με ικανοποιεί απόλυτα η πτώση της γριάς στη Β' εθνική κατηγορία.
δε θα έλεγα το ίδιο και για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται, ασχέτως αν αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια είναι ομάδα Β' εθνικής.
Μου τη σπανε που βγαλαν γλωσσα, με καναν να τουσ σιχαθω που κανουν μαλακιες και πουστιες, που μας προκαλουν, που παραδοσιακα ανοιγουν τα ποδια στους κατω ενω με μας ξεσκιζονται, που το παιζουν πανκηδες και ψευτοχουλιγκανς, που ειναι υπουλοι, που στην προπαγανδα αρχισαν να μοιαζουν στα σκουληκια, που κανουν βλαχομαγκιες, που κανουν πουστιες στο γριατζογλειο με τα εισητηρια, που ειναι σκατοψυχες και μοχθηρες,που ειναι αγνωμονες και αχαριστοι, που τολμανε και μας λενε Τουρκους, που, που, που ....
ΑΛΛΑ
οπως και να το κανουμε ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΔΙΚΑ.
Στο μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο του Μπεου, του Πατερα, του Μαρινακη του σπαναθα, του αρθρου 44, του Κοσκωτα, του Ροτσα-Μπουμπλη, της παραγκας, του Κοκκαλη, του Βαρδινογιαννη, του Κασναφερη, του Σαλιαρελη, του Λιτσα, του Γιδοπουλου, του Καρρα, του Μελισσανιδη, του κοκκαλιαρη, της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ, της σουπερληγκ, της ΚΕΔ, της Αθλητικης "Δικαιοσυνης", του Γκαγκατση, του Χρυσοβιτσανου, του του του....
ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ...ΓΡΙΕΣ.Δηλαδη ντεμεκ καθαρση-μπουγαδα στο μπουρδελο απο τις ....γριες. Βρηκαν τη σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου και την τιμωρησαν, αφηνοντας ολα τα αλλα πραγματικα σαπια να ζουν και να βασιλευουν οπως κανουν ανεκαθεν.
Οσο και να μου τη σπανε, εγω προσωπικα δεν μπορω να χαρω, ουτε ως ΠΑΟΚτσης, ουτε ως ατομο.Βεβαια ουτε συμπαθεια ουτε αλληλεγγυη μπορω να τις δειξω πολυ απλα γιατι οι ιδιες φροντισαν με οσα λενε και κανουν τα τελευταια χρονια να τις σιχαθω. . Και δεν μιλαω για μικρη μεριδα, μιλαω πλεον για σχεδον την πλειοψηφεια τους. Και δεν αποκλειω αυριο μεθαυρο να με συφυλιασει παλι καποια γρια να πω στην τελικη τραβα γαμησου καλα να παθεις