Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
τα μπασταρδακια να μαθαιναν να μιλανε καλα
ας προσεχαν

dask τι είναι αυτά που λες ρε φίλε; Αν δε σε ήξερα θα λεγα απλώς ότι είσαι μαλάκας, τώρα που σε ξέρω δεν το πιστεύω αυτό που έγραψες.
Καλά κάνουν τα μουνιά και πετάνε δακρυγόνο μέσα σε λεωφορείο; Καλά κάνουν τα μουνιά βασικά και κάνουν ο,τιδήποτε;
Κι εσύ che αγόρι μου τον εξάντλησες τον χουλιγκανισμό σου για αυτή τη βδομάδα, εύγε  :tikitaka: :tikitaka:
Έχεις βρει τον μεγάλο εχθρό τη γριά, ψόφο να χουν και μάλιστα από μπάτσους ε; Ωραία
Μια ζωή χωριό θα είμαστε με τέτοιες νοοτροπίες, δυστυχώς, απλώς τώρα βλέπω ότι περνάει σε εμάς και ο γενικότερος κοινωνικός εκφασισμός

ΥΓ: Ξέρω, τώρα θα αρχίσετε να μου λέτε για το πόσο μουνιά είναι οι πουτανόγριες, πόσο μισούν τον ΠΑΟΚ, ότι μας λένε ρουφιάνους και άλλα γραφικά για αυτό τον τεράστιο εχθρό, που τα έχω διαβάσει χίλιες φορές. Μην μπαίνετε στον κόπο, έχει σαπίσει προ πολλού και βρωμάει

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν εννοουσα καλα να παθουν γι αυτο που εγινε. Εννοουσα γενικα την πουτσα που τρωνε ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ , να μη κλαιγονται. Οταν μπαινεις στο χορο θα χορεψεις.

Και εννοειται μου τη σπαει που σπανε αμαξια με γονεις και νιανιαρα εξω απ το καυτανζογλειο

Και εννοειται μου τη σπαει 10 χρονια σερι δακρυγονα στο κοτετσι τους

Ρε δε γαμιουνται οι ψευτο αναρχικες γριες. Στον πουτσο μου κι ακομα παραπερα, Σατανογριες.

edit - ακριβως τσε. δε νομιμοποιω τιποτα, ειμαι αντιθετος εννοειται με τετοιες μπατσοτακτικες. Αλλα οι κωλογριες βγαλαν πολυ τουπε τελευταια πανω. Τι θα το κανω δηλαδη το κουνουπι, θα το αφηνω να με τσιμπαει?

ΜΗ συγχεουμε το χτεσινο σκηνικο ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ συμπεριφορα των γριων, αυτο λεω. Εγω και ο τσε μιλαμε ΓΕΝΙΚΑ εσεις λεγατε για χτες.

δειτε και τα σχολια του ευθυμη και του γκαγκα, πανω σ αυτο το σκατο στυλακι των τελευταιων ετων κολλανε

και ας βγαλουν καμια ανακοινωση οι μπασταρδοι που πηγαν στην τσαριτσανη και επιτεθηκαν σε γυναικες και 70χρονους. Μαλλον ζηλεψαν οι κωλογριες.

« Last Edit: October 12, 2012, 09:03:24 by dask4 »

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
προφανως ζεις catala σε αλλη πολη, δεν εξηγειται αλλιως
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Català

• Αλλαγή
Γάτα είσαι ρε...
Και ευτυχώς, για να μη βλέπω τη γριά και τον πας και το τυρί και όποιο άλλο γατί-χωριό ως εχθρό μου.

Offline Català

• Αλλαγή
Όσο για τα υπόλοιπα, ούτε μέντιουμ να μουν στο ΥΓ μου ε;

Το "γενικά" dask να το λέτε στο "γενικά", χτες μιλάμε για επίθεση των γουρουνιών, τα μπερδεύετε λίγο, ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι φίλος μου, πόσω μάλλον όταν αυτός είναι η αστυνομία. Το τουπέ, η γλώσσα, το acap, οι επιθέσεις σε αμάξια και λοιπές μαλακίες, έχουν να κάνουν με εμάς, όχι με τους μπάτσους.
Και όχι, από την αστυνομία δεν είναι πούτσα φίλε dask, είναι κατασταλτική επίθεση, πάλι το μπερδεύεις λίγο νομίζω.
Είναι ΝΤΡΟΠΗ πραγματικά να βαράνε κάποιον οι μπάτσοι σε τέτοια φάση, ακόμα και τον μεγαλύτερο πούστη, και κάποιος να λέει καλό ψόφο, ψαχτείτε λίγο.

baron

• Guest
Εκτος του ότι οι γριές δεν με ενδιαφέρουν καθόλου καταλανέ θα πιαστώ από μια φράση σου και θα πω μονο αυτό:

Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας προϋποθέτει ότι πριν "είμεθα" δημοκράτες. Είσαι σίγουρος λοιπόν ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Offline Català

• Αλλαγή
Εντελώς άσχετο με το τόπικ, αλλά θα σου απαντήσω ότι παίρνεις τον φασισμό ως το αντίθετο της δημοκρατίας, ενώ είναι απλώς το συμπλήρωμά της.

baron

• Guest
ναι λάθος topic ΑΛΛΑ:

Το περίμενα ότι θα έρθει μια τέτοια εξίσωση.
Άσχετα με το εάν πιστεύω εγώ η εσύ στην δημοκρατία υπάρχει στην φιλολογική δημοκρατία το έξεις:

Ένας άνθρωπος/πολίτης μια φωνή.

Όσο ισχύει αυτό έστω και κουτσουρεμένο από εκλογικά συστήματα φιμωμένο από ΜΜΕ και διωγμένο από mbatsogourouna δεν ισχύουν τα περί συμπλήρωμα.

Ο φασισμός δεν μπορεί να επιζήσει σε περιβάλλον δημοκρατικό.

Ελευθερια του λόγου και της έκφρασης και όλα τα αλλα που τα κυνηγά ΠΡΙΝ ακόμα έλθει σε θέση εξουσίας.

Άρα λοιπόν σκέψου το έξεις: Στην ελλάδα δεν υπήρχε ποτε δημοκρατία γιατί απλώς οι πολίτες της χώρας αυτής δεν είχαν ενδιαφέρον να οδηγήσουν την κοινωνία τους προς αυτόν τον δρόμο.

Έτσι μερικοί μπάτσοι να ψεκάζουν μερικές γριές είναι το σύνηθες και όχι "εκφασιμος".

Ο φασισμός ζει και βασιλεύει σε αυτή τη χωρα γιατί έχει σταθερή θέση στις καρδιές των νέο - ελλήνων

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Όπου και να γίνει είτε σε γριές είτε σε γάβρους είναι δολοφονικό και αύριο μεθαύριο θα το κάνουν και σε μας....
Από κει και πέρα οι σκατόγριες να τα βλέπουν αυτά όταν σε πορείες τους βρίζουν εμάς λες και φταίμε εμείς για την κατάντια τους ή για τους σκατόμπατσους....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
νταξει δε το γραψα καλα, στραβοστομιασα πολυ στο ποστ και δε βγηκε νοημα
και σε γαυρους να το καναν θα ημουν αντιθετος, οκ τωρα? αντε γαμω τους μπατσους μεσα

γενικα εχουν παιχτει πολλα με τα μουνια σου λεω

μη το ψιριζουμε παραπανω

ακομα και το ψοφο κωλογριες πιστευω το παλικαρι γενικα απο ολα οσα λενε και κανουν το ειπε, παρα για την επιθεση που δεχτηκαν. Θα μου πεις παει και το ποσταρει κατω απο το νεο απαντηση, οκ.

Offline gagas

• Αλλαγή
ψευτο αναρχικες γριες.

αναρχικοι μπορει να μην ειναι αλλα εδω και εκει συμμετεχουν σε "καλες" φασεις..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **

ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ
« Last Edit: October 12, 2012, 20:45:46 by Capricorn »
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline gagas

• Αλλαγή
Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε οπαδούς του Ηρακλή   

Επίθεση με φωτοβολίδες και πέτρες από Χρυσαυγίτες δέχθηκαν οπαδοί του "Γηραιού" Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα στην Αθηνα και πιο συγκεκριμένα στον Κορυδαλλό όπου βρέθηκαν για τον αγώνα της ομαδας τους με την Προοδευτική. Οι φίλαθλοι του Ηρακλή αντέδρασαν και γρ΄γορα βρέθηκαν σε θέση επίθεσης καταδιώκοντας τους Χρυσαυγίτες εως ότου εενέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή συλληψεις

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=74025:xrusaugites-epitethhkan-se-opadous-tou-irakli&catid=94:2011-10-25-14-43-11&Itemid=134#ixzz2AG7rfwjm

Ετσι για να καταγραφει..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Code: [Select]
http://www.zalizomai.gr/football/antethnika-synthimata-kai-xrysaugites.html
Ãéá ìéá áêüìç öïñÜ Áèçíáßïé ïðáäïß ÷ñçóéìïðïéïýí áíôåèíéêÜ óõíèÞìáôá êáôÜ ïìÜäáò áðü ôç Â. ÅëëÜäá.

¸ôóé ïé “ößëáèëïé” êáôÜ ôá Üëëá ôçò ÐñïïäåõôéêÞò öþíáæáí “Âïýëãáñïé” ìå ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÇñáêëÞ íá ôïõò áðáíôïýí åéñùíéêÜ: “Åëëçíåò!”.

ÌÜëéóôá ïé ëéãïóôïß ößëáèëïé ôùí âõóóéíß åß÷áí óôçí êåñêßäá áíáñôçìÝíåò åëëçíéêÝò óçìáßåò.

¸íôáóç õðÞñîå óôïí Êïñõäáëëü áíÜìåóá óå ìÝëç ôçò ×ñõóÞò ÁõãÞò êáé ôçò Áóôõíïìßáò.

ÓõãêåêñéìÝíá ïñéóìÝíïé áðï ôïõò öéëÜèëïõò ôçò ÐñïïäåõôéêÞò ðñïóðÜèçóáí íá ðëçóéÜóïõí ôïõò öéëÜèëïõò ôïõ ÇñáêëÞ þóôå íá ôïõò åðéôåèïýí.

ÌÜëéóôá ïé ößëáèëïé ôçò ÐñïïäåõôéêÞò öþíáæáí óõíèÞìáôá üðùò “äüîá êáé ôéìÞ ÷ñõóÞ áõãÞ”. Ùóôüóï ôá åðåéóüäéá ðåñéïñßóôçêáí ìüíï óå ëåêôéêü åðßðåäï ëüãù ôçò áðüóôáóçò ðïõ ÷þñéæå ôéò äýï ðëåõñÝò.

Ó.ó. Óôç öùôïãñáößá äéáêñßíïíôáé íáæéóôéêÜ óýìâïëá üðùò ï ÊÝëôéêïò Óôáõñüò óôï ðáíü êÜôù áñéóôåñÜ.

ðçãÞ iraklis1908.gr

---

¸îõðíç áðÜíôçóç - áíôéãñáöÞ áðü ÐÁÏÊôóÞäåò ôùí ãñéþí óôïõò ãáõñïðñïïäåõôéêïýò.
Äåí îÝñù ðïéïé åßíáé ðéï Ýîôñá êáèõóôåñçìÝíïé, ïé ôïõñêáëâáíïß åèíéêéóôÝò ôçò ÷áâïýæáò êáé ôïõ ãëõêïý íåñïý ðïõ ëÝíå ôï ôïðéêéóôéêü êáé êïìðëåîéêü "âïýëãáñïé" Þ ôá 300 áõôüìáôá áíôéÐÁÏÊ êõáíüëåõêá ðïõ ìåôÜ ôç óçìáßá óêïðßùí êáé ôï "ôïýñêïé" îáöíéêÜ ôá Ýðéáóáí åèíéêÝò åõáéóèçóßåò êáé êëáßãïíôáé ãéá ôá áíôåèíéêÜ;
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
εφυγε ο στελιος και μπουρδελο το κανανε..
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline petran4

• Αλλαγή
Aπο παντου φαπες οι αυτονομες αντιΠΑΟΚ  απλυτες πουτανες θα τρωνε ειτε ειναι χρυσαυγιτες ειτε κουμουνιστες  ειτε αλβανους ειτε πακιστανους.Ε οχι και βουλγαροι οι κοπριτες.πυθηκοσκοπιανοι και πολυ τους ειναι.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
μαλλόν οι πλυμμένοι της φάγανε πάντως..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ