Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64776 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παντως οι παρατυπιες ειναι ξωφθαλμες. Με το στανιο να κρατησουν την λερα της Τριπολης. Και φυσικα επειδη ο εχθρος του ΠΑΟΚ βρισκεται στην Αθηνα και δεν νοειται να βρισκεται στην Θεσσαλονικη, δεν μπορω παρα να δω με "συμπαθεια" τον αγωνα της γριας κατα του ψηλου Σισε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή
Εγώ πάλι γιατί βλέπω όλη την ιστορία με τη γριά ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ; Ούτε καν ξέρω αν τη ρίχνουν νόμιμα ή όχι, μόνο ότι έχω ακούσει 4-5 φορές φέτος ότι έπεσε.
Και γιατί πιστεύω ότι ο εχθρός δεν είναι ούτε η γριά και η κάθε γριά, ούτε η Αθήνα, αλλά ότι ο εχθρός βρίσκεται εδώ και δεκαετίες ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ;
Μήπως φταίει ότι διαβάζω πολύ cure; Και ότι κάνω παρέα γενικά με διάφορους "cure";  :gruebel:

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Για να καταλάβουν οι μη Θεσσαλονικείς την αντιπάθεια προς τους σκατόψυχους οπαδούς της γριάς, αρκεί να σας πω ότι έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ακόμα είναι γραμμένα στους τοίχους συνθήματα για "τουρκόμπατσους" και "all cops are Paok".

Την άποψή μου την είπα, από εκεί και πέρα να πάνε να πνιγούν. Στην πορεία τους πάλι τον ΠΑΟΚ θα βρίζουν.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

kostas4

• Guest
ευθυμη σωστος αλλα και στην τριπολη να πας δεν μας βριζουν μανες? δεν σε φωναζουν βουλγαρο?
πουστογριες και αντι-ΠΑΟΚ ειναι αλλα μιλαμε για σκανδαλο να σωζεται η τριπολη του μποροβηλου και ο οφη

Offline t.b

• Αλλαγή
Εγώ πάλι γιατί βλέπω όλη την ιστορία με τη γριά ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ; Ούτε καν ξέρω αν τη ρίχνουν νόμιμα ή όχι, μόνο ότι έχω ακούσει 4-5 φορές φέτος ότι έπεσε.
Και γιατί πιστεύω ότι ο εχθρός δεν είναι ούτε η γριά και η κάθε γριά, ούτε η Αθήνα, αλλά ότι ο εχθρός βρίσκεται εδώ και δεκαετίες ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ;
Μήπως φταίει ότι διαβάζω πολύ cure; Και ότι κάνω παρέα γενικά με διάφορους "cure";  :gruebel:

φταίει ότι είσαι και εσύ ένας μικρός "cure" ;D ;D

Offline scouser4

• Αλλαγή
κακο ψοφο σε καθε πουστογρια

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ευθυμη σωστος αλλα και στην τριπολη να πας δεν μας βριζουν μανες? δεν σε φωναζουν βουλγαρο?
πουστογριες και αντι-ΠΑΟΚ ειναι αλλα μιλαμε για σκανδαλο να σωζεται η τριπολη του μποροβηλου και ο οφη

με τις γριες στην α γλυτωνουμε το να μας φωναζουν βουλγαρους

οτι πιο σωστο γραφτηκε γραφτηκε απο τον καταλα(μην το παρεις πανω σου)

Offline scouser4

• Αλλαγή
στ αρχιδια μου το βουλγαρος, γαμω τον κολοκοτρωνη

πιο κομπλεξικοι απο γριες δεν υπαρχουν, ατυχης η συγκριση με οφη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τι λες ρε απλυτε με τον ομερ βρυωνη ησουνα;  :'(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί μπαίνουμε σε ένα τρυπάκι σύγκρισης "εχθρών¨....?.....λες και δεν ξέρουμε ποιά είναι η επο,ποιά η τρίπολη με τον μποροθρύλο και ποιά οι γρηά......

Και στην τελική γιατί θα πρέπει να ασχολειθούμε με το όλο θέμα....?

Αντε στα τσακίδια όλοι
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
τι πρεμουρα για την γρια ρε πστ,λες και αμα πεσει η καστορια-που παιζει Γ- (ιδιους τιτλους και κοσμο εχουν) θα γραψουμε 78 σελιδες. Παλια η γρια ηταν συμπαθητικη ομαδα μετα αρχισαν τα κομπλεξικα με τον ΠΑΟΚ χωρις λογο και αιτια και αυτο ηταν η ταφοπλακα τους γιατι απλα ειναι πολυ μικρο μεγεθος να συγκριθουν σε ολα τα επιπεδα.

Μιλατε για αδικια ? με 2 πλαστες ενημερωτητες και αδειο φακελο που προσπαθησαν να γεμισουν στα λογια ο ζορρο ,ο βουγιας και ο λιανης δεν υπαρχει καμια αδικια.αδικια ειναι να μεινει ο αστερας και να μην ανεβει ομαδα απο την Β' αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την γρια.

Μιας και μιλαμε για αδικιες ,τι στερηθηκαν διαχρονικα και αυτοι και οι ρουλιδες απο αδικια ? ΤΙΠΟΤΑ. Οταν αξιζαν να παρουν κατι το παιρναν και δεν τους σταθηκαν εμποδια ,αντιθετα τον ΠΑΟΚ τον στερησαν τουλαχιστον 5 τιτλους,τον αποκλεισαν για πρωτη φορα στα χρονικα ελλαδος απο ευρωπη λογω οικονομικων,του εβαλαν φυτευτους με σκοπο να τον χρεωσουν,του κοψαν χορηγιες-λεφτα-επιδοτησεις,ΤΟΥ ΚΟΨΑΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ,τα λεφτα για εργα στην τουμπα πηγαιναν στις τσεπες τον φυτευτων πασοκων, δεν τον αφηνουν να πληρωσει τα χρεη του και να προχωρησει καθαρος για να προοδευσει,το τελευταιο σε συνδιασμο με την ανικανοτητα κα ιτην κοτιστικη λογικη των σημερινων διοικουντων το πληρωνουμε καθημερινα και ειναι πηγη μιζεριας.Για ποια αδικια μιλαμε λοιπον ? οταν εσενα σου φυτευαν γουμενο αυτους τους στελναν Μυτηληναιο με ευλογιες Λιανη και ακομα και σημερα πληρωνει ο ανθρωπος.

Στην Γ και ακομα παρακατω κομπλεξικες σκατογριες.

kostas4

• Guest
απο την αλλη βεβαια σωστος και ο νορθ... ;) ρε αντε τους πουστηδες, που λεει και ο ζαγορ... :P

Offline ved

• Αλλαγή
αλλο ο κομπλεξισμος των οπαδων τους απεναντι μας και αλλο η φαση οτι ολο το βρωμικο συστημα ολο το καλοκαιρι ποδοπαταει την γρια με λυσσα παντου.

αλλωστε σαν μεγαλος συλλογος ειναι φυσιολογικο να βγαζουν κομπλεξ οι μικροι απεναντι μας ( με μεγαλυτερο παραδειγμα τον γαυρο )

δηλαδη απολη αυτη τη σαπιλα ο πηλαβιος λυσσαξε μονο με τις γριες και πλαστη ενημερωτητα εχει μονο η γρια ενω π.χ. η αεκ ειναι οκ?

αστειο πρωταθλημα αστειος ελληνικος αθλητισμος αστειο ελληνικο κρατος,,,απλα τις τιμαει τις γριες που τις ριχνουν με τοση λυσσα.

οσο για τα ψεματα που εχουν πει κατα καιρους οι γριες στα σκηνικα και τις καραμαλακιες για τους μπατσους ειναι συχνοτατο φαινομενο ( σκουλικια χανουμια κλπ ) οπαδων χωρις ιστορια που με τα παραμυθια νομιζουν θα καταφερουν κατι,,,μονο ο ΠΑΟΚτσης εχει παντα τα @@ να παραδεχτει και την ηττα και ολα.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **

Στην Γ και ακομα παρακατω κομπλεξικες σκατογριες.

ετσι............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
όποιος νοιώθει αλληλεγγύη, άσχημα ή έχει ενοχές, αύριο στις 6 στο κατσάνειο... αααα και όταν αρχίζουν να βρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. όλοι μαζί με μια φωνή, έτσι;

+10000000

+1000 χρονια ηρακλης  ;D ;D
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάντως συνεχίζω να το βλέπω το θέμα ως απολύτως σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, με την γενικότετη εννοια. ή μάλλον σημαντικό για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που μέσα σε όλα τα υπολοίπα σαν οπαδός του ΠΑΟΚ οφείλει να έχει ταυτιστεί με τον αγώνα εναντίον κάθε ποδοσφαιρικού συστήματος.
Προφανώς και χέστηκα για την κατηγορία που θα παίζει η γριά, προφανώς και οι γριές ειναι κομπλεξικές τον ΠΑΟΚ μας (τι αλλο θα μπορούσαν να είναι?). όμως επιμένω ότι το σημαντικότερο σε αυτό που γίνετια φέτος είναι οτι κάποιοι ισχυροί σφάζουν τον αδύναμο γιατι απλά το μπορούν. Μπορεί κάποιοι ννα νιώθετε υπερσίγουροι για την ομάδα μας και ότι το σύστημα δεν μπορεί να την βλάψει γιατί ο λαός μας θα τους σταματήσει, εγω έχω πολλές αμφιβολίες γι'αυτό.
Σίγουρα(?) δεν μπορεί να το κάνει όπως το κανε με τις γριές, δηλαδη να μας ρίξει κατηγορία αλλά για μένα το οτι πριν κάτι χρόνια μας έκοψε την ευρώπη για τον ατρομητάκο, η διαιτησία του σπάθα με στα ερπετά είναι ακριβως αποδείξεις οτι οταν το σύστημα θέλησε να βλάψει με το έτσι θέλω τον ΠΑΟΚ μια χαρα τα κατάφερε.

Για μένα όποιος χαίρεται την πτώση της γριάς με αυτό τον τρόπο που γίνεται τώρα απλά βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος. Και το δάσος είναι οτι το 2011 το σύστημα είναι τόσο δυνατό και ξεδιαντροπο επίσης που μέσα απο μια σειρά απιστευτων αντικειμενικά αδικίων ρίχνει μια ομάδα και σώζει μια άλλη, έτσι επειδη απλά το θέλει.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **

Στάλθηκε από: kissmyarrow
Εισαγωγή παράθεσης
Παράθεση από: thanos9t9 στις Χθες στις 22:45:14
Παράθεση
όποιος νοιώθει αλληλεγγύη, άσχημα ή έχει ενοχές, αύριο στις 6 στο κατσάνειο... αααα και όταν αρχίζουν να βρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. όλοι μαζί με μια φωνή, έτσι;

+10000000

+1000 χρονια ηρακλης   

LOL

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Tι εχουν δει και αυτοι οι τσολιαδες...

Offline petran4

• Αλλαγή
ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ μαζεψτε τη γλωσιτσα σας γιατι παλι στη φαπα και στην ξαπλα θα ειστε.:cwm23: :ambulance: :daxtylo:Στα ταρταρα παλιοχαμουρες.ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!