δεν καταλαβα εχουμε και ΠΑΟΚ αστυνομια εδω μεσα να ασχολειται με το τι γραφει ο καθενας και σε πια θεματα ποσταρει. catala βρες τιποτα καλυτερο να ασχοληθεις.
μου βαζεις λογια που δεν εχω πει και χρησημοποιεις το επιχειρημα οτι δεν γραφω για κατι αλλο για πιο λογο? για να δημιουργησεις κλιμα οπως κανουν και καπιοι αλλοι πιο πανω.
γραψε κατι επι του θεματος ή τραβα γραψε για το πως επαιξε ο ΠΑΟΚ εσυ που δεν τα γραφεις τα υπολοιπα στα αρχιδια σου.
αντε εξυπνε!!
Τώρα, με αυτά που γράφεις και κυρίως με τον χαρακτηρισμό σου, το υφάκι σου και την ειρωνεία σου, το να σου πω ότι είσαι νούμερο και άλλα τέτοια όμορφα, δεν έχει και πολύ νόημα γιατί δεν πολυστροφάρεις φαίνεται και θα κάνουμε και το φόρουμ κώλο βραδιάτικα.
Αναρχία, ιντυμίντια και ξυσ'τα αρχίδια σ, ε στην άκρη βάλε και λίγο ΠΑΟΚ μωρέ για τη λεζάντα και δε γαμείς, εξάλλου τον κόβουμε και τον ράβουμε στα μέτρα μας τον ΠΑΟΚ, οι φασίστες ΠΑΟΚ-μακεδονία γαμιέται η τουρκία, εσύ ΠΑΟΚ-αναρχία και ντου στη διμοιρία.
Άντε να πω κι εγώ τη δική μου βερσιόν, δέος-σοκ, ΠΑΟΚ και πασόκ
Άιντε μπράβο με τον "ΠΑΟΚ που έχει ο καθένας μέσα του"
Τον μπάτσο εσύ τον κάνεις που όχι μόνο κρίνεις αυτό που κρίνεις, αλλά επιπλέον γράφεις ΚΑΙ προληπτικά για όσους ΤΥΧΟΝ παρεξηγηθούν, τη λες δηλαδή σε κόσμο πριν μιλήσει, το απόλυτο μπατσιλίκι, κάτι σαν τις προληπτικές συλλήψεις.
Εγώ την ιστορία των ποστ σου σχολίασα, ελεύθερη πληροφορία αποτελούν τα ποστ του καθενός για οποιονδήποτε εδώ μέσα, οπότε άσε τον πρόλογό σου για τους τσακωμούς σου ως ανώνυμος με κανέναν άλλον ανώνυμο στο γνωστό site της επανάστασης και της ανωνυμίας (και της βλακείας θα συμπλήρωνα, αλλά δε μας απασχολεί εδώ πέρα). Το ίδιο ισχύει και για το υφάκι του πιτσιρικά σούπερ αναρχοεπαναστάτη που έχει πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια, τα ξέρει όλα και τη λέει σε όλους.
Την ουσία όσων λέω δε βλέπω να τη σχολιάζεις πάντως, άρα μάλλον συμφωνείς ότι πράγματι μπαίνεις εδώ για τον λόγο που λέω. Και πάνε δες τι σημαίνει "δημιουργώ κλίμα", δεν σε ήξερα κι από χτες για να έχω προηγούμενα και να δημιουργώ κλίμα εις βάρος σου, ούτε είσαι το κέντρο του ηλιακού συστήματος που έχουμε βαλθεί να σε χτυπήσουμε.