Author Topic: Διάφορα σχόλια & απόψεις για την Τούμπα, τον Ναό μας  (Read 34056 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bagos1

• Guest
μήπως το 1 000 000 που ειχε δώσει η πετραλιά αφορούσε αυτό το κομμάτι? αρε γούμενε με χρυσες μασσέλες ετρωγες...................................

Offline Geo

• Αλλαγή
Θέλει και ρώτημα? Ε ρε που ήμασταν...!  >:(
Και επίσης, εκείνοι οι "νεόκτιστοι" χώροι μεταξύ 4 και 4Α,.....κανείς δεν ξέρει για τι προορίζοταν !

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω αλλο σκεφτομαι που λεω οτι ειναι το πιο πιθανο...να κανει εστω και ενας κατοικος δηλωση οτι δεν θελει να γινει νεο γηπεδο εκει..πχ σκεφτειτε ρε μαγκες αν ανοιξει στο νεο γηπεδο ΠΑΟΚ ΓΥΡΟΣ και ΠΑΟΚ ΚΑΦΕ ποσοι απο γυρω γυρω θα χασουνε πελατεια..

ρε αδερφια αμαν μ'αυτον τον παπα.ποιος γειτονας μου μπορει να προσφυγει στο ΣτΕ επειδη στο οικοπεδο μου χτιζω σπιτι;
μην ψαρωνετε...
η επομενη ατακα που θα πεσει για την ΤΟΥΜΠΑ θα λεει πως στην κατακιτρινη τουμπα ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να χτισει το γηπεδο του.
εκει θα φτασουμε.
bagos1 κοιτα λιγο αυτo
http://www.sport-fm.gr/article/150381

Νέο γήπεδο για τη «Μεγάλη Κυρία»

14/10/2008, 20:44 | Διαβάστικε 825 φορές Σχόλια (0)

Η Γιουβέντους πήρε το "πράσινο φως" για να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου στη θέση του παλιού, πλέον, "Ντελε Άλπι", το οποίο θα κατεδαφιστεί. Το νέο γήπεδο της Γιουβέντους θα είναι έτοιμο τη σεζόν 2011-2012, θα έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων και θα είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο.

Την επίσημη παρουσίαση των λεπτομερειών θα κάνει η διοίκηση της Γιουβέντους στις 27 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση, στην οποία θα δώσει το "παρών" και ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί. Το γήπεδο θα διαθέτει επίσης 120 σουίτες VIP, πάρκινγκ 5.300 θέσεων και εμπορικό κέντρο. Στο εσωτερικό του γηπέδου, θα κυριαρχούν τα χρώματα της Γιουβέντους, το μαύρο και το άσπρο και οι κερκίδες θα αποτελούνται από ένα κυκλικό διάζωμα.

Επιμέλεια: Κώστας Παπαευθυμίου

τι παρκινγκ περιμενετε δλδ στο καινουριο γηπεδο;20000 θεσεων;
αν δεν υπαρχει επαρκης συγκοινωνια τοτε οπου κι αν χτιστει το γηπεδο θα υπαρχει τεραστιο προβλημα.οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε
τοσο πιο γρηγορα θα προχωρησουμε με το γηπεδο.το κρατος μπορει να μας βλεπει σαν ιθαγενεις,δεν χρειαζεται κι εμεις οι ιδιοι
να βαζουμε νερο στον μυλο τους
υ.γ ουτε υπερ ουτε κατα ειμαι στην οποιαδηποτε λυση μου προτεινουν.αλλα το να θελουν νταηλικι να με πεισουν οτι η τουμπα ειναι ακαταλληλη
με τρομαζει και με πονηρευει.γι'αυτο αυτη την στιγμη πρεπει να καταλαβουμε πρωτα για ποιον λογο στηνεται ολο αυτο το παραμυθακι...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
στη νεα φιλαδελφεια πως βρεθηκαν 130ποσοι ηταν?

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
γιατι ηταν του χανουμιου το οικοπεδο;

Offline Suicidal

• Βασικός
ΤΟ ΟΙΚOΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝEΑΣ ΦΙΛΑΔEΛΦΕΙΑΣ
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ αεκ
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
ε-ν-τ-α-ξ-ε-ι
κα τα λα βα με
το θεμα ειναι
ποσοι εχουν σωστη ενημερωση?
οι μαλακιες που γραφει το γκολ και η καθε κωλοφυλλαδα?
εγω ακουσα το μαλακα το δημαρχο της ν φιλαδελφειας να λεει δεν ξερω τι παιζει με τον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ το θεμα ολο ειναι αυτο με τους κατοικους.οκ

GeorgT

• Guest
1. Ενα απο τα μεγάλα μειονεκτήματα του οπλισμένου σκυροδέματος είναι οτι ειναι δύσκολες η επισκευές (αν θυμάμαι καλά τσιμέντο ενέσεις μπορείς να κάνεις κυρίως).

2. Ο φέρον οργανισμό είναι αυτός που συνήθως δέχεται τα περισσότερα στατικά φορτία αλλά σε νέες στατικές μελέτες λειτουργούν δευτεροβάθμια κ οι απλές τοιχοποιίες (δύσκολα να εφαρμόστηκε το 50 που χτίστηκε  :P)

3, Μην τα βλεπετε τοσα απλοϊκά τα πράγματα, πιθανότατα για να χτιστεί στη τούμπα πρέπει να γίνουν τροποποιήσεις στον συντ. δόμησης κ εκεί πολύ εύκολα μπορούν οι κάτοικοι να δημιουργήσουν πρόβλημα.

4. Κ τελευταια απο άποψης συγκοινωνιακών προβλημάτων τα πράγματα ειναι τραγικά σε μια περιοχή σαν την τουμπα, όχι οτι δεν λύνονται με διάφορες τροποποιήσεις (τροχονόμοι την προσέλευση του κόσμου κλπ) σχετικά εύκολες επειδή χώροι συνάθροισης κοινού λειτουργούν μονό συγκεκριμένες ώρες - μέρες αλλά την τελική απόφαση μπορεί να παρθεί μόνο απο μια έμπειρη ομάδα πολ. μηχανικών, μελετώντας όλους τους παράγοντες (μην ξεχνάμε κ την uefa) για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την ομάδα

euboia4

• Guest
Και ακομη εαν, λεμε εαν ξεκινησουν τα εργα για την νεα ΤΟΥΜΠΑ και καποιος κατοικος προσφυγει στο ΣτΕ παγωνουν τα εργα.Στο επιχειρημα του γιαννιωτη4 οτι εαν φτιαχνεις στο οικοπεδο σου κατι, δεν μπορει κανεις να σε σταματησει δεν ισχυει.Εαν καποιοι θεωρουν οτι εισαι παρατυπος(υψος κατασκευης,σ.δ,αρτιοτητα οικοπεδου)φυσικα μπορουν να σου παγωσουν την οικοδομη.Το οικοπεδο της ν.φιλαδελφειας νομιζω οτι ειναι του α.σ  αεκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ε-ν-τ-α-ξ-ε-ι
κα τα λα βα με
το θεμα ειναι
ποσοι εχουν σωστη ενημερωση?
οι μαλακιες που γραφει το γκολ και η καθε κωλοφυλλαδα?
εγω ακουσα το μαλακα το δημαρχο της ν φιλαδελφειας να λεει δεν ξερω τι παιζει με τον ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ το θεμα ολο ειναι αυτο με τους κατοικους.οκ
αδερφε κανεις δεν στην λεει
απλα μετα το αρθρο απο την goal την βρηκαμε την καινουρια καραμελα.αφου αποδειξαμε
οτι η δικαιολογια με τα αρχαια δεν ευσταθει περασαμε σε μια καινουρια.στην δικαιολογια της ν.φιλαδελφειας...
το πα και χθες στο live.ξερω ενα παλληκαρι που ειχε φαει στραβωμα με τα αρχαια απο κατω.τον ειχανε πεισει(ποιοι αραγε;)
οτι δεν γινεται γηπεδο στην τουμπα γιατι εχει αρχαια.ρε να του λεω δεν εγινε καμια μελετη που να το αποδεικνυει αυτο...
-οχι εχει αρχαια.και μαχιμο ατομο...
αυτη ειναι η μαλακια που πανε να κανουν.να πεισουν την μαζα,που λογω μη σωστης ενημερωσης δεν ξερει τι παιζει,οτι στην τουμπα
δεν γινεται γηπεδο.και οταν την πεισουν θα προχωρησουν στο αλλο σχεδιο που θα λεει οτι για να φτιαξεις γηπεδο
πρεπει να ανταλλαξεις την τουμπα...ακομα κι αν το πρωτο μπορει να εχει μια δοση αληθειας,το δευτερο δεν πρεπει ουτε καν να συζητιεται
σαν ανεκδοτο μεταξυ μας...το οικοπεδο της τουμπας ειναι του ερασιτεχνη ΠΑΟΚ και εφοσον η πολιτεια κρατησε
την σταση που κρατησε με το γηπεδο του βοτανικου,τοτε δεν υπαρχει λογος να πιαστουμε εμεις κοροιδα...το οικοπεδο της
τουμπας δεν θα ανταλλαχθει για τιποτα.αλλιως μη σωσει και γινει νεο γηπεδο.

Και ακομη εαν, λεμε εαν ξεκινησουν τα εργα για την νεα ΤΟΥΜΠΑ και καποιος κατοικος προσφυγει στο ΣτΕ παγωνουν τα εργα.Στο επιχειρημα του γιαννιωτη4 οτι εαν φτιαχνεις στο οικοπεδο σου κατι, δεν μπορει κανεις να σε σταματησει δεν ισχυει.Εαν καποιοι θεωρουν οτι εισαι παρατυπος(υψος κατασκευης,σ.δ,αρτιοτητα οικοπεδου)φυσικα μπορουν να σου παγωσουν την οικοδομη.Το οικοπεδο της ν.φιλαδελφειας νομιζω οτι ειναι του α.σ  αεκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος
αδερφε ειναι μπακαλιστικο επιχειρημα το δικο μου.συνηθως ομως οταν καποιος καλει την πολεοδομια γιατι εχει προβλημα με κατι που χτιζεται
τοτε το μονο που καταφερνει ειναι απλα να καθυστερησει την ανεγερση της χ οικοδομης.πολυ σπανιες οι περιπτωσεις του αναποδου.
η ν.φιλαδελφεια δεν ανηκε στην ερασιτεχνικη αεκ.ηταν ακομα ενα κρατικο γηπεδο που μια ομαδα καπηλευτηκε και πανω σ'αυτο ηθελε να χτισει καινουριο
ιδιοκτητο γηπεδο.ακομα και τωρα πανω σ'αυτο το επιχειρημα ψαχνουν το οικοπεδο που θα τους δωσουν στο τζαμπα για να χτισουν
σε εμας συμβαινει το αναποδο...
υ.γ αυτο που ρωτησα και χθες για μενα εχει πιο πολυ ηθικη σημασια.ποιος θα ναι αυτος που θα μπει εμποδιο σε ενα ενδεχομενο νεο γηπεδο του ΠΑΟΚ στην τουμπα
απο την στιγμη που ο δημος θεσσαλονικης εχει χτισει τοσα(αν πω εγω αχρηστα μπορει να στραβωσει κανεις,οποτε ας το πει κανας σαλονικιος) κτιρια
χωρις εμποδια απο κανεναν;

bagos1

• Guest
πρεπει οπως και δίποτε να ξεκαθαρίσει και το θέμα με την αλάνα της τούμπας ολο καινουργιες μαλακιες βλέπω πως χτίζονται δεν μας εφτανε η παπαρια του δήμου θεσσαλονίκης μπροστα απο την 4 διαβασα σε ενα ενθετο μιας εφημερίδας οτι θα γινει και ενα παρκο ( μηπως εξω απο την θ1,2,3??) οσο παει ο χωρος και συρικνώνεται. επιπλέον το οικόπεδο το πήραμε απο το μετοχικο ταμειο στρατού το 55 αν δεν κανω λάθος να μας ενημερώσει καποιος ποσα στρέματα αγοράσαμε ποια ειναι τα όρια μας γιατι πολλά πραγματα στο φλού ειναι και στο τέλος θα μας πούνε οτι το οικοπεδο το ειχαμε με παραχώρηση χρησης...........

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Για να κράξω και λίγο ... να πω ότι δε ξέρω πως, αλλά πρέπει να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία των τουρνικέ.
Τουλάχιστον στα ντέρμπυ ας μη τα έχουν σε λειτουργία. ΠΑΟΚ είσαι, αλλά απαιτώ και ένα σεβασμό. Δεν είναι δυνατόν να είσαι 1 ώρα στριμωγμένος σα το ζώο για να μπεις και να σε σπρώχνει και ο σεκιουριτάς μετά για να κάνεις πιο γρήγορα.
Βέβαια φταίμε και κάποιοι από εμάς που ουδεμία σχέση έχουμε με τον πολιτισμό. Πηδούσαν από πάνω, σπρωχνόντουσαν, έβριζαν κτλπ... Ούτε μοσχάρια δε συμπεριφέρονται έτσι.

Ειλικρινά έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο μαλάκας που αγόρασα διαρκείας ενώ άλλοι μπαίνουν κούτρα και που σπρώχνομαι κάθε φορά και ακόμα και στο ημίχρονο είμαι αναγκασμένος να είμαι όρθιος. Περιμένω πάρα πολλά βήματα προς τα εμπρός. Πάρα πολλά όμως. Όχι μονάχα εγώ, είδα πολλούς αγανακτισμένους.

Αυτά τα ολίγα, δε θέλω να γίνομαι γρινιάρης αλλά ορισμένα πράγματα γίνονται από την πρώτη αγωνιστική και δε βλέπω βελτίωση ...

ΥΓ. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παππού που πέθανε έξω από το γήπεδο. Καλό του ταξίδι
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Για το παιχνίδι δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα τα είπατε παραπάνω.

Έχω σοβαρά παράπονα όμως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα τα θέσω στον Ποικιλίδη το επόμενο διήμερο.

Δεν είναι δυνατόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αντί να διευκολύνει στην είσοδο στο γήπεδο στον ΠΑΟΚτσή φίλαθλο-οπαδό, να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα.

Δεν είναι δυνατόν αντί να βοηθήσει στην προσπάθεια μας για περιφρούρηση της Θύρα 4, να μας "σαμποτάρει" (ελπίζω από αβλεψία της και όχι ηθελημένα) αφαιρώντας το αγκάθινο σύρμα πάνω από τα τουρνικέ επειδή "είναι απόφαση προέδρου επειδή είναι αντιαισθητικά". Αποτέλεσμα πολλοί να σκαρφαλώνουν και να προσπαθούν να μπουν από πάνω και εμείς από κάτω να μαλώνουμε και να χτυπιόμαστε μαζί τους. Την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν κάτι πίσω από την πλάτη μας, να μας ειδοποιούν νωρίτερα.
Για να γνωρίζουμε και εμείς αν πρέπει να δεσμευόμαστε ή όχι με αποφάσεις που τις γνωστοποιήσαμε στον τύπο.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει μέριμνα της ΠΑΕ και συμφωνία της με την αστυνομία για απομάκρυνση των τροχοφόρων καντινών από τον περιμετρικό χώρο της Θύρα 4Α. Αποτέλεσμα να τρέχουμε εμείς και ο Γιάννης Αθανασιάδης (υπεύθυνος ασφαλείας) την τελευταία στιγμή για να την απομακρύνουμε.

Θετικό αποτέλεσμα έφεραν οι προτάσεις μας για αλλαγή της πόρτας της Θύρα 4Α. Κανείς δεν μπήκε από εκεί, η Θύρα παρέμεινε κλειστή, έστω και αν αναγκάστηκα στα 41 μου να μαλώσω με έναν μπερδεμένο που την κλωτσησε και πήγε να ξεκινήσει προσπάθεια για ντου.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά των συνδέσμων που βοήθησαν στην περιφρούρηση με όλες τους τις δυνάμεις.

Ευχαριστώ και όσους κατάλαβαν και σεβάστηκαν την προσπάθεια μας, ήπιαν τις ρετσινούλες τους έξω από το γήπεδο και εισέρχονταν σε αυτό χωρίς μπουκάλια.

Σήμερα δεν παιζόταν μόνο η επιτυχία μιας προσπάθειας που κάναμε με την πρόσφατη ανακοίνωση μας, αλλά το ίδιο το πρεστίζ και η δυναμική των συνδέσμων.
Σε ενδεχόμενο αποτυχίας μας και δημιουργίας κάποιου συμβάν, θα μας είχαν τελειώσει τα ΜΜΕ με σχόλια όπως:
"Που ήταν οι σύνδεσμοι?"
"Αφήσαν τα κολλητάρια τους να κάνουν ότι γουστάρουν."
"Να ξαναγυρίσουν επιτέλους τα ΜΑΤ στην Θύρα 4" κλπ

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline maria-mtb

• Βασικός
Πολυς λογος για τα τουρνικε.ρε,σεις ενα τεραστιο πεταλο,θ4+4α,εχει μονο μια,αντε κ της α, δυο εισοδους(θυρες),αντι να εχει 4-5. Οποτε ειναι πρακτικως αδυνατο,να αποφευγεται ο συνωστισμος.φταιει,το γηπεδο κ οχι τα τουρνικε! Επισης,ποσα ειναι τα τουρνικε στην θ4, 12? Αντι λοιπον,εμεις τα ζωα να κανουμε 12 σειρες οπως στις τραπεζες πχ,δηλ ο ενας πισω απο τον αλλο κ να μπαινουμε τσακ μπαμ,παμε μπουλουκι.Αρα φταιμε εμεις κ οχι τα τουρνικε.δηλ ποτε θα καταλαβουμε οτι εμεις δυσκολευουμε τη ζωη μας? Ο,τι κ να λετε,εστω κ ετσι,εγω μπηκα μεσα χρονομετρημενα,γρηγοροτερα απο αλλες φορες.

LoGotHeTiS

• Guest
Θα μπορούσε στα ντέρμπι να ανοίγει και η μπροστά πόρτα , χωρίς το τουρνικέ και να υπάρχουν σεκιουριτάδες με μηχανήματα στα χέρια που διαβάζουν το barcode του εισιτηρίου..

Επειδή ρώτησε ένας αδερφός το χάλι της 4 υπήρχε και στην 7-8.

GeorgT

• Guest
Πολυς λογος για τα τουρνικε.ρε,σεις ενα τεραστιο πεταλο,θ4+4α,εχει μονο μια,αντε κ της α, δυο εισοδους(θυρες),αντι να εχει 4-5. Οποτε ειναι πρακτικως αδυνατο,να αποφευγεται ο συνωστισμος.φταιει,το γηπεδο κ οχι τα τουρνικε! Επισης,ποσα ειναι τα τουρνικε στην θ4, 12? Αντι λοιπον,εμεις τα ζωα να κανουμε 12 σειρες οπως στις τραπεζες πχ,δηλ ο ενας πισω απο τον αλλο κ να μπαινουμε τσακ μπαμ,παμε μπουλουκι.Αρα φταιμε εμεις κ οχι τα τουρνικε.δηλ ποτε θα καταλαβουμε οτι εμεις δυσκολευουμε τη ζωη μας? Ο,τι κ να λετε,εστω κ ετσι,εγω μπηκα μεσα χρονομετρημενα,γρηγοροτερα απο αλλες φορες.

Ετσι όπως τα λέει η μαρια είναι, κ εγώ που πήγα  κατά της 5 ώρα, ήμουν σε 2-3 λεπτά μέσα, χαλαρά κ χωρίς στριμωξίδι!!

Κ για αυτους που λενε για μια είσοδο στην θ4 κλπ να σας υπενθυμίσω οτι η θ5-θ6 μπορεί να εχει δυο εισόδους αλλά απο 4 τουρνικέ η μια, αρα 8 συνολικό κ σε σχέση με την Θ4 είναι πιο λιγα. Στην Θ4 είναι 6+6=12 κ έγινε όμως χαμός γιατί απο της 5 ωρα περίμεναν οι κουτραδοροι έξω γνωρίζοντας οτι θα εκβιάσουν καταστάσεις κ θα μπούνε.

Τελος ο logothetis ειχε γράψει πιο νωρίς για την κατάσταση στα γυραδικα στην λαμπρακι, μιλάμε καφριληκι σε ολο της το μεγαλείο κ καμια σχέση με παλια που μαζεύονταν κ κάνανε κερκίδα απο της δυο πλευρές κ ηταν πραγματικό γλέντι!

Τα μονο θετικά απο χθες ειναι οτι οι σύνδεσμοι μπορεσανε κ κρατήσουν το γήπεδο καθαρό απο ρετσίνες κ δεν πετάχτηκε σχεδόν τίποτα μέσα κ τα τουρνικε μέχρι κάποια στιγμή (5:30) που λειτουργούσαν σωστά κ μπορούσαν κ οι σεκιουριταδες να κάνουν τη δουλεία τους.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Η αποψη μου για τα τουρνικε ειναι....και απορω πως δεν την εχει σκεφτει κανενας....ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΣΕΙΡΑ......δλδ τοσο μυαλο θελει ρε πουστη μου......βαλε 10 μετρα καγκελα ουρας.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

LoGotHeTiS

• Guest
Βάλαν κάποια κάγκελακια αλλά αυτά δεν κάνουν ούτε για είσοδο σε μουσείο..Όχι στην Τούμπα με τις υπάρχουσες συνθήκες..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Το πρόβλημα δημιουργείτε από τους τσαμπατζήδες και αυτούς που έχουν εισιτήριο στις Θύρες 7 ή 8 και θέλουν να μπουν στην Θύρα 4.
Θα πρέπει αυτοί να μην έχουν πρόσβαση στον χώρο των τουρνικέ της Θύρα 4.
Ακούω τις προτάσεις σας.
gdaou
"γάβροι=κότες"

LoGotHeTiS

• Guest
Περιμετρικός έλεγχος είτε από συνδεσμίτες,είτε καλύτερα,αφού είναι η δουλειά της,από την εταιρία security. -και από τις δύο πλευρές και όχι μόνο από την πλευρά του συνδέσμου..Αναφέρομαι σε κανονικό έλεγχο,βγάζεις το εισιτήριο και το βλέπει κάποιος κανονικά-..Ο περιμετρικός έλεγχος βοηθάει και στο να υπάρχει μια κανονική ροή στον κόσμο που φτάνει στα τουρνικέ..

Kαι ακόμη και να καταφέρει κάποιος να περάσει να υπάρχει διάδρομος "διαφυγής" και να μην πρέπει να γυρίσει μέσα από το μπουλούκι και καθυστερεί την διαδικασία.. -Που κανονικά πρέπει να υπάρχουν κάγκελα για να μην είναι μπουλούκι αλλά ουρά-