Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 64509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline petran4

• Αλλαγή
Óôçí Football League Ýóôåéëå ç äåõôåñïâÜèìéá åðéôñïðÞ ôçò ÅÐÏ ôïí ÇñáêëÞ, êáèþò áðÝññéøå ùò áðáñÜäåêôç ôçí ÝöåóÞ ôïõ.
Ìå Ýîé ðáé÷íßäéá èá ãßíåé ç 2ç áãùíéóôéêÞ ôçò Óïýðåñ Ëßãêáò, áöïý ç äåõôåñïâÜèìéá åðéôñïðÞ ôçò ÅÐÏ Ýêñéíå ùò áðáñÜäåêôç ôçí Ýöåóç ôïõ ÇñáêëÞ ãéá ôçí õðüèåóç ôçò ðëáóôïãñáößáò êáé Ýôóé ï ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò ðáñáìÝíåé óôç Óïýðåñ Ëßãêá.
ÓõãêåêñéìÝíá ç åðéôñïðÞ åöÝóåùí áðïöÜóéóå üôé Þôáí… «áðáñÜäåêôç» ç óõæÞôçóç ôçò õðüèåóçò, áöïý ôï Äéáéôçôéêü ÄéêáóôÞñéï ôçò Ïìïóðïíäßáò ðïõ Ýêñéíå ôçí åðáíåîÝôáóç ôçò, äåí åß÷å êáìßá äéêáéïäïóßá, ãéá íá ëÜâåé ó÷åôéêÞ áðüöáóç êáé äåí ìðïñåß íá ëåéôïõñãÞóåé ùò… ôñßôïò âáèìüò áèëçôéêÞò äéêáéïóýíçò. Áõôü óçìáßíåé üôé ðëÝïí ãéá ôïí «Ãçñáéü» ðáñáìÝíåé ç áðüöáóç ôïõ õðïâéâáóìïý ãéá ôçí õðüèåóç ôçò «ðëáóôïãñáößáò» êáé ðáñÜëëçëá ï ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò ìÝíåé óôçí êáôçãïñßá ôçò Óïýðåñ Ëßãêáò êáé ôï Óáââáôïêýñéáêï èá áãùíéóôåß êáíïíéêÜ ìå ôçí ÊÝñêõñá ãéá ôç 2ç áãùíéóôéêÞ.

ÁíáëõôéêÜ ç áðüöáóç ôçò ÅöÝóåùí

«Ç ÅðéôñïðÞ ÅöÝóåùí ôçò ÅëëçíéêÞò ÐïäïóöáéñéêÞò Ïìïóðïíäßáò êáôÜ ôç óçìåñéíÞ ôçò óõíåäñßáóç ìå ôçí õð' áñéèìüí 182/5-9-2011 áðüöáóÞ ôçò êçñýóóåé áðáñÜäåêôç ôçí óõæÞôçóç ôçò õðüèåóçò (ôçò åðáíáóõæÞôçóçò ôçò Ýöåóçò ôçò ÐÁÅ ÇÑÁÊËÇÓ êáôÜ ôçò õð´áñéèìüí 195/19-5-2011 áðüöáóçò ôçò ÐÅ/SUPER LEAGUE), ëüãù åëëåßøåùò äéêáéïäïóßáò ôïõ Ôáêôéêïý Äéáéôçôéêïý Äéêáóôçñßïõ (áðüöáóç õð' áñéèìüí 195/26-8-2011)».
http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/109739-Neos-ypobibasmos-gia-Hraklh
Óôç â åèíéêç êáé ðïéï êáôù áêïìá óáôáíïãñéåò.ãéáôé ðáíù áðï ïëá åéóôå  áíôéÐÁÏÊ êáé ìåôá ôï ìðïõñäåëï ðïõ ëåãôåôáé çñáêëçò êáâáêëçò êôëð :daxtylo:

ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
για ενα χρονο ακομα αηττητο το γριαντζογλιο
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
την ριξανε την πουτανα; αντε να τελειωνουμε, μας βγαλατε την πιστη ολο το καλοκαιρι

:b191: :spray: :b191: :spray:
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Χαιρομαστε επειδη επεσε ο ηρακλης ή επειδη πιασανε τα κοζια του γαυρου και εμεινε ο αστερας?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
εγω προσωπικα χαιρομαι γτ ετσι γουσταρω, οι πιο πανω i really don know

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
γι αυτο εχουμε να παρουμε 25 χρονια πρωταθλημα. Γουσταρουμε να ειμαστε πρωτοι στην πολη. πανω απο γρια και ρουλη.

Εμενα στα αρχιδια μου ο ηρακλης κλπ. Η αποφαση αυτη δειχνει το ποσο παντοδυναμος εχει καταστει ακομα και μετα...την υποτιθεμενη καθαρση και παρεμβαση της 'πολιτειας΄' ο γαυρος. Εχοντας 7 ενεργα παραρτηματα στην σουπερλιγκ (πανιωνιο, ατρομητο, ξανθη, οφη, αστερα, κερκυρα, λεβαδειακο/ολ.βολου) θα κανει ο,τι γουσταρει για τα επομενα 10 χρονια.

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
την ριξανε την πουτανα; αντε να τελειωνουμε, μας βγαλατε την πιστη ολο το καλοκαιρι

:b191: :spray: :b191: :spray:
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
λέτε να αρχίσουν πάλι της μαλακίες ότι θα κάψουν την θεσσαλονίκη?
έτσι είναι...όταν ασχολείσαι όλοι μέρα με τον ΠΑΟΚ, σου την φέρνει ο αστέρας-ο αθηναικος κτλ.
γι αυτό ποτε αυτη η πόλη δεν μπορεί να κρατήσει 3 ομάδες στην α εθνική...ντροπή μας.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
να σηκωθουν οι συγχωρεμενοι και να βρεθουν στο συλλαλητηριο του σαββατου
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
ακουστηκε απο γρια στον μετροπολις πριν λιγο

υγ. ας καθαρισουμε τα δικα μας ΣΚΑΤΑ μεσα απο την ΠΑΕ, και μετα ασχολουμαστε και με αθηνες κτλ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
γι αυτο εχουμε να παρουμε 25 χρονια πρωταθλημα. Γουσταρουμε να ειμαστε πρωτοι στην πολη. πανω απο γρια και ρουλη.

Εμενα στα αρχιδια μου ο ηρακλης κλπ. Η αποφαση αυτη δειχνει το ποσο παντοδυναμος εχει καταστει ακομα και μετα...την υποτιθεμενη καθαρση και παρεμβαση της 'πολιτειας΄' ο γαυρος. Εχοντας 7 ενεργα παραρτηματα στην σουπερλιγκ (πανιωνιο, ατρομητο, ξανθη, οφη, αστερα, κερκυρα, λεβαδειακο/ολ.βολου) θα κανει ο,τι γουσταρει για τα επομενα 10 χρονια.

ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι... δηλαδή μετά από 10 χρονια αν μας ρωτήσει κάποιος(αφού φέτος και τα επόμενα 10 χρονια θα κάνουμε ντάμπλ-αφου διακρίνω ότι αλλάζει οι νοοτροπία μας),θα του πούμε ότι πρωτάθλημα δεν πήραμε τα προηγουμενα 25 χρονια, επειδή ασχολούμασταν με γριές και σκουλήκια και ο γαύρος έκανε θυγατρικές? και αν μας πει ποια χρονια φτάσαμε κοντά,θα του πούμε τη χρονια που μας το πήρε ο βάζελος και είχε τσάτσους της γριές και τα σκουλήκια  :D :D
κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά....το ότι σκοτωνόμαστε εδώ και 25 χρονια με αυτούς που μας διοικούν το ξεχάσατε?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline corrupt

• Αλλαγή
Χαιρομαστε επειδη επεσε ο ηρακλης ή επειδη πιασανε τα κοζια του γαυρου και εμεινε ο αστερας?

Προσωπικά επειδή με τη γριά κάτω πόσα παιδάκια που ενδεχομένως θα γινόντουσαν γριές με τις acabαναρχομόδες τους θα δουν το φως το αληθινό και θα γίνουν ΠΑΟΚτσάκια, επειδή με τον αστέρα υπάρχει (θεωρητικά έστω) μία ακόμα εκδρομή στο πρόγραμμα, επειδή πάλι δεν θα δίνανε εισιτήρια για Καυτατζόγλειο ενώ θα στήνανε κώλο στους τρεις της χαβούζας, επειδή έτσι θα εξαφανιστούν οριστικά από προσώπου γης οπαδικά και αγωνιστικά καθώς πέσανε και στο μπάσκετ, και στην τελική επειδή είναι ωραίες οι μοναξιές στην πόλη...

Άντε να ακολουθεί και το αδερφό σωματείο τους από κοντά φέτος να είμαστε στην πόλη σαν τη φώκια στη Ζάκυνθο...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Με προβληματισε αυτο το θεμα αλλα κατεληξα. Είτε το παραρτημα της πελοποννήσου έμενε είτε τα 300 κομπλεξικα των 40 εκκλησιών δε μου έκανε διαφορα. Ουτε οπαδικα κινδυνευουμε ουτε αγωνιστικα απο οποιονδηποτε απο τους δυο. Με την πτωση της γριας στη β γλιτωνουμε πρηξιμο οσοι ειμαστε Θεσσαλονικη αλλα αυτο δε λεει τιποτα για τους εκτος Θεσσαλονικης οποτε δε με ενδιαφερει: σιγα το φοβερο ανταγωνισμο της γριας.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
"απο το 63 που ψηφιζω, ψηφιζω ΠΑΣΟΚ, καταραμενο το ΠΑΣΟΚ σημερα" metropolisradio live

:headbang: :headbang: οσο νυχτωνει η καυλα μεγαλωνει

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εγω γριες δεν εχω δει ποτε απο κοντα στην ζωη μου σαλονικιος δεν ειμαι για να τους εχω αχτι και αν ημουν ουδετερος θα ελεγα αυτα που λεει ο γκαζ και τα ασπαζονται κι αλλοι(δεν λεω οτι ειστε ουδετεροι απλα λεω τι θα εκανα εγω)

ομως δεν μπορω να λυπηθω μια κομπλεξικη ομαδα που εκανε πολιτικη μοδα τις "φαβελες" της ανω πολης για να αποκτησει οπαδικη υποσταση(και μιλαω απολυτα πολιτικως αυτη την στιγμη)

που σταματησε να δινει σε εντος της εισητηρια γιατι δεν θελει την καταληψη τους γηπεδου της απο τον ανωτερο της πολης της θεσσαλονικης

που το παιζει  επαναστατης του ελληνικου ποδοσφαιρου παροτι πριν 4 χρονια σωθηκε λογω του ορφανου και των 5 στημενων συνεχομενων νικων της(αν θυμαστε τα κερια των ερπετων στο χαριλαου επειδη πεφτανε αλλα τελικα δεν)

που ηταν η μονη ομαδα στην θεσσαλονικη που διαφημισε το ξυστο του κοκκαλη στην φανελα της στα τελη της δεκαετιας του 90

και τελος που πριν λιγο καιρο πατωντας στην προπαγανδα των εβραιων αδερφων τους κατηγορουσαν το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ για πραγματα που το οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ πολεμαγε οταν αυτοι ζουσανε στις οπαδικες "σπηλιες" τους

αυτα νομιζω πως φτανουν για να μην λυπηθω αλλα και να πω κι ενα στον αγυριστο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ιδιαίτερα ευτυχισμένος που έπεσε η γριά. Δεν εκτίμησε ποτέ της τίποτα. Ουσιαστικά δεν έχουμε ζητήσει τίποτα απ αυτές παρά μόνο να μας δίνουν το γήπεδο όποτε παίζουμε μαζί και να μπορούν και αυτοί χωρίς να τους ενοχλούμε να κάθονται ήσυχα στην αυτονομη γωνιά τους. Αυτες αντιθετως αποφασισαν να το παιξουν ιστορία απεναντι στον ΠΑΟΚ.

Πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που έπεσαν (αν και αγωνιστικά τη τελευταία 5ετία άξιζαν να πέσουν).

Εν πάση περιπτώσει, στα @@ μου οι γριές. Περισσότερο μ ενοχλεί που δεν υπάρχει στην α' π.χ. η καλαματα ή η παναχαϊκή που θα παίρναμε στανταρ εισιτήρια παρά οι γριές που δίνουν απλόχερα σε νουμια και ζελες και κανουν τις δυσκολες σε μας.

ΣΤΗ Β ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΚΩΛΟΓΡΙΑ

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline T.manos4

• Αλλαγή
παρολο που η καταγωγη μου ειναι απο την Αρκαδια και αυτο το κολοσωματειο που λεγετε αστερας θα επρεπε να το συμπαθω και να χαιρομαι που ο τοπος μου εχει μια ομαδα στην Α' μονο και μονο που ειναι παραρτημα του γαυρου καλητερα να μην υπαρχει ουτε στον χαρτη. Στα π@@@ρια μου για τις γριες κιολας απλα επηδη ηταν η να πεσει η γρια η να ανεβει αλλο ενα παραρτημα του γκευ προτιμουσα τις γιαγιουλες .
εξαλου πιο ευκολα περνουμε 2πλο στην γρια ενω τα σκορδα τρωνε πετρες με εμας και σηκωνουν ποδια με την μονη ομαδα που αγωνιστικα θεωρω ανταγωνιστες για το φετινο πρωταθλημα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ