Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 33939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
2 απο αριστερά κ 2 απο δεξιά λογικά θα έχει κάθε θύρα κ από μπροστά θα ανοίγει για να αποχωρεί μετα ο κόσμος!

fatal_invasion

• Guest
δηλαδη τα τουρνικε θα ειναι ετοιμα απο το ματς με την αεκ;

GeorgT

• Guest
πολυ βιάζεσαι ρε, ακόμα ουτε τα βίδωσαν στο πάτωμα, τώρα τα ξεφόρτωναν απο τα φορτηγά!

reset4

• Guest

Ο μόνος τρόπος για να μπει κάποιος τώρα τζαμπατζής είναι αυτό που γίνεται συνήθως σε τουρνικέ ,την ώρα που δεν κοιτάει ο σεκιουριτάς ή κάνει τα στραβά μάτια, να στριμωχτούν δύο με μία κάρτα..

ti mono 2?  oloklirh oikogeneia vlepw na xoraei.. pou aneta fainontai..

GeorgT

• Guest
Ξαναποσταρω τις φωτογραφίες γιατί σβήστηκαν:

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Κάτι σαν τα πρώτα των γάβρων δηλαδή . Δεν τα βλεπω να αντέχουν το πρώτο παιχνίδι πάντως . Καλό θα ήτανε να δοκιμαστούν σε ένα πιο χαλαρό παιχνίδι
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

bagos1

• Guest
eimai periergos na dw pos 8a xwresei o tzamal mesa apo to tournike

zan

• Guest
Και μη χειροτερα... Ερε τι μας περιμενει ακομα..Big Brother θα γινει ολη η ζωη μας!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΕΤΟΙΑ ΤΟΥ 90 να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.......

biggeorge

• Guest
loipon paidia gia to thema me ta tumbana dn kserw alla einai se athlia katastasi.........oxi na sintonistoun aplos metaksi tous alla oute me ton kosmo...kati prepei na ginei grigora....ante ante....kai idika i 4a panw apo tin thira...ekei exei ginei giftario.....oloi oi giftoi...(provlima dn exw me autous)kai stin partizan mou pigan kai tis gkomenes ekei....eleos pia....simfonite???

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Και μη χειροτερα... Ερε τι μας περιμενει ακομα..Big Brother θα γινει ολη η ζωη μας!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΕΤΟΙΑ ΤΟΥ 90 να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.......

Έτσι είναι φίλε μου!Μαζί σου με χίλια!
Ναι ξέρω ξέρω...
Είμαι ψευτοκάτι κ έχω σκατά στο κεφάλι μου..
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
nai, 90's den eixe "big brother" , to tournike mas ftaiei twra.......
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

katafraktoi

• Guest
Ολα αυτα εξαιτιας ενος ΤΟΥΡΝΙΚΕ?

Του ιδιου μηχανηματος που χρησιμοποιειται στην Εκθεση, στα θεατρα, στα σουπερ-μαρκετ?
που απλα μπηκε για να διευκολυνει την εισοδο των φιλαθλων στο γηπεδο? Και για να παψει επιτελους το φαινομενο των τζαμπατζηδων?

Offline bozik

• Αλλαγή
nai, 90's den eixe "big brother" , to tournike mas ftaiei twra.......
το 90 λέγαμε τη καλά ήταν το 80...τη δεκαετία του 80 λέγανε για του 70....του 70 λέγανε η χούντα δεν έφυγε.....γιατί γίνεται συνεχεια αυτό και λέμε ότι παλιότερα ήταν καλύτερα σε όλα τα θέματα?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

LoGotHeTiS

• Guest
Γιατί νοσταλγούν τα νιάτα τους και όχι "τα καλύτερα σε όλα τα θέματα"...Κλασικό είναι αυτό..

Αν υπήρχε ή όχι στα 90s big brother , ας ρωτήσουν κάποιους να τους πουν τι επακολούθησε μετά το paok - psg.. 

GeorgT

• Guest
ξαναβλεποντας τα τουρνικέ τελικά δεν έχει 2+2 εισόδους αλλά 4+4 οπότε θα ειναι  μεγάλη βοήθεια να μπει ο κόσμος όταν υπάρχουν 8 σειρές σε κάθε θύρα!!

katafraktoi

• Guest
Νομιζω 2+2 θα ειναι..μηπως υπολογιζεις και την πλευρα που περιστρεφεται αντιστροφα οταν καποιος μπαινει απο την αλλη? Γιατι απο εκει προφανως δεν μπορεις να μπαινεις...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Μιας και το μετρό είναι της μόδας αυτές τις μέρες.
Απαιτούμε να προβλεφτεί να περνάει το μετρό έξω από την Τούμπα, με στάση ακριβώς μπροστά στο γήπεδο.
Η στάση να λέγεται ΑΜΠΑΛΑΕΑ και να την κοσμούν εκθέματα από την ιστορία του Δικέφαλου.
Να υπάρχουν viedo-wall και ηχητικά παντού ΠΑΟΚ.
Ειδικά όταν παίζει ο ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι μας να μετακινούνται ΔΩΡΕΑΝ 3 ώρες πρίν έως 3 ώρες μετά την λήξη του παιχνιδιού.
Αυτές τις εξαγγελίες περιμένουμε από θεσσαλονικούς πολιτικούς.

Mehri na ftasei ekei to gipedo den tha einai distihos pleon stin toumpa.....     :-\

KATSE KALA RE FILARAKI POU DEN THA EINAI TO GIPEDO EKEI.......AUTO ELPIZW O KATHE PAOKTSHS NA TO NIWTHEI....POTE MA POTE NA MHN FUGEI TO GHPEDO APO THN TOUMPA...........OUTE GIA SKEPSH.........OOOOOOOOUTE GIA LIGO..........XILIES FORES KALITERA ENA KAINOURGIO 32.000 THESEWN STHN TOUMPA OPWS PROVLEPETAI PARA 40000-50000 KAI allou....se allo simeio..........

SE AUTO MAGES MOU PREPEI NA EIMASTE KATHETOI..............!!!!!! DE THELW OYTE NA MOU PERNAEI APO TO MUALO......MAKRUA APO MAS AUTES OI MALAKIES.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Geo

• Αλλαγή
εκτέθαμεν και τουρνικέ.
καλούτσικα μου φαίνονται.
βέβαια θα χρειαστούν βελτιώσεις, ώσπου να τα συνηθίσουμε.

Ελπίζω αυτό το χάλι με τους "εξυπνάκηδες" που παρακάμπτουν εμάς τους λακαμάδες που περιμένουμε στην ουρά για να μπούμε....
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Διαφωνώ @zouvalos και δεν πιστεύω ότι λέω μαλακίες.
Πρωτεύον πρέπει να είναι το μεγάλο γήπεδο, αλλιώς θα σμικρύνουμε μόνοι μας το μέγεθος του ΠΑΟΚ.
Δεν είναι τυχαίο που όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη φεύγουν από τα στάδια τους ή τα ανακαινίζουν αλλά πάντα με μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Το γήπεδο πρέπει να είναι οποσδήποτε μεγαλύτερο των 45000 θέσεων.

Και επειδή σας έβαλαν στο τρυπάκι τόσο καιρό με το γήπεδο κάτι περίεργοι που όλως τυχαίως είναι και οι ίδιοι που ανησυχούν για το ιδιοκτησιακό του ΠΑΟΚ και βλέπουν Καμπάνηδες, Αραβες και Αγγλους, να σας πληροφορήσω ότι υπάρχει δυνατότητα το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα να χωράει μέχρι και 54.000

Περισσότερα εν καιρώ.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline zouvalos

• Αλλαγή
File alamana,

egw auto diavasa gia 32000 kai pragmatika stenaxwrethika....twra an ksereis esy mexri kai gia 54.000 makari na eisai alithinos giati etsi den prokeitai na figei pote i edra apo tin TOUMPA.....

makari na einai etsi opws ta les giati den nomizw kanenas PAOKTSHS na thelei na figei apo tin TOUMPA....

kai file alamana pros theou den einai malakies auta pou eipes....kai gw thelw megalitero gipedo alla an einai na figei apo kei den tha to proteimousa.....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......