Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή

ομως δεν μπορω να λυπηθω μια κομπλεξικη ομαδα που εκανε πολιτικη μοδα τις "φαβελες" της ανω πολης για να αποκτησει οπαδικη υποσταση(και μιλαω απολυτα πολιτικως αυτη την στιγμη)

Φίλε μου, και 'γω που είμαι γέννημα θρέμμα σαλονικιός δεν θα μπορούσα να περιγράψω καλύτερα αυτό που έγραψες σε αυτές τις δυο σειρές...

Απέδωσες όλη τη γελοιότητα και την οξυμωρία, αυτού που με τις ύβρεις και την ειρωνεία μου και του καθενός θα χανόταν. Ξέχωρα απ'όλα τα άλλα, για όσους είτε τις λυπούνται είτε θεωρούν ότι αξία τους δίνουμε (χωρίς να 'χουν άδικο βέβαια, αλλά για άλλα ζητήματα) οι δυο γραμμές του γιαννιώτη αποδεικνύουν το πόσο σιχαμένο κωλόπραμα είναι αυτό το... σωματείο και γιατί του αξίζουν τα χειρότερα και μόνο.

Two thumbs up.

zagorakis

• Guest
Και ποιο κατω πουτανα ομαδα.

Στη Δ' Eθνική ο Ηρακλής!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ, που συνεδρίασε σήμερα (08/09), αποφάσισε τον υποβιβασμό του Ηρακλή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, μετά την προσφυγή του Γηραιού στα πολιτικά Δικαστήρια!

Η ΕΠΟ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να τηρήσει την απόφασή της για υποβιβασμό οποιασδήποτε προσφεύγει κατά της Ομοσπονδίας στα πολιτικά Δικαστήρια! Ο Ηρακλής έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λιγκ, που είναι η πρώτη ένωση της ΕΠΟ και κατά συνέπεια στράφηκε κατά της Ομοσπονδίας.

Έτσι, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα (08/09) και πήρε την απόφαση να υποβιβάσει τον Ηρακλή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Το μόνο που απομένει για το τυπικό της υπόθεσης είναι να φτάσει στα χέρια της Επιτροπής το σχετικό δικόγραφο, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται και η ανακοίνωση!

Να τονίσουμε ότι στην περίπτωση του ΟΦΗ πριν από λίγες εβδομάδες δεν συνέβη το ίδιο, ενώ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα δεν αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, καθώς έχουν προσφύγει στα πολιτικά Δικαστήρια εναντίον της ΕΕΑ και όχι της Σούπερ Λιγκ ή της ΕΠΟ.

http://www.gazzetta.gr/article/item/222331-ste-d-ethnike-o-erakles

Offline t.b

• Αλλαγή

Tελικά αυτές πόσες φορές πέσανε φέτος;

Θα απαντήσει κάποιος, έχω χάσει το μέτρημα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
και σε ποια κατηγορία.....?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ο,τι και να εχουν κανει και οσο και να τουσ απεχθανομαι δεν μπορω να χαρω μπροστα στην αηδια που νιωθω γι αυτο το μπουρδελο το ελληνικο κρατος. Οταν δυο ομαδες σε διαστημα λιγων εβδομαδων τιμωρουνται εντελως διαφορετικα για το ιδιο πραγμα. Ή για την ακριβεια η μια (ΟΦΗ δεν τιμωρειται για την προσφυγη στα πολιτικα δικαστηρια. Για μια ομαδα οπως εμεις που εχει υποφερει τα πανδεινα απο τα δυο μετρα και δυο σταθμα του αθηναιου κρατους, αυτο ειναι κατι που δεν καταπινεται ευκολα, οποια ομαδα και αν αφορα αμεσα. Ετσι τουλαχιστον αισθανομαι εγω.

zagorakis

• Guest
Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για υποβιβασμό στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, όμως ο Γηραιός αναμένεται να υποβιβαστεί στην Football League 2 (την αμέσως κατώτερη κατηγορία από αυτήπου βρίσκεται σήμερα).

Offline spartiatis

• Αλλαγή
στα ρχιδια μας θεμη οι γριες
σιγα μη τις λυπηθούμε κιόλας . . . .

πιο πολυ λυπαμαι το χανουμι που δε κατεβασε ομαδα στο μπασκετ και αποκλειστηκε  :P

Offline petran4

• Αλλαγή
Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 8/9/2011, δια περιφοράς λόγω του κατεπείγοντος του υπό εξέταση θέματος, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (άρθρο 32, παρ. 2 του Καταστατικού Ε.Π.Ο.), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Ενώπιον του Εφετείου Αθηνών 1. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της Π.Α.Ε. Ηρακλής κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπως εκπροσωπείται νόμιμα για την ακύρωση α) της υπ΄ αριθ. 182/2011 Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και β) της υπ΄ αριθ. Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και 2.Αγωγή της Π.Α.Ε. Ηρακλής κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για την ακύρωση α) της υπ΄αριθ. 182/2011 Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο. και β) της υπ΄αριθ. 133/2011 Διαιτητικής Απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων Ε.Π.Ο.».

Ομόφωνα αποφάσισε να επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής την ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Στην ίδια ως άνω ΠΑΕ δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Παρασκευή 9/9/2011 και ώρα 11:00, να παραιτηθεί επισήμως της προσφυγής της στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσει για τούτο εγγράφως την ΕΠΟ.
Σε διαφορετική περίπτωση, μετά την παρέλευση του ως άνω χρονικού ορίου, ισχύει απολύτως η ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την περίοδο 2011-2012.

http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=19160:---892011&catid=83:2010-02-22-21-13-22&Itemid=291
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Euthemes

• Αλλαγή

Tελικά αυτές πόσες φορές πέσανε φέτος;

Θα απαντήσει κάποιος, έχω χάσει το μέτρημα...

Μία με αδειοδότηση
Μία με πλαστή
Και μία τώρα

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ο,τι και να εχουν κανει και οσο και να τουσ απεχθανομαι δεν μπορω να χαρω μπροστα στην αηδια που νιωθω γι αυτο το μπουρδελο το ελληνικο κρατος. Οταν δυο ομαδες σε διαστημα λιγων εβδομαδων τιμωρουνται εντελως διαφορετικα για το ιδιο πραγμα. Ή για την ακριβεια η μια (ΟΦΗ δεν τιμωρειται για την προσφυγη στα πολιτικα δικαστηρια. Για μια ομαδα οπως εμεις που εχει υποφερει τα πανδεινα απο τα δυο μετρα και δυο σταθμα του αθηναιου κρατους, αυτο ειναι κατι που δεν καταπινεται ευκολα, οποια ομαδα και αν αφορα αμεσα. Ετσι τουλαχιστον αισθανομαι εγω.

Συμφωνω. Αλλο η αντιπαθεια και αλλο αυτο το πραγμα που κανουν στη γρια. Δεν μπορω να χαρω για τις εξοντωτικες πουστιες που κανουν σε μια αντιπαλη ομαδα, οσες πουστιες κι αν εκανε ή πηγε να μου κανει η ιδια. Και παρα τις πουστιες που πηγε να κανει και σε μια αλλη (Καβαλα). Εγω ετσι το βλεπω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Και εγω ετσι το βλεπω.
αγωνιστικα να πεσει και στην Δ, στα αρχιδια μου..και μεγαλη χαρα μου..αλλα να χαιρομαι γιατι επεσε πουστικα, απο αυτους που βριζουμε εμεις σαν ΠΑΟΚτσηδες καθε Κυριακη, ειναι λιγο οξυμωρο.

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
Σιγα μη στεναχωρηθουμε κιολας για την αδικια και το δραμα της γριας...Το μπουλο,να εξαφανιστουν.Αρχισαμε να αραιωνουμε και σιγα-σιγα να παιρνουν κι αλλοι σειρα,το δρομο τον ξερουνε καλα...
ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline geros

• Αποστολή
  • **
εγώ βλέπω το σύστημα να πουλάει νταηλίκι σε μία ομάδα. σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ που ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζω δεν μπορώ παρά να νιώσω αλληλεγγύη για αυτήν την ομάδα.
για μένα τόσο απλά είναι τα πράγματα

Offline t.b

• Αλλαγή
όποιος νοιώθει αλληλεγγύη, άσχημα ή έχει ενοχές, το Σάββατο στις 6 στο κατσάνειο... αααα και όταν αρχίζουν να βρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. όλοι μαζί με μια φωνή, έτσι;
« Last Edit: September 08, 2011, 23:57:07 by t.b »

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
geros καταλαβαίνω απολυτα γιατι νιωθεις αλληλεγγύη για την συγκεκριμένη ομάδα πίστεψε με

ΥΣ. αν τις γριες τις ρωτησεις τι θελεις περισσοτερο, να παρεις πρωταθλημα η να διαλυθεί ο ΠΑΟΚ, θα σου πουν το δεύτερο

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
όποιος νοιώθει αλληλεγγύη, άσχημα ή έχει ενοχές, αύριο στις 6 στο κατσάνειο... αααα και όταν αρχίζουν να βρίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. όλοι μαζί με μια φωνή, έτσι;

+10000000

Offline maman

• Αποστολή
  • **
Για τη γρια στα αρκιδια μας.Αδιαφορη εως αντιπαθητικη ομαδα.Υπουλοι μεν-αναξιοι σοβαρης ενασχολησης δε.Καμια αλληλεγγυη εννοειται και καμια συμπονια. Ομαδα χωρις καμια ποδοσφαιρικη οντοτητα στον αιωνα τον απαντα πλην Χατζηπαναη.

Οπως και αλλους ομως ετσι και μενα δεν μπορει παρα να με βιδωνει η απεραντη πουστια αυτου του κρατους που προσπαθει επισταμενα να ριξει εΔω και τρεις μηνες ενα χωριο με οποιοδηποτε εξωαγωνιστικο μεσο βαζει ο νους.Ειτε τη λεγανε γρια ειτε εργοτελη ειτε Απολλων Καλαμαριας ειτε ΒΑΟ για μενα το ιδιο θα ητανε. Η απυθμενη βρωμια και η δυσωδια σε ολο της το μεγαλειο.Λυτοι και δεμενοι, παρασκηνιο και προσκηνιο, μεσα και εξω, ολοι σε πληρη εγρηγορση και συντεταγμενη αποστολη για να ευνουχισουν μια κακομοιρικη-γραφικη συνοικιακη ομαδα. Εμεις σαν ΠΑΟΚ πρεπει να εχουμε το νου μας,αυτα ειναι μηνυματα και δεν θα αργησει η ωρα που και παλι θα δοκιμασουν να χτυπησουν τον δυνατο και μοναδικο ουαιαστικα αντιπαλο δεος για αυτους. Η κατασταση σε ΧΛ-ΕΠΟ και Σουπερλιγδ παραμενει αμεταβλητη και μαλλον στα ευχολογια θα μεινουμε παλι και φετος για ορθη λειτουργια θεσμων,διαιτησιας κτλ.

ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑΠΛΟΚΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ  :emetos: :emetos:

ΓΡΙΑ ΓΡΙΑ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!!
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ειπαμε,
στα @@ μας η γριά!!!!

το πολύ πολύ να κάνουμε το σταυρό μας μόλις δουμε το χαρτί κολλημένο στη κολόνα της δεη και να ψιθυρίσουμε θεος σχωρέστην τη πουτάνα  :P

Offline geros

• Αποστολή
  • **
στο δίπολο ΕΠΟ(ποκ) -  γριές χιλιές φορές μεγαλύτερο εχθρό νιώθω την ΕΠΟ.

δε θυμάμαι πως πηγαίνε ττο σύνθημα που λέγαμε οταν ήμουν φοιτήτης, ήταν κάπως έτσι: πρώτα κθνήγησαμ τους σοσιαλιστές αλλά εγω δεν ήμουν τέτοιος οπότε στα αρχίδια μου, μετά για τους κομμουνιστές το ίδιο οπότε στο τέλος κυνηγήσαν εμένα στο τέλος  και δεν ήταν κανένας εκεί για να μου συμπαρασταθεί.

προφανώς και ο ΠΑΟΚ ουδέποτε θα έχει λόγο να περιμένει συμπαράσταση απο τις γρίες, αλλά ακριβώς επειδή είναι πολύ μεγάλος για να περιμένει κάτι τέτοιο όταν βλέπει το σύστημα που ήταν, είναι και θα είναι ο μοναδικός εχθρός μας άσχετο αμα τα βάζει με κάποιον αδύναμο ( γιατί ναι οι γριες είναι αδύναμες, πως να το κάνουμε) ε αντιδράει

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στο καλο και να μας γραφουν, αν πεσουν τελικα, γιατι απο το πασχα πεφτουν και ακομα εδω ειναι.

Σχετικα με αυτα που λεει ο γερος απο πανω:

- Σαφως και ο μεγαλος εχθρος ειναι αλλου. Οταν ομως κατι σωματεια της πλακας σαν τη γρια, το σκουλικι και τη λαρσα, εχουν λογο υπαρξης την κοντρα με τον ΠΑΟΚ και βασικο τους μελημα ειναι πρωτα το δικο σου κακο και με τα το δικο τους καλο, δε μπορεις να μενεις αδιαφορος.
- Σε αλλες εποχες, που οι γριες γνωριζαν τη θεση τους, μπορει και να ειχαν τη συμπαρασταση μας, οπως και την ειχαν στο παρελθον. Ετσι οπως τα κανανε θα τα λουστουνε.
- Το συστημα μπορει τωρα να ριχνει τις γριες για να κρατησει αλλους, αλλα μη ξεχναμε και οτι οι γριες επρεπε να ειχαν πεσει 3-4 φορες ως τωρα. Τα τελευταια χρονια τις θυμαμαι με ομαδα της πλακας να ειναι στον πατο τα χριστουγεννα, να μη μπορουν να αλλαξουν δυο πασες, και μετα να αρχιζουν κατι συνεχομενα διπλα μεχρι να σωθουν. Ποιος τους κρατουσε κατηγορια; Ποιος επερνε κατι πιτσιρικαδες ταλεντα της γριας για ενα κοματι ψωμι; Ποιος πηγαινε συνεχεια την ομαδα του στο σκυλαδικο της ρεμου για να πανηγυρισει τα αβαβα πρωταθληματα; Τωρα αλλαξε ο αυτοκρατορας, και θελει τους νιονιους και τις τριπολιτσες, οποτε ριχνει τη γρια. Shit happens, που λενε και στο χωριο μου.
Στον κοσμο αλλος κανενας