ε-ν-τ-α-ξ-ε-ι
κα τα λα βα με
το θεμα ειναι
ποσοι εχουν σωστη ενημερωση?
οι μαλακιες που γραφει το γκολ και η καθε κωλοφυλλαδα?
εγω ακουσα το μαλακα το δημαρχο της ν φιλαδελφειας να λεει δεν ξερω τι παιζει με τον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ το θεμα ολο ειναι αυτο με τους κατοικους.οκ
αδερφε κανεις δεν στην λεει
απλα μετα το αρθρο απο την goal την βρηκαμε την καινουρια καραμελα.αφου αποδειξαμε
οτι η δικαιολογια με τα αρχαια δεν ευσταθει περασαμε σε μια καινουρια.στην δικαιολογια της ν.φιλαδελφειας...
το πα και χθες στο live.ξερω ενα παλληκαρι που ειχε φαει στραβωμα με τα αρχαια απο κατω.τον ειχανε πεισει(ποιοι αραγε;)
οτι δεν γινεται γηπεδο στην τουμπα γιατι εχει αρχαια.ρε να του λεω δεν εγινε καμια μελετη που να το αποδεικνυει αυτο...
-οχι εχει αρχαια.και μαχιμο ατομο...
αυτη ειναι η μαλακια που πανε να κανουν.να πεισουν την μαζα,που λογω μη σωστης ενημερωσης δεν ξερει τι παιζει,οτι στην τουμπα
δεν γινεται γηπεδο.και οταν την πεισουν θα προχωρησουν στο αλλο σχεδιο που θα λεει οτι για να φτιαξεις γηπεδο
πρεπει να ανταλλαξεις την τουμπα...ακομα κι αν το πρωτο μπορει να εχει μια δοση αληθειας,το δευτερο δεν πρεπει ουτε καν να συζητιεται
σαν ανεκδοτο μεταξυ μας...το οικοπεδο της τουμπας ειναι του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ και εφοσον η πολιτεια κρατησε
την σταση που κρατησε με το γηπεδο του βοτανικου,τοτε δεν υπαρχει λογος να πιαστουμε εμεις κοροιδα...το οικοπεδο της
τουμπας δεν θα ανταλλαχθει για τιποτα.αλλιως μη σωσει και γινει νεο γηπεδο.
Και ακομη εαν, λεμε εαν ξεκινησουν τα εργα για την νεα ΤΟΥΜΠΑ και καποιος κατοικος προσφυγει στο ΣτΕ παγωνουν τα εργα.Στο επιχειρημα του γιαννιωτη4 οτι εαν φτιαχνεις στο οικοπεδο σου κατι, δεν μπορει κανεις να σε σταματησει δεν ισχυει.Εαν καποιοι θεωρουν οτι εισαι παρατυπος(υψος κατασκευης,σ.δ,αρτιοτητα οικοπεδου)φυσικα μπορουν να σου παγωσουν την οικοδομη.Το οικοπεδο της ν.φιλαδελφειας νομιζω οτι ειναι του α.σ αεκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος
αδερφε ειναι μπακαλιστικο επιχειρημα το δικο μου.συνηθως ομως οταν καποιος καλει την πολεοδομια γιατι εχει προβλημα με κατι που χτιζεται
τοτε το μονο που καταφερνει ειναι απλα να καθυστερησει την ανεγερση της χ οικοδομης.πολυ σπανιες οι περιπτωσεις του αναποδου.
η ν.φιλαδελφεια δεν ανηκε στην ερασιτεχνικη αεκ.ηταν ακομα ενα κρατικο γηπεδο που μια ομαδα καπηλευτηκε και πανω σ'αυτο ηθελε να χτισει καινουριο
ιδιοκτητο γηπεδο.ακομα και τωρα πανω σ'αυτο το επιχειρημα ψαχνουν το οικοπεδο που θα τους δωσουν στο τζαμπα για να χτισουν
σε εμας συμβαινει το αναποδο...
υ.γ αυτο που ρωτησα και χθες για μενα εχει πιο πολυ ηθικη σημασια.ποιος θα ναι αυτος που θα μπει εμποδιο σε ενα ενδεχομενο νεο γηπεδο του ΠΑΟΚ στην τουμπα
απο την στιγμη που ο δημος θεσσαλονικης εχει χτισει τοσα(αν πω εγω αχρηστα μπορει να στραβωσει κανεις,οποτε ας το πει κανας σαλονικιος) κτιρια
χωρις εμποδια απο κανεναν;