Author Topic: Η οργή τού λαού τού ηρακλή...Κωλόγρια κωλόγρια έμαθα πως το κάνεις...  (Read 65765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Hard Rock...

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σάββας Κωφίδης, στην έκτακτη Συνέντευξη Τύπου που αποφάσισε να παραχωρήσει το μεσημέρι μίλησε για το τι έζησε στην διάρκεια του ημιχρόνου του χθεσινού παιχνιδιού της ομάδας του και την εισβολή στα αποδυτήρια δύο εκ των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου των κ.κ. Ζιάκκα και Γουίλι.

"Σας κάλεσα εδώ για κανέναν άλλον λόγο. Δεν πρόκειται να προδώσω τις αρχές μου σαν άνθρωπος κα ως προπονητής και για κανέναν λόγο, ούτε για το βόλεμα και την επαγγελματική μου ασφάλεια, ούτε για την δόξα και το χρήμα. Δεν θα κάνω το αντίθετο. Θα αγωνιστώ μέχρι τέλος για το αντίθετο", ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού του Ηρακλή για να προσθέσει: "Χθες συνέβη κάτι που αμαυρώνει την ιστορία του Ηρακλή και τον θεσμό του προπονητή του Ηρακλή και μπορεί και γενικότερα.

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι χθες μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν εις βάρος μας 1-0, οι παίκτες πήγανε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουνε και να αναζωογονηθούνε και να ετοιμαστούνε για το δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να αλλάξουνε την εις βάρος μας κατάσταση και την πίεση που υπήρχε με το εις βάρος μας σκορ.

Σε εκείνο το σημείο μπήκανε μέσα στα αποδυτήρια χωρίς να το γνωρίζαμε και χωρίς την άδεια την δική μας, απαξιώνοντας τον γενικό αρχηγό και τον προπονητή και την ιστορία του Ηρακλή για να μιλήσουνε στους παίκτες έντονο ύφος και μάλιστα με μπράβους ο κ. Ζιάκκας και ο κ. Γουίλι. Κίνηση με την οποία επαναλαμβάνω απαξιώνουν πάνω από όλα, πρώτα από όλα την ιστορία του Ηρακλή και του προπονητή του Ηρακλή.

Κάτι που είναι αντίθετο από μένα, καθώς αν υπάρχει μια τέτοια φιλοσοφία και αντίληψη εμένα με βρίσκει αντίθετο και σημαίνει ότι περιττεύω και είναι και αντίληψη των κ.κ. Τουμπόγλου, Πουρσανίδη και Τσινού. Λεπτομέρειες δεν ξέρω αν είναι καλό να πω. Είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιστορία του Ηρακλή και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τονίζω για μία ακόμη φορό ότι είμαι έξω από αυτό και αν αυτή τακτική και φιλοσοφία ανήκει στον Ηρακλή εγώ δεν ανήκω. Αυτό που συνέβη, συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του Ηρακλή και μάλιστα με μπράβους. Δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν έχει καμία σχέση με τον Κατσαμπή που ήτανε και τραυματίας. Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι μέλη του Δ.Σ. εγώ δεν μπορώ να ανήκω σε αυτό".

Κι όσο για την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είπε: "Δεν μπορώ να το αφήσω να διαιωνίζεται. Αύριο θα είμαι στην προπόνηση και στο παιχνίδι της Κυριακής και θα περιμένω να αλλάξουν τα πράγματα".

Επανερχόμενος σε ότι έγινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του χθεσινού παιχνιδιού είπε: "Ήταν η πρώτη μας επαφή. Γνωριστήκαμε εκείνη την ώρα και μετά έγινε ότι έγινε. Η αντίδρασή τους ήταν πολύ βίαιη και απέναντι μου και του συνεργάτη μου του Γρηγόρη Τσινού. Η αντίδραση τους δείχνει ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι ξένοι από το ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνη Ρέμο, απάντησε: "Προσωπικά δεν επικοινώνησα με τον πρόεδρο. Και για ποιον λόγο να το κάνω», ενώ όσον αφορά τις δικές του προθέσεις είπε: «Δεν ξέρω για πόσο θα περιμένω. Είμαι εδώ αλλά αυτή είναι η θέση μου και πρέπει να την γνωρίζετε και δεν θα την αλλάξω για οποιοδήποτε τίμημα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί η σκέψη και τακτική μιας ομάδας καθορίζει τα πάντα. Γιατί αν γνώριζα ότι εκ των προτέρων ότι θα συμβεί αυτό που μπορεί να είναι μια φιλοσοφία που μπορεί να αποδώσει αλλά εγώ δεν το πιστεύω και είμαι αντίθετος για αυτό.

Δεν μπαίνει το εγώ ή αυτοί αλλά το τι αγωνιζόμαστε να κάνουμε. Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το πώς αντέδρασαν οι παίκτες αλλά αυτό που έζησα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αν είναι για το καλό της ομάδας κι αν το αποφασίσουν αυτοί ας αποφασίσουν. Ή έτσι ή αλλιώς. Σε μένα δεν προκαλεί τίποτα φόβο. Δεν με ενδιαφέρει η θέση μου ή να μου προκαλεί φόβο ή για τα χρήματα. Θα πρέπει να λύσουμε το όλο θέμα για να δούμε που βαδίζει ο Ηρακλής και να σεβαστούμε την ιστορία του".

Κι όσο τέλος για την παρουσία των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ πριν από την σέντρα του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανθρακικό είπε: "Ήτανε για δύο λεπτά στο ξενοδοχείο πριν ξεκινήσουμε για το γήπεδο. Αν είναι έτσι κοντά μας δεν θα είμαστε εμείς".

http://www.sport24.gr/html/ent/679/ent.336679.asp

Εχει σαλεψει αυτος ο Ρεμμος και εκει στον Λαγκαδα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Πουστόγριες όταν στήνετε καραούλι στο ιβανώφειο πάρτε την άλλη φορά και άρματα μάχης...
Τρέξιμο πάλι σκουληκόγριες....

kostas4

• Guest
Υπο διάλυση ο Ηρακλής!

Κρίσιμες θα είναι οι επόμενες ημέρες για τον Ηρακλή αφού τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό και η ομάδα έχει φθάσει σε αδιέξοδο. Οι παίχτες είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό με τους Ντιε και Κοβαλεφσκι να έχουν καταθεσει προσφυγη ωστε να εξασφαλισουν τα δεδουλευμενα τους ενώ ουσιαστικα εκτος ομαδας ειναι οι Ντικα και Μαρτος. Οι χθεσινες καταγγελιες του Σαββα Κωφιδη προκαλεσαν αντιδρασεις στον κοσμο του Ηρακλη και σημερα το απογευμα εχουν συγκαλέσει συνέλευση στο Κατσανειο για να συζητησουν το μελλον της ομαδας. Το σιγουρο ειναι πως ο Αντωνης Ρεμος εχει χασει τον ελεγχο (αν ποτε τον ειχε) και πλεον οχι μονο καλειται να βρει λυσεις αλλα και να αποχωρησει απο την ομαδα διασφαλιζοντας την βιωσιμοτητα της. Το προβλημα ειναι οτι πιθανοτατα υπαρχουν οφειλες της διοικησης Ρεμου προς το δημοσιο και ο ιδιος θελει πρωτα να πληρωθουν και μετα να αποχωρησει.
Το προγραμμα του Ηρακλη για την συνεχεια ειναι ιδιαιτερα δυσκολο αφου παει εκτος σε Αρη,υποδεχεται την ΑΕΚ και στην συνεχεια ταξιδευει στην Λαρισα με την ομαδα να βρισκεται λιγο πανω απο την γραμμη "σωτηριας".
http://soccercosmos.blogspot.com/2010/01/blog-post_5881.html

νομιζω οτι ηρθε η ωρα τους και πολυ δυσκολα θα σωθουν πλεον.οποιος ειδε το ματς με τον πανθρακικο καταλαβε τι γινεται.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αρκεί να μην τους αναστήσει ο συνήθης ύποπτος...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Ένταση κι επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Ηρακλή

Ένταση και επεισόδια είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου, περιμετρικά του Καυτανζογλείου σταδίου, μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.
Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν με αφορμή τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής-ΑΕΚ με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να παραδοθεί ένα αμάξι στις φλόγες (φωτό αρχείου). Με την παρέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έγιναν συλλήψεις.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/260704.html
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Μας ρίξανε μολότωφ;

Offline agraf

• Αλλαγή
Έτσι φαίνεται. Ευτυχώς από ότι μαθαίνω δεν είχαμε θύματα.

Το έχουμε πει χίλιες φορές, άλλο ο οπαδισμός, άλλο η απόπειρα δολοφονίας εν ψυχρώ από όποιον και άν προέρχεται.

Offline gagas

• Αλλαγή
Ένταση κι επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και Ηρακλή

Ένταση και επεισόδια είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου, περιμετρικά του Καυτανζογλείου σταδίου, μεταξύ φιλάθλων του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.
Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν με αφορμή τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και Ηρακλής-ΑΕΚ με αποτέλεσμα η περιοχή να μετατραπεί σε πεδίο μάχης και να παραδοθεί ένα αμάξι στις φλόγες (φωτό αρχείου). Με την παρέμβαση της Αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έγιναν συλλήψεις.
http://www.cosmo.gr/News/Hellas/260704.html

ρε μαλακα δημοσιογραφε ποιος σου ειπε οτι εγινε συναντηση κ υπηρχαν εκει κ ανεγκεφαλοι παοκτσηδες?ηλιθιε γαμω το σπιτι σου..
παοκτσηδες περαστικοι για το γηπεδο ηταν..αν υπηρχε συναντηση βλακα δεν θα καιγοταν αυτοκινητο..φελε..

Offline alexisv

• Αλλαγή
Κομπλεξικιά γριά, ντροπή της πόλης, όσο και αν κρύψεις τα εισιτήρια ο Λαός θα είναι εκεί! Ζόρικο πουτανί στήνεις κώλο μόνο στους αθηναίους νταβατζήδες σου και τους δίνεις όσα εισιτήρια σου ζητήσουν αλλά εγώ την Κυριακή θα σε γαμήσω!

** Το site της λουλούς:  http://www.antonis-remos.com/
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

bagos1

• Guest
απο ότι ακουσα εισητηρια την κυριακη θα εχει μονο για την θυρα 10 όλα τα άλλα θα προπολούνται απο την μίκρα με το γνωστό face control της γριάς, ευκαιρία να κάνουμε ασπρόμαυρη θυρα και το πεταλάκι της γριάς και ευκαιρία να κονομήσει και η τραγουδιάρα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Σαν τον παλιο καλο καιρο, να παιζει πχ γρια-γαυρος και να υπαρχουν στη 8υρα 10 2 πυρηνες: Ενας μικρος κατω απο το ρολοι και ενας δευτερος πιο εκει μεγαλος, ο δικος μας. Μονο που αυτη τη φορα κωλογριες δεν θα ειμαστε και πολυ φιλικοι. Και δεν φταιμε εμεις σ΄αυτο....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
γω προτείνω άμεσα να βγάλουν ανακοίνωση οι σύνδεσμοι να μην πάει κανεις γιατί το μονο που θα καταλάβουμε είναι να γίνουν επεισόδια και να τιμωρηθούμε.

ας αφήσουμε τις μάγκες κατά μέρους .δεν έχει κανένα νόημα να πάμε..σκεφτείτε τα λεφτά που θα δώσει η ΠΑΕ σε πρόστιμο και πιθανή τιμωρία . το επόμενο εντός έδρας είναι με βάζελο μήπως? (η τιμωρία ισχύει από το μεθεπόμενο...)
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εχουμε αγωνα αυριο...ξεκολατε με την γρια....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
γω προτείνω άμεσα να βγάλουν ανακοίνωση οι σύνδεσμοι να μην πάει κανεις γιατί το μονο που θα καταλάβουμε είναι να γίνουν επεισόδια και να τιμωρηθούμε.

ας αφήσουμε τις μάγκες κατά μέρους .δεν έχει κανένα νόημα να πάμε..σκεφτείτε τα λεφτά που θα δώσει η ΠΑΕ σε πρόστιμο και πιθανή τιμωρία . το επόμενο εντός έδρας είναι με βάζελο μήπως? (η τιμωρία ισχύει από το μεθεπόμενο...)

Κι αυτο σωστο. Αν και πιστευω οτι με καλη και εξυπνη οργανωση ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ θα μπορουσαμε να μπουμε μεσα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
Πουτανόσπερμα αδέσποτη σκύλα, έρχομαι στο κυλικείο σου πάλι να παρακαλάς αυτό το σ/κου....Διάβασε διάβασε ό, τι προλάβεις εδώ μεσα πουθενά, την Κυριακή μυρίζει ΔΙΚΟΥΠΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΩ ΚΑΡΠΑΖΙΑ οπαδέ της τρύπιας Αντωνίας, έρχομαι να σε τελειώσω, μόνο εγώ μπορώ......

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δε χρειαζονται και πολλα πολλα εδω μεσα. πιθανον μας κανουν παρεα και πουτανογριες.
---
εξάλλου,
οπως ειπε και ο γιανν εχουμε ματς αυριο.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
με προλαβε ο κλαμπ,
και τα ειπε σε πολυ πιο ηρεμο υφος απ' οτι μας εχει συνηθησει βεβαια  ;D

bagos1

• Guest
Σαν τον παλιο καλο καιρο, να παιζει πχ γρια-γαυρος και να υπαρχουν στη 8υρα 10 2 πυρηνες: Ενας μικρος κατω απο το ρολοι και ενας δευτερος πιο εκει μεγαλος, ο δικος μας. Μονο που αυτη τη φορα κωλογριες δεν θα ειμαστε και πολυ φιλικοι. Και δεν φταιμε εμεις σ΄αυτο....
μου εφερες απιστευτες αναμνησεις ειδικα την χρονια που ο σαλιαρελης πηδουσε τα καθισματα για να σωθεί.

makptol

• Guest
παντως ειναι λιγο ξενερωμα μετα το διπλο στο τηγανι και την πολυ καλη μας πορεια να ασχολουμαστε τωρα με ποιους ?
τις γριες που τελευταια το παιζουν και τσαμπουκαδες (με τον νου τους) και βγαινουν στα ραδια και προκαλουν κατι αυτονομες
γριες ......

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δε χρειαζονται και πολλα πολλα εδω μεσα.