περιμενετε προκοπη με τα του ρομαντισμου και της προδοσιας, δεν εχουν ολοι τις ιδιες αποψεις, αλλοι εχουν αλλη πληροφορηση και το θεμα οδηγει σε στειρο αδιεξοδο.

δεν υπαρχει πιστη και οραμα ΓΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ. αυτο ειναι ενα μηνυμα. ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ (κομψα), αυτο ειναι αλλο. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ, αλλο ενα. ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΘΕΣΜΟΥΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΠΑΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ και παει λεγοντας...μηπως πανια στ γηπεδο πρεπει να θυμιζουν τετοια θεματα? πως αλλιως μπορουν να περαστουν?

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
σχολιασα κατι που εγινε στην τουμπα συμφωνα και με τον τιτλο του θεματος. δεν μιλησα ουτε για ιντιμιντια, ουτε για αναρχια ουτε για αριστερα ουτε για το ποσα ποστ κανει ο καθενας και που, ουτε για το ποσο ΠΑΟΚτσης ειναι, ουτε ειπα να φερουμε μολοτοφ και κοτρονια στο γηπεδο. και την ανακοινωση της Θ4 δεν την βρηκα στο σαιτ οταν μπηκα για αυτο ρωτησα (ηταν στο ηλεκτρονικο εφημεριδακι που δεν ειχα διαβασει).....και δεν την σχολιασα καν.

αυτο που υποστηριζω ειναι πως αυτο που ειμαστε εξω απο το γηπεδο δεν το ξεχναμε και δεν το αφηνουμε στο τουρνικε. αυτος δεν ειναι ο λογος για να ψαχνουμε την μανουρα με τον συνοπαδο αλλα τα κοινα μας στοιχεια και τον πραγματικο μας εχθρο (ναι δεν ζουμε σε αγγελικα πλασμενο κοσμο) και να το πολεμαμε μαζι. χωρις διακρισεις εθνικοτης,θρησκειας,χρωμα δερματος,φυλου κ.τ.λ. αυτα δεν τα λεει το ιντιμιντια και η αναρχια. αυτα τα εχουν στο μυαλο τους οι νοημων ανθρωποι.

ξερουμε καλα πως λειτουργει η προπαγανδα των ανθρωπων αυτων και ποσο ευκολα τρωει το παραμυθι ο "απλος" και απολιτικος κατα τα αλλα λαος του ΠΑΟΚ και της καθε ομαδας.

δυστυχως ομως ακομα καποιοι λενε τι ωραια που ειναι η απολιτικοποιηση στο γηπεδο, ενω συγχρονως κριτικαρουν δοιηκησεις/καταστολη/ακριβα εισητηρια / καμερες/ τουρνικε / λαμογια / δημοσιογραφους κ.τ.λ.

αν αυτο δεν ειναι πολιτικη τοτε τι ειναι?

αν απ'ολα τα παραπανο καποιοι βρικαν ως θεμα την ελληνικοτητα της μακεδονιας.....ε βγαλτε συμπερασμα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Και οι δημοσιευσεις του 'αθωου' πανιου συνεχιζοντα, σε σελιδα 'αθωων' νεοναζι.
Ελα μωρε τωρα ενα πανι βγαλαν τα παιδια, δεν ειναι 'τετοιοι' τα παιδια μας, μερικοι τρωγεστε με τα ρουχα σας, κυνηγατε φαντασματα.

http://xryshaygh.wordpress.com/2011/12/13/%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

Με αυτή τη λογική κάθε πανί μπορεί να γίνει αντικείμενο σπέκουλας από τον "αντίστοιχο" πολιτικό χώρο. Στα λόγια ωραία τα λέμε όλοι, στην πραγματικότητα αν δούμε πανί ή ΣΗΜΑΙΑ που δεν ταιριάζει με την "ιδεολογία" μας, τσινάμε και λέμε "δεν είναι ο ΠΑΟΚ αυτό".

Οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ έχουν δείξει ότι έχουν πολιτικό κριτήριο χωρίς να είναι κομματικοποιημένοι, "σταμπαρισμένοι" ως ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, ακροηλίθιοι. Το αγαπημένο μου παράδειγμα είναι το "No Olympic games in fucking Athens" που βγήκε στο παιχνίδι με την Ντέμπρετσεν στην Ουγγαρία το 2003. Τότε όλοι έβριζαν τους βούλγαρους που υπονομεύουν την εθνική προσπάθεια. Μετά από χρόνια όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν ότι οι ολυμπιακοί αγώνες ήταν ένα μεγάλο, απίστευτο φαγοπότι. Ακόμα καλύτερη είναι μια εικόνα που ανέβασε ο lik4 νομίζω με πανό από το 1992: "Σκοπιανοί η Μακεδονία ανήκει στον ΠΑΟΚ". Τον ευχαριστώ έστω κι εδώ όπως και όλους όσοι μ' έδωσαν εδώ μέσα την ευκαιρία να μάθω και άλλα πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση σε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής συγκεκριμένης γραμμής. Αυτή είναι η άποψή μου αλλά δεν ξέρω πόσοι την ασπάζονται.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
ουτε εγω γουσταρω το σταμπαρισμα για αυτο οσο και αν μου αρεσουν καποια πανια και καποια συνθηματα δεν τα υποστηριζω γιατι αυτο που δημιουργουν ειναι συγχυση μπερδεμα και εν τελει λαθος συμπερασματα και .... κοντρες. "να καει η πουτανα η βουλη" φωναζουμε ας πουμε.ε και τι με αυτο αν δεν το συζηταμε περαιτερω (οπως γινετε και μεσα απο το φορυμ αλλωστε στο αντιστοιχο θεμα)

οταν ομως ενα θεμα συζητιετε αναλυετε και εν τελει συναποφασιζετε να βγει ας πουμε ενα πανι ή ενα κειμενο ή να γινει μια παρεμβαση τοτε συμφωνω και επαυξανω.

χωρις συμβολα,υπονουμενα, χρωματισμους, κομματισμους κ.τ.λ. ΚΑΙ για τα θεματα που μας αφορουν σαν οπαδους αλλα ΚΑΙ για αυτα που μας αφορουν σαν ανθρωπους και απασχολουν σχεδον ΟΛΟΥΣ μας στο γηπεδο (απο την στιγμη που συμφωνουμε οτι το μεγαλυτερο κομματι του λαου ανηκει στα χαμηλα στρωματα).

αλλοι λοιπον παραθετουν ζητηματα οπως αυτα που προανεφερα και αλλοι μιλουν για την μακεδονια τους και την φιλια τους με τους οπαδους της παρτιζαν παντα ομως μεσα απο το πρισμα της ορθοδοξης χριστιανοσυνης τους.